Enough is enough 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Enough is enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
Acornstar
Clanleader
Enough is enough DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 15:09

Met zonsondergang hadden alle katten die meegingen zich om hem heen verzameld. Natuurlijk kon hij niet iedereen meenemen en dat was niet alleen om de jonge apprentices te beschermen van een gevecht waar ze waarschijnlijk nog niet genoeg training voor hadden gehad, maar ook om ervoor te zorgen dat hij het kamp niet volledig onbewaakt achter zou laten. De meeste van zijn eigen kittens zouden dan ook achterblijven en ook zijn pasgeboren kleinkittens. Natuurlijk had zijn dochter geprotesteerd dat ze mee had willen gaan, maar ze zou waarschijnlijk niet eens sterk genoeg zijn om de tocht te maken naar het Bloodclankamp zo kort nadat de kittens geboren waren. Ze zouden dit gevecht voor hun allemaal moeten winnen en Tallstar mee terug nemen. Wat er daarna zou gebeuren was een zorg voor later.
Hij liet zijn blik stuk voor stuk over de katten gaan die mee gingen en knikte ze bemoedigend toe. "Het doel is om Tallstar te bevrijden, maar ook om aan Bloodclan duidelijk te maken dat we niet over ons heen zullen laten lopen. We hebben het lang genoeg aangezien en vandaag is dan ook de dag dat we wat terug zullen doen." Hij hoopte maar dat hij de juiste woorden gebruikt had, want hij verwachtte niet dat elke kat hier per se was om Tallstar terug te halen, er waren er waarschijnlijk zat die er waren voor Sinclaw of zelfs Bloodclan in het algemeen. "Laten we gaan." Met die woorden draaide hij zich om en liep door de uitgang van het kamp heen. Hij zette er een stevige pas in, ze hadden tenslotte een afstand te overbruggen. Toch hield hij er wel rekening mee dat ze niet te snel gingen, want er waren ook apprentices bij.

[Shadowclan is nog onderweg, dus alleen Shadowclanners kunnen reageren momenteel. Reageer op dit topic als je kat meegaat en niet achterblijft in het kamp. Houd er rekening mee dat er gezegd is dat apprentices vanaf 9 manen mee mogen.]


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Enough is enough Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Can you hear the Drumming   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 17:32There's a revolution coming

Bloed kokend, nagels scherp. Dorst, honger, alles staat op scherp. Alles is klaar. Kop hoog, grijns breed, nog een stap, energie kolkend in aderen. Ze was er, ze leefde, ademde ruw en kort. Staarde naar haar kamp, haar moordenaars. Alles, haar haar haar. En alles zou voor altijd. Lach, kort, onzeker maar trots. Klaar. Zo zo klaar. Poten trillen, nog een stap. Adem, vergeet niet te ademen. Neus scherp, klaar. Ogen wijd open. Niets missen. Niets zou ze missen. Hijgend, nagels nogmaals de grond in drukken. Spieren rekken, kittens weg, ouders klaar. Klaar. "Orchis, Zahida, Ivory." Stem schel en kil anders dan normaa. Alles is anders dan normaal. Alles is voor altijd anders. Kamp is verlaten, onderweg naar Shadowclan. Onderweg naar revolutie. Onderweg naar glorie. Nek rekken, gevrichten knakken en oh zo klaar. "Jullie zijn uitgekozen om Shadowclan in het gezicht te staren." Grijnzend staarde ze. "Cobra heeft de rest meegenomen, ze zullen een leeg kamp vinden. Shadowclan komt hierheen." Ogen groot, grijnzend. Acorn kennende. "Wij zullen hen terugsturen. Naar het nieuwe bloodclan kamp." Staart sloeg heen en weer. Leerlingen en queens aankijkende. "Na vandaag, is shadowclan van ons. Is Acorndust en zijn clan hun huis kwijt. Is alles van ons!" Lach, hongerig. "Maak jezelf klaar, voor een goede lach, ze denken ons aan te vallen maar vinden hun eigen ondergang!" Likkende lippen, krabbende klauwen. Klaar, zo klaar!

@Orchis @Zahida @Ivory & mogelijke queens/kits

Er zijn geen andere members meer in het kamp, enkel queens/kits en jongere (<7 moons) leerlingen. Jullie mogen evt wel antwoorden op dit topic! Alle members op de drie na zijn met Cobra meeEnough is enough CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
Enough is enough DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:09

Natuurlijk zou Russetfur Shadowclan hier in bijstaan. Daarom had ze zich ook bij Acorndust gevoegd samen met de rest van de katten die mee zouden gaan. Ze voelde zich nerveus, iets wat zelden plaats vond. Ze vertrouwde het niet allemaal. Ze richtte haar ijsblauwe ogen voor een moment op de lucht die langzaam donkerder werd. Starclan, sta ons bij. Jonge apprentices, Queens, kittens, Elders en een pootvol groepje warriors bleven achter om het kamp te beschermen. Haar eigen jongen waren oud genoeg om mee te gaan, iets wat haar enorm stak. Een golf van onrust zorgde er voor dat haar staart een paar keer heen en weer zwaaide, terwijl ze onrustig haar nagels in de grond stak. Hier was haar kans om wraak te nemen op de dood van haar moeder. Sinclaw. De moordenaar.
Acorndust sprak de groep katten toe. Het doel was om Tallstar te redden. Twijfelachtig trok Russetfur met haar oor, desondanks knikte ze op de woorden van Acorndust. Alles zou na het gevecht duidelijk worden. Wie wist wat Tallstar hier allemaal over te zeggen had. Wie wist hoe lang alles wel niet al speelde. Shadowclan zou Bloodclan een lesje leren en Russetfur was er meer dan klaar voor. De rossige kattin stak haar kin in de lucht en vechtlust glom in haar ogen toen Acorndust het signaal gaf om te vertrekken. Het tempo was vlug, niet te vlug, maar vlug genoeg om bij het twoleg place aan te komen.


Enough is enough BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivory
Member
Enough is enough DPKsfdL
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Ivory
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:10

Oh, wat spannend. Alles wat spannend. In haar hele leven, wat relatief lang was vergeleken met de anderen hier, had ze nog nooit zoiets spannend meegemaakt. Ivory kon d egrijns niet van haar gezicht vegen en zat naast de commander te wachten, haar staart tikkend op de grond, haar blik rondschietend. Elk moment, elke seconde kon het gebeuren. En dan zou ze klaar zijn om toe te slaan, om meer plezier te hebben dat ze ooit al gehad had. Oh, het zou glorieus zijn. Het was zo'n goed idee geweest van Cobra om de Shadowclanner toe te laten, om haar de macht te geven die ze gekregen had. Wat een prachtige samenloop van omstandigheden die ze gecreëerd hadden. Oh, kon de tijd maar sneller gaan zodat de Shadowclanners hier al waren - ze kon niet wachten om hun gezicht te zien als ze zich realiseerden wat er te gebeuren viel.


Enough is enough RLUsS6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Enough is enough Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
875
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 21 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:14

Enough is enough Dbyufyg-5a1a214a-8dd4-4ab0-ae82-3da045112d6f

Haar oren ruisten van het bloed dat zo snel door haar lichaam heen werd gepompt. Wat voor emoties het ook waren dat door haar hen raasden, het had haar het zwijgen opgelegd. In stilte liep ze naast Acorndust mee. Of het nu daadwerkelijk zo was dat haar clangenoten haar vuile blikken gaven, of dat het slechts haar eigen projectie was wist ze niet, maar wat ze wel wist was dat ze iedereen na vandaag voor eeuwig het zwijgen op zou leggen. Ze zou haar warriornaam verdienen, de volgende ceremonie zou Starclan vol trots toekijken en zelfs haar oma Innerstar de zonden van haar moeder vergeven - want ze ging Sinclaw vermoorden. Haar klauwen waren geslepen, de spieren rolden onder haar dikke vacht en haar hele lichaam was gevuld met energie - en angst. Want diep, ver weggestoken in het zwartst van haar karakter twijfelde ze. Twijfelde ze het zou kunnen. Het was haar melk dat haar had groot gebracht, haar technieken waarmee ze nog steeds vocht. Nog altijd haar goedkeuring dat ze ergens zocht. Goed. Het waren ook haar zwart-witte klauwen die haar oor hadden gescheurd, het was zij die bijna haar beste vriendin bijna had vermoord. Een nieuwe golf aan woede joeg door haar lichaam heen en ze zette nog meer pas bij terwijl Acorndust zijn woorden haar enkel ophitsten. Iedere stap zou haar dichter bij redemption brengen en ze was doodsbang er klaar voor.

Enough is enough Wolf_hunch_by_tevros-daz3cxv


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Enough is enough Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Enough is enough 6rUw8UC
Jamie
4512
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:25

Acefray stapte met een diepe zucht uit zijn den en schudde kort zijn pels uit. Wat een vreemde dag was het vandaag geweest. Hoewel hij zelf weinig last had gehad van de duidelijke spanningen die door het kamp heen stroomde kon hij het wel aflezen aan andere. Aan katten waar hij van hielt en als familie beschouwde. Nee het zou geen makkelijke dag worden. Maar hoe fijn hij vechten ook mocht vinden, hij had in zijn jaren als vader geleerd dat het nooit makkelijk was. Met een bijna weemoedigheid keek hij naar zijn stiefdochter die zo veel op zijn partner leek op alle manieren die ze zelf misschien niet wilde zien. Hij wilde zo graag zijn staart om haar heen slaan en zeggen dat het allemaal goed zou komen. Maar bij het zien van haar blik stond hij er maar vanaf. Hij richtte zijn groene ogen omhoog naar Acorndust en luisterde naar wat hij te zeggen had. Zonder er veel over te kunnen zeggen gaf hij een resolute knik. Ja, ze zouden eindelijk Tall weer zien. En bij Starclan wat hij die kater gemist, wat had hij Sinclaw gemist. Het zou eindelijk weer allemaal goed komen en ze konden weer allemaal samen zijn. Dan was het net of al deze onrust allemaal niet was gebeurd, dan zou het allemaal niet meer uitmaken. Ja. Hij voelde een steekje nieuwe energie door de vermoeidheid van zijn lichaam schieten. Alles kwam weer goed. Zijn blik werd resoluut en de enorme kater rechtte zijn lichaam zodat zijn warrior kant weer zichtbaar werd. Hij was er klaar voor. En hiermee ging hij op een drafje met de groep mee, blij dat dingen weer eindelijk fysiek waren in plaats van enkel in dromen.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Enough is enough Original
Renske
1672
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:26

Katten begonnen zich te verzamelen rond Acorndust. Hij vertrouwde zijn dochter blindelings: ze zouden Tallstar aantreffen in het BloodClan kamp. En ze zouden hun verpulveren. Maar Settleddust bewoog met onzekerheid tussen de strijdlustige katten. Hij wilde het goed doen. Hij wilde Tallstar terughalen voor Pepperpaw, voor iedereen die antwoorden wilde. Hij wilde een einde aan de onzekerheid, de chaos. En nu zouden ze dat regelen. Vastberadenheid stond in Settleddust zijn groene ogen. Hij was jong, misschien wat dwaas, ongeregeld en ongehoorzaam. Als het moest zou hij er voor zijn clan zijn. Ja, zíjn clan. Ook al was hij deels RiverClan, ook al was hij praktisch een wees. Ze hadden altijd voor hem gezorgd, hem gesteund. En nu zou hij zijn oude mentor, zijn deputy, misschien wel de enige die de tijd in deze onrust had kunnen leiden, bijstaan, tot het einde zou StarClan het zo gepland hebben. Hij zou vechten met tand en klauw en níet opgeven. Hij hief zijn kop iets, keek naar de katten rond hem heen en voelde zich met de pas sterker worden. Hier zou het besloten worden en misschien zouden ze voorgoed dat verderf dat zich de elite noemde van de aarde af vegen.
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Enough is enough CtVqjS4
L O I S
257
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 18:48

Het kamp was stil. Ze waren nog maar met zijn vieren hier. Rustig maakte ze haar vacht schoon, ze zou er goed uitzien als ze dadelijk aankwamen. Sinclaw sprak hen toe. Haar, Ivory en Orchis. Zij waren degenen die uitgekozen waren, die speciaal genoeg waren om bij dit moment te zijn. Haar groene ogen flitsten naar de commander. Die ze nu mocht. Een heel verschil van toen deze net was aangesteld, maar ach, Za ging voor haar eigen geluk en ze was toen wat teleurgesteld geweest. Nu had ze zich daar overheen gezet, en was ze er klaar voor om net zo goeie vriendinnen met Sinclaw te worden als dat ze met Thora geweest was. Met een grijns op haar gezicht luisterde ze naar de woorden van haar commander. Ze drukte haar nagels uit haar hulzen, schudde haar vacht wat op. De hondentanden aan haar halsband rinkelden zachtjes. Ze was er klaar voor. Ze stond op, liep richting Sinclaw, en ging naast haar staan. Kort raakte ze met haar staart de zij van de ander aan en gunde haar een grijns. "Ready om ze te laten zien wat voor verrader je bent?" miauwde ze.


Enough is enough 10pvxmwEnough is enough 2gxnp75Enough is enough 2hqc5lxEnough is enough 2iha58wEnough is enough 34nodx3Enough is enough VmwrhyEnough is enough 89lmSOJEnough is enough 23mrb6wEnough is enough COxUkZtEnough is enough Okd2lwEnough is enough 10pvxmwEnough is enough 10pvxmw
Enough is enough Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 19:01

Whitepaw, zoals gewoonlijk, bevond zich geduldig in het midden van de groep. In complete stilte en vergeleken met zijn gezelschap ook buitengewoon neutraal over de situatie. Zelf had hij weinig interesse in deze Bloodclan, of in hun leader die daarin gevangen was. Hij had geleerd van zijn mentor dat Tallstar veel dingen verkeerd deed, en dit zou er wel een van zijn. Daarbij leek de algemene groep ook niet precies te weten wat te voelen. De een was kwaad en de ander enkel geconcentreerd. Iedereen was serieus, dus hij was ook maar kalm en serieus. Hij had mee gemogen ondanks dat hij een apprentice was. En omdat het merendeel van de groep mee ging, en het meeste van de apprentices die dit aanbod hadden gekregen dankzij hun leeftijd ook graag meewilde, was hij ook maar akkoord gegaan. Gewoon doen wat de rest doet, gewoon meegaan in het luidste woord. Hij volgde vrij weinig van wat hun deputy hun toesprak. De clan kwam in beweging en hij volgde zonder hier uberhaupt bij na te moeten denken. Een twijfel schoot door zijn hart heen en hij bracht zijn ogen tot de hemel. Starclan sta hem bij, laat zijn lot hem de weg wijzen naar het juiste. En toen de sterren hem niet beantwoorden nam hij dit als een teken dat hij dit moest doen. Dat dit de juiste weg was. Maar toch haalde dit niet al zijn zorgen weg. Daarom ook dat hij al snel zijn pas inhield zodat hij naast Stagpaw kwam te lopen. Hij was altijd bewust van waar deze kater was, zijn wederhelft. Opzoek naar steun en bevestiging duwde hij zijn verfijnde kopje tegen zijn grote lijf aan. “De sterren zijn stil” Deelde hij zacht, niet meer als een fluistering.


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vlinder
Member
Enough is enough EET53MY
Beertje
210
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 19:21

Feverpitch voelde haar aderen kloppen door de grote hoeveelheid bloed dat op een razendsnel tempo werd rond gepompt. Haar hart maakte overuren. Sinds haar moeder verdwenen was naar Bloodclan waren het spannende, maar bittere tijden geweest. Ze had ruzie met Wolfpaw en ze wilde liever haar jongere zusjes en broertjes niet zien. Die deden haar te veel krimpen bij het feit dat zij ook ooit zo was geweest. Gelovend dat haar moeder van haar hield. Nu liep ze op een soepele draf mee, naar de verschrikking van een moeder. Ze had gekozen om de confrontatie aan te gaan. Meer omdat ze wist dat Wolfpaw het niet zou kunnen, dan dat ze haar moeders keel wou open snijden.

Feverpitch bleef zwijgen. Niet zoals Whitepaw had ze nood aan steun. Ze had nood aan bloed.


Enough is enough CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Enough is enough DQLb1TP
Yanthe
798
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 19:49

Met grote passen liep de kater in de achterhoede van de grote vechtpatrouille. Het was al even geleden dat ze zo'n opdracht gingen uitvoeren. Zijn blauwe ogen waren gericht op de katten voor hem. Verschillende katten, verschillende leeftijden, zijn vrienden, zijn clan. Het kon goed zijn dat ze vandaag afscheid moesten nemen van een aantal katten. Bloodclan was dan ook geen clan om oorlog mee te voeren, maar het kon gewoon niet anders. Verschillende katten hadden ervoor gezorgd dat het niet anders kon zijn. Als het erop aankwam, zou de kater in het vuur springen voor zijn clangenoten. Hij richtte zijn kopje alert en hield iedere kat voor zich in de gaten. Zijn oren waren naar achteren gedraaid, voor moest er iets achter hem gebeuren. "Hier zullen ze voor boeten." mompelde de kater, gevolgd door een lichte grom.


Enough is enough B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Enough is enough Orchis20
m
643
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 19:57


Enough is enough Dd5cjs10

Orchis was naar voren gehuppeld toen hij de zwart witte lichaam van Sinclaw tevoorschijn zag komen. Hij ging naast de twee andere katten zitten die net als hem uitgekozen waren om in het kamp te blijven terwijl de rest van de Elite op weg ging om Shadowclan aan te vallen. Een kleine grinnik ontglipte uit zijn mond bij de woorden van de commadant. Hij lachte haar niet uit hoor! nee juist toe! Hij had er zoveel zin in en voelde zich eigenlijk ook wel een beetje speciaal dat hij een van de drie katten was die bij haar mocht blijven. Er zat vast een reden achter en hij kon gokken welke. De tom kwispelde met zijn bobtail over de grond heen terwijl hij gebocheld bleef zitten. Zijn vacht was slordig en stoffig vergeleken met die van Zahida die zichzelf helemaal opgedoft had voor de show. Pff. Vrouwen. De tom keek haar kort aan maar liet daarna zijn blauwe blik weer afglijden naar Sinclaw. Een brede glimlach lag op zijn snuit terwijl hij zachtjes mauwde: ''can you hear the drumming?'' geluid prikkelde zijn oren in de verte. Orchis hield zijn kop scheef en giechelde met trillende snorharen. Adrenaline stroomde door zijn lijf. ''your time is now. there's a revolution coming.''


Enough is enough Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagpaw
Member
Enough is enough NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 20:10

Enough is enough Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

Zijn poten behoorden deze grond niet te betreden. Wat de vechtlust ook was dat zich meester had gemaakt van deze kudde, het had hem met rust gelaten. Immers wist hij beter dan wonden aan te brengen in vreemd gebied. Ieder hoek, ieder gebouw hier zou hen onbekend zijn, ze zouden enkel nadelen vinden in de schaduwen die normaal gezien troost boden. Toch liep hij hier, de starre blik in zijn ogen het enige teken van discomfort. Vechten was niet iets dat hij schuwde, wel het starten ervan. Hun eigen gebied lag nu braak, open voor de gieren om in neer te duiken. Enkel kinderogen keken er nog in toe.

Een onhoorbare zucht rolde over zijn lippen. De enige reden dat hij zich richting het gebied van ongedierte bewoog, was omdat Whitepaw had besloten te gaan. Stagpaw zou hem hebben bevolen te blijven in het kamp, was het niet dat alles zo snel was gegaan. Chaos was lastiger te controleren, en dat was...Niet ideaal. De keuze lag uiteindelijk om in het kamp te blijven en mogelijk een term als lafaard aan zijn oren te krijgen, of mee te gaan met deze nodeloze missie. Zijn ogen bleven hangen op de witte verschijning, die als de maan tegen de nacht afstond in deze groep katten. Verheven en onaangedaan, zijn vacht zou enkel van andermans bloed rood mogen kleuren. Kunst behoorde in een museum, niet op de straten. “De sterren zijn stil” de kop die tegen hem aangeduwd werd liet hem zijn draf niet in houden. Er waren plaatsen waar ze nu verwacht werden, de keuze was al gemaakt. "De sterren spreken niet, alleen wij," zijn stem was zacht, resoluut en nog meer ontdaan van emoties dan normaal. "Whitepaw, je zult niet alleen schade veroorzaken. Enkel samen brengen wij destructie," pas nu draaide hij zijn kop richting de ander, waarbij hij zijn staart langs diens oor liet glijden. Zijn woorden waren plots zachter, enkel voor zijn sublieme oren bestemd. "Ieder die jou weet te schaden, zal vanavond samen met de sterren het zwijgen worden opgelegd," Ieder mocht sterven. Ze waren slechts pionnen in een spel waar hij nog niet meester over was. Maar niet Whitepaw. Niet Whitepaw.


STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerpaw,
Member
Enough is enough 2k5Ki4h
Nath
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Innerpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimema 23 maa 2020 - 20:23

Vechten was niet het gene wat ze wilde en angst bekroop haar bij het idee dat ze haar werkelijke vader misschien wel tegen zou komen. Anderzijds besefte ze wel dat dit haar kans was om aan haar clan te zien dat ze haar bloedlijn eer deed, haar Shadowclan bloedlijn. Innerpaw's ijsblauwe ogen, zo blauw als die van haar moeder en oma staarde gespannen naar haar mentor, Acorndust terwijl de clan toesprak. Het doel was duidelijk. Tallstar bevrijden en Bloodclan een lesje leren. Als de bliksem liet ze al haar kennis over vechten door haar kop heen gaan, alle technieken die ze in haar drie moons als apprentice had geleerd. Ze spande haar spieren kort aan, waarna ze deze weer ontspande. Het was tijd om te vertrekken en Innerpaw was er klaar voor. Althans, dat was wat ze hoopte.
Acornfur gaf het teken om te vertrekken. Innerpaw's ogen gleden naar haar dengenoten. Stagpaw en Whitepaw, twee oudere apprentices. Vervolgens gleden haar ogen naar haar moeder, die hun ook in de gaten bleek te houden. Wolfpaw ging ook mee en vele anderen. Het kamp zou een stuk leger zijn na hun vertrek. Innerpaw haalde diep adem en versnelde haar tempo om de rest van de groep bij te houden.


Enough is enough RghLA5n
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Enough is enough Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 11:27There's a revolution coming

Haar elite team. Haar plan. Alles alles liep nu samen. Haar mollen in haar oude clan. Alles was geplanned. Haar loyaliteit..nooit veranderd. Haar loyaliteit had nooit bij Schadowclan gelegen. Het was altijd Tallstar geweest. Daar lag haar loyaliteit. Altijd Tall. Alles was altijd Tall geweest..

Starend naar de drie katten voor haar kroop de grijns nog breder. Het met een knik toestaand dat Zahida haar aanraakte. Ze in de afgelopen tijd vreemd closer gegroeid met de kattin. Misschien omdat het iemand was die haar begreep. Zoals Tall. Zoals Ace.. of misschien had ze gewoon ergens diep van binnen die steun nodig gehad.. Haar woorden lieten haar grijnzen. "Oh ik zal niet de enige verrader zijn die ze vandaag zien.. Alles wat er over Tallstar gezegd gaat worden. Gaat via mijn mond." Met die woorden richtte ze zich op de rest van de katten. Zowel Ivory als Orchis met een grijns aankijkende. "Acorndust zal niet zomaar aanvallen. Zeker niet nu hij denkt dat wij Tallstar gevangen houden. Dit betekend dat er genoeg ruimte is voor spelletjes. Ik neem aan dat jullie snappen waarom jullie zijn achtergebleven." Ze schudde zichzelf uit terwijl ze richting het bos staarde. "Voor de laatste uren dat hij leeft..wil ik dat jullie zijn leven een hell maken. Ik heb jullie al zijn familiebanden die ik ken verteld. Elk zwakke puntje in zijn geest en die van zijn meest loyale honden. Gebruik het misbruik het. Zonder een klauw op te trekken. Breek hem. " Pure haat droop van haar lippen. Acorn had groots met hun kunnen worden maar hij was zwak. Hij was niets en vandaag zouden ze hem met de grond gelijk maken. Vandaag.. Vandaag won zij alles. won Tall alles.Enough is enough CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Enough is enough DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 11:51

Hij had geen idee of dit een verstandige beslissing was geweest of niet, maar hij kon het niet negeren. Hij geloofde Beechresin wanneer ze hem vertelde dat Tallstar haar geholpen had, maar toch was er iets van onzekerheid die hij hierbij voelde. Toch wist hij dat hij hiervan niks moest laten zien aan de katten die met hem meegekomen waren. Hij zette dan ook vastberaden de ene poot voor de andere, zijn blik af en toe werpende naar de katten die naast hem liepen, maar wist dat stilte misschien meer gewaardeert werd hier. Hij hoorde wel een aantal katten achter hem praten, maar liet ze voor nu hun gang gaan. Zodra ze niet meer in hun eigen territorium waren zouden ze eenmaal stil moeten zijn. Hij merkte de marker op die de grens aangaf van hun territorium en stapte er overheen. "Vanaf nu zijn we niet meer op Shadowclan gebied." Begon hij rustig. "Hou je zintuigen op scherp en houd je stil." Hij wist waar het Bloodclankamp lag. Daar was hij achtergekomen de keer dat hij en een paar anderen achter Sunvoice aangegaan waren. Hij zou er dan ook niet omheen winden en de katten direct naar het kamp leiden. Natuurlijk was het gebied hier onbekend en had hij geen idee wat hen te wachten zou staan wanneer ze eenmaal bij het kamp aankwamen. Hij hield de pas er dan ook aardig in, maar bleef wel alert voor enig gevaar. Toch naarmate ze dichterbij het kamp kwamen kreeg hij het gevoel dat er iets mis was. Hij had eerlijk verwacht dat er allang iemand hen zou hebben geprobeerd te stoppen. Hij stapte met lichte verwarring het kamp binnen, maar maskeerde het zo goed mogelijk. Hij kon het zich niet veroorloven om hier verrast te worden, hij had tenslotte maar een leven net zoals elke andere kat hier.


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivory
Member
Enough is enough DPKsfdL
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Ivory
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 12:29

Ivory luisterde met gespitste oortjes naar de woorden van hun commander. Haar hart klopte in haar keel - elk moment zou de actie kunnen beginnen en ze wou er geen seconde van missen. Ze zouden met hun poten spelen, met alle informatie die ze de laatste tijd gehad hadden; ze zouden hen beetje bij beetje steeds meer afbreken tot ze zouden wensen dat ze in hun heilige Starclan waren. En daar waren ze dan. De eerste Shadowclanner betrad hun camp, zijn blik verward. Oh, wat hilarisch, wat geweldig. De rest van zijn stelletje nietsnutten kwam één voor één binnen, hun dood tegemoet. Ivory stond op en liep als eerste op hen af, op haar dooie gemakje. Ze was hier thuis, zij had hier de macht. "Goeiemorgen.", mauwde ze met haar karakteristieke grote grijns. "Wat is er, je kijkt zo verward? Ben je iets kwijt?" Haar stem was bijna honingzoet, alsof ze helemaal geen Bloodclan kat was, alsof ze echt wel het beste voor hem wou. De hondentanden aan haar halsband en de nooit verdwenen geur van bloed aan haar vacht sprak natuurlijk van het tegendeel.

Tag: vooral Acorndust


Enough is enough RLUsS6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Enough is enough Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
875
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 21 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 13:08

Enough is enough Dbyufyg-5a1a214a-8dd4-4ab0-ae82-3da045112d6f

De normaal zo drassige grond onder haar poten maakte plaats voor de koude stenen van de twolegs. Ze waren niet natuurlijk, al zou ze nooit kunnen zeggen waar ze wel van gemaakt waren. Haar zintuigen stonden op scherp in dit vreemde gebied. Iedere beweging zou Bloodclan kunnen zijn, zou haar kunnen zijn. En toch, toch bleef het onheilspellend stil. Wolfpaw bewoog gestaag door, snel genoeg om bij de voorhoede te blijven. Ze wilde dat Sinclaw haar als eerste zou zien, zag hoe sterk ze was geworden, dat er geen twijfel meer in haar ogen stond en dat ze zou vechten.

Hoewel ze hier nog niet eerder geweest was, wist ze dat ze in de buurt kwamen. De geur van katten was overweldigend, maar vreemd genoeg niet vers. Wolfpaw fronste, maar er werd geen tijd gegund om daarbij stil te staan. Plots maakte de harde stenen plaats voor een open plek, waar half rottende bouwwerken stonden. Onrustig bewoog de groep en slokte haar tot Wolfpaw's grootste ergernis in zich op. Ruw duwde ze zich door de katten voor haar heen, zodat ze nu echt vooraan de linie stond. Onkruid had zich hardnekkig tussen de stenen door gewoekerd en ze werden begroet door slechts vier katten. Niet dat Wolfpaw dat door had, haar aandacht lag slechts bij één figuur. Heer eerdere passie leek samen met haar lichaam in steen te veranderen het moment dat ze oogcontact maakte met de haast identieke ogen van de nieuwe Bloodclan commander. Een angstvallig besef drong tot haar door; het was hier uitgestorven. Ze werden begroet door stilte en die oh zo bekende triomfantelijke blik van haar eigen moeder. Wat voor fool was z eook om ooit te denken het tegen haar op te kunnen nemen.
"...Mam,"

Enough is enough Wolf_hunch_by_tevros-daz3cxv


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Enough is enough Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Enough is enough 6rUw8UC
Jamie
4512
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 13:33

His love was forbidden but he risked his life for it because without it he had no life

Het duurde niet lang voor ze de twoleg place hadden bereikt, en toch was de reis bijna eindeloos. Het was alsof iedereen om hun heen hun adem had ingehouden en wachtte tot op het moment waarop ze eindelijk weer naar lucht konden happen. Alsof vechten hun die verlossing zou geven. Misschien was het juist de spanning en het onbekende van dit alles dat het juist zo lastig maakte. Hij zou willen dat hij het kon begrijpen of uitleggen, maar dat kon hij niet. Voor hem was er evengoed meer onzekerheid, maar minder dan bij zijn clanmates. Sinclaw had hem alles vertelt, die avond dat ze weg ging. "Tallstar stuurt me naar Bloodclan om hun klaar te maken voor een strijd tegen de clans. Tall heeft mij altijd aangestuurd, met al mijn daden.. met Innerstar zodat hij leader kon worden, Tall is.. gaat. alles worden” En hij had geknikt op haar woorden. En hij had beloofd dat hij zijn partner en zijn beste vriend zou helpen waar dat ook maar kon. Hij was loyaal naar degene van wie hij hielt en blindelings geloofde hij alles wat ze hem te vertellen hadden.

Hij hoorde haar stem nog zo duidelijk toen ze dit geheim had gedeeld. Ergens in zijn hartje wrong het enorm. Om zijn clan zo gepijnd te zien en ze niet uit te kunnen leggen dat dit alles zo veel beter zou worden. Misschien omdat hij het zelf ook niet helemaal wist, of het allemaal wel zo beter zou zijn. Misschien omdat de sterren voor hem iedere nacht verder weg voelde en zijn nachten enkel zwaarder werden. Misschien omdat hij bang was dat hij het verkeerde deed. Maar dan dacht hij aan Tallstar waar hij zijn hele leven mee had gedeeld, dan dacht hij aan Sinclaw die hem had gezegd dat ze voor altijd van hem zou houden. En dan was de keuze al gemaakt. Hij was niet slim genoeg voor al deze listen, hij was een soldaat die orders volgde wanneer deze gegeven werden. En als al deze katten waar hij zo immens veel om gaf, die zijn hart zo vulde met liefde en loyaliteit, hoe konden die dan verkeerd zijn? Toch, ergens diep in hem, was hij bang dat hij fout zat.

Maar toen stapte ze het lege Bloodclan kamp in en werden ze begroet door een grijze kattin. Hij keek haar voorbij in de heldere ogen van zijn partner. Zijn liefde voor haar was niet minder geworden in hun scheiding. Ze had gezegt dat ze terug zou komen en dat was ook zo, want hier stonden ze. Tegenover elkaar, en het was alsof de wereld onder hem vandaan werd gehaald. Niks maakte meer uit. Ze waren weer samen. Acefray liep dan ook naar voren toe, recht de andere bloodclanners langs, niet eens in de gedachte dat deze hem misschien zouden stoppen. Want eenmaal bij Sinclaw duwde hij zijn grote kop onder haar kin en hielt zijn ogen gesloten. De zorgen, de verdriet en de eenzaamheid droop uit zijn lichaam bij die aanraking. Ineens was alles weer goed “Ik heb je zo gemist Sin” Mompelde hij enkel, zijn stem vol liefde. Zijn gebaar van affectie ging nog een seconde langer door, waarin hij wederom zacht fluisterde dat hij van haar hielt. Liefde maakt de man dom, en blind zou hij de liefde volgen.Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Enough is enough Original
Renske
1672
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 14:22


Settleddust bleef stil toen hij naast zijn clangenoten naar het BloodClan kamp liep. Hij voelde zich vastbesloten. Hij deed dit voor het goede doel. Want als ze Tallstar aan zijn lot over zouden laten, waren ze geen haar beter dan de vijand die ze verachten. Dit was een goede keuze geweest. De omgeving veranderde toen ze in een gebied kwamen die door de tweebenen was bewerkt. Zijn pootkussens voelde rauw worden onder de harde grond, maar hij voelde niet eens iets. Alleen de hartslag die tegen zijn borstkas aan bonkte en de ruis van bloed in zijn oren. De gore geur van BloodClan werd met de pas sterker. Kriebels kwamen weer in zijn maag, maar hij bleef dichtbij zijn mentor. Zo diep in dit territorium was hij nog nooit geweest en opeens kwamen ze op een open plek die overladen was met sporen van een grote groep katten. Maar tot zijn verbazing was er geen rumoer. Er waren geen waarschuwingskreten, geen gescharrel over de stenen. Nee. Het was dodelijk stil. Hij keek langs de schouder van Acorndust en daar stonden vier katten. Slechts vier katten, maar ze leken voorbereid. Settleddust ogen werden groot toen de puzzelstukjes in elkaar vielen. Een valstrik. Hoe wisten ze dat ze zouden komen? Er zat een mol in hun midden. Zijn blik ging naar Acorndust en ze werden begroet door een triomfantelijk gemiauw van één van de vier. En tussen de linie stond ook een oude bekende. Sinclaw, wiens verhalen door de clan waren gegaan, de poes die iedereen verachtte. Een verrader, een moordenaar. En als de rest van de katten niet híer was. Waar waren ze dan wel? Meteen bekroop een angstvallig gevoel hem. Ze hadden hun kamp vrijwel onbeschermd achter gelaten. Ze moesten terug. Zijn hartslag ging sneller. Pepperpaw was daar. Softpaw was daar... Als ze aangevallen zouden worden... Het zou hun einde konden worden. Misschien zouden ze Pepperpaw wel gebruiken, net zoals ze met Tallstar deden. ‘Het is een val,’ siste hij naar Acorndust. Ze moesten geen tijd verspillen. ‘We moeten terug,’ fluisterde hij met enige noodzaak. Zijn kop ging achterom, naar waar ze vandaan kwamen. Deze vier zouden ze wel kunnen verslaan, maar het zou verspilde tijd zijn. Ze moesten nu gaan! Totdat opeens Acefray, van alle katten die ze hadden meegenomen, naar voren stapte en Sinclaw met zulke hartstocht begroette dat zijn maag ervan omdraaide. Dit was verbreken van de code in zoveel, verschrikkelijke manieren. Hij ontblootte zijn tanden en zijn bloed begon te koken toen hij naar de grote kater keek. Een medicine cat nog wel verdomme! ‘Rat!’ gromde hij, waarna hij een pas naar voren zette. Maar hij hield zich in. Acefray stond even verder onder aan het lijstje van prioriteiten.
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Enough is enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: