Prove it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Prove it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Prove it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Prove it   Prove it Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 13:26

De calico kater had zichzelf rustig neergelegd op een grote steen die enigzins comfortabel leek te zijn. Hij was zo goed als gestopt met jagen, tevens met eten, om zich enkel door zijn eigen gedachtes in leven te houden. Hij teerde op deze hersenspinsels, herinneringen en herhalingen en haalde hier al zijn voedingswaardes uit. Wat maakte hij zichzelf ook wijs. Emoties waren voor hem een onbekend begrip en hij was altijd omringt door de leegte van zijn eigen hart. Maar dit gaf enkel meer ruimte voor eindeloos denken. En sinds kort kwam hij erachter dat er ook een fysieke eigenschap zat aan het leven. Een waarbij hij nog nooit eerder had stilgestaan. Maar op de manier hoe zijn maag nu draaide alsof er bot in lag te rotten, op de manier hoe zijn borst aan de binnenkant een bramenstruik leek te groeien en zijn keel droog stond alsof de rivier verdwenen was. Het was nieuw voor hem. En hij wist heus wel wat de rede was, zo slim was de vreemde kater wel. Hij kon het het beste vergelijken met de irritatie van iets kwijt raken wat je niet kwijt wilde raken, iets wat belangrijk voor je was. En hoe je steeds rommeliger gaat zoeken en uiteindelijk tot de realisatie moet komen dat het nooit meer terug komt. Vaak wanneer je dit accepteert en je de rust weer bezit komt het terug op je pad. Maar Warhound wist dat hetgeen wat hij kwijt was niet meer zou wederkeren. Misschien was dat juist het nare ervan. Bedachtzaam zat hij op deze manier de rivier in te kijken tot er een bekend figuur in zicht kwam. Een moment langzaam als hij normaal was zette hij zijn charmerende gezicht weer op, een grijns vol kalm zelfvertrouwen en een energie die de riverbank opeigende. "Goedemorgen Littlefish, wat brengt jou hier bij mij vandaag?" Plaagde hij haar met een warmte stem, terwijl vanbinnen de gedachtes maar niet wilden zwijgen.

+ Littlefish


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prove it BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 14:44

Littlefish liep door het territorium met poten die zwaar aanvoelden, alsof er stenen aan gebonden waren met als doel haar naar de bodem te doen zinken. Ze had sinds de dood van Butterstar een drukkend gevoel op haar borstkas waar ze haar poot maar niet op kon leggen. Het enige dat ze wist was dat alles anders was en de wereld plots zijn kleur vergeten leek te zijn. Haar (schijnbaar minder gesatureerde dan ervoor) turquoise blik viel op een bekende gestalte. Voor een moment leek ook hij het gewicht van de wereld op zijn schouders te dragen - maar toen klaarde zijn blik op met een grote grijns en die warme stem die ze van hem gewend was. Littlefish moest haar lichaam bijna naar boven slepen en antwoordde met een schouderophaal, onkarakteristiek stil. Wat viel er te zeggen? Haar wereld was in duizenden scherven uiteengevallen en ze wist niet of ze het ooit weer bijeen kon rapen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Prove it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 15:00

Het leek dat hij niet de enige was wiens verlies een verandering had achtergelaten op plekken die niet weggewassen konden worden. Zijn zilveren blik bekeek de zwaarte die de jonge poes in haar botten leek te dragen, alsof ze vermoeid was van een gewicht waar ze nooit om had gevraagd om deze te dragen. Alsof ze nu op het punt was gekomen in een gevecht wat cruciaal was, niet het moment wanneer dien moe begon te worden, maar het moment dat je de reden vergeet waarom je vecht. Ja. Voor het eerst leek ze werkelijk klein te zijn. En hoewel dit aanzicht voor hem weinig verandering tegeweeg bracht in zijn eigen borst of kop, besloot hij dat deze onaangename veranderingen misschien gedeeld moesten worden om het allemaal te verzachten. Hierom liet hij ook veel van zijn eigen act zakken. Al nooit compleet. Een kind zoals zij zou het niet waarderen om de ware leegte in zijn ogen te zien. Hij klopte met zijn staart op de grond naast hem. “Kom eens hier meis” Nodigde hij haar uit, om hierna zijn eigen kop weer terug op zijn poten te leggen en zijn volgende woorden te vinden. “Vertel me wat er op je schouders ligt, misschien kan ik het iets voor je afnemen, en zo niet, dan deel ik het mijne en dan weet je dat je niet alleen bent”


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prove it BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 15:23

En op de één of andere manier leek het alsof hij plots donkerder werd toen hij hoorde hoe stil ze was, alsof hij zijn masker liet zakken en plots meer op haar leek dan ervoor. Want op een bepaalde manier waren ze beiden hetzelfde, geboren uit hetzelfde bloed - een mix van Shadowclan en Riverclan die gekozen had om te zwemmen. En zwemmen was nu net wat haar niet meer afging sinds haar poten zo zwaar voelden. Elke keer als ze poot in het water zette voelde ze zich zinken, dieper en dieper, ook al bleef haar hoofdje fysiek boven water. De jonge kattin legde zich neer naast Warhound op diens uitnodiging en leunde haar kopje tegen zijn grotere lijf. Even zweeg ze, niet zeker hoe ze onder woorden moest brengen wat ze voelde. Ze was altijd zo spraakzaam geweest, een heuse spraakwaterval - maar nu leek die opgedroogd, alsof de woorden uit haar bek gestolen waren. "Wat is het punt, Warhound? Van dit leven, als we.. Als het toch eindigt?", besloot ze uiteindelijk te vragen. Warhound leek haar altijd zo wijs, een oude ziel, iemand die het snapte. Hij zou vast wel weten wat het punt was, toch? Want er moest toch iets zijn waarom ze hier waren, waarom ze hier liepen, waarom ze deden wat ze deden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Prove it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 15:43

Hij voelde haar kopje tegen zijn lichaam aan rusten en kort sloot hij zijn ogen. Hij liet de beelden van het water en de wereld wegdrijven tot uiteindelijk zelfs het geruis van de rivier weg was gevaagd tot een afstand zo ver van hun weg dat het al diens betekenis verloor. Op dat moment was er enkel nog de zachte druk van de jonge kattin tegen hem aan. Een warmte, een zwaarte en een verdriet dat tot in hem over liep. Hij zelf kon niks voelen maar wanneer hij zo de aanraking van de ander voelde vroeg hij zich af of verdriet misschien niet het dichtste bij zijn eigen leegte aan zat. Hoe tragisch moest het zijn als je voor zo lang alles kon ervaren en dat ineens van je ontnomen werd? Hij had nog de vreedzaamheid gehad dat hij hiermee geboren was. Haar vraag zorgde ervoor dat de kater zijn ogen opende, en kort op deze woorden teerde. Iedereen dacht naar zijn belevenis na over deze grote vraagstukken, en het punt ervan was dat een antwoord onmogelijk te vinden was. “We zijn op aarde gezet om te leven, om te ervaren en om te sterven” Begon hij. Opzoek naar de juiste woorden, opzoek naar iets in hem die dit zelf ook de waarheid vond. “Juist het feit dat het ooit eens eindigt is de reden van het leven. Als het oneindig was hadden we nooit de drang tot actie, hadden we niks te verliezen en geen pijn om van te leren” Het antwoord kwam er niet gemakkelijk uit, maar hij had besloten zijn eigen gedachtegang, hoe schetsmatig ook, hardop uit te spreken. “Angst voor de dood drijft ons en zorgt ervoor dat we kracht en moed vinden op plekken waar we het eerst niet tot mogelijk achtte. Het brengt ons bij elkaar in rouw en maakt een einde aan de naïviteit waarmee we geboren worden. En met die kennis kunnen we de wereld zien voor wat deze werkelijk is.” Kort hielt hij stil, om zijn eigen woorden eens na te gaan. “Dat is de reden van de dood en hierbij tegelijk het leven. Want het leven is alles ertussen in en ieder draagt een eigen verantwoordelijkheid naar hunzelf om die rede te bepalen. Voor sommige is dit een geloof in Starclan, voor sommige is dat een maatschappelijke reden zoals de clan, familie of vrienden. En voor weer andere is dit hunzelf, om een succes te behalen. En voor weer een ander kan dit enkel genot zijn van het leven zolang het duurt” Hij haalde zijn schouders op en liet kort zijn tong over haar kopje glijden.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prove it BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimewo 1 apr 2020 - 19:56

Hoewel de stilte die op haar vraag volgde niet bijzonder lang was, leek hij eeuwen te duren. Littlefish sloot haar ogen en voelde enkel nog maar - een warme vacht tegen haar, de prikkeling van gras onder haar buikvacht en het ruisen van de rivier dat je bijna meer voelde dan hoorde - alsof haar botten meeruisden. Maar toen begon hij antwoord te geven, met die fluwelen stem van hem. Hij legde uit hoe het zat, hoe de wereld draaide, en Littlefish liet zich meedrijven op zijn woorden alsof het de absolute waarheid was. Een nog langere tijd bleef ze stil toen hij gedaan had. Haar hoofd tolde, haar ogen bleven gesloten terwijl ze verwerkte wat hij zei. De betekenis van het leven, zoals uitgelegd door iemand die het wist. Starclan, wat zou ze willen dat ze evenveel wist, dat ze even wijs was. Het leven zou zo veel makkelijker zijn. Uiteindelijk opende ze haar turquoise ogen weer en ze hief haar kopje lichtjes af zodat ze hem aan kon kijken. "En wat is jouw reden?", mauwde ze zachtjes, haar stem stil en hees, bijna onherkenbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Prove it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimewo 1 apr 2020 - 23:41

Stilte. Na al zijn woorden was het wederom stilte die terugkeerde naar het gezelschap. En voor een moment was het enkel hun twee, in een moment bevroren in tijd en ruimte, die deze stilte deden. Die woorden hadden om langzaam op te teren en hier een reactie op konden vormen. Hun wezen vloeide in elkaar over in deze rust, het werd enkel een gedeelde ademhaling, een samenhorigheid. Op dezelfde manier hoe een school vissen dezelfde hartslag leken te dragen en een vlucht met vogels nooit elkaar hoefde te zeggen wanneer ze gingen landen. Zijn tijdelijke wederhelft besloot te spreken en met dat waren ze weer gescheiden van elkaar. Hun lichaam spleten weet, en hij keek haar aan. Haar stem was vervreemd voor haar persoon, hees en als het geluid van de bewegende zon. Wat was zijn reden? Wat een aparte vraag die hem dwong om in zichzelf te kijken. Maar hij deed het wel voor haar. “Mijn reden is om mijn tijd en de leegte te vullen. Om blind achter een lang verloren verlangen aan te jagen en een fractie van mezelf terug te vinden, zelfs al weet ik te zeggen dat dit onmogelijk is” Het was zijn waarheid, realiseerde hij toen hij het gesproken had. “Mijn idealistische reden is echter het bestaan op zichzelf.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prove it BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 14:09

En wederom gaf hij antwoord en zijn stem gleed over haar ruggengraat als een omhelzing. Gewillig liet ze zich erdoor meevoeren, naar een wereld waar alles logisch was, naar een wereld waar alle antwoorden gekend waren. De leegte vullen, Starclan, wat zou dat fijn zijn. Ze had het nooit eerder gemerkt, maar plots voelde het alsof er een gat was in haar hart, een gat dat door niets gevuld kon worden ook al wou ze het nog zo graag proberen. Littlefish was opnieuw sprakeloos. Al haar woorden voelden zo leeg, zo.. Dom en naïef, vergeleken met hem. De jonge kattin sloot haar ogen en leunde haar kopje opnieuw tegen hem. "Ik wou dat ik net zo slim was als jou.", mauwde ze zachtjes in zijn vacht. De wereld leek haar zo veel simpeler als je gewoon de antwoorden wist, zoals Warhound dat wist. Het leven leek geen geheimen meer te hebben voor hem en Starclan, wat was ze daar jaloers op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
Prove it B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 9:26

Hij luisterde in stilte naar de woorden van de poes die tegen hem aan lag, in stilte naar haar lichaam en geest. Hij was een rationeel wezen maar hij kon haar wezen voelen trillen onder zijn stem. Alsof alles wat Littlefish maakte in trans was van de waarheid en de simpelheid van een conclusie. Het was logisch, wanneer ze zelf enkel onzekerheid ervaarde was het normaal dat ze zichzelf zou vastpakken aan een zeken van zelfverzekerdheid en intellect. Kwaliteiten die ze misschien zelf nog verder moest ontwikkelen. Hij bleef dan ook lang stil om haar aan te voelen, voordat hij met een diepe stem vervolgde. “Jouw leegte is nog te vullen schat, de mijne niet. Koester wat je hebt” Hij wroette met zijn neus in haar vacht, nam haar geur in zich op en liet haar warmte overstromen in zijn eigen lichaam. “Ik zal je alle antwoorden geven die je maar wilt”


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Prove it BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 16:38

Hij nam haar mee op een reis boven de wolken, waar alles zo veel beter was dan hier op de grond. Zijn zwoele stem klonk haar als muziek in de oren; Littlefish sloot haar ogen en liet al haar muren zakken. Niet dat ze normaal zo'n afgeschermd persoon was, nee, ze was altijd een open boek; maar haar hele lichaam en haar hele ziel relaxte zich. Ze voelde zich veilig; ze vertrouwde 100% dat Warhound al zijn woorden waar zou maken. Hij zou haar de wereld laten kennen, hij zou haar alle antwoorden geven. Zowel fysiek als mentaal leunde ze zwaar tegen hem aan; maar ze had zich nooit lichter gevoeld. "Dankjewel, Warhound..", mauwde de jonge warrior, haar stemmetje zacht en bijna breekbaar. Haar neus begroef ze in zijn vacht; zijn haren prikten in haar oogleden en ze voelde zich omringd. Haar hele wereld bestond uit zijn warmte, zijn geur en zijn wondermooie woorden. Er bestond geen beter gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Prove it   Prove it Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Prove it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: