No escape of reality [Geboorte|Gesloten] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No escape of reality [Geboorte|Gesloten]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 9:48

Blinkende gele ogen gleden naar de Bloodclanners die het kamp in bezit hadden genomen. Het was een gevaarlijke tijd, een die ze nooit mee had willen maken. Natuurlijk was de kattin nogal van slag van alles, ze was een Elder, het was haar taak niet meer om de anderen te beschermen, ze was te zwak. Een poosje voor de inval had ze met een Bloodclanner gesproken, haar vader was niet bang voor hen, en ook hij had iets in zich zitten dat haar hart sneller had doen kloppen. Wilde ze de Clan verraden? Absoluut niet, het was niet haar bedoeling geweest om nogmaals kittens op de wereld te brengen. Haar eerste en enige nest was al voldoende geweest, ze was net als haar vader niet altijd de slimste, haar domheid had haar deze fout doen maken. Ze was drachtig en de spanning van alles zorgde ervoor dat de weeën snel begonnen. Haar gele ogen gleden naar haar buik terwijl ze een afgelegen plek in de kamp op zocht en daar in elkaar dook. Ze wilde geen aandacht trekken van de andere katten, als ze geluk had zouden de kittens nooit hun vader kennen. Nooit haar fout weten. Haar ogen sloot de knappe zwart-witte kattin terwijl ze nerveus met haar staart zwiepte.

De bevalling duurde niet lang maar was zwaar, het was maar een kitten die levend de wereld zou bereiken. Ze had een klein nest, gelukkig maar want anders had ze het nooit overleefd. Haar buik trok hard samen voordat een sneeuwwit, klein katje de wereld in kwam. Een die er niet al te sterk uit zag, maar wellicht dat het later nog wel zou komen. Haar gele ogen gleden over haar jonge meisje voordat ze de kitten voorzichtig schoon likte en haar kop naast het zacht piepende wezentje legde. Het was een dochter, en ze zag er niet uit zoals de rest van haar kinderen. Een naam, wat zou een goede naam kunnen zijn? 'Ivorykit,' Naar de kleur van haar lichaam, in de hoop dat deze net zoals haar moeder in de Clan op zou kunnen groeien onder het licht van de sprankelende witte sterren en maan. Wit, van goedheid niet van het kwade, niet van Bloodclan. Ze wilde niet dat iemand ooit de link legde, wellicht dat de kitten niet lang zou leven want geheel gezond leek het niet.

Tag: Orchis & Ivorykit
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Orchis20
m
800
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:09


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Dd5cjs10

Hij had die ogen van Sirtlan wel zien gluren hoor. Dat hij zijn balzak nu nog onder controle had kunnen houden betekende niet dat de tom zijn vroegere mentor niet doorhad. De buik van de she-cat was niet enorm opvallend dik, als je niet specifiek oplette zou je zo mis lopen dat ze zwanger was. Het was dat Orchis altijd alles en iedereen in de gaten hield en de laatste dagen veel in de nursury had lopen spoken om de geur van moedermelk en zwangerschap te leren kennen. Met een gekantelde kop keek hij de ander dan ook aan vanuit de schaduwen. Hij zat aan de andere kant van het kamp, tegen de wand aan, maar kon overduidelijk zien dat de she-cat pijn had. Haar naam wist hij niet, Sirtlan had die niet laten vallen, maar daar zou hij snel achter komen. Met een langzame beweging hief de tom zich uit zijn positie en huppelde rustig naar de ander toe. Niet met een kaarsrechte lijn maar met een grote boog langs het kampwand. Hij wou haar niet storen hoor terwijl ze bezig was met het werelds mooiste wonder. De tom keek zonder ook met zijn blauwe kijkers te knipperen naar hoe haar lichaam te werk ging aan de bevalling. Het was best interessant hoe het allemaal in werking ging. De pijn was duidelijk te zien aan de Shadowclanner en daardoor genoot hij van de situatie waar vele andere katten van zouden walgen. Al snel kwam een wit bolletje ter aarde. Nog helemaal nat en bebloed. De she-cat was sterk genoeg om haar dochter warm te likken maar het was duidelijk genoeg voor Orchis dat ze zwak was. Arm ding. Oome Orchis kwam haar wel helpen. De tom hoorde de naam vallen van het pas geboren kitten en de tom schudde zijn kop terwijl hij 'tt tu tu' geluidjes klikte met zijn tong. ''Lieverd.. gefeliciteerd.'' Begon hij terwijl hij zich lanzaam door zijn poten liet zakken om zijn neus tegen de witte kit aan te drukken. Zijn tong stak een puntje uit om het bloed te proeven die nog aan haar natte vachtje kleefde. ''Je heb Bloodclan een prachtig geschenk gegeven... Orchis zal goed op je passen.. mijn nichtje, dochter van mijn mentor, kind van de Elite. Onze eigendom. Lieve kleine Nelthilta, welkom bij Bloodclan.'' De tom keek met een vieze grijns en uitdagende ogen naar de Shadowclanner voor hij plots uitsloeg als een slang naar de kitten en een enkele nagel in der nekvel haakte. Met een snelle haal trok hij het kind weg van de moeder en creëerde een diepe streep vanuit haar nek over de rug heen van de pasgeboren jong. Bij het kopje pakte de tom de kit op en bracht haar enkele meters naar achteren om daarna het jong in zijn poot vast te houden en het met ruwe bewegingen schoon te likken. Om zijn geur er aan te kleven. Het was van hem. Het was van Sirtlan. Het was van Bloodclan. Lieve Nelthilta, kleine Nelthilta. Nelthilta.


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op di 21 apr 2020 - 16:14; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nelthilta
Member
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] DPKsfdL
Ms. B
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 15:31

notesTrouble is borntag: Burninglove & Orchis
The
most massive characters are seared with scars.
Een kleine kitten had de vrede nog niet omgeruild met onrust. Het hart van haar moeder klopte harder, steviger onrustiger terwijl de bevalling begon. De kleine kitten had dit nog niet door. Ze was nog veilig, nog niet bekend met de harde buitenwereld, een wereld die haar al gauw eigen zou worden. Klein en iel als ze was, verliep de bevalling snel. Haar zwart-witte moeder had haar niet de beste start in het leven kunnen geven. De keuze van haar vader was niet de beste geweest, als hij Shadowclan was geweest was ze niet meteen verwijderd van de warmte en geur van haar moeder. Ze werd snel schoon gelikt terwijl een zacht geluid haar mond verliet. Happend naar adem, met sterk rijzende flanken bleef de kitten liggen. Spierwit was haar vacht en daarop werd haar naam gebaseerd. Ivorykit, tenminste de naam die haar moeder haar gaf voordat een andere geur verscheen.

Ze hoorde hem niet, maar ze voelde hem wel. Een zachte lik van een tong was het eerste. Gevolgd door iets scherps dat in haar nog natte velletje werd gehaakt. Ze werd weg getrokken van de eerste geur naar een tweede geur terwijl een geschrokken, harde klank haar schokkende lichaampje verliet. Pijn, dat was het eerste dat de kitten zou leren kennen, voordat ze in haar nek werd opgetild en verder van haar moeder werd verwijderd. Ze werd door een poot opgetild en vast gehouden. In de buiging van de bruingrijze poot bleef de kitten zacht piepend liggen terwijl de kater haar begon schoon te likken. Het prikte in de pas gecreëerde wond op haar rug waardoor de kitten haar neusje snuffelend in zijn vacht drukte, zocht naar bescherming bij de verkeerde kat. Ze kreeg een andere naam, een tweede naam. Nelthilta Welke naam uiteindelijk haar echte naam zou worden, dat was de vraag. Ze had honger, waardoor ze zocht naar melk in de vacht van de kater, die haar had toegeëigend. Ivorykit, Nelthilta was moe, had wat verzorging van haar bloedende wond nodig, maar bleek sterker dan haar eigen moeder wellicht had verwacht. Ze leefde, maar voor hoe lang? Immers was Burninglove, haar moeder te zwak om haar terug te nemen, te beschermen en verzorgen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Orchis20
m
800
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 16:09


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Dd5cjs10

De kitten krijste. Ieuw. De tom trok zijn mondhoeken strak naar achteren. Haar kopje zat dicht bij zijn tanden.. Als ze nou door bleef gaan met dit gejank dan.. dan. Nee. Wacht, het was de kind van Sirtlan. Zijn geur had hij direct geroken bij het kind toen ze op de wereld geplaatst werd. Nee, hij moest zijn irritaties wegschuiven. Baby's huilde dus moesten ze getroost worden. Het neusje van de kitten duwde in zijn vacht en de tom ging door met het likken van haar kop. Ondertussen keek hij nog steeds naar de Shadowclanner. Benieuwd naar haar reacties. Orchis begon het jong te wiegen. Hij moest nadenken voor voeding terwijl hij ook moeders op afstand hield. Nelthilta was nu zijn zorgen, Bloodclan's zorgen.


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedi 21 apr 2020 - 16:26

Burninglove had de Bloodclanner niet opgemerkt. Wellicht omdat ze al gewend was geraakt aan de aanwezigheid van de katten in het kamp of omdat ze met haar hoofd bij andere dingen was, ze hoopte dat aan het rand van het kamp de minste katten het door zouden hebben en dat ze rustig met haar nakomeling zou kunnen zijn. Veel verwachtte ze er niet, immers was ze niet veel gegroeid in omvang en had ze niet zoveel trappen gehad zoals bij haar vorige nest van vier kittens. De bevalling was kort maar kostte bijna al haar energie, dus kwam ze ook nauwelijks overeind toen een bruingrijze kater op haar en haar pasgeboren dochter af kwam. Hij leek het niet eens met haar naam, een naam voor een Shadowclanner. 'Lieverd.. gefeliciteerd.' Begon hij waardoor de zwart-witte kattin haar kaken stevig op elkaar klemde. Gefeliciteerd met wat, zijn ongewneste aanwezigheid? Zijn bedenkelijke geluiden die ergens de rillingen over haar ruggengraat deden rollen? Ze kneep haar ambere ogen samen terwijl ze haar kracht probeerde te verzamelen. Ondertussen drukte hij zijn neus al tegen Ivorykit aan en likte aan het achtergebleven bloed. 'Je heb Bloodclan een prachtig geschenk gegeven... Orchis zal goed op je passen.. mijn nichtje, dochter van mijn mentor, kind van de Elite. Onze eigendom. Lieve kleine Nelthilta, welkom bij Bloodclan.' Orchis dat was dus de naam van de rare snater? Goed om te weten, ze zette haar vacht zwakjes op terwijl ze naar haar witte dochter keek. Het was geen eigendom van iemand, het was háár dochter, de Bloodclanner had niet eens geweten dat ze kittens zou krijgen. In haar plan zou hij het nooit weten. Nooit! 'Nee, Ivorykit!' Klonk er luid toen de kater zijn nagel in haar kitten zette, ze was te zwak, te moe en wist enkel wankelend overeind te krabbelen voordat ze weer omviel. Ivorykit! Ivorykit.... Ivorykit... Ze moest haar dochter terug! De kitten krijste een hart verscheurend geluid, maar ze kon niks. Ze was een waardeloze moeder... Ze kon niks... Haar dochter, ze zou haar nooit Nelthilta noemen, dat was niet haar naam. Dat was niet de naam die ze gegeven had. Happend naar adem keek ze de kater aan. Ze kon haar kit niet beschermen, kon haar niet redden van hen, zou het beter zijn op te geven? Kom ze opgeven? Had ze wel een keuze? Ivorykit... Tranen liepen haar ogen uit terwijl ze haar blik afwenden, ze kon het niet zien als de kater haar dochter doodde, want ze verwachtte dat hij dat zou doen.
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Orchis20
m
800
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 19:35


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Dd5cjs10

De tom gromde toen de net bevallende Shadowclanner het kind Ivory noemde. Was hij niet heel duidelijk geweest dat ze van Bloodclan was en zij nu een Bloodclan naam had? Hoe überhaupt die clankatten dachten dat z'n tweedelige naam handig of mooi was. Bah. De tom schudde zijn kop en trok zijn nagels uit. Hij wees kwaad naar de moederpoes. ''Als je haar nog één keer Ivory durft te noemen ruk ik je tong eruit zodat je nooit meer spreken zal, ik vreet je lichaamsdeel voor je ogen op en gebruik je kind's lichaam als mijn servet.'' Sprak hij dood serieus uit terwijl hij haar aankeek met grote blauwe ogen. Hij maakte geen geintje. Hij was doorgedraaid en een gek zoals hem deden het echt. Een hond die blaft en bijt. De she-cat lag te happen naar adem en tranen weekte haar gevlekte pels. De tom likte zijn lippen en beeldde zich in hoe haar zoute tranen proeven zouden. ''Ik zal je kind niet doden, ik geef je zelfs mijn woord lieverd.. maar als je ook maar één stap in haar richting zet, dan breekt deze belofte en zal Oome Orchis deze schoonheid prakken als blikvoer en voeren aan de honden.'' De tom kantelde zijn kop, duwde de kitten dichter tegen hem aan, greens en lachte. ''Hebben we dat begrepen lieverd?''


No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 15:31

Burninglove was uitgeput, verzwakt en kapot. Er was niemand geweest die haar had mogen zien, al helemaal geen monster zoals die kater. Haar dochter was al dood geweest nog voordat ze op de wereld was gekomen, wat betekende dat haar hart des te sneller in haar keel klopte en ze vol afschuw de gestoorde kater aan keek. Haar dochter was weg, ze zou later rouwen als ze erom kon rouwen. Alles deed zeer en het duister leek vanuit haar ooghoeken haar zicht in te trekken. Het zou niet lang duren voordat ze door alle stress het bewustzijn verloor, haar lichaam was nooit de sterkste geweest. Hopelijk zou haar kitten sterker zijn, zou Starclan op haar neer kijken en ze in het licht van haar voorouders verder leven, zolang ze de kater, Sirtlan konden negeren. Het bloed maakte niet de kat. 'Als je haar nog één keer Ivory durft te noemen ruk ik je tong eruit zodat je nooit meer spreken zal, ik vreet je lichaamsdeel voor je ogen op en gebruik je kind's lichaam als mijn servet.' Dreigde de kater terwijl hij met zijn poot naar haar wees, de nagels waren al uit de hulzen, haar staart zwiepte gespannen heen en weer. Ze was maar een Elder, een Queen. Wellicht dat ze later wel voor kittens van anderen kon zorgen, nu ze weer melk had, kon doen alsof ze geen kittens levend ter wereld had kunnen brengen. Ivorykit was toch niet sterk, wellicht dat ze de reis niet zou overleven. De keuze was al snel gemaakt. Haar en haar kits leven of haar kind laten opgroeien zonder moeder in een groep met gestoorde katten zodat ze tenminste nog een kans had. Als de kater haar al niet gedood had met de eerdere verwonding. Immers kon ze geen gepiep meer horen. 'Ik zal je kind niet doden, ik geef je zelfs mijn woord lieverd.. maar als je ook maar één stap in haar richting zet, dan breekt deze belofte en zal Oome Orchis deze schoonheid prakken als blikvoer en voeren aan de honden.' De kattin liet haar haren kort op rijzen, een zwak vertoon van moederlijke liefde voordat ze haar betraande ogen weg draaide van haar kitten en de gestoorde kater. 'Hebben we dat begrepen lieverd?' Vroeg de kater waarop ze enkel kon knikken. 'Ik heb geen kit meer, ze is dood, dood, dood. Begraaf haar, laat mij nooit meer haar naam horen, haar zien. Ik zal andere kittens verzorgen die het tenminste verdienen.' Siste ze voordat ze zich abrupt omhoog hees en in de richting van de Elders den stapte. Ze zou later rouwen, haar kind was dood. WEG!

- Burninglove topic uit, de rest mag verder posten.
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nelthilta
Member
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] DPKsfdL
Ms. B
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 15:43

notesTrouble is borntag: Burninglove & Orchis
The
most massive characters are seared with scars.
Ivorykit had niet door dat de kater die haar gevangen hield in zijn poot, net nadat ze geboren was geen vriendelijke kater was. Wellicht omdat ze de gevaren niet rook, niet kende, ze was immers nog niet in staat om de geuren te onderscheiden, beide hadden naar kat geroken al was de eerste wat zoeter geweest, wat meer naar melk. Melk dat een jonge kitten van haar leeftijd maar al te dringend nodig had. Echt honger leek ze nog niet te hebben, wellicht omdat de witte kattin voornamelijk pijn voelde en haar hele lichaam al moest strijden om in leven te blijven, ook al hielp de warmte van de kater er wel bij. Hij was haar mama, in ieder geval volgens haar instincten, wellicht dat de ander dat niet had voorgesteld, in haar ogen was hij degene die ze nodig had om te overleven, zelfs al had hij haar een wond bezorgd, de wond herkende ze niet eens, het gevaar van de verwonding ook niet. Ze had geen benul welke poot haar veilig hield en welke haar in gevaar bracht, ze wist niet eens dat er gevaar bestond. Ze was nog onschuldig, klein en lief. Echter schuilde er ook iets in de kitten dat later pas naar boven zou komen, zwakte. Zwakte van haar moeder, de bloedlijn van haar vader was sterker, een vader die ze later ongetwijfeld zou leren kennen. Haar oortjes zaten nog dicht waardoor Ivorykit niet in staat was om de kater te horen, net zo min als haar moeder die onder zijn gestoordheid zichzelf ook verloor, alsof het een ziekte was dat overgenomen kon worden.

Ivorykit werd door de kater gewiegd, zachtjes terwijl ze dichter in zijn vacht kroop. De warmte die ze normaal van haar nestgenoten zou hebben gekregen en van haar moeder kreeg ze nu van de gestreepte kater. Hij was haar levenslicht, zijn zachte gelik werd even gestopt terwijl hij in discussie was met haar moeder, zijn kracht kon niet ontkend worden, de kracht waarmee hij haar moeder afstand deed nemen van haar. Het lot werd bepaald nog voordat ze haar ogen geopend had, nog voordat ze de eerste melk gedronken had. Het lot was bepaald, ze hoorde niet langer in Shadowclan, de kitten zou nooit weten wat voor een verschil dit voor haar leven zou maken. Ze zou immers andere dingen hebben om op te focussen. De kitten werd uiteindelijk dichter tegen de kater aan gedrukt waarna ze zocht naar eten door zachtjes met haar neus in zijn vacht te duwen, de geur die ze zocht was er niet waardoor er een zacht murmelend piepje haar mond verliet. Zo vol van vertrouwen was de jonge kitten. De kitten die niet lang de naam Ivorykit meer zou dragen, nee, haar naam zou Nelthilta worden. Nelthilta, dochter van een Bloodclanner en van een Shadowclanner die haar als dood had verklaard. Dood, dat zou een droom zijn die nooit door zou dringen, immers was er nog geen angst voor de dood. Dat kon enkel nog komen. Nelthilta had geen angst, daar was ze simpelweg te jong voor.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sirtlan
Member
No escape of reality [Geboorte|Gesloten] 1f04a9cdb60387c7e98c55a3652bbf7e
Beertje
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 58 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sirtlan
BerichtOnderwerp: Re: No escape of reality [Geboorte|Gesloten]   No escape of reality [Geboorte|Gesloten] Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 16:36

No escape of reality [Geboorte|Gesloten] QYj8Qdb

Hij had de poes leren kennen vóór het hele gebeuren, maar nu was het eigenlijk enkel mooi meegenomen. De kleine fragiele kater trippelde op het tafereel af toen hij het camp binnengekomen was. Orchis was weer eens verloren gelopen en hoewel Shadowclankatten zijn buikje vol propten met lekkere prooien jeukte zijn poten om er niet vandoor te gaan. Hij wilde nieuwe katten leren kennen en dan vooral kattinnen. Nee Sirtlan was niet bang om zijn banaan te gebruiken en als hij de poes over kon halen was het alleen maar mooi meegenomen. De kater kwam aan bij zijn beste maatje, zoon en beste to-be. Hij drukte even zijn hoofd tegen Orchis aan. De kattin, waarvan hij eigenlijk haar naam niet wist was twee seconden geleden hem voorbij gelopen. Ze schreeuwde iets, maar het boeide hem niet echt. Hij had een dochter, een aanwinst voor de Elite. Sirtlan keek nieuwsgierig naar het bundeltje in Orchis zijn poot. "Wat doen we ermee? Ze heeft melk nodig."

SIRTLAN

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No escape of reality [Geboorte|Gesloten]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: