spierballetjes kweken [training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 spierballetjes kweken [training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jackdaw
Member
spierballetjes kweken [training] Cfe1b7_694f61e840c2447db8b395dd7d3bb8d9~mv2

Kip
330
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jackdaw
BerichtOnderwerp: spierballetjes kweken [training]   spierballetjes kweken [training] Icon_minitimeza 18 apr 2020 - 2:13


Nou dan toch eindelijk. Zijn half broer had hem gezegend met een eigen apprentice, wat fijn. Tot op heden was dat nog niet gebeurd, waarschijnlijk omdat hij nooit echt heel moeilijk was geweest met zijn afkeur voor Cobra te tonen sinds hij Shark verbannen had. Anders waarschijnlijk omdat hij naar de wereld altijd deed alsof hij nooit iets serieus kon nemen, of dat hij iemand vol had gepompt met babies op een te jonge leeftijd. Waarschijnlijk een combi van dat alles, maar waarom hij nu opeens wel een snotneus op z'n hielen kreeg wist hij niet precies. Misschien wilde Cobra hem een kans krijgen, misschien hoopte hij dat Jackdaw dan eindelijk eens zou stoppen met zijn stomme grappen. Jokes on him, hij had andere plannen. Maar goed! Lieve kleine Aegir het viskindje had hem nodig. Jackdaw trippelde rustig naar de afgesproken plek in het kamp, zich afvragend wat voor vlees hij in de kuip had. Het was een van de babies die Lethal gestolen had, dus dat beloofde al niet veel goeds. Gek wijf.


[Training Aegir]


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
spierballetjes kweken [training] Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
spierballetjes kweken [training] Zukobean
Renske
378
Actief
We drink the poison our mind pours for us, and wonder why we feel so sick

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: spierballetjes kweken [training]   spierballetjes kweken [training] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 20:03


Zijn eerste training! Boy oh boy, wat had hij er zin in! Het was eindelijk tijd om te leren wat Lethal hem had beloofd. Hij zou de beste krijger ooit worden! Beter dan hij ooit in RiverClan had kunnen worden. Daarom zat hij al ruim van tevoren op de plek die hij had afgesproken met Jackdaw. Zijn zwarte pels was glanzend gepoetst en hij zat keurig rechtop, zijn staartje over zijn pootjes gevouwen. Intussen fantaseerde hij over wat hij zou doen. Zou hij leren vechten? Of zouden ze alleen de stad zien? Zou hij hem toch wel leren jagen? Of zou hij eindelijk meer leren over de elite, waar ze nou echt voor stonden. Was hij ook iemand van StarClan? Hij wilde álles weten. Zijn kopje zat vol vragen. Toen de zwarte kater met de geelgroene ogen dan ook op hem afkwam, kwam er een lachje op zijn snoetje. Eindelijk! Eindelijk zou hij leren hoe hij béter kon worden dan Skadi. Ze deed wel stoer met Cobra als mentor, maar Jackdaw.. Hij zou vast beter zijn! Hij zou ervoor zorgen dat Skadi spijt kreeg van haar woorden. ‘Hoi Jackdaw!’ begroette hij hem dan ook vrolijk. ‘Wat gaan we vandaag doen?’ Hij kon niet wachten!
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
spierballetjes kweken [training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: