Lover boy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lover boy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Lover boy Orchis20
m
793
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Lover boy   Lover boy Icon_minitimema 20 apr 2020 - 17:20


Lover boy Dd5cjs10

Met een kikker kwam Orchis het kamp binnen. Zijn poten waren tot de helft besmeurd met natte modder en zo ook zijn buik. Het voelde verfrissend in de warme zon, beter dan het rioolwater waar hij soms in rollen moest voor koelte. Zijn oren gloeide van de warmte, de zon brandde te veel op zijn lijf. Het was nog niet eens zo heet vandaag maar door zijn slechte uithoudingsvermogen was het te snel te heet voor de Bloodclan member, vooral wanneer hij iets intensief gedaan had zoals net bijvoorbeeld: ontbijt vangen. Hij had zonet een redelijke teleurstelling gehad in de apprentice den en daarom was hij zijn woede even gaan koelen buiten het kamp. Nu was hij niet meer boos maar ook niet afgekoeld, nee alleen maar warmer gekregen. Pff. De zweetdruppels liepen al bijna zowat van zijn voorhoofd af- not. Met een zucht legde hij zijn vangst neer en keek de eerste de beste kat aan. Een gevlekte tom. Zijn staart wiebelde. ''Hey jij daar, poeske. Kom eens hier.'' Mauwde hij dwingend. Als die niet komen zal dan zou hij direct een lijfstraf krijgen hier. Hij was nu de baas in dit kamp en hij verwachtte dat die Shadowclanners luisteren zouden. ''Lik me vacht schoon.'' Commandeerde hij toen terwijl liggen ging en de kikker opvrat.

-Inkspots


Lover boy Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
Lover boy Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
289
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Lover boy   Lover boy Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 15:30

Ze mochten niet meer zelf jagen. Ze mochten niet zelfstandig het kamp uit. Het was ronduit verschrikkelijk en hij voelde zich totaal niet op zijn gemak. Echt niet. Ze waren met minder katten dan BloodClan, zoveel was duidelijk, en veel konden ze ook niet riskeren met de kittens en queens. Ze moesten doen wat BloodClan hun vertelden, wanneer ze hen dat vertelden. Het was pure dwang. En dat was voor iemand zoals Inkspots niet chill. Hij was iemand die graag wilde gaan en staan waar hij wilde, hij had lak aan de meeste regels en hij was vaak in of buiten het territorium te vinden. En nu zat hij vast in het kamp, waar hij geen vrijheid meer had om te gaan en staan waar ze wilden, waar hij constant moest uitkijken of er geen Bloodclanner bovenop hem zou springen omdat hij ergens een verkeerde pas had gemaakt. ”Hey jij daar, poeske. Kom eens hier.” klonk er echter opeens dwingend, waardoor hij zijn kop draaide en zijn groene ogen de witte, rare, kater vond die naar hem keek. Oh, dus hij moest komen? Gelukkig had Ink nog altijd een beetje van zijn charmes over, zelfs als hij zich niet compleet comfortabel voelde ermee. Het was om te overleven, vertelde hij zichzelf maar. Hij stapte daarom ook zonder enige twijfel naar de witte kater af. ”Wat is er?” vroeg hij dan ook op een normale toon. Geen haat, geen twijfel, geen minachting of angst. Gewoon hoe hij ook met een Shadowclanner zou praten. Goed, dan wel zonder te flirten. Want normaal zou hij er ook nog een flirterige opmerking bij maken, maar deze kater was zeker niet knap. ”Lik me vacht schoon.” klonk er, waarna de witte kater ging liggen en aan een kikker begon die hij in hun territorium had gevangen. Hij moest zich inhouden om niet boos te worden over het feit dat hij hun prooien aan het opeten was. Dat die van hen waren, maar dat was niet meer zo. Dit alles was van BloodClan. ”Natuurlijk, geen probleem.” sprak hij rustig. Hij ging zelf dan ook maar iets liggen, waarna hij begon om de witte, modderige, vacht van de bloodclanner begon schoon te likken. Oh, hoe erg hij modder haatte. Had hij dat al gezegd? Hoe erg hij een modderige vacht haatte omdat het verschrikkelijk was om aarde op je tong te hebben? Met lange halen van zijn roze tong ging hij over de vacht van de kater heen, het zou wel even duren, natuurlijk. ”De jacht was een succes dus?” besloot hij maar een licht praatje te maken. Alles om de vieze smaak van aarde even te vergeten. En een beetje slijmen kon misschien alleen maar helpen tijdens de bezetting.


Lover boy Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lover boy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: