Enough is enough - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Enough is enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
Nectarpaw
StarClan
Enough is enough - Pagina 4 DPKsfdL
Bunny
165
Actief
"Even nectar is poison if taken to excess"


CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Nectarpaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 18:50

Tranen rolden over haar wangen terwijl ze om zich heen keek, verbaasd en verward en volledig overrompeld. Waar was Tallstar, waarom was hij hier niet? De Bloodclanners dreigden met zijn dood, waarom Nectarpaw een kreet van mentale pijn niet kon onderdrukken. Nee, nee, hij mocht niet sterven, niet hij.. Dat Southernwolf ondertussen wél gestorven was, ging aan haar voorbij; maar toen ze Acorndust spotte, die totaal niet van plan leek te zijn om terug te gaan en hun leider te redden, besloot ze in actie te komen. Dit ging helemaal verkeerd, dit kon niet zo verder gaan. De jonge kattin stormde op hem af en dook voor Sunflower's snuit, die probeerde de deputy moed in te spreken. Maar daar had ze geen acht om, dat kon haar niet schelen: maar één ding telde nu, en dat was Tallstar redden. "We moeten Tallstar redden!", riep ze dan ook uit, haar stem schel en beverig, haar gezicht nat van tranen en snot.

Tag: Acorndust, Sunflower


Enough is enough - Pagina 4 BDhpPbG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Enough is enough - Pagina 4 DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 20:59

Het lawaai om hem heen leek te vervagen in de achtergrond en hij had maar een doel voor ogen. Misschien was het verstandig om in een tunnelvisie te raken, maar wie kon hem dat kwalijk nemen? Toch voor hij de kater kon bereiken die zijn zoon vermoord had zag hij nagels in zijn ooghoeken naar hem toeflitsen. Zijn instinct vertelde hem dan ook om te stoppen en weg te draaien van die nagels voor ze zijn flank konden raken. Hij draaide zich terug klaar om nog een aanval in te zetten, maar voor hij daar de kans toe kreeg werd hij weggeduwd van de bloodclanners en kwam de bekende geur van Sunflower zijn neusgaten binnen. Ze leek in half in paniek te zijn en het kostte hem een moment om te beseffen waarom.
Hij zei niks, maar liet haar woorden en die van Nectarpaw inzinken terwijl hij zijn blik rond liet gaan. Southernwolf lag nog steeds op de plek waar hij hem achtergelaten had. Sunflower had gelijk, Southernwolf verdiende het om teruggebracht te worden. Nu dat ze zijn zoon niet meer tegen hem konden gebruiken zou de keuze om terug te gaan ook niet meer moeilijk moeten zijn. Het verbaasde hem echter om te zien dat Sinclaw naar de grond gewerkt was en dat er drie katten bovenop zaten, waaronder een Wolfpaw was. De poes had gedaan wat hij gehoopt had, ondanks dat het niks had uitgemaakt voor Southernwolf. "Jullie hebben gelijk." Sprak hij rustig en begon terug te lopen naar het lichaam van Southernwolf. "Shadowclan!" Riep hij, zodra hij naast het lichaam van Southernwolf was. "We gaan terug naar het kamp." Dat was stap een, nu moest de rest hier nog geregeld worden. Hij kon Sinclaw nu niet laten gaan wist hij, dat zouden ze hem nooit vergeven, hetzelfde gold voor het terugnemen van Wolfpaw. "Wolfpaw, hierbij hef ik je verbanning op. Neem een paar warriors en neem Sinclaw mee. Zorg ervoor dat ze niet ontsnapt." Het was nu niet de tijd om haar te vermoorden, hoe graag hij dat ergens misschien wilde om van haar af te zijn, ze moesten terug naar het kamp. Hij liet zijn blik naar Southernwolf gaan. "Kan iemand me helpen om," Hij slikte de brok die nogmaals in zijn keel verscheen weg. "Southernwolf op mijn rug te krijgen." Hij zou zijn eigen zoon dragen, niemand zou dat van hem nemen. Hij liet zichzelf al zakken, wachtende tot iemand zou helpen. De tocht terug naar het kamp was te lang om de kater niet op zijn rug te dragen en zo zou hij sneller kunnen bewegen.

Tag: Zahida, Sunflower, Nectarpaw, Wolfpaw


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough - Pagina 4 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Enough is enough - Pagina 4 Mini-avatar-Darkpaw
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 21:17

Er leek geen enkele kat aan te vallen, maar er kwamen wel schaduwclan katten te hulp om Sinclaw neer te krijgen. Darkpaw hoorde een kat in de verte gillen, maar was niet van plan om als een bange wezel weg te rennen. Hij bleef waar hij was en grauwde vervaarlijk naar een ieder die alleen al naar hen keek. Hij nam al hun bewegingen op tot de stem van Acorndust de gehele clan bijeen riep en Sinclaw als gevangene mee te nemen. Ze zouden haar in de poten moeten bijten zodat ze moeite zou hebben om eventueel weg te rennen! Darkpaw keek even over zijn schouder en zag hoe Hazelnut bovenop de zwart/witte poes lag. 'Hazelnut zou het een idee zijn om Sinclaw zo te verwonden dat ze nog wel kan lopen, maar niet zou kunnen vluchten?' vroeg Darkpaw de hazelnoot bruin gestreepte kater en wachten op zijn antwoord.

Tag: Hazelnut en de andere rond om en indirect Sinclaw


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Enough is enough - Pagina 4 0rS1Iyi
Dorian
510
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 22:59


Bleaktail had zichzelf dan toch eindelijk ontmaskerd en was haast opgelucht naar de overkant gelopen. Zodra hij daar was had Sinclaw haar staart even op zijn rug laten rusten. Het was een klein gebaar. Maar toch wel belangrijk. Vanaf de overkant klonk een laag gegrom, Settledust… Bleaktail wierp hem een uitdagende blik toe. Jammer joh, had je je verdenkingen maar serieus moeten nemen. Nu was het te laat. Veels te laat. Er klonk zo nu en dan wat gegrom en gescheld tegenover hem en de andere overlopers. Het deerde hem oprecht niet. Bleaktail had hier zo lang op gewacht. Ze konden hem van alles wijsmaken, hij zou toch niet naar hen luisteren. Uiteindelijk kwam Acorndust dan toch weer aan het woord. "Dan ben je hierbij ook verbannen van Shadowclan, Bleaktail." Nou, dat was het dan. Hier zouden hun wegen waarschijnlijk scheiden. De tabby had zijn deputy toch al nooit echt gemogen. Op z’n minst was dit dan ook gelijk het beste wat Acorndust ooit voor hem had gedaan. Daarna gingen de dingen heel snel. Orchis sneed de keel van Southernwolf door. Wolfpaw, Ravenpaw en Hazelnut werkte Sinclaw tegen de grond. Feverpitch ging er vandoor. Terwijl Acorndust een poging deed een poging om Orchis aan te vallen, die zich inmiddels achter Ivory en Zahida had verscholen. Verschillende ShadowClan leden riepen om en om dat ze terug moesten naar hun kamp. Dat men hier tijd aan het rekken was en dat elke seconde dat ze hier langer waren er een te veel zou zijn. Het was uiteindelijk Sunflower die de woedende deputy er van wist te overtuigen zijn aanval te staken. Zahida gaf nog een waarschuwing dat Tallstar nog meer levens zou verliezen als ze hun vechten niet onmiddellijk zouden staken. Er klonk inderdaad een doodskreet vanuit de verte. Maar Bleak was er vrij zeker van dat deze niet van Tallstar afkomstig zou zijn. "Jullie hebben gelijk." Zei Acorndust uiteindelijk, temidden van de chaos. "We gaan terug naar het kamp." Oh. Wat nu? Hij wist niet elk detail van het plan. Dat had ook niet gekund. Zijn rol was hem duidelijk uitgelegd. Maar de rest zou vanzelf komen. Toch leek dit de verkeerde kant op te gaan. Wolfpaw werd onverbannen verklaard. Opmerkelijk. Maar hey, rare keuzes werden wel vaker gemaakt in rare tijden. Hoe kon hij het de emotioneel instabiele Acorndust kwalijk nemen? Al deed hij dat wel want dit was wederom een probleem. Ietwat onzeker keek de kater om zich heen. Hij fronste. Pure chaos, dat was wat dit was. Zodra hij orders zou krijgen zou hij deze meteen uitvoeren. Maar om zelf te gaan lopen bepalen in een situatie zo complex als deze, hij zou wel gek zijn dat te doen...


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Enough is enough - Pagina 4 Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Enough is enough - Pagina 4 COxUkZt  Enough is enough - Pagina 4 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Enough is enough - Pagina 4 6rUw8UC
Jamie
4512
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 23:14

"I want to be with you, it's as simple and as complicated as that"

Zou het voor iedereen zo snel gaan, vroeg hij zichzelf af. Want het een liep over naar het ander, en alles verliep zo onmogelijk snel dat hij het niet kon bijhouden. Zijn kop leek in honing gedoopt te zijn want niks drong werkelijk door. Het eerste wat hem terugbracht was de dood van Southernwolf, en dit gebeurde met een steek die tranen in zijn ogen bracht. Niet alleen voor dit jong verloren leven, een die helemaal niet vandaag geeindigd had moeten worden. Maar vooral voor Acorndust, die zijn zoon had zien sterven. Geen enkele ouder zou ooit zijn kind moeten verliezen, laat staan op een manier zo gruwelijk als deze. Hij had geen tijd om te rouwen, dat zou hij later moeten doen. Deze keer niet bij een vigil. Zijn blik bleef hangen op het levenloze lichaam. En hij dacht na over zijn eigen kinderen. Kinderen die hij niet meer kon troosten bij een vigil, die niet meer onder zijn constant waken zouden opgroeien. Kinderen waar hij de warrior naam ceremonie niet van zou zien. Nee. Zo moest hij niet denken, want Tallstar zou het allemaal oplossen. Die zou ervoor zorgen dat alles weer wordt zoals vroeger, dat alles weer goed wordt. Maar zelfs Tall, hoe veel hij ooit van die kater hielt, zou Southernwolf niet terug kunnen brengen. Voor een seconde gleed zijn blik naar de hemel, een die voor hem doodstil leek te zijn, en in stilte bidden hij dat de young warrior hier veilig was aangekomen.

Naast hem zag hij hoe Sinclaw in de problemen leek te komen, hoe Wolfpaw in haar nek ging en hier al snel warrior bovenop sprongen. Hij probeerde zich een weg naar hun toe te banen, maar nog voor hij deze bereikte voelde hij het gewicht van een andere kat tegen zich aan. Meteen duwde hij zichzelf dichter tegen de grond om te voorkomen dat hij zou omvallen. Russetfur, herkende hij al snel, sprak hem toe terwijl ze hem aanviel. En zijn dikke vacht en groot lijf kon hem misschien weren van haar aanvallen, maar haar woorden drongen door zonder enige moeite. De pijn hiervan was in zijn ogen te zien terwijl hij terugsprak, in de tussentijd lamlendig bezig om haar van zich af te krijgen. Hij gebruikte weinig kracht en geen tand of klauw. ”Dat ik van haar houd betekend niet dat ik Shadowclan haat.” De woorden waren vol emotie, al kon hij zelf niet goed plaatsen welke emotie het was. Nee, hij voelde geen haat voor Shadowclan, of zelfs niet voor alle katten die hier stonden. In tegendeel, ze waren zijn familie. Hij hielt van ze. En toen begon het door te dringen… Waarom vocht hij nog terughoudend als hun zich zo snel tegen hem hadden gekeerd. Als Russetfur hier zonder een twijfel in haar hele lichaam zich op hem gooide. Met de intentie om hem pijn te doen. Was dit werkelijk de kat waar hij in de ochtend de zon mee had gedeeld? Waar hij de laatste avond mee had samengetongd? Niemand kon toch zo snel van gevoel veranderen? Hadden ze hem dan al die tijd al slecht gevonden? Hadden ze al die tijd al die nare dingen over hem gedacht? Een woede begon te prikken onder zijn huid. Ja hij had hun pijn gedaan, dat wist hij. Maar zo snel zich tegen hem keren. Terwijl hij zo veel voor hun had gedaan, had moeten opgeven? Leken hun moeite te hebben hem meteen vuil aan te kijken en uit te schelden? En dan waren dit de katten waar hij zijn hele leven voor had gegeven om hun te helpen. Om hun te helen en ze veilig te houden. Heel zijn vosverdomde leven had hij besteed aan deze rang enkel en alleen om in minder dan een oogwenk als stront behandeld te worden. Het enige wat hij ooit voor zichzelf had gedaan was liefde voelen. Liefde voor zijn partners, voor zijn kittens, voor zijn vrienden. Ja hij was dom van liefde. Maar hij was niet slecht. En zelfs als hij dat was, was hij niet zo slecht om deze behandeling te krijgen.

Toen hij weer sprak had zijn stem een oerkracht in zich, gevoed door de kolking van woede en verdriet “Ga asjeblieft van me af.” En nog voor hij uitgesproken was gebruikte hij al zijn lichamelijke kracht om de rode kattin van zich af te duwen, hopende dat ze van hem af zou blijven. Hij draaide zich om. Voor hem hoorde hij het besluit van de deputy om Sinclaw mee terug te nemen naar het kamp. De massieve kat maakte zich een weg naar zijn partner die werd neergehouden door andere. Net optijd om de woorden van Darkpaw te horen. Een apprentice. Een vosverziekte apprentice die iets zo onwerkelijks kon voorstellen. Hij probeerde wederom zijn lichaam te gebruiken om de twee katten bovenop de gevlekte poes ervan af te beuken. Wetende dat hij niet meer kon betekenen voor haar als dat, meer kon hij niet zonder zich te verlagen tot het nivo wat zijn oude clanmates hadden aangenomen. Hij wist niet voor hoe lang hij nog zo rechtvaardig ging handelen, zolang hij het kon zou hij geen kras van schade maken. Maar zijn geduld was ook niet eindeloos. Dat hij op deze manier in ieder geval bij haar kon zijn, haar kon beschermen als iemand iets onredelijks zou doen. Hij hief zijn kop “Niemand gaat haar verminken” Uitte hij ferm. En hij ging mee, vulde zijn houding woordloos aan. Al moest het door de clan achterop te volgen. Natuurlijk zouden ze aankomen in een overgenomen kamp, maar dat betekende niet dat er niet genoeg katten waren die zijn partner zouden willen pijnigen. Hij wilde mee, bewust ervan dat hij zichzelf hiermee in dezelfde hopeloze situatie zou gooien. Maar dat maakte hem niet uit. Het maakte niet uit. Zolang hij maar bij haar was. Want van heel deze groep katten die hij als familie zag, leek zij een van de weinige te zijn geweest die de woorden echt had gemeend.

Tag: Russetfur, poging bodyslam Hazelnut + Ravenpaw


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Enough is enough - Pagina 4 Original
Renske
1672
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimevr 27 maa 2020 - 0:23

Settleddust zijn poging om te helpen was tevergeefs. Al voordat hij goed en wel was aangekomen bij de deputy, had het misbaksel te keel van de jonge warrior open gesneden en Settleddust zijn groene ogen vulden met horror en afgunst. Hij zag letterlijk het leven uit Southernwolf zijn ogen vervagen. Settleddust vertraagde en bleef een staartlengte van het tweetal staan. Hij zag ieder detail. Hoe het bloed opwelde uit de wond, hoe Acorndust wanhopig probeerde het te stoppen. Settleddust stond daar maar, starend naar gutsend bloed en een rouwende vader. Hij hoorde niets meer, alles leek tergend langzaam af te spelen. Pas toen Acorndust weer brulde en naar de moordenaar ging kwam hij weer op aarde. Hij knipperde verbaasd. Hij leek in een slechte film beland te zijn, maar om hem heen gebeurde van alles. Hij zag hoe Wolfpaw in een oogblink Sinclaw wist te overmeesteren, hoe het puntje van Feverpitch haar staart in niemandsland verdween, hoe Acefray werd aangevallen door Russetfur. En toen werd de lucht gevuld door ijzige kreten, wie wist waar vandaan, waarna met zieke humor werd verteld dat het Tallstar was die aan het doodgaan was. Wie wist voor de hoeveelste keer.
Settleddust zijn ogen gingen weer naar het lichaam van Southernwolf. Hij wou dat hij vriendelijker voor de kater was geweest toen ze apprentices waren. Hij had nu van alles spijt, zelfs over de gedachten die hij nooit had uitgesproken. Want dit had hij ook niet verdiend, zo snel naar StarClan te moeten vertrekken. Zijn adem stokte in zijn keel toen Settleddust zijn rug rechtte. Eindelijk, na al die verspilde tijd en levens, kon Acorndust weer realistisch nadenken. Ze zouden naar het kamp gaan, en Sinclaw was hun gevangene. Wolfpaw hoorde weer bij hen, uiteraard. Ze had zichzelf bewezen als geen ander. Hoe kon het anders? Hij hoorde weer iemand achter hem brullen en Acefray probeerde zijn partner, of wat het ook van hem was, te ondersteunen. Maar Acorndust was inmiddels weer teruggekeerd en wilde zijn zoon naar kamp brengen. Hij vroeg wie hem wilde helpen. Settleddust keek de kater aan, die opeens zo fragiel leek. En Settleddust zag dat hij ook maar een kat was, zoals hun allemaal. Hij had zijn mentor altijd gezien als de alwetende, de verstandige, de wijze. Maar nu zag hij dat hij ook fouten maakte, dat hij ook pijn leed. ‘I-ik,’ begon Settleddust hakkelend. ‘Ik help wel,’ maakte hij zijn zin daarna schor af. Hij haalde diep adem en werkte daarna zijn poot en schouder onder het slappe lichaam van Southernwolf die niet mee leek te werken. Maar na even sjorren wist hij het over de rug van zijn mentor te hijsen. Hij nam aan dat de rest van de clan wel met Sinclaw afrekende. Hij wilde gewoon zijn vriend helpen.

Tag: Southernwolf & Acorndust.
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
Enough is enough - Pagina 4 DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimevr 27 maa 2020 - 20:38

Rationeel handelen zat er even niet meer in voor Russetfur. Haar doen en laten werd nu geleidt door emoties. Acefray was de kater geweest die haar had geholpen toen ze in verwachting was van haar jongen, de kater die ze had vertrouwd om haar jongen op de wereld te brengen en de kater die gekozen was door Starclan om voor Shadowclan te zorgen. Hoe kon hij een verrader zijn? Hoe kon hij kiezen voor Sinclaw? Die vuile, smerige moordenaar. En als Acefray daar toe in staat was, wat had hij zelf allemaal dan wel niet gedaan? Toen Russetfur zich dan ook op de medicine cat van Shadowclan wierp, vroeg ze hem hoe hij Innerstar zo kon verraden.

"Dat ik van haar houd betekend niet dat ik Shadowclan haat." Hierna merkte Russetfur op hoe de kater geen tand of klauw tegen haar gebruikte. De pijn in zijn stem miste ze ook niet. Hierdoor verslapte de aanval van Russetfur en drong haar eigen pijn ook tot haar door. Acefray vulde zijn stem met kracht die de oren van de rode kattin voelde, waarna ze van zijn lijf af werd geworpen. Russetfur belandde op de grond, deed niet haar best om de aanval tegen de gaan en keek met een gepijnigde blik naar de kater wie zich medicine cat van Shadowclan had mogen noemen. "Ze heeft haar vermoord, Acefray... en niet alleen haar," sprak ze. "Hoe kan je die moordenaar kiezen..." Russetfur liet haar oren hangen. Haar schouderblad deed pijn door de val, maar het interesseerde haar even niet.

"Shadowclan!" de stem van Acorndust trok haar terug naar de werkelijkheid en vastberaden keek ze naar haar deputy. Ze zouden terug naar het kamp en Starclan zijn dank werd Wolfpaw's verbanning opgeheven. Russetfur voegde zich bij Wolfpaw, Ravenpaw en Hazelnut die zich daarnet op Sinclaw hadden geworpen. Sinclaw moest mee terug naar het kamp en mocht niet ontsnappen, dat was duidelijk. Een apprentice stelde voor aan Hazelnut om Sinclaw te verminken. Russetfur keek naar de deputy die ondertussen vroeg of iemand hem wilde helpen om zijn zoon mee te dragen. Misselijkheid vulde haar maag terwijl ze haar blik op de moordenaar van haar moeder richtte. Haar spieren waren aangespannen. Sinclaw zou niet ontsnappen. En wat in Starclan's naam zouden ze aantreffen in het kamp.

TAG: Acefray, Sinclaw, de katten bij Sinclaw... wie niet eigenlijk?


Enough is enough - Pagina 4 BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Enough is enough - Pagina 4 Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimevr 27 maa 2020 - 20:56There's a revolution coming

Alles was zo perfect, in die ene seconde was haar leven zoals het had moeten zijn. De liefde van haar dochters, haar partner open en bloot. Zij, een clan leidend. Het was dan wel een halfgare groep idioten, maar het waren haar idioten. Alles was van haar en alles was perfect.

Die perfectie, het waanbeeld van hoe alles kon zijn verdween als sneeuw voor de zon. Acorndust verloor zijn geduld, stortte zichzelf op Orchis aan wie ze net zonder veel er om te geven Southern had doorgespeeld. In reactie sneed de kater de keel door van haar oud clangenoot en haar adem stokte in haar keel. Dit was niet hoe het moest gaan. Ergens diep diep vanbinnen, brak er iets in haar. Wetende, dit was niet hoe het moest gaan. Tallstars clan zou niet in gevaar lopen van hun gehele plan. Southern was geen gevaar geweest voor Tallstar, Tallstar had Southern niet dood gewild, hij was enkel een manier geweest om de overgave van Shadowclan te krijgen.

In stroomversnelling hoorde ze haar dochters reageren, schoot haar kop terug naar Feverpitch die begon te huilen, te schreeuwen, het ijs kromp om haar hart de stem van Wolfpaw horende, ijzig zoals ze haar altijd had willen maken. De haat die ze uitsprak kon ze niet beantwoorden. Haar ogen groot gericht op Fever die achteruit deinsde. Haar lichaam zonder tegenstribbelen liet ze tegen de grond werken. De smak haar kaak met een klap op elkaar slaand. Maar haar ogen bleven gefocust op Fever, pas nu ziend, ziend wat de keuze was geweest die Sin haar had opgelegd. De pijn die ze voelde bij het zien sterven van Southern, de pijn die Sin had gevoeld toen Beekit in haar poten stierf. De pijn van haar eigen moeder vindend, plat en levenloos, de pijn toen ze wist dat Dimlight de dood van haar moeder had veroorzaakt en de pijn die haar hart niet had willen verdragen toen ze Dimlight van de klif af duwde. Alle pijn van verlies, pijn van gevoelens die onuitgesproken bleven. Pijn die zij haar al die manen had opgedwongen.

En ze was weg, ze sloot een keer haar ogen en Fever was weg. Wat ruimte over liet voor de bewustwording van Wolfpaw bovenop haar, tanden geplaatst op de plek waar haar eigen tanden zojuist zo dichtbij waren geweest om Southern te vernietigen. Om haar eigen Fever..

Met ogen wijd open gesperd bleef ze liggen, ze had haar kind eerder aangevallen. Had Wolf pijn gedaan en zelfs al zou ze nu zichzelf los kunnen werken, zou het lichaam van Wolf van haar af kunnen werken en een einde maken aan haar leven.. Een misselijkmakend gevoel borrelde op liet haar hoesten terwijl haar maaginhoud gevaarlijk dichtbij was om uit haar lichaam te werken. Ze dacht aan haar eigen meisje vermoorden. ZE dacht. Ze zou het doen, om Tallstar zijn clan te gunnen. Ze wist dat ze het zou doen. Want Tallstar had haar nodig, Tallstar. Tall

De rode waas was weg te knipperen bij het horen van Acefray, de rest van de stemmen missende op hem focuste ze zichzelf, duwde haar nagels in hun hulzen. Aangevende dat ze mee zou komen zonder gevecht. Haar binnenste fluisterend dat ze haar kans zou krijgen zodra ze bij de andere bloodclanners was. Haar kans voor wat.. Wolf. Ditmaal kwam er meer omhoog terwijl ze hoestte de rotte geur in haar neus stekende terwijl ze haar ogen focuste op Acefray. Waar was Fever.. Fever.. Wolf.. Tallshadow, Tallfright. Baneflower. Haar babies, haar.. Als ze in het kamp waren, zou ze haar slangenbabies zien, dan wist ze wat ze moest doen. Tot die tijd, bleven haar ogen gefocust op Acefray en haar nagels in hun hulzen. Tot ze wist wat ze moest doen. Tot ze haar hart tot stilte had gemaand en Wolfpaw kon vermoorden, voor Tall, voor het goede, voor alles. Alles voor Tall. Ze zou niet falen. Niet nu, ze moest alleen.. Haar hart zover krijgen, zo ver als ze met Dimlight was gegaan.. om Wolfpaw te vermoorden..

@Feverpitch, @*Wolfpaw @AcefrayEnough is enough - Pagina 4 CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Enough is enough - Pagina 4 DQLb1TP
Yanthe
798
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimeza 28 maa 2020 - 23:11

De kater was stevig op Sinclaw gesprongen en had haar, met een poot in haar hals en zijn lichaamsgewicht, met gemak tegen de grond gewerkt. Het ging heel gemakkelijk. De poes stribbelde niet tegen, waardoor hij zich dan ook inhield om verder te gaan. Door de duw van Acefray werd hij echter wat opzij geduwd, maar hij kon nog net zijn zware poot op de zwart-witte poes houden. Zijn oren schoven naar achteren en kort blies hij naar de medicine cat. Bij de woorden van Acorn, trok hij even met zijn oor. De deputy was terug bij zinnen en riep de groep tot orde. Er werd een duidelijke instructie gegeven. 'Hazelnut zou het een idee zijn om Sinclaw zo te verwonden dat ze nog wel kan lopen, maar niet zou kunnen vluchten?' De senior warrior keek naar de apprentice en haalde kort zijn wenkbrauw op. "Dat is iets wat wij niet doen," beantwoorde de tabby kater d eapprentice. Een kat verwonden, was eerder een streek die Bloodclan zou toepassen. Sinclaw had nog niet bewogen, wat meegaf dat ze waarschijnlijk niet zou tegenstribbelen. Ze had ingezien dat ze in de minderheid was. “Niemand gaat haar verminken” Natuurlijk had de kater dat ook gehoord. "Als ze meegaat zoals het hoort, zal niemand haar verwonden." mauwde de kater luid en vernauwde even zijn ogen naar Acefray.

Hazelnut ging recht staan, maar liet één van zijn voorpoten behoedzaam op de poes liggen. Zijn nagels waren ingetrokken, maar op deze manier wist Sinclaw ook dat hij haar elk moment vast kon hebben moest ze toch plots iets willen doen. Van zodra ze zouden vertrekken zou hij zijn poot weghalen. Hij wierp een korte blik naar Russetfur, die zich bij hen gevoegd had. Met deze groep zouden ze de zwart-witte poes niet laten ontsnappen, en als ze dat toch wilde doen, zouden ze haar meteen grijpen. Hij knikte kort naar de poes en liet vervolgens zijn blik naar Acorndust gaan. De kater werd geholpen door Settleddust. Van zodra zij klaar waren, konden ze vertrekken naar het kamp.

Ze zouden vertrekken naar het kamp, maar wat zou er met dit groepje Bloodclanners gebeuren? Wat met de verraders? En hoe zat het met Tallstar? Keuzes moesten gemaakt worden en deze zou Acorndust moeten maken, dat moest een hell zijn.

Tag: Darkpaw, Acefray, Sinclaw, Russetfur, wachtende op Acorndust en Settleddust


Enough is enough - Pagina 4 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Enough is enough - Pagina 4 DPKsfdL
Cynthia
3514
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimezo 29 maa 2020 - 13:27

De energie die hij had gevoeld op het moment dat hij de moordenaar van zijn zoon als een lafaard was gaan schuilen achter twee andere bloodclanners leek langzaam aan het wegzakken te zijn. Hij was moe, moe van alles, maar wist dat het nog niet het moment was om dit te laten zien. De clan vertrouwde nog steeds op hem om de beslissingen te maken hier, ondanks dat hijzelf niet eens meer zeker kon zijn wie hij echt kon vertrouwen. Hoeveel had hij af weten te schrikken met een verbanning, maar waren eigenlijk niet te vertrouwen? Zouden er katten zijn die het op zijn leven gemund hadden? Zou hij ze stuk voor stuk allemaal in de gaten moeten houden?
Hij werd uit zijn gedachten getrokken door Settleddust die hem aanbood te helpen en hij knikte kort als bedankje, een glimlach was tenslotte iets dat hem echt niet meer ging lukken in deze situatie. Zodra Southernwolf op zijn rug lag, strekte hij zijn poten tot hij rechtop stond. Het gewicht van zijn zoon deed hem bijna weer willen zakken, maar dat kon niet, hij moest nu doorgaan. Het deed hem alleen wel beseffen hoeveel Southernwolf gegroeid was sinds hij een kitten was, maar toch was hij veel te jong geweest om te sterven. Hij zette de eerste stappen richting waar de rest van de clan was en kon nog net de woordenwisseling rondom Sinclaw opvangen. "Hazelnut heeft gelijk, we zijn niet zoals deze Bloodclanners." Gromde hij, terwijl hij kort zijn blik op Darkpaw liet rusten. Hij had verwacht dat zijn apprentice zoiets zou opperen. "Laten we gaan," En met die woorden draaide hij zich om en liep richting de uitgang van het kamp. Ergens hoopte hij dat het nooit nodig zou zijn om hier terug te komen, hij wist niet wat hij dan zou doen. Maar dat was nu niet belangrijk, ze moesten terug naar het kamp en zorgen dat ze Bloodclan eruit zouden verdrijven. Hij zette dan ook een stevige pas in voor zover dat mogelijk was met Southernwolf om zo snel mogelijk terug te gaan naar het kamp. Hij had geen idee wat hij daar zou aantreffen, maar wist dat hij zich beter voor het ergste voor kon bereiden.

Tag: In principe zo goed als iedereen.
Note: Acorn is in principe dit topic uit, tenzij hij nog ergens nodig is voor.


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough - Pagina 4 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Enough is enough - Pagina 4 Mini-avatar-Darkpaw
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimezo 29 maa 2020 - 21:55

Oha! Acefray leek uit het niets te verschijnen en beukte Hazelnut bijna van Sinclaw af, maar hield zich nog goed op de poten al had hij hem gezegd dat ze niet zo waren als de bloodclan. Huh? Sinclaw was toch geen clan kat meer? Waarom zouden ze het niet doen??? Maar de woorden van zijn mentor drongen als scherpe doorns in zijn oren door. Al bleef Dark het er niet mee eens, toch liet hij zijn oren door de dubbele terecht wijzing deels hangen om te laten zien dat hij het begrepen had. Wat de andere bloodclanners ook zouden doen de clan moest terug naar het kamp! Met een paar sprongen kwam Darkpaw naast zijn mentor lopen die zich vast liever in zijn den zou willen weg kruipen om, om zijn pas gestorven zoon te rouwen! Maar de deputy hield zich sterk en dat was toch respect waardig. 'Sorry Acorndust. Ik... ik zei het meer in een opwelling.' verontschuldigde Darkpaw zich tegenover zijn mentor.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough - Pagina 4 Daryl-dixon-gif-27
Bo~
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 15:40

Het ging allemaal opeens zo snel, veel sneller dan dat hij ooit had verwacht dat het zou gaan. Feverpitch was overgestapt naar de Elite. Wolfpaw was ook naar haar moeder gelopen. Dat was, tot ze haar moeder vastgreep. Cormorant kon haar niets anders dan toejuichen op dat moment, zelfs als hij het niet vocaal maakte. Hij was trots dat zijn clangenoot zo'n list kon doen, zelfs als het tegen haar eigen moeder was geweest. Hun medicine cat was zo overtuigd dat dit een goede stap was, dat hij hun leader volgde. Waar was hij dan huh? Waar was hun leader die hen allemaal liet stikken?

En toen gebeurde het.

Southernwolf werd vermoord door een BloodClanner. Acorndust verloor zijn controle, liet zijn emoties los gaan, terwijl het misschien helemaal geen goed idee was nu ze in het kamp van BloodClan waren. Cor draaide zijn oren heen en weer, de andere elite members goed in de gaten houdende. Er konden er zo weer een paar anderen bovenop de leader springen. Het gevecht tussen die BloodClan warrior en Acorndust was niet zijn gevecht. Dat was de zijne. Feverpitch rende het kamp van BloodClan uit, roepende dat ze terug zou komen. Niemand was er die haar tegen hield, ShadowClan had haar al verbannen. Meerdere katten probeerden door te dringen tot Acorndust, zeggende dat ze terug moesten naar het kamp. Het was een list en Tallstar was er een deel van. Een vieze, vieze list. Als iemand op dit moment nog Acorndust in twijfel wilde trekken, dan zou hij ze zeker wel herinneren aan het feit dat hun oude leader een plotje had bedacht met BloodClan. Van alle Clans, was het BloodClan waar Tallstar doodleuk mee begon samen te werken. Acorndust begon zelf ook in te zien, dat dit niets was. Dat ze terug moesten gaan. Zijn ogen gingen naar de toekomstige leader van ShadowClan. Zijn woorden waren duidelijk voor iedereen, maar ook voor hem. Hij bleef achter, samen met een andere kat. Om op deze elite katten te letten, om ervoor te zorgen dat ze niet achter de groep aan zou gaan en deze onderweg nog voor een list achter te laten. Hij knikte kalm, waarna zijn stormachtige ogen naar de BloodClan warriors gingen. Hij zou ze niet laten ontsnappen.

De groep ging weg, samen met het lichaam van Southernwolf op de rug van zijn vader. Hij wist ook wel waarom Acorndust hem had uitgekozen om achter te blijven. Acorndust wist dat hij loyaal aan hem was, dat hij loyaal aan ShadowClan was. Hij hoopte tenminste dat hij dat deed. En misschien ook het feit dat hij zichzelf niet door emoties mee liet slepen, niet al te veel tenminste. Zijn lichaam was constant aangespannen, duidelijk laten ziend dat hij ieder moment er klaar voor was om zichzelf te verdedigen of een ander aan te vallen, terwijl de laatste staarten uit zijn zicht verdwenen van de katten die hij zo goed had gekend.

Tags: (indirect) Iedereen eigenlijk. Vooral nu Elite katten + de kat die samen met hem achterblijft.
OOC: Met toestemming van Cynthia Acorn lichtjes gepowerplayed om te zeggen dat hij met een andere kat in BC kamp achterblijven!


Enough is enough - Pagina 4 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Enough is enough - Pagina 4 CtVqjS4
L O I S
257
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 17:18

Opeens werd Sinclaw overmeesterd en dat had ze totaal niet aan zien komen. Pardon? Haar kind was misschien groot, maar Sinclaw groter. Wat was dit voor ongein? Shadowclan voelde zich nu blijkbaar ook ontzettend stoer, want opeens begon het hele clubje aan de terugweg. Of nou ja, een klein deel van 't clubje bleef achter en dat zat haar toch niet helemaal lekker, want ze stonden haar in de weg, zo kon ze niet achter haar commander aan. Wie had besloten dat Shadowclan nu de opperhand had? Want dat was dus totaal niet zo. Zij hadden Tallstar bij wie ze ieder moment een leven konden wegplukken.
Nja, nu keek ze in ieder geval totaal niet onder de indruk naar één van de twee Shadowclanners die daar stond als een gespannen boog. Klaar om ieder moment een pijl hun richting op te schieten. Maar wat dan? Ze zouden hem zo dood hebben, net zoals z'n rattenvriendje Southernwolf. Met een opgetrokken wenkbrauw keek ze hem aan waarna ze hem met een shoo-gebaar van haar poot probeerde weg te doen. "Wat doe je hier nog? Opbokken, of ben je vergeten dat we je geliefde leider nog vast hebben zitten?" In Zahida's brein stonden nogal wat vraagtekens. Waren die Shadowclanners nou zo dom om dat ietsie pietsie kleine detail over het hoofd te zien?


Enough is enough - Pagina 4 10pvxmwEnough is enough - Pagina 4 2gxnp75Enough is enough - Pagina 4 2hqc5lxEnough is enough - Pagina 4 2iha58wEnough is enough - Pagina 4 34nodx3Enough is enough - Pagina 4 VmwrhyEnough is enough - Pagina 4 89lmSOJEnough is enough - Pagina 4 23mrb6wEnough is enough - Pagina 4 COxUkZtEnough is enough - Pagina 4 Okd2lwEnough is enough - Pagina 4 10pvxmwEnough is enough - Pagina 4 10pvxmw
Enough is enough - Pagina 4 Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Enough is enough - Pagina 4 Orchis20
m
643
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 18:39


Enough is enough - Pagina 4 Dd5cjs10

Orchis was achter Ivory en Zahida gesprongen. Hij was niet bang voor de dood maar hij was dan ook weer niet levensmoe. Er waren nog vele paden om te wandelen voor de tom en dus moest hij snel achter zijn muur der bescherming staan om niet zijn nek te breken door Acorndust. Toen de tom aanviel was het Zahida die terug ramde. Orchis liet een harde HAH klinken en ging op zijn billen zitten. Met zijn voorpoten in de lucht deed hij een 'applaus'. Wat een prachtige toneelstuk was het toch weer die hij vandaag mocht bijwonen. Dit was de reden waarom hij nooit Bloodclan verlaten zal. Dit was toch leuk om mee te maken? Hij genoot met volle teugen! Terwijl hij gefascineerd toekeek gebeurde iets waar hij wel van schrok. De krachtige she-cat die de commandant rang op haar droeg met goeie redens werd neergehaald door haar bloedeigen dochter. Orchis hief zijn wenkbrauwen hoog op en deed een stapje naar achter. O, wat nu? Met een schuine kop probeerde hij iets te vinden in de blik van Sinclaw. Een teken ofz, iets wat hij doen moest. Moest hij aanvallen? Moest hij het laten gaan? Hoorde dit bij haar plan? De tom wist het niet. Zahida en Ivory leken hier ook niks op te doen en voor hij het wist vertrok Shadowclan. Nou dat was toch een eitje zeg. Maar ho! Nee, ze namen Sinclaw mee. Hij probeerde haar blik te vangen en toen dit lukte gaf hij haar bijna aan onzichtbaar knikje. Hij zal helpen. De tom keek eventjes naar hoe de deputy twee warriors hier achterliet en daarna met de groep vertrok. Nou nou. Alsof twee van die sukkels een hele kamp Bloodclanners konden tegenhouden? Wat was dit voorn gekkigheid? Orchis dacht dat Orchis niet de slimste was maar deze actie bleek totaal zonder breincellen gemaakt te zijn. Oh well, ze zouden die twee snel genoeg uit hun gebied trappen net als de rest. Zahida begon te spreken en met een lage houding huppelde hij kort langs haar heen terwijl hij zachtjes toefluisterde: ''Ik ga ze volgen,'' Mauwde hij en huppelde in plaats van het kamp uit, het kamp in. Het leek er op dat hij vluchtte maar juist integendeel. Nee, kijk- Orchis was de laatste tijd erg druk bezig geweest met iets en dit zou nu uitstekend van pas komen. De tom liep naar zijn slaapplaats die verborgen was in een doren struik en kroop de dode takken in. De grond liep omlaag en maakte een holte onder de grond, de holte liep uit eindelijk uit naar een nieuwe uitgang; eentje die uit het kamp liep. Hihihi. En iedereen die hem uitschold voor konijn mocht nu de pot op. Dit was een geniaal iets. Hij was trots op zichzelf. Met een kleine giechel trippelde hij kort enthousiast op zijn teentjes en nam daarna de hazenpad achter de Shadowclanner patrouille aan om hen te volgen als het vieze stalkertje die hij was.

- Topic uit.


Enough is enough - Pagina 4 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Enough is enough - Pagina 4 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
875
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 21 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedi 31 maa 2020 - 20:31

Hungry dogs

Alles in haar lichaam was gespannen, klaar om te vechten. Om te strijden, om dit te winnen. Maar Sinclaw deed niets, ze liet zich op de grond werken en stribbelde niet tegen. Helemaal niets. Verdomme, vecht. Sla me, bijt me, vecht met me. Maar het zwart-witte lichaam onder haar bleef onbewogen, Sinclaw liet enkel haar nagels in haar hulzen glijden en deed niets. En dat deed nog veel meer pijn dan fysiek geweld ooit zou kunnen. Ze kon geen oogcontact maken en stiekem was ze daar dankbaar voor, bang voor de emoties die daarin stonden. Zou ze woedend zijn? Of enkel gebroken? Het was beide vuur waar ze zich nooit aan zou willen branden. Haar hart klopte niet eens in haar keel, alles aan Wolfpaw leek ijzig koud. Ze had verwacht dat er adrenaline door haar lichaam zou pompen nu ze eindelijk haar kans had, dat het goed zou voelen om eindelijk haar grootste verlangen, haar grootste angst zo bij de strot te hebben. En toch, schreeuwde alles in haar dat het verkeerd was. Het was haar moeder. Mam. En ze deed niets.

Bijna liet ze los, deze ene kans gaan. Want daar stond Feverpitch, verraden en gepijnigd. Wolfpaw keek haar aan, al evenveel pijn in haar eigen ogen. Zij en Fever waren vroeger zo close geweest, maar dit zou de schop zijn die hun band zou breken, bleek. Nog een laatste maal zag ze die verrotte pijn in haar groene ogen die meer zei dan woorden ooit zouden kunnen. En zij kon niets, niet eens schreeuwen dat Feverpitch moest blijven, dat ze hier uit zouden komen... Dat het haar speet. Nee, want het enige wat ze kon was vast blijven houden aan de keel van haar moeder, als de moordenaar waarvan Sinclaw altijd gewenst was dat ze zou zijn. Maar ze zou nu niet doorbijten, zelfs niet als Acorndust het haar zou bevelen, zelfs niet nu ze het puntje van Feverpitch staart nog in de verte zag verdwijnen. Weg, verdwenen. Haar eigen zus had zich omgedraaid en had alles achter gelaten. De poes verstijfde en als het niet Hazelnut was die zich ook op Sinclaw stortte had ze dit alles bijna laten ontglippen. Wat had ze gedaan? Ze had het bloed van haar clan boven haar eigen bloed gekozen, nu ze haar moeder in een doodgreep had en haar zusje misschien wel voor goed verdwenen was. De pijn in haar was terug te vinden in haar ogen glazig van achterliggende tranen. Het voelde alsof er een onmogelijke last op haar borstkas lag, iedere keer dat ze adem haalde. Had ze de juiste keuze gemaakt? Want, wat had de clan ooit voor haar gedaan? Ze was geslagen door zelfs hun eigen deputy, veracht door de andere apprentices en vernederd met haar rang. Maar dan, had haar moeder niet eigenlijk hetzelfde gedaan? Alles was moeilijk en niets van dit voelde aan als juist. Het enige dat ze met zekerheid kon zeggen was dat ze haar poten niet besmeurd zou laten raken met het bloed van onschuldige katten. Starclan, wat voor hond ze Southernwolf had gevonden. Maar om te zien hoe zijn eigen vader zijn bebloede lijk mee moest dragen? En de Bloodclanner die dit gedaan had zo laf verscholen achter zijn vriendjes? Nee, nee, zo zou ze niet mogen worden. Hopelijk was dat dit waard.

"Wolfpaw, hierbij hef ik je verbanning op. Neem een paar warriors en neem Sinclaw mee. Zorg ervoor dat ze niet ontsnapt." ze was weer terug, waarschijnlijk de kortste verbanning ooit. Toch, als ze eerlijk was kon ze geen vreugde voelen. Alles in haar leek zo op de schop gegooid dat ze de opluchting amper meer kon plaatsen. Het kostte haar al haar zelfbeheersing om niet als een kitten in tranen uit te barsten en zich tegen haar ma aan te drukken, zoals een groot deel van haar hart schreeuwde. Nee, verdomme, ze wist wel beter dan dat. Niets was meer simpel, maar starclan, het deed pijn. Wolfpaw haalde diep adem via haar neusvleugels en sloot haar ogen.  Nee, belangrijkste nu was Shadowclan veilig hebben, was Slatefur, Pepperpaw, Softpaw en al die belangrijke katten veilig krijgen. En Tallstar, bovenalles Tallstar. De kreet die boven alles uit was gekomen had ook haar geraakt en in stilte beloofde ze hem dat ze hem zou helpen, haar oude mentor. Verdomme, ze had hem nooit kunnen bedanken. Zou hij wel weten hoeveel hij eigenlijk voor haar betekende? 'Hazelnut zou het een idee zijn om Sinclaw zo te verwonden dat ze nog wel kan lopen, maar niet zou kunnen vluchten?' haar oren zakten diep weg in haar nek, en ondanks dat zowel Hazelnut als Acorndust al antwoord gaven gromde ook zij nog tussen haar tanden door dat dat niet zou gebeuren. Nee, mooi niet dat een of andere rat aan haar ma zou zitten nu, alleen zij zou dat doen... Als het nodig was. Ondertussen beval Acorndust hen om terug naar het kamp te gaan, haar moeder als gevangenen. Wolfpaw nam nog één tel, waarna ze langzaam, waakzaam haar moeder los liet. "...Russetfur, Hazelnut, jullie helpen me met Sinclaw mee te nemen," haar stem was hard en klonk als een bevel dat zij helemaal niet zou mogen geven met haar rang, maar ondanks dat keek ze hen niet aan. Want niemand mocht de pijn in haar ogen zien, die ze niet meer kon verbergen. Ze gaf Sinclaw een trap,die er pijnlijker uitzag dan dat hij in werkelijkheid was; ze hield zich in. "Sta op en waag het om iets te proberen," Bij ieder woord voelde haar keel nog meer aan als schuurpapier en ze slikte, alles in haar lichaam gespannen terwijl ze nu achter de stoet Shadowclanners aan liepen. Nog één laatste maal keek ze achter zich, naar de poes die nog over was gebleven - haar vriendje vluchtte weg als de lafaard die hij was. Woede vlamde op in haar ogen bij het beeld dat de moordenaar van Southernwolf er zo ongeschonden van af kwam en innig wenste ze dat er na de dood een hell op hem te wachten stond. Ze zou zijn tanden er ooit nog eens één voor één uitrukken.   "Als Tallstar nog één leven verliest vinden jullie ratten je commander in stukken terug,""blafte ze nog één keer vol dreiging in haar stem. Had het zin? Was het waar? Het maakte haar niet meer uit.


Tags: Sinclaw, Zahida, Russetfur & Hazelnut Wolfpaw is het kamp uit.

Are never loyal


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Enough is enough - Pagina 4 Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough - Pagina 4 FarInfatuatedBoilweevil-small
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Mountainash
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimema 6 apr 2020 - 14:22

Mountain had zich rustig gehouden. Deze hele onderneming was niet heel erg nuttig geweest in haar ogen. Het kamp bleek leeg te zijn. Sinclaw was nog steeds de bitch die ze al was geweest en Acefray koos voor zijn liefde in plaats van voor zijn clan. Wat een verrassing. Ze zuchtte zachtjes tijdens de hele situatie en keek even naar haar zus, maar die leek te druk bezig te zijn. De calico kattin ging dan ook maar eens rustig zitten en wachtte totdat er een dode viel. Oops, had ze misschien niet moeten zeggen op het moment, want precies toen werd de zoon van Acorndust vermoord. Daarnaast rende Feverpitch er ook nog eens vandoor. Echt waar, wat was er gebeurd met de clan waar haar moeder zo trots op was geweest. Mountainash zuchtte nog een keer en liet de rest over zich heen komen. Acorn werd kwaad, Sinclaw werd tegen de grond aan gewerkt en uiteindelijk ging de groep weer terug naar het kamp. Tenminste, een groot deel. Haar werd opgedragen om achter te blijven om er voor te zorgen dat het groepje Bloodclan katten er niet vandoor gingen. Simpel zat. Ze keek rustig toe hoe alle katten verdwenen en knikte daarna eventjes naar Cormorantwing, de andere kat die met deze vervloekte taak zat opgezadeld. "Joy," miauwde ze terwijl ze haar blik op de Bloodclan katten hield.


Enough is enough - Pagina 4 Voq5oxl
"I'm gonna break off an extra large branch of mountain ash, wrap it in wolfsbane,
roll it in mistletoe, and shove it up your freaking --"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough - Pagina 4 Daryl-dixon-gif-27
Bo~
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimema 13 apr 2020 - 21:05

Samen met Mountainash was hij achtergebleven in het kamp van BloodClan. Twee was veel te weinig, hij wist het zelf ook wel. Er waren nog steeds meer katten hier dan dat ze aan konden. Maar hij had de positie aangewezen gekregen van Acorn. Wie was hij om die positie te verlaten? Acorn wilde dat hij hier bleef, dat hij de elite katten hier hield. Mountain knikte even naar hem, waarna het woord "Joy," haar bek verliet, waarop hij even instemmed kort knikte. Hij vond het absoluut geen fijne taak, maar als Acorn hem vertrouwde- dat betekende alles voor hem. Dan kon hij niet nee zeggen. Niet zeggen dat het misschien helemaal niet handig was, dat ze met een grotere groep moesten blijven. Hij wilde niet dat Acorn dacht dat hij hem niet meer vertrouwde. Een gevlekte poes trok zijn aandacht, die hem met een opgetrokken wenkbrauw hem aan keek en een shoo gebaar maakte met haar poot. "Wat doe je hier nog? Opbakken, of ben je vergeten dat we je geliefde leider nog vast hebben zitten?" Ja nou Tallstar boeide hem totaal geen reet. Tallstar mocht van hem ergens rotten voor kraaienvoer. Hij vertrouwde geen snars van dit alles, anders had Tallstar nooit afscheid genomen van katten. Hij draaide zijn lichaam naar de gevlekte poes toe, zijn storm-blauwe ogen donker van emotie en afgunst voor de leader. "You better watch yer mouth, sunshine." sprak hij met een lage stem tegen de poes terwijl hij lichtjes met zijn staart sloeg. Misschien was hij het lichtjes aan het uitlokken, maar zijn lichaam tintelde. Tintelde om al deze frustratie er uit te laten. Was dat niet hoe hij was opgegroeid? Hoe zijn vader altijd frustratie op hem had geuit? Hoe zijn familie altijd werkte? Niet oplossen met woorden, maar alles met geweld. En op dit moment tintelde zijn lichaam voor een gevecht. Zelfs terwijl zijn hersenen naar hem riepen wat in Starclansnaam hij aan het doen was. Dat dit niet slim was in het kamp van BloodClan, waar ze in de minderheid waren. Maar helder denken kon hij op dit moment niet.
Enough is enough - Pagina 4 A00de14ee721712ce490ecd9fe38327b40017469_00

Tag: @Zahida @Mountainash specifiek


Enough is enough - Pagina 4 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Enough is enough - Pagina 4 CtVqjS4
L O I S
257
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 21:29

Blijkbaar lieten haar woorden geen indruk achter, en dan wist ze toch echt niet meer hoe loyaal die zogenaamde warriors dan wel niet waren. Kijk, van Bloodclan was het algemeen bekend dat die hun leider zouden stikken om zichzelf te redden, als 't even kon. Maar van clankatten. Tja, daarvan had ze toch wat meer verwacht. Het accent van de kater tegenover haar deed haar doen grinniken. Hij was haar overduidelijk aan het uitlokken en eigenlijk stond ze wel te kriebelen om een gevecht aan te gaan. Want al deze diplomatiek en ijzige spanning in de lucht, ze was er hartstikke goed in. Maar ze was ook grootgebracht om een killer te zijn, en daarvoor had ze actie nodig. Haar nagels krabten over de grond heen. "Het kan je geen flikker schelen hè, of hij doodgaat of leeft," sprak ze met een lachje waarna ze haar lichaam aanspande. "Waarom kom je dan niet bij ons hmm. Je weet dat wij gaan winnen, we hebben duidelijk de overmacht. Ik zal je persoonlijk belonen als je je bij ons voegt, klinkt niet verkeerd right?" Uitdagend keek ze hem aan, met haar gifgroene ogen en een zwiepende staart. Oh, als hij haar aanbod af zou slaan maakte ze 'm af. Dus hij had een duidelijke keuze.


Enough is enough - Pagina 4 10pvxmwEnough is enough - Pagina 4 2gxnp75Enough is enough - Pagina 4 2hqc5lxEnough is enough - Pagina 4 2iha58wEnough is enough - Pagina 4 34nodx3Enough is enough - Pagina 4 VmwrhyEnough is enough - Pagina 4 89lmSOJEnough is enough - Pagina 4 23mrb6wEnough is enough - Pagina 4 COxUkZtEnough is enough - Pagina 4 Okd2lwEnough is enough - Pagina 4 10pvxmwEnough is enough - Pagina 4 10pvxmw
Enough is enough - Pagina 4 Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough - Pagina 4 Daryl-dixon-gif-27
Bo~
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 11:37

Hij luisterde niet meer naar Tallstar. Hij wist niet of hij hem kon vertrouwen of dat het allemaal één groot, naar plan was. Acorndust had hem gevraagd om hier te blijven. Acorn vertrouwde hem. Als Acorn verwachtte dat hij hier bleef, dan zou hij blijven ook. Hij was loyaal aan de deputy. De kater vertrouwde hem er op dat hij hier kon blijven en BloodClan van de ShadowClan patrouille weg kon houden. Zelfs als hij wist dat hij hier zwaar onderbezet was, dat het heel makkelijk kon omslaan en dat de kans groot was dat hij zou sterven. Maar dat zou oké zijn, want in die tijd kon hij tijd rekken. Kon hij de tijd rekken die nodig was voor Acorn en de patrouille om naar het kamp te gaan en hun clangenoten te helpen. ”Het kan je geen flikker schelen hè, of hij doodgaat of leeft,” klonk er met een lachje van de gevlekte poes af, waarop hij haar gewoon ijzig koel bleef aan kijken. Nee, dat boeide hem inderdaad niet. Voor zijn Clan zou het misschien alleen maar beter zijn als die kater zou overlijden, dan dat hij zou blijven leven. ”Waarom kom je dan niet bij ons hmm. Je weet dat wij gaan winnen, we hebben duidelijk de overmacht. Ik zal je persoonlijk belonen als je je bij ons voegt, klinkt niet verkeerd right?” klonk er uitdagend van de poes af die inmiddels haar lichaam had aangespannen. Hij draaide zijn oren plat in zijn nek bij de uitdagende woorden van de poes. Dacht het even niet. ”Ik sterf liever dan dat ik me bij jullie voeg.” sprak hij grommend tegen de poes. En dat meende hij, want nooit zou hij zich willen voegen bij dit hoopje verderf en ongeluk. Hij had al veel meegemaakt in de trant van ongeluk en pijn, maar nooit zou hij zich daarmee willen associëren. ”Jullie kunnen nu wel de overmacht hebben, maar we komen terug. We komen altijd terug. We hebben jullie niet voor niets al meerdere keren uit ’t bos verjaagd.” sprak hij met een zwiep van zijn staart. Hij wist dat hij iets gevaarlijks ging proberen, dat de kans groot was dat hij het niet zou overleven. Maar, ja, als er een gevecht zou ontstaan zou kat na kat klaar staan om te vechten, maar zouden ze niet achter ShadowClan aan gaan. En dat was alles wat hij wilde bereiken.


Enough is enough - Pagina 4 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 4 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Enough is enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: