Scene from Honor & Coyote 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Scene from Honor & Coyote

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scene from Honor & Coyote Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Scene from Honor & Coyote   Scene from Honor & Coyote Icon_minitimema 30 maa 2020 - 15:25

veertje:

"Het was nog niet zo lang geleden dat haar papa Leader was geworden en Coyotespirit de rang van volwaardig Medicine Cat had overgenomen. De kleine kitten was het afscheid van Butterstar nog niet vergeten en ook de stille belofte die ze aan de kattin had gemaakt zat nog vers in haar geheugen. Aangezien ze niet wist hoe ze moest beginnen was ze een tikkeltje onzeker in de richting van de bekende den gewandeld, met een klein rood veertje voorzichtig tussen haar tanden geklemd. Haar blauwe ogen glinsterden met een warmte die ze enkel aan katten toonde die ze respecteerde terwijl ze voorzichtig in de richting van de flamepoint stapte.

Stil bleef ze staan wachtten totdat de ander haar opmerkte en met een zachte blik in haar ogen dook de kitten op de ander af om haar een kopje te geven voordat ze heel voorzichtig het veertje voor diens poot neer legde. 'Nog gefeliciteerd, Coyotespirit,' Sprak de kitten voorzichtig terwijl ze twijfelend haar blik weer naar het veertje wende. 'Ik..,' begon de vijf Moons oude kitten onhandig terwijl ze met een oortje trok. 'Ik heb Butterstar hetzelfde veertje gegeven toen we afscheid namen, en er eentje voor jouw bewaard.' Sprak de kitten terwijl ze de ander onhandig aan keek. Het was een lastig onderwerp en ze was te jong om goed te kunnen troosten, toch zette ze een stap naar voren toe om de oudere kattin zo goed mogelijk te omhelzen."


Scene from Honor & Coyote Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Scene from Honor & Coyote
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Warrior Cats Boek :: Inleveren-
Ga naar: