Bring me to life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bring me to life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poisonivy
Member
Bring me to life DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Bring me to life   Bring me to life Icon_minitimedi 24 maa 2020 - 21:12

De zwart met witte kattin hield haar kop hoog en trippelde op een rustig tempo door het woud. Haar neus ving elke geur die in de aanliggende omgeving op te merken viel. Ze was al heel de voormiddag aan het jagen hopende genoeg bijeen te schrapen om zo enkele magen te vullen. Het was Newleaf, de natuur ontwaakte weer. Wat ook betekende dat prooi zich terug zou laten zien. Het bracht nieuw leven, of leven in het algemeen. Haar felle groene ogen hielden de omgeving strak in de gaten. Geen enkele beweging of verandering ontging haar strakke blik. Ze werd vroeger altijd geprezen om haar mooie groene ogen, maar dezer dagen droegen deze een zekere kilte met zich mee. Het ging niet goed met de Clan. Hun Clanleader was verdwenen, had het afgetrapt. Poisonivy had hem nooit aanzien als een lafaard, maar blijkbaar had ze het mis gehad. Al had niemand dit zien aankomen, anders had hij nooit leider kunnen worden. Starclan had hem namelijk ook geaccepteerd, wat wilde zeggen dat ook hun hoop hadden gehad. Misschien kwam hij nog wel terug? De zwart met witte kattin schudde haar kop. Ze vroeg zich af hoe de Clan zou reageren moest hij een van deze dagen zijn kop door de ingang steken. Zijzelf had echter die hoop niet meer. Het was intussen al een hele tijd geleden. Ze vroeg zich af of ze binnenkort Acornstar zouden moeten gaan zeggen. Poisonivy zuchtte zachtjes en onderdrukte haar gedachten toen ze een geluid hoorde, welke duidelijk niet afkomstig was van een prooidier. Haar ogen vernauwden zich. "Wie is daar?" vroeg ze scherp, geen kansen nemende sinds de laatste prophecy.

+ open


Bring me to life VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bring me to life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: