We gotta help them 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We gotta help them

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
We gotta help them BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimema 13 apr 2020 - 23:38


Toen ze eindelijk bij het Riverclan camp aankwam, was ze helemaal buiten adem - maar dat vertraagde haar niet terwijl ze het ondiepe stuk water snel doorzwom en met snelle pootstapjes de Medicine cat's den indook. Gelukkig was Coyotespirit daar al. De jonge kattin moest even op adem komen, woest hijgend terwijl ze probeerde uit te leggen wat er aan de hand was. "Shadowclan-" Nee, direct to the point, zo snel mogelijk. "Acorndust heeft je hulp nodig!", mauwde ze, en haar turquoise ogen keken haar vriendin angstig aan. Daarna rende ze de den terug uit, zoekend naar Pantherstar. Die zou de Shadowclanners vast wel willen spreken als ze aankwamen. Ze spotte hem in het camp en liep meteen op hem af; blik vastberaden, maar met trillende poten. "Pantherstar! Shadowclan is aangevallen door Bloodclan, Stormwind is onderweg met Settleddust en Acorndust is gewond. We moéten hen helpen!", ratelde ze snel, haar stem bijna smekend. Ze konden Shadowclan toch niet aan hun lot overlaten?

+Pantherstar, Coyotespirit, Stormwind, Settleddust, Acorndust, Demonslayer eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
We gotta help them Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 11:31

Het gebeurde zelden dat er iemand met zo'n haast het kamp binnen kwam. Zijn blik volgde Littlefish, die zich met spoed de medicine cat den in haastte. Hij hield het strak in de gaten, en nam geen volgende hap meer van de half opgegeten vis die voor zijn grote, brede poten lag. Hij kon een gepanikeerde stem horen vanuit de den, maar kon de woorden die er uitgewisseld werden niet verstaan. Het duurde echter niet lang voordat Littlefish de medicine cat den weer uit kwam, en naar hem toegesneld kwam. Ze was duidelijk vastberaden over iets en met opgetrokken wenkbrauwen keek hij haar aan toen hij zijn nieuwe naam riep. Het verhaal wat daarna kwam deed zijn blik echter verduisteren. Bloodclan? Hij kwam meteen overeind en sloeg met zijn staart. Acorndust gewond.. Wat was dit voor rotzooi? Zijn brein draaide overuren en de prophecy kwam meteen in beeld. Blood will turn the forest red.. Ging dat hierover? God hij moest zijn medicine cat hebben, die stond direct in lijn met Starclan en hij hoopte dat zij zou weten, of de prophecy hierop sloeg. Één ding was zeker; als dit de prophecy was, had Butterstar deze als eerste gehad. En was het dan ook vast en zeker de bedoeling dat specifiek Riverclan hierbij zou helpen. "Littlefish, dankjewel voor het brengen van dit nieuws, ik ben heel trots op je," sprak hij haar duidelijk toe. "Van wie weet je dit nieuws? Zijn er nu Shadowclanners op ons gebied?" Dit was belangrijke informatie. Hij wist dat Shadowclan niet zomaar met dit soort nieuws zou komen maar er was een kleine, heel kleine kans dat dit een valstrik was. Hij zag Shadowclan er niet voor aan, al helemaal Acorndust niet, dat was een deputy waar hij zich in kon vinden en zo'n naaistreek paste niet bij hem. Toch moest hij alles overwegen voordat hij een keuze maakte. "Crystallshell?" riep hij, in vraag naar zijn deputy. Hij had haar hulp nodig hierbij. "Little, reken er maar op dat Riverclan Shadowclan niet alleen zal laten als het waar is wat er gezegd wordt. Wij zijn niet vergeten dat Shadowclan ons ooit ook heeft bijgestaan."


We gotta help them EHnbxOu        0        We gotta help them 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
We gotta help them August10
Bo3
657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 12:05


Ze zag hoe Littlefish als een bezetene het kamp doorrende, er was iets aan de hand. De jonge kattin ging eerst naar het medicinecat den en snelde daarna op Pantherstar af. Crystalshell hoorde wat ze hem vertelde en heel even viel haar bek open: Een directe aanval op het kamp van een van de clans, dat had Bloodclan al heel lang niet meer gedurfd. De duistere woorden van de prophecy kwamen weer naar boven drijven, wat als dit was waar die op sloeg? Terwijl de leader Littlefish ondervroeg kwam Crystalshell op hen af, "Hier ben ik, Pantherstar." Miauwde ze meteen toen hij om haar vroeg. "We moeten meteen gaan helpen, met zo veel mogelijk warriors. We weten niet met hoeveel Bloodclan is en als we deze invasie niet in de kiem smoren verliezen we Shadowclan misschien wel. En vanuit daar zullen ze geheid doortrekken naar de andere clans." Het was haar eerste advies dat ze hem had moeten geven en het liet meteen zien hoe ze er in stond: De clans moesten elkaar helpen tegen elke vijand van buiten het woud.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
We gotta help them BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 13:42

Pantherstar mauwde dat hij trots was dat ze dit nieuws was komen brengen, waarop de jonge kattin een kleine glimlach niet kon onderdrukken. Het voelde goed om een goede Riverclanner te zijn, om haar leider trots te maken. Haar grootste angst was immers om niet geaccepteerd te worden. De leider vroeg zijn deputy erbij, die al snel kwam aanzetten, en vroeg toen meer informatie aan haar. "Settleddust is op ons gebied, hij vertelde het mij. Hij is nu onderweg met Stormwind, denk ik.", antwoordde ze. "Oh, en hij zei iets met 'windstil', dat leek belangrijk..", vervolgde ze nog, lichtjes aarzelend. De oudere warrior leek de term belangrijk gevonden te hebben, aan zijn reactie te zien, al betekende het voor haar niet veel. Maar misschien kon Pantherstar iets met die informatie. Zowel de leider als zijn deputy mauwden dat ze meteen moesten gaan helpen, dat ze Shadowclan niet in de steek zouden laten, en een deel van de stress viel van haar schouders. Starclan zij dank. Haar familie zou hopelijk veilig zijn dan, als ze allemaal samenstonden om elkaar te helpen - over de clangrenzen heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedi 14 apr 2020 - 14:24


Het leek alsof niemand haar een moment rust kon geven. Ze was Shatteredice wat aan het toedekken zodat ze warm bleef, toen Littlefish binnenstormde. Geen klop klop, of iets wat leek op een begroeting. Met een verbaasde blik keek ze haar bestie aan die overduidelijk in paniek was. Er was iets mis, dat zag ze aan de gespannen houding, terwijl ze Littlefish eigenlijk nog nóóit zo in paniek had gezien. Tussen het zware gehijg door -ja Little het is nu wel duidelijk dat je héél hard je best hebt gedaan hier zo snel mogelijk heen te racen- vertelde de calico wat er aan de hand is, waarna Coyotespirit fronste en haar bek open trok. Duizend vragen tolden door haar hoofd. Wat was er nu weer aan de hand met Shadowclan? Waar waren Acefray en Bloodpaw? Waarom konden zij Acorndust niet genezen? En Tallstar? Was die al terug? Maar voordat ze ook maar één vraag kon stellen was Little alweer weg. Nou. Oke dan. Ze zuchtte geërgerd, waarna ze even richting Shattered keek. Kennelijk zou haar den dé opvangplek voor andere Clans worden. Sinds wanneer was zij de opper medicine cat? Waarom had Starclan haar dat niet verteld? Ze rommelde even door haar kruiden, en pakte alvast wat standaard dingen die Acorndust mogelijk zouden kunnen helpen. Littlefish had niet eens gezegd wát er precies aan de hand was, wat ontzettend fijn was dit. Met een licht chagrijnige blik in haar ogen liep ze haar den uit. Aan de andere kant van het camp zag ze Pantherstar en Crystalshell die luisterden naar Littlefish. Ze ging schuin achter Pantherstar zitten terwijl ze luisterde wat Little nog meer te zeggen had. "Windstil? Acorndust heeft mijn hulp nodig? Kan iemand mij in vredesnaam vertellen wat er aan de hand is?" miauwde ze lichtelijk geïrriteerd. Hallo, ze had al genoeg te doen en zorgen over een of andere Shadowclan deputy kon ze er nu niet echt bij hebben!We gotta help them Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
We gotta help them DPKsfdL
Kiek
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedo 16 apr 2020 - 22:10

In een rustig tempo liepen de twee katers met een hoop gewicht op hun rug. Hij kon merken dat de ShadowClanners een groot gevecht hadden gehad. Ze waren gehavend, vermoeid. In geen staat om hun poot ook nog maar iets op te lichten. De kamp ingang naderde en hij wist dat het een hoop rumoer ging veroorzaken zodra ze er door kwamen. Zolang Pantherstar het verhaal maar gehoord had van Littlefish.

Toen ze binnenkwamen kon hij nog het geïrriteerde gemiauw van zijn dochter horen. Coyotespirit was het hier duidelijk niet mee eens. Daar dacht Stormwind anders over. Toen hij eenmaal Acorn rustig neergelegd had stapte hij hun kant op. "Medicine cat's helpen katten in nood ongeacht hun afkomst, Coyote. Geen dochter van mij spreekt zo geïrriteerd over haar patiënten of de belangrijke taak die door StarClan aan hen is opgelegd." herinnerde hij zijn dochter rustig voordat zijn blik door ging naar zijn leader en deputy. "ShadowClan is in een groot gevecht geweest. Deze twee warriors zijn de enige twee die naar ons gebied toegekomen zijn om Acorndust te brengen. Hij is ernstig gewond." daar zou Coyotespirit wat aan kunnen doen. "BloodClan zou hun kamp geïnfiltreerd hebben. Ik heb nog niet kunnen horen hoe het zit met Tallstar, waar hij nu is." misschien was de leider van ShadowClan gesneuveld in de strijd? Geen onwaarschijnlijke uitkomst gezien de ernst van de situatie.


We gotta help them 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them Original
Renske
1462
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedo 16 apr 2020 - 22:31


Settleddust zijn passen sleepten steeds meer over de grond. Hij checkte om de zoveel stappen of het nog goed ging met Demonslayer en Acorndust. Wat een dag. Wie had dat verzonnen, toen ze vanochtend eropuit hadden getrokken om Tallstar te redden uit de klauwen van BloodClan? Ze waren verdomme gespeeld als poppen. Maar nu alleen de stap nemen die voor hem lag. Eerst zouden ze Acorndust redden en daarna... Daarna zou hij zo snel mogelijk terug willen naar huis, om te kijken wat de schade was. Hoe het met Pepperpaw ging. Hoe zijn clangenoten het uit wisten te houden met de duivel in hun midden.

Hij kwam binnen in een vreemd kamp. Hij zag de ogen op hem prikken en meteen werd hij geleid naar een tweetal grijze katten. Hij herkende Pantherstar, de ander moest zijn deputy zijn. Daarbij stond zijn zus en een flamepoint poes die hij maar al te goed herkende van toen zíj hulp had geroepen in zijn kamp, al die manen geleden. Hij snoof eens, maar hij moest bescheiden zijn om de hulp van de anderen te verdienen. Acorndust werd op de grond gelegd en hij bleef vlakbij zijn mentor staan, een bezorgde blik gleed steeds naar de kater. Kon die medicine cat hem helpen? Stormwind miauwde al een geïrriteerd antwoord. Ze moest maar even wachten op antwoorden en éérst haar taak doen. Ze was nu de enige die hem kon helpen, en hij had hulp nodig! De rode vacht op zijn buik was het bewijs. Hij keek naar de grijze kater die kort samenvatte wat hij wist. Toen de naam van Tallstar viel kneep zijn maag samen. De verrader. ‘Tallstar was ook bij de inval. Hij is één van hun. Hij heeft ons, StarClan en de Code verraden,’ spuwde hij zonder ook maar enige vorm van empathie. Zijn blik ging weer naar Acorndust. ‘Hij is nu onze leider.’ Ja, wat kon hij anders zeggen? Niemand zou nu toch mogelijk nog Tallstar kunnen accepteren als leider. Zijn blik ging naar Pantherstar. ‘ShadowClan vraagt of jullie ons willen helpen, zoals wij jullie hebben geholpen,’ sprak hij terwijl hij de RiverClan leider aankeek, een blik ging naar Stormwind die hem ook begrepen had. Settleddust had niet het gevoel dat hij moest smeken. BloodClan was een gezamenlijke vijand. Dit was gerechtigheid die opgediend moest worden.

S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
We gotta help them DPKsfdL
Cynthia
3250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimedo 16 apr 2020 - 23:40

*Acorndust herrijst uit de dood*

Hij had geen idee voor hoelang hij buiten bewustzijn was, maar het eerste dat hij zich herinnerde toen hij weer bij kennis kwam was dat hij net nog in een gevecht geweest was met de Bloodclanleader en dat de leader naar zijn nek had gegrepen. Wat verward knipperde hij met zijn ogen, het beeld was nog niet helder. Hij kon vachten zien, maar er leken geen gevechten te zijn. Het volgende zintuig dat kwam was zijn reukvermogen. Eerst kwam er een stank die ondragelijk was zijn neus binnen gevolgd door de geur van vis. Wat? Vis? Zijn zicht had zich ondertussen hersteld en hij begon wat katten te herkennen. Riverclan? Waarom was hij in Riverclan? Echt tijd om er over na te denken had hij niet, want het laatste gevoel dat terugkwam was de pijn. In het gevecht had hij het misschien niet zo goed gevoeld door de adrenaline, maar zijn schouder stak verschrikkelijk en zijn buik voelde alsof het opengereten was. Hij probeerde zich wat rechterop te duwen om te zien wat er allemaal met hem was, maar de pijn werd alleen maar erger en hij voelde hoe bloed zijn vacht nog verder begon te besmeuren. Met een kreun liet hij zich weer naar de grond zakken. Het liefst zou hij zich niet zo vertonen voor Riverclan, maar het leek erop dat zijn lichaam hem geen andere keuze gaf.


If you are strong, you'll find responsibility
We gotta help them 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
We gotta help them 2daac610
Blup
749
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 71 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 20:11

Respect had Riverclan al wel van hem verdiend. Hoe ze zonder twijfel hen meteen hielpen. Hij was de hele eind gelopen met Acorndust op zijn schouders, expres de keuze genomen om naar Riverclan te gaan en hij was blij dat hij er geen seconde over getwijfeld had. Stormwind, ook een sterke warrior net als hem, kwam direct een extra schouder aanbieden toen hij van een afstand had gemauwd voor hulp. Nu sliepen ze samen, het gewicht van de zware deputy verdelend op hun lichaam. De tom keek serieus, maar ook licht angstig. Hij had zijn gezin achter gelaten in een hol vol hyena's. Hij was bang voor hun levens, maar ook die van Acorn. Hij had een flinke buikwond, eentje de behandeld moest worden, en snel ook. Thuis kon dit niet meer. Niet door Bloodpaw in ieder geval, die zelf ook op kantjesboord lag. Zijn lip trok in een grauw. Hij voelde zijn vacht die nat was van het zweet prikkelen op zijn onderrug.

Het kamp was in aanzicht en Stormwind hielp hem mee naar binnen. Daar legde ze samen de bruine tom rustig neer en viel de grijze warrior al streng toe naar zijn dochter. Demonslayer hield zich er buiten maar snapte de reactie van de tom. Ook hij had waarschijnlijk het zelfde gezegd tegen zijn kind. Patherstar, Crystalshell en enkele andere Riverclanners stonden om hen heen. De tom keek zacht hijgend rond. Rollend met zijn pijnlijke schouders. Settleddust gaf als eerste antwoord op de vraag hoe het met Tallstar zat. Gegrom borrelde in zijn keel. ''Niet alleen Tallstar maar ook Acefray heeft zich aan de kant van die bloedbeesten gezet. Het blijkt dat hij al langere tijd met Sinclaw in een romantische relatie zat en koos haar boven zijn clan, zijn rang en alles waar hij ooit aan gezworen had.'' Demonslayer krabde de grond onder zijn poten. Hoe Starclan ooit zoveel vertrouwen hadden gelegd in die twee oelewappers. ''Bloodpaw ligt op kritieke toestand. Een Bloodclanner she-cat had enkel oog voor hem, elke kat die er tussen kwam heeft ze vermoord. Mogen zij rusten in Starclan.'' Sprak hij laag. Kort zijn ogen sluitend voor de doden die gevallen waren. ''We weten niet als er nog meer katten gevallen zijn maar met Bloodclan in onze kamp is dat garantie op vele slachtoffers. Starclan heeft ons er al voor gewaarschuwd: Blood will turn the forest red. Shadowclan is als eerste.. en als we niks doen.. zijn we ook niet de laatste.'' Mauwde hij tegen de Riverclanners.


We gotta help them Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
We gotta help them 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 20:36

Lynxfang kwam net terug van de jacht, in zijn bek droeg hij een konijn die hij met een hoop moeite kon verschalken. Toen hij het water in wou gaan om naar het Camp te zwemmen kwam hem een geur tegemoet die daar niet thuishoorde. Shadowclan. De vacht in zijn nek ging overeind staan. Shadowclan? Hier? Werden ze nou aangevallen? Hij kon het niet geloven, een tijdje terug had hij nog bij de Fourtrees met een poes van die clan gesproken. Ze hadden het erover dat er vrede was tussen de clans nu. Wou de Shadowclan die dan weer verbreken. Toch, hij nam geen risico en ging meteen het water in. Een paar seconden later kwam hij tussen de riet tevoorschijn. Het konijn nog steeds bungelend in zijn bek, zijn natte vacht nog steeds omhoog. Nee. Te weinig Shadowclanners voor een aanval. Dat kon hij meteen zien. De roodbruine kater liep naar de prooistapel en gooide zijn vangst erbij en draaide zich toen om. Er waren drie Shadowclanners. Wel, twee stonden overeind en een lag op de grond. Acorndust. De Deputy van Shadowclan. Hij was ernstig verwond, zelfs Lynxfang kon dat nog zien. Pantherstar en Crystallshell waren erbij, net als hun Medicine Cat. Er leek geen vijandigheid te zijn. Nee, er was iets anders aan de hand. Rustig, met zijn vacht weer enigszins plat, liep Lynxfang naar het groepje toe. "Wat is er aan de hand?''vroeg hij, het maakte niet uit wie het zou vertellen. Wie kon mocht het doen. Er was erg duidelijk wat mis. Het leek alsof Shadowclan hun hulp nodig had. Maar zouden ze dan zo ver gaan met een gewonde Acorndust? Zij hadden zelf toch een Medicine Cat en Apprentice?

Tag:Iedereen eigenlijk

(Lynx komt na Demonslayer woorden het kamp binnen)


We gotta help them Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
We gotta help them I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
We gotta help them NuAcDzE
Camilla/Debbie
616
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 20:49


Shrimppaw was rustig haar pootje aan het likken toen haar mentor opeens als een gek het kamp binnenstormde. Shrimppaw keek geschrokken op en zag hoe ze verdween in de Medicine Cat's Den. Wat was er aan de hand?? Bezorgdheid kwam gelijk in haar op en ze ging staan, klaar voor actie als het nodig was. Niet dat ze dacht dat ze erg veel kon doen als jonge Apprentice, maar ze kon haar hulp altijd aanbieden.
Niet kort nadat Littlefish Coyotespirit had bezocht sprintte ze weer de Den uit. Shrimppaw volgde haar langs de rand van het kamp, want nieuwsgierig was ze wel geworden nu. Ze hoorde haar vertellen over dat Acorndust gewond was, en dat ShadowClan aangevallen was door BloodClan. De haren in Shrimppaws nek gingen overeind staan bij haar woorden. BloodClan?? Zou haar zusje daar ook zijn..?
De jonge Apprentice draaide haar kop toen meer Warriors  binnenkwamen, beide RiverClan en ShadowClan. Shrimppaw keek gespannen toe en luisterde aandachtig mee. Als ze iets moest doen zou ze klaar staan, maar het verhaal over BloodClan maakte het allemaal niet veel fijner. Wat als ze RiverClan ook kwamen aanvallen? Maar dat zouden ze niet zo snel kort na dit gevecht doen toch? Toch..?


if you see someone without a smile, give them one of yours
We gotta help them KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them XybOKDe
Sannemander
88
Actief
Blossom by blossom the spring comes


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blossomflower
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 21:08


Even knipperde de poes met haar ogen toen ze de geur van shadowclan oppikte, wat moesten die hier? Was er iets aan de hand? Ze werden in iedergeval niet aangevallen, dan was de stemming iets anders geweest in het kamp, maar echt gerustellen deed het de poes niet, shadowclan zou hier zeker niet voor hun pleziertje zijn komen opdagen. Voorzichig stapte ze het kamp in, haar ogen gericht op de drama die er gaande was. Stil luisterde ze naar de woorden van Demonslayer, de voor haar onbekende kater sprak over bloodclan en de slechte staat van  zijn clan. Even zuchtte de poes, dit klonk niet goed, niks hiervan klonk goed. Even liet ze haar blik over de Shadowclan deputy glijden, de arme kater zag er slecht uit merkte ze op, als hij er al zo bij lag, hoe was het dan met de rest van zijn clan?  Shadowclan was als eerste..maar zou niet de laatste zijn als ze nu niks deden...dat was wat de shadowclan warrior had gezegd. Zouden ze dan ook hier komen? waren ze daar nog steeds sterk genoeg voor? Pijnzend schudde de poes haar kop, dit was erg, dat was het enige wat nu overduidelijk was. Ze herkende de stem van lynxfang, de senior warrior was zo te zien net het kamp in gekomen en vroeg wat er gaande was. "Bloodclan heeft Shadowclan aangevallen.."  informeerde ze de kater met een bezorgde toon in haar stem .


We gotta help them Daruzev-c755901e-42bd-4e3c-8bc9-a4179725feb6.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZDNhNWEwOGItNDg3OC00OGFmLWI3NmItOGFmZjU4NzFmYzc1XC9kYXJ1emV2LWM3NTU5MDFlLTQyYmQtNGUzYy04YmM5LWE0MTc5NzI1ZmViNi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Blossom by blossom the spring comes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
We gotta help them DPKsfdL
Babs
269

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimevr 17 apr 2020 - 21:18


Seamist

And then came the night of the first falling star
Haar grote oren spitsten zich toen tumult het kamp opschudde. Geïnteresseerd hief Seamist haar kop toen er meerdere katten het kamp binnenkwamen. Ze roken naar moeras, ze roken naar kikker, ze roken naar... Ze wilde bijna verrukt 'Settleddust!' roepen, maar ze hield zich nog net in. In plaats daarvan keek ze met een nieuwsgierige twinkeling in haar ogen hoe de groep het kamp binnen rolde, met een bewusteloze deputy ook nog. Wat was daar dan gebeurd? Waarom waren ze hier? Seamist merkte echter wel dat haar tweekleurige ogen op Settleddust bleven hangen. Hij was gewoon zo pestbaar en dat was hilarisch. Zelfs nu jeukten haar poten al om een opmerking te maken en te kijken hoe hij ermee om zou gaan. Maar voor nu hield ze zich in, bleef ze enkel met een nieuwsgierige twinkeling in haar tweekleurige ogen kijken naar hoe de situatie zich ontvouwde. Haar lange staart bewoog ritmisch heen en weer en haar grote oren stonden naar voren gedraaid. Haar interesse was duidelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
We gotta help them Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 9:35

Zijn deputy stond hem bij over zijn beslissing, misschien wel iets te gretig dan hij van haar verwachtte. Maar de keuze was duidelijk; ze zouden gaan helpen. Met hoeveel warriors ze dit zouden doen was nog niet zeker. Het duurde niet lang voordat Acorndust het kamp binnengedragen werd, en meer informatie loskwam uit de groep Shadowclanners. Tallstar had hen verraden?! Met duidelijke schok en verwarring op zijn gezicht keek hij naar de kater die hij herkende als Demonslayer, toen deze doorging dat niet alleen Tallstar met Bloodclan aanpapte, maar ook de medicine cat Acefray. Bloodpaw was hevig verwond en dus hadden ze niemand om hen te genezen, mocht dit nodig zijn. Wat een rotzooi daar, zo kende hij Shadowclan niet. Het woord windstil viel, en de kater knikte naar Stormwind. Een duidelijk codewoord dat zij herkenden. "Riverclan, luister goed!" begon hij, waarna hij op zijn den sprong, zodat hij de hele clan goed kon toespreken. "Er is een groot gevaar het bos ingetrokken en zij hebben al één clan weten te overmeesteren. Wij laten dat er niet meer worden als het aan ons ligt. Riverclan zal helpen om Bloodclan terug naar hun eigen grenzen te duwen, voordat zij die kunnen uitbreiden naar ons gebied. Wij zullen vechten naast Shadowclan alsof we één clan zijn. Het aanvallen van Shadowclanners zal dus verboden zijn en bestraft worden alsof je je eigen clanmates aanvalt. We zullen herenigd staan tot de dreiging voorbij is." Met een serieuze blik in zijn ogen keek hij naar Acorndust. Panther verwachtte namelijk wel de leiding over deze herenigde groep. Hierna richtte hij zich terug naar zijn clan. "Ik wil de helft van onze warriors meenemen naar Shadowclan gebied, en de helft in het kamp achter laten. We willen nu namelijk juist niet ons kamp onverdedigd achter laten. Apprentices van boven de tien moons mogen mee. Laat alle katten die overmorgen ten strijde trekken zich melden bij mijn den!"


We gotta help them EHnbxOu        0        We gotta help them 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bunnytail
Member
We gotta help them ScHRLhp
Beertje
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bunnytail
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 12:11

We gotta help them PCoS2CT

- Appleseed blijft thuis om het camp te bewaken

Bunnytail spitste meteen haar oortjes toen ze een bekende stem hoorde. De geur van Littlefish dreef haar kant op. De kattin knabbelde verder op de graten van de vis. De rivier was weer vol geweest en onstuimig. De prachtige langharige calico had er drie weten te vangen en snoepte nu op een kleintje van de prooistapel. Het was immers nog maar zonhoog en vanavond zou haar echte maal komen. Het geroep bereikte haar oren net, dus ze kon wel alles mee volgen maar pas toen een grote gespierde kater hun camp binnen kwam rezen al haar haren overeind. Ze stond op en leek door haar dik opgezette haar wel twee keer zo groot. Bunnytail begroef nog snel de graten en trippelde dan dichterbij. Ze was niet de enige.

"Riverclan, luister goed!"

Ze had de beweging van Pantherstar gevolgd en keek nu met haar lichtgroene ogen naar hem. Toen de woorden van de leider ontplooiden werd het haar glashelder. Bunnytail zou mee vechten. Ze was sterker daarin dan in jagen, hoewel ze nog steeds een gestroomlijnd lichaam had. Toen de speech van Panther gedaan was liep ze op de grijze leider af. Hij was groot, zeker tegenover haar. Bunnytail schraapte haar keel. "Ik meld me", miauwde ze met haar zachte zoete stem.

BUNNYTAILwill you be my valentine?
We gotta help them JyYzqCb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 15:47


Oké, misschien was Coyo iets te kort door de bocht geschoten om zomaar wat chagrijnige sneren te geven over wat ze te horen kreeg. Maar tegelijkertijd had Littlefish ook echt niet de moeite gedaan om haar goed uit te leggen wat er aan de hand was. Nu haar eindelijk uitgelegd werd wat er aan de hand was -inclusief een paar boze papawoorden van Stormwind- begreep ze de situatie en was ze natuurlijk bereid om Acorndust en de overige ShadowClanners te helpen. Voordat ze haar bek weer open kon trekken werd er een boel geregeld en besloot Pantherstar om overmorgen extra katten naar Shadowclan te sturen. Coyotespirit richtte zich op de twee Shadowclanners en Stormwind die Acorndust het kamp in hadden gebracht. "Breng Acorndust naar mijn den, leg hem maar in mijn nest en dan zal ik ervoor zorgen dat hij zo snel mogelijk weer zich in de strijd kan gooien." miauwde ze vastberaden. Bij het horen van het nieuws dat zowel Tallstar als Acefray zich bij Bloodclan hadden gevoegd zakte haar bek open. Sorry, wat? Sinds wanneer waren die twee goedzakken dom geworden? Ook werd er gemeld dat Bloodpaw zwaargewond was, wat betekende dat Shadowclan medicine cat-loos was. "Ik moet mee met jullie. Ik laat Chivysniff de zorg hier overnemen. En ik heb twee of drie hulpjes nodig, zodat we zoveel mogelijk kruiden kunnen meenemen." sprak ze vervolgens tegen Pantherstar.


We gotta help them Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
We gotta help them 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 16:13

Blossomflower beantwoorde zijn vraag en bij het horen van de naam van Bloodclan gingen zijn nekharen weer overeind staan. Hij vond niet dat zij het recht hadden om zichzelf een clan te noemen, maar dat was nog niet eens het ergste. Meer katten hadden zich verzameld, wachtend op wat ze nu moesten doen. Het was duidelijk dat Shadowclan hun hulp nodig had en zelfs Lynxfang wou die hulp verlenen. Bloodclan was een gezamenlijke vijand en bij het bestrijden van die nepclan moesten ze samen werken. Hij kon dat ook inzien. Pantherstar sprak zijn clan aan, zijn woorden wijs en duidelijk. Natuurlijk was Shadowclan maar het begin, ze moesten dit doen voor iedereen in het bos. De vrede was verstoord, maar niet door een van de vier clans. Nu moesten ze die vrede weer rechtzetten en, nog belangrijker, het gevaar verdrijven. De helft van de Warriors ging mee en de helft bleef achter. Even twijfelde Lynxfang, hij was misschien nodig in het Camp, maar het was lang geleden sinds hij gevochten had. Hij was sterk genoeg ervoor, met genoeg ervaring. Bloodclan was een sterke groep en als Tallstar, die naam verdiende hij niet meer, aan hun kant stond, kon het een heftige strijd worden. Nee, besloot hij, ze hadden hem nodig in de strijd. Bunnytail was al naar voren gegaan en Lynxfang volgde haar. Ik ga ook mee''vertelde hij Pantherstar, zijn groene ogen ontmoette kort die van de Leader, maar hij draaide zich alweer om en ging wat verderop zitten. Kijkend naar de rest. Hopelijk was overmorgen niet te laat.


We gotta help them Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
We gotta help them I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
We gotta help them NuAcDzE
Camilla/Debbie
616
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 16:15


Shrimppaw zwiepte nerveus met haar staart en ze keek gespannen toe naar het gesprek. Ze luisterde ook mee, stapte voor stapje kwam ze wat dichterbij. Ze was bang, maar ergens hoopte ze te horen dat haar zusje genoemd werd. Niet dat ze graag wilde horen dat ze meegevochten had met BloodClan, maar gewoon om iets van haar te horen. Shrimppaws haren gingen ietsje overeind staan toen Pantherstar zijn mededeling deed. Ze gingen hen aanvallen, maar zij kon natuurlijk niet komen, ze was nog veel te jong. Niet dat ze erg naar uit keek om te vechten, maar ergens, diep vanbinnen, wilde ze heel graag haar zusje weer terug zien. Toen ze Coyotespirits woorden hoorde over dat ze hulpjes nodig had, floepte het er zomaar uit.
'Ik kan wel meegaan,' miauwde ze, en toen realiseerde ze zich wat ze had gedaan. Oh nee. Coyotespritit had het ook tegen Pantherstar gehad, en niet tegen de Clan. Had ze niet voor haar beurt gesproken? Mocht ze wel meegaan? Ze legde haar oortjes opzij en keek hen nerveus aan, afwachtend wat hun reactie zou zijn.


if you see someone without a smile, give them one of yours
We gotta help them KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
We gotta help them Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 18:44

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw had een korte jachtpoging achter de rug toen ze het kamp met licht vermoeide passen weer in stapte. Het leek erop dat er iets was gebeurd, wat het ook was; het bracht een bijzondere geur met zich mee. Verward keek de jonge kattin dan ook om zich heen terwijl de aparte geuren haar haren omhoog deden komen, waar was haar vader? Huiverig zocht ze naar de bekende kater die zich meestal niet zo lang schuil hield voor zijn dochter. Het duurde niet lang voordat ze een groepje katten zag en erop af stapte. De woorden van Coyotespirit trokken haar aandacht. ’Ik moet mee met jullie. Ik laat Chivysniff de zorg hier overnemen. En ik heb twee of drie hulpjes nodig, zodat we zoveel mogelijk kruiden kunnen meenemen.’ Sprak de medicine cat waardoor Honorpaw verbaasd toe keek totdat haar beste vriendin haar hulp aanbood. Ze kon Shrimpaw niet alleen laten gaan. ’Ik zou ook graag mee met jou Coyotespirit en Shrimppaw.’ Ze kon haar beste vriendin onmogelijk alleen laten gaan en wist dat ze zichzelf had beloofd haar altijd bij te staan in mogelijk gevaarlijke tijden. Een belofte die de jonge grijze kattin niet gewillig zou breken. Ze mocht misschien voor haar beurt hebben gesproken waardoor ze een tikkeltje zenuwachtig naar hen keek, maar ze hoopte dat ze er wel mee duidelijk maakte dat ze Shrimppaw niet zou laten vallen, en haar gekozen zusje had ook gesproken, en dit was dan haar manier om haar te steunen. Daarbij was ze niet bang voor haar vader.

words: 255 | tag: Coyotespirit, Pantherstar en Shrimppaw


We gotta help them Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lucentnight
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 19:07


We gotta help them Dbl9md10

Met sjokkende pootstappen liep ze terug het kamp in, achter Honorpaw aan. Ze was wezen jagen en was toen Honorpaw tegengekomen. Ze had eventjes toegekeken naar hoe haar apprentice ter werk gegaan was zonder dat ze doorhad dat iemand haar in de gaten hield. Ze moest zeggen dat ze tot nu toe best trots was op de parelgrijze apprentice. Ze was niet zo snel als sommige andere maar ze werkte keihard. Dat kon ze goed waarderen. In paats van dat ze zat te ravotten was ze bezig met haar opgedragen taken. Iets wat zijzelf soms nog moeilijk vond, hopelijk bleef Honorpaw het karakter houden van Panther en ging ze niet de hare overnemen. Toen ze naar binnen stapte gaf ze Honor een vriendelijke duw tegen de flank en liep de andere kant op met haar prooi. Ze had de geuren al geroken maar ging pas mengen nadat ze haar prooi op de stapel gelegd had. Met een zwiepende staart keerde de gitzwarte warrior naar de groep katten. Ze rook Shadowclan maar kon door de kring van Riverclanners niet zien wie het waren. Ze hoorde wel Pantherstar's woorden. Lucentnight duwde wat van haar clangenoten aan de kant en zag een verwonde Acorndust op de grond liggen. Haar ogen knepen toe, maar voor ze reageren kon hoorde ze haar apprentice spreken. ''Geen denken aan.'' Sprak ze luid en streng. Ze liep naar de jongere she-cat en ging achter haar staan. ''Je vader had duidelijk gezegd dat enkel apprentice boven de 10 moons mee mochten. Daarbij heb je totaal geen vechttrainingen gehad. Hoe denk jij jezelf tegen een moordenaar te verdedigen? Geen spraken van. Je blijft hier, bij mij, in het kamp.'' En daarbij basta. Ze keek naar Pantherstar. Zij bleef met Honorpaw het kamp verdedigen.


We gotta help them Untitl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We gotta help them
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: