Is that so 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Is that so

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Is that so B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Is that so   Is that so Icon_minitimeza 21 maa 2020 - 13:40

Warhound had besloten dat hij zichzelf niet verder tot waanzin moest drijven door zijn gedachtes alle tijd te gunnen om uit te groeien tot doornbossen waar hij de uitgang nooit meer in terug zou vinden. In plaats daarvan moest hij zijn aandacht richten op het hier en nu, op de toekomst in plaats van het verleden. Maar hoe kon je dit doen als de toekomst altijd in dienst stond van het verleden? Hoewel zijn poten hem naar het kamp droegen waar hij zijn jong kon zien, gleden zijn gedachtes naar alles wat er was gebeurd voordat hij dit kind had mogen bezitten. Hij had het hele nest van Roseburn toegeëigend zodra ze drachtig was gekomen, al wist zowel zij als diens moeder beter. Intelligent geslacht was het geweest, dat zeker. Eerst had hij de jongen niet mogen zien, maar dit veranderde toen Butterstar de jonge Cryingkit aan hem had geschonken. Nog steeds wist hij niet wat de rede hierachter was. Was het uit medeleven, uit beloning voor goed gedrag of enkel uit noodzaak om een ouder figuur voor het ouderloze jong te hebben? Hij kon het niet zeggen, en het was een van de vele onderwerpen die onbeantwoord zouden blijven. Maar van alle onzekerheden in de wereld wist hij dat dit een prachtig geschenk was geweest, een die hij voor altijd zou koesteren. Hoewel zijn hart misschien geen liefde kon dragen voor dit jong wist hij, wanneer hij ook op haar legde, dat hij nooit dichterbij zou komen dan dit. In zijn oog was het kind prachtig, en hij zou de sterren uit de hemel halen als het haar gelukkig maakte. Het duurde niet lang voor hij zijn kind had gevonden in de groep katten, waarna hij rustig op haar af liep en enkele vaderlijke likken over de rug en kop gaf. Ze was al groot, sterk genoeg om binnenkort apprentice te worden. “Hoe gaat het, mijn kind?” Hij ging bij haar liggen, terwijl hij een poging deed haar zoals vroeger tussen de poten te leggen zodat hij haar goed kon wassen.

+ Cryingkit


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Is that so
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: