Not much to do. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not much to do.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hauntpaw,
Member
Not much to do.  DPKsfdL
Freedje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hauntpaw,
BerichtOnderwerp: Not much to do.    Not much to do.  Icon_minitimezo 5 apr 2020 - 23:19

Vandaag was blijkbaar geen training, had Hauntpaw zojuist vernomen. Zijn vader had aangegeven dat hij andere zaken had om te doen en dat ze gerust wel een dag training konden missen aangezien ze toch goed op schema waren. Hauntpaw had het geaccepteerd, maar het leuk vinden was een heel ander ding. Met een misnoegde blik op zijn gelaat had hij toegezien hoe zijn vader zich had gevoegd bij de andere katten en hoe hij was verdwenen, het kamp uit. Hauntpaw had echter geen zin om heel de dag in het kamp te zitten en gevraagd te worden om vervelende klusjes te doen en dus was hij ook maar naar buiten gegaan. Hij veerde af zodat hij niet achter zijn vader aan zou gaan, maar naar een ander gedeelte waar zijn vader niet was, meer richting the Pinewoods en dat gedeelte van het woud. Hauntpaw rende hard en constateerde tot zijn tevredenheid dat zijn spieren geen moeite hadden om het hoge tempo vol te houden. De zware training van zijn vader begon zijn vruchten af te werpen en het zou niet lang meer duren eer dat hij zijn final assesment kon doen, iets waar hij eerlijk gezegd al behoorlijk naar uitkeek. Zijn poten lieten diepe groeven achter in de bosgrond terwijl hij scherp naar rechts veerde en niet veel later tot stilstand kwam. Zijn flanken zwoegden en hij moest even op adem komen, maar voor de rest ging het prima met hem. Hij besloot dat hij zijn tijd maar beter nuttig kon besteden en opende zijn bek om de geuren in zich op te nemen. Misschien dat hij wel een muisje of twee kon vangen. Of drie.


+ Eerste post voor Newtpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not much to do.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: