A house of cards 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A house of cards

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A house of cards NQMHIIB
Dorian
45
Actief
Avatar, signature and mini avatar made by: Kip


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Queen
Quietcreek
BerichtOnderwerp: A house of cards   A house of cards Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 20:28


Lily Pool, het was blijkbaar een geliefde meeting spot van beide partijen. De rustige atmosfeer die zijn sfeer kreeg door de bleekroze bloemen die langzaam aan hen voorbij dreven stond lijnrecht tegenover de de sfeer van hun onderling. Beide waren hevige denkers, zo gemakkelijk verveeld, altijd uit op een nieuwe reactie. Provoceren, dat deden ze beide op hun eigen manier. Quietcreek was daar stil in. Warhound was dat niet. Maar dat gaf niet. Want waar Quiet het een uitdaging vond om de veroorzaakte problemen zo snel mogelijk achter zijn kont aan weer op te ruimen, leek het Warhound niets te kunnen schelen wat voor consequenties hij teweeg bracht. Niet dat hij obvious was tegenover zijn daden. Nee, Warhound dacht daar heel goed overna. Hij was bekend met de mogelijke consequenties. Maar gaf er simpelweg niets om. Quietcreek had verwacht dat hun ‘vriendschap’ na de dood van Butterstar wel uiteen zou vallen. Dat Warhound zich niet meer aan hem zou vertonen. Waarom zou hij ook? Wat viel er nu nog te bepraten? Maar tot zijn verbazing verscheen de reflectie van de gevlekte kater dan toch tussen de lelies. Verrast keek hij op. “Warhound…” Mompelde hij terwijl hij opstond en zich even goed uitstrekte waarna hij de tom tegemoet liep. “Wat scheelt het vandaag?”Vroeg hij terwijl hij met een redelijk confidente tred op de kater afstapte.

-eerste post voor Warhound


A house of cards Quiet2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A house of cards
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Lily Pool-
Ga naar: