Drink tea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Drink tea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Drink tea Orchis20
m
906
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Drink tea   Drink tea Icon_minitimezo 19 apr 2020 - 14:57


Drink tea Dd5cjs10


Orchis kwam als een slang uit de apprentice den geglipt. Een troste en genietende glimlach sierde zijn lippen. Bloodclan had gewonnen, Shadowclan was nu van hen. Hij was direct opgestaan toen hij de woorden van Cobra had gehoord en kwam nu met tippel tintjes aangehuppeld. Zijn blauwe kiekers gingen rond. Hm. Waarmee kon hij ten dienst zijn? Sinclaw halen? Nah. Die poes had de kans niet gepakt toen ze door hem ontsnappen kon, ze bracht haarzelf maar hierheen. Hij ging zijn poot niet meer uitstreken. Zo was hij nou eenmaal niet. Hij werkte alleen als het voor hem uitkwam en dat was het dit keer niet. Met een gekantelde kop keek hij het kamp veder rond. Die Shadowclanners zouden niet meteen al te braaf gaan luisteren. Hij durfde te wedden dat ze in ieder geval een ontsnapping poging zouden wagen. Het leek hem dan ook een slim idee om in ieder geval een van de dens te bewaken. De tom melde dit bij Cobra, daarna ging hij een willekeurige kant op. Hij sloeg de apprentice den over, daar zou hij later wel weer terug naar toe gaan, naar het lieve kleine she-catje. Nu moest hij even andere dingetjes doen. Met zijn konijnen loopje liep hij de nursury binnen. Hmmm. Hij hield van de geur van moedermelk. Smakkend klakte hij met zijn tong toen hij binnen kwam en liet een kwijlspoortje langs zijn tong aflopen. In zijn ooghoek zag hij een kitten zitten. Schattig maar lelijk. Misschien kon hij nog wel wat lol trappen met dit beesie. Orchis zakte door zijn poten en reikte zijn klauw uit terwijl hij 'kom hier' bewegingen maakte met zijn teentje. ''psspspps, poesie poesie, kom eens hier, pspss poesje. Lief poesje, kom eens naar Orchis toe pspsp.''

- Scarletkit 1st


Drink tea Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
Drink tea DPKsfdL
Cynthia
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: Drink tea   Drink tea Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 1:43

Ze had geen idee wat er allemaal precies gaande was, maar er was iets mis, dat was duidelijk. Haar moeder was nog niet gekomen en ze begon zich af te vragen waarom dat was. Was er iets gebeurd? Toen er dan ook een vreemde, rare kater binnen kwam lopen hield ze hem goed in de gaten met haar ogen. Ze volgde elke beweging en toen hij door zijn poten zakte wilde ze ergens liever wegkruipen. De kater vroeg of ze naar hem toe wilde komen, maar ze schudde haar kopje heen en weer. Nee, natuurlijk wilde ze dat niet.


Drink tea FeKh4N

Drink tea Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
Drink tea Orchis20
m
906
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Drink tea   Drink tea Icon_minitimedo 14 mei 2020 - 20:50


Drink tea Dd5cjs10

Wat was het toch met Shadowclanners en niet willen luisteren? Zelfs de kitten waren verdomd eigenwijs. Het katje die hij geprobeerd had naar hem toe te lokken schudde haar kleine kopje en kroop zover naar achteren dat haar lijf bijna verstopt zat in de takken. Hij beet zijn kaken op elkaar en schoot plots naar voren. Nog maar een enkele haar breedte zat tussen zijn tanden en haar gezicht. Hij gromde luid en bubbeltjes kwijl kwamen tevoorschijn in zijn mondhoeken. Hij ontblootte zijn nagel en haakte dit in haar buik; Zo trok hij het she-catje tegen zijn natte neus aan. Als ze niet zelf naar hem toe kwam zorgde hij er zelf wel voor.


Drink tea Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
Drink tea DPKsfdL
Cynthia
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: Drink tea   Drink tea Icon_minitimezo 31 mei 2020 - 18:37

Ze wilde ergens nog verder in de wand verdwijnen, maar dat kon niet. Voor ze een andere weg had gevonden was de kater al voor haar. Hij was zoveel sneller dan dat zij was. Ze kon dan ook niet veel meer dan proberen haar kop wat verder naar achteren te bewegen. Maar op het moment dat ze dat deed voelde ze een nagel in haar buik haken en viel ze volledig stil. Instinctief wist ze dat het beter was om nu niet te bewegen en dat deed ze dan ook niet. Ze bleef zo stil als ze kon en wachtte af wat de kater zou doen.


Drink tea FeKh4N

Drink tea Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Bleaktail
Member
Drink tea 0rS1Iyi
Dorian
526
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Drink tea   Drink tea Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 19:49


Er waren twee SchadowClanners achtergebleven om de boel in de gaten te houden. Maar op het moment dat Acorndust samen met de andere huiswaarts ging en daarbij Sinclaw met zich mee nam ontstond er een klein moment van ‘chaos’. De aandacht vestigde zich op andere dingen. Er werd vanalles door elkaar gezegd en gedaan. Bleaktail zag vanuit zijn ooghoeken hoe een witte kater verder het kamp in wist te glippen. Bepaald niet de richting die hij had verwacht. Maar vooralsnog wel interessant. Heel even keek hij terug richting het groepje katten dat hier zat. In de gaten gehouden worden door ShadowClanners en maar afwachten… dat leek hem eerlijk gezegd niets. Die beslissing was dus snel gemaakt. Bleaktail wachtte rustig af totdat er her en der opnieuw commotie ontstond. Gelukkig duurde dat echt niet lang want tussen de twee groepen gebeurde er van alles en iedereen diens groep tegelijk  bij te sturen. Chaos, maar wat had hij dan ook kunnen verwachten van zo’n meeting?  De grijze tabby glipte er stilletjes tussenuit, de ander achterna.

Het geurspoor van de witte kater leidde hem naar… slechts een hoop dorre bosjes. Bleaktail keek verbaasd om zich heen. De ander was nergens te bekennen. Hij maakte een rondje rondom de struik en werd er niet veel wijzer van. Het geurspoor hield toch echt hier op. Lekker dan. Was dit soms ook een val? Hij duwde zijn neus tussen de dode takken om de geur van de ander niet kwijt te raken en zag tot zijn verbazing dat deze struikjes toch wel wat groter waren dan hij in eerste instantie had gedacht. Nieuwsgierig als hij was wurmde hij zichzelf naar binnen om zo toch bijna face first in een kuil te vallen. Van alle dingen die daar hadden kunnen zijn was een diep gat niet het eerste geweest waar hij aan zou hebben gedacht. Maar hey, hij wist nu in ieder geval wel waar die witte kater uithing. Voorzichtig liet hij zichzelf naar beneden glijden. Het was er nauw, donker en leek oneindig door te gaan. Een echt tunnelsysteem. Bleaktail wilde de witte kater niet te dicht op de hielen zitten. En dus deed hij het rustig aan. Stukje bij beetje wist hij zich een weg door de kleine gangetjes te banen. Het duurde gelukkig niet heel lang voordat er in de verte een lichtstraal te zien was. Al met al was het geen extreem groot stelsel, maar vooralsnog indrukwekkend. Met enigszins wat moeite wist hij naar buiten te krabbelen. Bleaktail knipperende even tegen het felle zonlicht en schudde het stof van zijn vacht zodra hij weer geheel bovengronds was. Zo, buiten het kamp hm? En nu, richting ShadowClan zeker? In die richting ging het geurspoor in ieder geval wel verder.  Al was dit wel een route waar hij nog nooit eerder van gehoord had. Als hij dat nu eens had geweten…  De grijze tabby probeerde een degelijke afstand te houden van de witte kater. Om hem nu al tegen het lijf te lopen leek hem geen goed idee. Aan de rand van het ShadowClan kamp stopte hij de ander te volgen en verschuilde zich in een dichtbegroeid stukje bos. Er klonk nogal wat commotie vanuit het kamp. Iets waar hij voorlopig nog geen deel van wilde uitmaken. En dus zou het voor nu een waiting game worden…

Het had best een tijdje geduurd voordat de geluiden uit het kamp vervaagde. Hij kon slechts gokken dat het nogal een lang gevecht was geweest dat voor nu over leek te zijn. Voorzichtig kwam hij uit zijn schuilplaats vandaan om te kijken of hij die witte kater nog ergens zou kunnen vinden. Al snel had hij diens geurspoor weer te pakken. Deze keer liep het richting de Nursery. Wat had die kater daar te zoeken? Bleaktail wandelde in alle rust de Nursery binnen. Op de grond lag een zwart rode kitten, vastgepind met een van de nagels van de witte kater in haar buikje. Bleaktail fronste even. Oké, niet perse wat hij had verwacht. Maar anderzijds, dat waren zijn zaken ook helemaal niet. “Hulp nodig?” Vroeg hij dan ook zo neutraal mogelijk.Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Drink tea Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Drink tea COxUkZt  Drink tea 23mrb6w

Extra::
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Drink tea   Drink tea Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Drink tea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: