Different plans 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Different plans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Different plans Honor2
Butter
312
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Different plans   Different plans Icon_minitimedo 9 apr 2020 - 9:52

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw had zich die ochtend goed vermaakt. De trainingen van Lucentnight waren meestal erg leerzaam en goed vol te houden, waardoor ze af en toe ook zelfstandig naar buiten kon om wat te oefenen. Vandaag was het moment daar, ze was van plan om haar sluiptechnieken wat op te frissen waardoor ze een muisje achterna had gezeten. Ze had het niet kunnen vangen, ze was niet goed genoeg om meteen succesvol te zijn en het zou wellicht ook wat geluk kosten om daadwerkelijk een prooi mee naar huis te nemen. Echter gaf de dochter van de Riverclan Leader nog niet op, ze moest en zou haar best blijven doen. De geuren van het prooi leidde haar echter zonder dat ze het door had steeds dieper en verder het territorium in, zo ver dat ze uiteindelijk nadat ze het zoveelste spoor was verloren, in een Twoleg plaats was aangekomen. Haar blauwe ogen gleden ongemakkelijk rond terwijl ze aan het randje van de aparte plek bleef staan. Het was dat ze niet snel bang was, maar ze vond het geen prettig idee hier lang te blijven. De parelgrijze kattin kon dan ook niet anders dan zich langzaam in het dichte struikgewas rondom een  van de tuinen te waadden en even nadenkend haar poot te poetsen. Ze had niet door dat er iemand was totdat er een Kittypet langs liep. Verrast keek ze naar het wezen dat ze altijd als minderwaardig had gezien, het niet leven van de buitenwereld en laten aanraken van Twolegs, dat was iets dat zeer absurd voor de jonge kattin aanvoelde. Verbaasd volgde ze langzaam de bewegingen van de ander terwijl ze haar poot in de lucht liet hangen alsof ze een standbeeld was. Ze had nog nooit een Kittypet gezien, het leven sprak haar dan ook nog niet aan. Ze had nog niet zoveel mee gemaakt dat ze levensmoe was en ze hield te veel van het ruisende water in Riverclan, de stemmen van haar clangenoten en de geur van verse vis.

Een andere geur kwam dichterbij, dit was eentje die ze herkende van Aegir, de naam van de kater die ze vroeger als zwarte geest en Ravenkit had  gekend. Geschrokken sprong de kattin overeind terwijl ze langzaam naar de Kittypet toe liep. ’Ehm, als ik jou was zou ik snel terug naar je twoleg, er komt een Bloodclanner aan.’ Mauwde ze met een frons op haar gezicht, het was niet alsof ze er iets tegen kon beginnen, Bloodclan was moordlustig en dat was iets dat Honorpaw niet eens kon indenken te zijn, laat staan dat ze daadwerkelijk iemand van het leven kon beroven. Lang duurde het niet voordat een bekend gestalte voor haar stond en Honorpaw verlangend in de richting van haar territorium keek. Was dit Crabkit? Ze had geen idee welke naam de ander had aangenomen, ook al had ze Aegir gesproken. ’Crab?’ Vroeg ze enkel, ze voegde niet het achtervoegsel kit erachter omdat ze al de leeftijd van zes Moons had behaald. Ze mocht wellicht niets goeds hebben gehoord over Bloodclan maar dat betekende niet dat ze geen respect kende voor de kattin waar ze vroeger mee had gespeeld en waar ze als een van de weinige geen ruzie mee had gehad.
words: 537 | tag: Cabal en Skadi


Different plans Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
Different plans Jnp5-iSy_400x400
Elfje
270
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Different plans   Different plans Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 23:09

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Ze was het territorium in de afgelopen tijd steeds beter gaan kennen. Ze keek niet meer op van tweebenen die in hun rare taaltje naar elkaar aan het schreeuwen waren, of de monsters die her en der wel eens tot leven kwamen. Zolang ze een goede afstand hield was ze veilig. Het was allemaal normaal geworden voor Skadi; de gekke geluiden, stenen dens van de tweebenen en hun vieze kittypets. Die moddervette beesten dachten soms echt dat ze hier zomaar konden rondlopen alsof de plek van hun was. Maar zij wist wel beter. De Elite was hier de baas en zij was deel van de Elite.
En over kittypets gesproken; een eindje verderop stond er een, te praten met iemand die maar een al te bekende geur meedroeg. Riverclan. Ugh.
Ze zou hebben gedacht dat het Icecream was, die zich no doubt nog steeds als haar vader zag, ook al had zij hem verstoten, maar daarvoor was de clankat te jong. Nee, ze was ongeveer even oud als haar, misschien wat jonger, schatte Skadi. En toen ze dichterbij kwam, was het een bekend gezicht. Toch, de woorden die ze sprak waren niet de leukste om te horen. “Nou ja zeg, je hoeft van mij echt niet weg hoor.” Nee, zo lang ze maar wisten wie hier de baas was. Het bekende gezicht leek haar in ieder geval ook te herkennen, alleen ze werd het nu onderhand wel een beetje zat om die stomme, oude naam die Riverclan haar had gegeven. “Ik heet Skadi nu,” vertelde ze, niet onaardig, maar op neutrale toon.
MONTY


Different plans Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Different plans
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: