The fading cold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The fading cold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
Member
The fading cold 6GDhOSI
Nathalie
1241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: The fading cold   The fading cold Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 0:39

Waar de komst van newleaf normaal hoop en vreugde bracht, voelde Smokegaze niks anders dan het gewicht van zijn eigen ellende. Het licht van de zon bestond voor hem niet, alles leek grijs en donker en de kleuren die newleaf met zich mee brachten bleven weg uit zijn zicht. Smokegaze slaakte een zucht terwijl hij zijn massieve kop op zijn grote poten neer legde. Misschien moest hij een schop onder zijn kont krijgen, misschien moest hij gewoon ophouden. Maar het was moeilijk om een rots weg te duwen wanneer je eigen poten vast zaten in zwarte gaten in de grond. Hij sloot zijn ogen voor een moment, maar schrok op toen hij een klap in zijn zij voelde. "Wat heeft dit te betekenen?" Gromde hij daarom ook, misschien net iets te fel.

@Honorkit & mijn topics zijn altijd open


The fading cold YeIsY95
The fading cold PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
The fading cold Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: The fading cold   The fading cold Icon_minitimezo 22 maa 2020 - 20:54

tag:Smokegaze
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit genoot van het warme zonnetje dat het nieuwe seizoen met zich mee bracht. Hoewel de kitten een gezonde, dichte vacht had, zoals een echte Riverclanner beaamde, vond ze dit toch wel wat prettiger aan haar pootjes voelen dan Leafbare. Dit zorgde er dan ook voor dat de parelgrijze dochter van Pantherstar buiten de Nursery in de weer was. Op dit moment had ze wat schoon mos van een van de Warriors gekregen om naar de Elders te brengen zoals ze graag deed, immers kwam ze graag bij de oudsten op bezoek en als ze zich goed gedroeg kreeg ze nog wel eens een verhaal of twee. Een goed verhaal was zelfs op haar leeftijd nog wel te waarderen. De kitten liet het mos bij de Elders achter voordat ze vrolijk huppelend in de richting van de prooihoop vertrok en over haar eigen pootjes struikelde, tegen een norse grote kater aan. Oeps... 'Wat heeft dit te betekenen?' Gromde de kater waardoor ze onhandig overeind krabbelde en met hangende oortjes de kater aan keek. Hé, het was niet alsof ze expres tegen hem op was gebotst. Haar blauwe ogen richtte ze dan ook verward op die van de grote, robuuste kater voordat ze zachtjes sprak. 'Ik verloor mijn balans. Sorry, Smokegaze.' Haar stem klonk redelijk kalm al was het wel duidelijk dat ze niet goed wist wat ze met hem aan moest. 'De Elders waren net blij met het mos dat ik naar hen had gebracht en... En ik lette niet echt op.' Verklaarde de kitten onschuldig.
♥ spenny


The fading cold Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
The fading cold 6GDhOSI
Nathalie
1241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: The fading cold   The fading cold Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 23:45

Goed in zijn fel zat hij niet. Duistere wolken vulde zijn kop waardoor helder zien en denken niet meer mogelijk was. Toen de kater dan ook een buik in zijn zij had gevoeld was zijn eerste reactie enorm bot geweest. Te bot voor een onschuldige kitten zoals Honorkit, dat besefte Smokegaze ook meteen toen hij de jonge poes zag. Hij liet zijn vlammende ogen over de jonge kat heen glijden toen deze overeind strompelde en met hangende oortjes naar hem opkeek. Smokegaze voelde een stek van ongemak en schuld door hem heen snijden. Natuurlijk had ze het niet expres gedaan, dat besefte de kater wel. Toen Honorkit zich verontschuldigde verliet een vermoeide zucht zijn bek en wendde hij zijn vuur gekleurde ogen van de kitten af. "Je hoeft je niet te verontschuldigen, Honorkit." Hij keek weer naar de jonge kitten. "Ik was te bot, sorry daarvoor," vervolgde hij. Nu probeerde hij een glimlach op zijn gelaat te toveren. Hij boog naar haar level toe, "hoe kan ik het met je goedmaken?"


The fading cold YeIsY95
The fading cold PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
The fading cold Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: The fading cold   The fading cold Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 16:59

tag:Smokegaze
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit ontmoette gespannen de vurige maar niet gemene blik van de grote kater. Hij was misschien bijna enger te noemen dan haar vader, want hij leek even nors en toonde op het eerste gezicht niet dezelfde warmte als Pantherstar altijd naar zijn kittens deed. Een zucht verliet zijn mond voordat hij zijn blik afwenden, ze had toch niets verkeerd gezegd? 'Je hoeft je niet te verontschuldigen, Honorkit.' Hij keek haar weer aan terwijl de parelgrijze kitten onhandig was gaan zitten en een tikkeltje nerveus met een oor trok. 'Ik was te bot, sorry daarvoor,' Vervolgde hij voordat hij een gepijnigde glimlach op zijn gelaat toverde. Hij boog zich naar haar level toe zodat ze hem goed aan kon kijken. 'Hoe kan ik het met je goedmaken?' De kitten stapte twijfelend naar voren toe voordat ze kort haar neusje tegen zijn schouder drukte. 'Nou, ik wil altijd meer weten over hoe het buiten het kamp is. Dus een uitleg daarvan?' Mauwde de kitten vrolijk voordat ze speels tegen zijn schouder duwde en naar zijn oor hapte. 'Oh, grote Warrior,' Murmelde ze ondeugend bij zijn oor.
♥ spenny


The fading cold Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The fading cold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: