Silence. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Silence.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hauntpaw,
Member
Silence. DPKsfdL
Freedje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hauntpaw,
BerichtOnderwerp: Silence.   Silence. Icon_minitimevr 3 apr 2020 - 13:23

Zijn pootstappen lieten diepe groeven achter in de bosgrond waar hij op rende. Zijn blik was naar voren gericht, maar zijn oren spitsten zich, precies zoals zijn vader hem dat aan had geleerd. Hij moest altijd alert blijven voor gevaar. De lichtste verandering in geluid moest hij opmerken, anders zou iets of iemand hem kunnen verrassen. Het leek er echter op dat er weinig katten op jacht waren en Hauntpaw had het idee dat hij het rijk voor zich alleen had. Zijn vader had hem naarmate de manen vorderden meer en meer toevertrouwd om op zichzelf naar buiten te gaan. Het zou niet meer lang duren voordat hij de leeftijd bereikte om een warrior te worden en hij zijn final assesment mocht doen en dus vond zijn vader dat hij wel andere dingen te doen had dan zijn zoon constant in de gaten te houden. Hij had aangegeven dat hij erop vertrouwde dat Hauntpaw niet in zeven sloten tegelijkertijd zou belanden en dat hij zich wel zou redden. De donkergrijze tabby stopte voor een moment om op adem te komen. Toen hij zijn oren spitste, merkte hij op dat het merkwaardig stil was in het woud. Hij draaide zijn kop naar verschillende richtingen en deed zijn bek open om de geuren in zich op te nemen, maar er was niets dat duidde op gevaar. Hij wilde net zijn tocht voortzetten toen hij geritsel hoorde achter zich. Zonder twee keer na te denken draaide hij zich om, opende zijn poten en liet zijn klauwen naar buiten komen en stortte zich vervolgens op hetgeen dat zich in de bosjes bevond, niet wetend of het raak was of niet.


+ Eerste post voor Twistedpaw (speelt zich af voor de BloodClan-overname!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silence. ZXqwKe2
Camilla
282
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Silence.   Silence. Icon_minitimevr 3 apr 2020 - 16:45


Twistedpaw wilde zich graag nuttig maken, dus ging hij er alleen op uit om te jagen. Goed jagen kon hij nog niet, maar door alleen te oefenen met zijn balans merkte hij toch wel dat het een stukje beter ging. Toch vond hij nog lastig, maar met veel oefenen kwam hij er wel.
Zo vond de bruine tabby zich tussen de bosjes, waar een klein muisje zich verstopt hield. Hij zou hem pakken, dat moest voor de Clan. Twisted dook uiteindelijk naar voren, wat voor een hoop geritsel zorgde. Voor hem geen probleem, want hij had het muisje net te pakken gekregen. Maar helaas werd hij blijkbaar zelf ook als prooi gezien.
Hij gilde het uit van pijn en schrik toen er opeens een klauw over zijn schouder schraapte. 'AUW!' De muis die hij gevangen had werd totaal vergeten en kon dus makkelijk ontsnappen. Twisted keek op naar zijn aanvaller, wat een andere ShadowClan Apprentice was. 'HeY!' riep hij verontwaardigd en hij keek snel naar zijn schouder om te de schade te zien. Gelukkig was het niet heel erg, maar het deed wel pijn!


Silence. JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hauntpaw,
Member
Silence. DPKsfdL
Freedje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hauntpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Silence.   Silence. Icon_minitimeza 4 apr 2020 - 14:07

Hetgeen wat hij had aangezien voor gevaar was in werkelijkheid een andere kat. Hauntpaw voelde ontzetting door zich heengaan toen zijn klauwen niet bepaald zacht de schouders van de ShadowClan apprentice die notabene vlak in zijn buurt sliep raakten. Meteen ging Hauntpaw van hem af en vroeg zich af hoe het kon zijn dat hij niet had geroken dat het Twistedpaw was. “Sorry, Twistedpaw,” verontschuldigde hij zich. Een snelle blik op de schouders van de apprentice leerde hem dat zijn haal gelukkig niet heel diep was geweest. Anders had hij dat weer mooi uit kunnen leggen in het kamp. En aan zijn vader. Hij slikte kort. “Ik dacht…” Tja, wat dacht hij eigenlijk? Hij probeerde de gedachten terug te halen die hij had op het moment dat hij Twistedpaw aanviel, maar kon op niks komen. Niets zinnigs, in elk geval. “Het was zo stil en toen hoorde ik iets achter me ritselen.” Het klonk als een warrig excuus. “Sorry,” zei hij uiteindelijk nogmaals, waarna er een schouderophaal volgde. Wat kon hij immers nog meer zeggen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silence. ZXqwKe2
Camilla
282
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Silence.   Silence. Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 20:16


De kater richtte zijn geel en groene ogen naar de ander, die met veel ontzetting naar hem keek. Hij was er blijkbaar ook van geschrokken, dat kon hij wel geloven. 'Sorry, Twistedpaw,' verontschuldigde Hauntpaw zich. 'Ik dacht...' Hij pauzeerde en Twis keek hem met lichte nieuwsgierigheid aan. Maar ook nog steeds met wat verontwaardiging. Hij was niet iemand om hier moeilijk over te doen, maar het deed nog steeds pijn! 'Het was zo stil en toen hoorde ik iets achter me ritselen. Sorry.' Hij haalde zijn schouders op.
Twistedpaw zuchtte en knikte. 'Het uh, is al goed, Hauntpaw... Het doet wel pijn, maar het zijn maar een paar krasjes...' Hij richtte zijn blik nogmaals naar zijn schouder. Moest hier een Medicine Cat bij komen kijken? Hij dacht van niet. De pijn ebde ook al een beetje weg en de bloed die hij zag was minimaal. Dit zou wel goed genezen. 'Ik was aan het jagen, ik denk dat het daarom zo stil was,' miauwde hij toen hij weer naar zijn Den genoot keek.


Silence. JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silence.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: