We gotta help them - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We gotta help them

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Stormwind
Member
We gotta help them - Pagina 2 DPKsfdL
Kiek
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them - Pagina 2 Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 17:14


Stormwind luisterde naar de woorden van de andere katten. Tallstar had hen verraden. Hij heulde met de vijand en zou met hen verdreven moeten worden. Een rilling trok over zijn rug. Het was lang geleden dat een leider zulke slechte keuzes voor zijn clan gemaakt had. Hij wou niet denken aan de arme kittens, queens en elders die nu in angst moesten zitten daar. Ze moesten niet te lang wachten.

Pantherstar kwam met een plan. Hij zou een aantal warriors meenemen om daar te helpen met BloodClan te verdrijven. Ze moesten nu samenwerken, het was van belang voor het behoud van de vier clans. Stormwind had de keuze gemaakt. Hij stapte naar de grijze leider toe. "Je mag niet teveel tijd verliezen Pantherstar, ik raad aan om binnen nu en zeer kort te vertrekken. Ze zijn nog zwak. Dit is de kans om ze te pakken nu ze denken te kunnen bij te komen, ze hebben nog geen plan." Hij knikte de leider toe. Stormwind was niet iemand om zijn leider te ondermijnen, maar hij wist dat hij als oudere warrior een mening mocht geven. "Ik ben van geen nut bij een gevecht nu, ik ben nog niet sterk genoeg." mauwde hij kalm naar hem. "Ik zal hier blijven en alles in goede banen lijden." zijn blik ging weer terug naar Settleddust en Demonslayer. "Ik zal helpen Acorndust naar de medicine cat den te tillen, hij is nog in geen staat om zelf te lopen." de grijze kater kwam weer in beweging en drukte zich onder de ShadowClan deputy, om hem zo op zijn rug te helpen en te verslepen.


We gotta help them - Pagina 2 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them - Pagina 2 Original
Renske
1462
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them - Pagina 2 Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 17:33


Oh ja, en alsof Tallstar zijn verraad nog niet slecht genoeg was. Demonslayer wist er nog een schepje bovenop te doen. Want oh ja, dat was óók nog allemaal gebeurd. Ze waren een puinhoop, ze moesten zichzelf schamen. Maar hoe hadden ze dit kunnen voorzien? Acorndust leek weer wakker te zijn geworden, maar hij kon niets ertegenin brengen. Hij was zwak, zwaar gewond. Hij gaf zich al snel over aan zijn verwondingen. Zorgen wakkerden alleen nog maar meer aan in Settleddust. Zijn blik ging van zijn clangenoten naar de RiverClan leider. Er kwamen meer van zijn clan om hun heen staan, geïnteresseerd wat er aan de hand was. Hij beet op zijn lip, en zijn ogen werden kort groter toen hij een heel bekende vacht zag. Seamist. Verdomme. Hij wendde zijn blik af toen Pantherstar weer begon te spreken. Hij zou helpen. Er waren al warriors die aanboden te helpen, RiverClans medicine cat bood aan om te helpen. Settleddust haalde opgelucht adem. Ze leken zelfs haast te hebben achter de kwestie. Ze zouden een aanvallende patrouille opstellen en met hun vechten alsof het hun eigen clangenoten. Hij knikte en keek naar de kater. ‘Ik spreek denk ik namens ons allen, dat we dankbaar zijn,’ miauwde hij standvastig. Stormwind zou niet met hun meegaan, maar hij bood wel Acorndust naar de medicine cat te brengen. ‘Ik help wel,’ miauwde hij, waarna hij naar de zijde van zijn oude mentor sprong en hem voorzichtig op de rug van Stormwind te leggen. Langzaam liep hij met hen mee. Hij zou vannacht waken over zijn deputy.
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
We gotta help them - Pagina 2 Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them - Pagina 2 Icon_minitimewo 22 apr 2020 - 13:28

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Over het algemeen kon de jonge kattin het goed vinden met haar mentor, Lucentnight. De kattin was niet al te streng zolang ze haar taken maar voltooide en haar best deed, waardoor de jonge parelgrijze kattin zich langzaam in haar omgeving begon te ontspannen en haar werkelijke karakter naar boven kwam. Ze leek veel op haar vader, ze had zijn zelfde eergevoel, ze droeg zijn kracht in haar hart ook al kwam het niet altijd op het juiste moment naar boven toe. Haar mentor had haar een vriendelijke duw tegen haar flank gegeven voordat ze het prooi op de bekende stapel legde, voordat ze naar haar Apprentice terug keerde die inmiddels haar hulp had aangeboden. Ze wilde immers Shrimppaw niet alleen laten, dat het geen handige keuze was had ze zich bij neer gelegd, als er iemand belangrijk was voor de jonge kattin dan was het haar beste vriendin, ze kon niet nog een vriend kwijtraken. ’Geen denken aan.’ Sprak haar mentor luid en streng toen ze doorhad wat haar jonge Apprentice van plan was. De parelgrijze kattin draaide haar kop naar haar mentor terwijl ze haar oren langzaam in haar nek legde, niet omdat ze haar niet respecteerde maar omdat ze Shrimppaw moest beschermen. Iets dat ze had beloofd toen ze nog een kitten was. ’Je vader had duidelijk gezegd dat enkel apprentice boven de 10 moons mee mochten. Daarbij heb je totaal geen vechttrainingen gehad. Hoe denk jij jezelf tegen een moordenaar te verdedigen? Geen spraken van. Je blijft hier, bij mij, in het kamp.’ Daarna keek haar mentor naar haar vader waardoor de jongere kattin haar tanden op elkaar klemde. ’Ik wil niet nog een vriend kwijt raken.’ Sprak de kattin enkel voordat ze zich met een ruk omdraaide en weg stapte van de verzamelde katten in de richting van de Apprentice den. Het waren de laatste woorden die ze tegen iemand zou spreken, terwijl ze zich een beetje nukkig in haar nest legde en haar ogen sloot. Ze hoefden er niet op te hopen dat ze nog een poot uit zou steken terwijl de rest van haar Clan een andere Clan zouden proberen te bevrijdden.
words: 359 | tag: Lucentnight & Pantherstar


We gotta help them - Pagina 2 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We gotta help them - Pagina 2 BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 23:29

Littlefish stuurde een dankbaar schietgebedje naar Starclan toen Pantherstar besloot te helpen. Ze liep meteen op hem af en hoorde Coyotespirit zich ook aanmelden, met de aankondiging dat ze hulpjes nodig hadden. "Ik wil ook mee, ik kan Coyotespirit misschien helpen?", stelde de jonge warrior voor, haar vriendin aankijkend. In vechten was ze niet zo goed - in kruiden ook niet echt bepaald, maar ze zou misschien een beetje bodyguard kunnen spelen of iets dergelijks. In ieder geval wou ze wel haar geboorteclan gaan helpen, om ervoor te zorgen dat haar familie een veilige thuis had. Dat had zij immers ook, en dan moesten zij die kans toch ook krijgen?

-Little gaat mee naar shc als hulpje van coyo : )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
We gotta help them - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: We gotta help them   We gotta help them - Pagina 2 Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 23:19

Er waren te veel stemmen die praatten, dat was een ding dat zeker was. Hij ving een aantal woorden op en begreep ondertussen dat hij op een manier terecht gekomen was in het Riverclankamp. Hij had de stemmen van Settleddust en Demonslayer herkend en vroeg zich af of zij hem hier naartoe hadden gebracht, maar de woorden kwamen er nog niet uit. Eerst moest hij weten wat er aan de hand was en waarom hij hier was, maar daarvoor moest eerst zijn focus niet volledig naar de pijn van zijn wonden gaan. Dit werd dan ook alleen maar erger weer toen hij verplaatst werd en een pijnlijke kreun verliet zijn bek tot hij uiteindelijk weer neergelegd werd, deze keer leek het in een nest te zijn. Langzaam opende hij zijn ogen tot spleetjes en staarde de onbekende den door. De geur van Riverclan was hier vermengd met dat van kruiden en hij kwam dan ook vrijwel meteen tot de conclusie dat dit de medicine cat den moest zijn. Dan was het nu waarschijnlijk wachten tot de medicine cat hem zou helpen deze pijn te verminderen. Zodra dat gedaan was, dan kon hij achterhalen wat er aan de hand was hier allemaal, want waarom was hij niet meer in het Shadowclankamp of anders Starclan? Gezien Cobra op het punt had gestaan hem te vermoorden.


If you are strong, you'll find responsibility
We gotta help them - Pagina 2 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We gotta help them
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: