tacenda 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 tacenda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
tacenda OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: tacenda   tacenda Icon_minitimema 20 apr 2020 - 11:00

De jonge kater vond het enorm moeilijk om deze nieuwe situatie te plaatsen, al lagen zijn zorgen zoals altijd meer met de houding dan met de werkelijke problemen die nu speelden. Aan al die problemen zou hij toch niks kunnen veranderen. Wie was hij nu werkelijk in het grote plaatje? Inderdaad, niet veel en niet belangrijk. Dus hij zal zich daar simpelweg geen zorgen om maken. Het interesseerde hem dus evenmin dat Bloodclan nu had gewonnen en de baas was, maar wat hem wel deerde was dat niemand leek te weten hoe ze zichzelf moesten plaatsen. Waar normaal hij de enige was die geen houding leek te kunnen hebben en hiervoor naar andere keek als een voorbeeld, had nu iedereen dat. Iedereen was ongemakkelijk, iedereen was verward met de stand van zaken. En Whitepaw, die zo erg verlangde naar een groot voorbeeld om naar te leven, om simpelweg in de groep te blenden en een van de vele te zijn. Hij voelde zich nu al helemaal verloren. Een meeloper zonder iemand om met mee te lopen was een triest aanzicht. De albino kater had zichzelf nu ook neergelegd, ergens in een privé hoekje van het kamp, weg van alle ophef en spanningen waar hij geen mening over wilde vormen. Ergens anders konden ze nu toch niet heen. Whitepaw zuchtte even en keek naar de hemel. Het lot zou dit wel voor hun uitgestippeld hebben. Ook dit verlies was voor hun besloten, ze hadden nooit kans gemaakt te winnen. De sterren zouden het wel weten en hun leiden. Maar hoewel zelf tot deze sterren behoorde bleef de hemel voor hem ook nu stil.

+ Orchis


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
tacenda
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: