Sleepy Head 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sleepy Head

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coalnose
Member
Sleepy Head DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 11:01

Love is like friendship
caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable.


Coalnose had een belofte gemaakt aan Stallionstar en dat betekende dan ook dat ze zodra ze op stond meteen op zoek ging na een nest van een bekende kater. De beste vriend van haar broer en een van haar nieuwere vrienden, Ardentheart. Haar zwarte poten zette ze voorzichtig neer om zo min mogelijk geluid te maken voordat ze deze zachtjes tegen zijn schouder tikte en haar mond naar zijn oor bracht. 'Wakker worden, slaapkop!' Mauwde ze met lichte humor in haar stem terwijl ze grijnsde van oor tot oor. Eens zien of hij het uit kon houden met haar, het was duidelijk dat ze zich wat zelfverzekerder en rustiger voelde dan voorheen toen ze nog maar net een Apprentice was geweest. Wellicht omdat haar bewijsdrang kleiner was, nog steeds deed ze haar best en was ze zeer gefocust op haar taken maar het betekende niet dat ze geen lol kon hebben, zeker niet met de beste vriend van haar broer. Hij had haar nodig en dus was ze er, zo simpel was het. Ze was een simpele kattin, tenminste in haar ogen, al konden anderen er wellicht wel anders over denken. Ze was er niet een voor geheimen, het bewaren van het geheim van Ardentheart was al lastig genoeg, maar ze lette goed op haar gedachten en sprak er verder niet over tenzij de ander erover zou beginnen, ze was meer van de stille steun en speelse activiteiten om hem op te vrolijken.

Ardentheart
notes: geen<3


Sleepy Head Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleepy Head Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 20:05

it can't be a mistake if i just call it change

Het was niet al te lang geleden dat hij een ontmoeting met Stallionstar had gehad die niets minder als desastreus genoemd kon worden. De Windclanleider was erachter gekomen dat hij de vader van Dewberry’s kittens was geworden en dat was helemaal niet optimaal. Gelukkig was hij wel gered van enige domme fouten of woede die hij nog had kunnen opwekken door Coalnose. De zus van zijn beste vriend was ingesprongen net op het moment dat de kater tot de conclusie was gekomen dat hij de vader van de kittens was. Hij was haar dankbaar, zeker omdat ze hem niet aan de kant schoof, maar ze wist er nu wel van en dat kon toch lichtelijk een probleem veroorzaken. De zwarte kattin, hoe goed ze het ook altijd bedoelde, sprak vaak haar gedachten hardop uit en hij was er zeker van dat zijn geheim niet zomaar vergeten was.
Toch, in de dagen na de ontmoeting nam ze de belofte die ze had gemaakt heel serieus. Het was alsof hij een persoonlijke bodyguard had. Al dacht hij niet dat ze in ieder gevecht voor hem zou springen om hem te beschermen. Misschien was het meer iemand die opzicht op hem hield terwijl ze ook samen tijd doorbrachten. En dat vond hij nou niet bepaald erg, maar hij zou toch niet daar Windclan of een afgelegen gebied sluipen om Dewberry te ontmoeten. Hij was er wel bijna honderd procent zeker van dat de kattin hem niet meer wilde zien. Dus het zou misschien af en toe ook wel eens fijn zijn dat de blauwe blik van Coalnose niet de hele dag op hem viel. Maar hij mocht niet zeuren, het had veel slechter kunnen aflopen. Dat kon het nog steeds. Er was nog steeds geen zeggen wat Stallionstar zou doen. Hij kon zo van gedachten veranderen en naar Thornstar stappen. Ook Coalnose of Waterpaw zouden dat kunnen doen, maar misschien was dat ook wel een beetje paranoia. Waterpaw was zijn beste vriend en hij leek even bang te zijn om hem kwijt te raken door deze hele puinhoop als dat Ardentheart dat zelf was. Coalnose had zich ook als een goede vriendin en vertrouwenspersoon bewezen, ook al had hij niet de totale waarheid verteld en verzwegen wat het nou eigenlijk was geweest wat hij had gedaan. Toch was ze er nu achter gekomen en tot nu toe had ze stil gehouden. Hij wist dat hij het eigenlijk ook wel aan Thornstar hoorde te melden, maar hij was te bang voor de consequenties die er aan vast zaten.
Hij was dan ook pas laat in slaap gevallen de avond ervoor, met alle zorgen aan zijn kop. Het was dan ook niet gek dat hij iets later dan de normale tijd dat hij normaal al op was nog steeds lag te slapen. Dat was totdat er een poot zijn schouder aantikte en een stem hem aanspoorde wakker te worden. Het liefst wilde hij dat niet. Nee, het liefst bleef hij lekker in zijn warme nest nog tot zonhoog liggen, maar dat kon eenmaal niet. Hij had taken als een warrior, verantwoordelijkheid. Hij kon niet de hele dag in zijn nest blijven liggen puur omdat hij daar zin in had. En dus knipperde de gestreepte kater zijn ogen open en vond hij zichzelf face to face met Coalnose die een grijns van oor tot oor op haar gelaat had. “Ook een goedemorgen Coal,” reageerde hij, een goedgezinde ondertoon in zijn stem.

NOTESSleepy Head Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Sleepy Head DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimema 27 apr 2020 - 20:10

Love is like friendship
caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable.


Het was ongetwijfeld een spannende tijd voor haar nieuwe vriend. Een van de Leaders achtte hem nu niet hoog in het vaandel, vond hem waarschijnlijk niets meer dan een clanverrader en een probleem voor de kattin die Dewberry heette. Coalnose kende de andere kattin niet, ze ging te weinig om met katten vanuit andere Clans, was nooit met hen bevriend geraakt. Het had er dan ook voor gezorgd dat de jonge kattin er geen moeite mee zou hebben om Ardentheart bezig te houden in het territorium, natuurlijk liet ze hem ook zijn eigen ding nog wel doen en af en toe kon ze haar blauwe ogen niet op hem gericht houden. Hij was immers zelf ook een Warrior, zelfs al enkele Moons langer dan zijzelf waardoor ze er op moest vertrouwen dat hij in staat was om de juiste keuzes te maken op de momenten dat haar blauwe blik hem niet volgde. Al met al had de nieuwe kennis ook wat meer gebracht, een diepere vriendschap en band dan ze ooit met een kat had mogen voelen. Ze zag geen vijanden in de Clan, alleen maar kennissen, familie en vrienden maar dat betekende over het algemeen niet dat ze zo beschermend was als naar de andere kater. Hij had nog geen woord van irritatie gesproken, terwijl de meeste wellicht na verloop van tijd toch wel redelijk geërgerd zouden raken van haar aanwezigheid, immers was ze een zeer eerlijke kat met haar hart op de tong in de letterlijke zin bijna. Haar hersenen hadden wellicht moeite om haar gedachten gescheiden te houden van haar woorden maar dat betekende niet dat ze geen geheim kon houden zolang ze er maar niet direct naar gevraagd werd. ’Ook een goedemorgen Coal,’ Reageerde de kater met een goedgezinde ondertoon in zijn stem zodra ze hem kwam wekken. Haar blauwe ogen glinsterden ondeugend. ’Klaar om op stap te gaan?’ Vroeg ze op een vrolijke toon terwijl ze hem plagerig een likje over zijn wang gaf en zijn lange vacht keurend in zich op nam. ’Kom op, de zon schijnt het beloofd een goede dag te worden.’ Ze zwiepte met haar staart terwijl ze hem een veel betekende en geruststellende blik gunde. Ze was ergens wel bezorgd om hem, als hij niet beter ging slapen, dan zou ze wellicht wel moeten nadenken om naar Thornstar te stappen en hem te spreken over dit alles, zodat zijn zenuwen ervoor zouden verdwijnen, hij moest het wellicht ook weten. Stallionstar was er al achter gekomen en hij kon best wel eens in staat zijn om de ander erover in te lichten, het was altijd beter als hij het van zijn eigen Clan zou horen. Ze zuchtte zacht terwijl ze met trillende snorharen naar buiten stapte en de zon haar donkere vacht liet verwarmen.

Ardentheart
notes: geen<3


Sleepy Head Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleepy Head Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimema 27 apr 2020 - 21:42

it can't be a mistake if i just call it change

De zwarte kattin had zeker een hoop meer energie als hem. Hij was nog maar een paar seconden wakker en zij stond al klaar om op stap te gaan. Een plagerige lik werd op zijn wang geplaatst, iets wat hem verraste, want Coalnose was normaal zo serieus. Hij hees zichzelf langzaam omhoog en schudde zijn vacht uit om verdwaalde stukjes mos eruit te krijgen. ’Kom op, de zon schijnt het beloofd een goede dag te worden.’ Een geruststellende blik stond in haar ogen, maar er lag een veel betekende ondertoon in.
Hij wist dat ze zich misschien veel zorgen maakte over hoe hij zich nu misschien groot hield of wat hij nog kon gaan doen. Niet dat hij van plan was om Dewberry nog zelfstandig op te gaan zoeken. Nee, hij was iets te bang voor de consequenties daarvan om dat vrijwillig te gaan doen. Zijn geheim kon uitkomen of erger. Nee, het liefst wilde hij gewoon dat alle problemen zouden verdwijnen, maar dat was onmogelijk, dus zou hij er maar voor moeten zorgen dat hij er niet meer kreeg dan hij nu al had. ”Als je me eventjes rustig laat wakker worden kunnen we sneller gaan dan als je me verward mijn nest uit sleurt,” vertelde hij haar met een lichte humor in zijn stem. Hij was het niet gewend om Coalnose zo opgewekt en speels te zien. Maar in zijn ogen maakte dat haar juist beter. Ze had altijd haar best gedaan om serieus en misschien wat perfect over te komen en hij had het gevoel dat dit toch iets meer wat haarzelf was. Al was het misschien haar meer verborgen kant.
De zwarte kattin verliet de den waar zij nu ook sinds kort thuishoorde. Ardentheart likte nog gauw even zijn lange vacht plat, want er staken een paar plukken omhoog in een manier die alleen als totaal niet charmant kon worden beschreven. Toen het allemaal goed plat lag dat hij er tenminste nog iets van vertoonbaar uitzag, volgde hij Coalnose naar buiten. Een heldere, warme zon scheen nu al in de lucht. De kou van het wakker worden en zijn nest uit moeten verdween al gauw weer uit zijn lichaam en even kort liet de gestreepte kater zijn spieren ontspannen in de zon. Ontspannen was iets wat hij de laatste tijd niet meer zo goed kon, maar met het kamp wat leger omdat de meeste warriors al op pad waren voor de dag, was hij wat minder op zijn hoede. Het was eigenlijk wat jammer dat ook zij op pad moesten om hun warriortaken te gaan vervullen, want hij had een rust momentje eigenlijk best wel hard nodig. ”Dus wat heb je vandaag voor ons gepland?” Hij probeerde een geeuw te onderdrukken en wat lichte interesse te tonen, al waren zijn gedachten nog steeds bij de heerlijke warmte en zachtheid van zijn nest in de warriors den.
Arme Ardent tochSleepy Head Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Sleepy Head DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 14:08

Love is like friendship
caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable.


Coalnose had zich zo normaal mogelijk naar de andere Clangenoten gedragen, immers wilde ze geen vragen krijgen die ze toch niet zou kunnen beantwoorden. Zelfs al sprak ze vaak haar gedachten hardop uit was ze alsnog in staat om bepaalde te omzeilen, door andere gedachten de voorgrond te geven, het vergeten van het gesprek met Stallionstar en Ardentheart deed de jonge kattin echter niet. Hij was duidelijk geweest in zijn vaderschap, had het niet ontkent en dat betekende dat er nu kleine Ardentjes rond liepen op deze wereld. Terwijl hij niet eens zoveel ouder was dan de slanke maar gespierde kattin. Het was iets waar zijzelf nog weinig bij voor kon stellen, het hebben van kittens. Zou het leven zoveel veranderen? Haar eigen moeder had nooit veel  geduld gehad voor haar kleine monstertjes, het was niet dat ze niet van hen hield maar ze was een Warrior door en door, en om haar trots te maken had Coalnose heel erg haar best gedaan om net zoals haar moeder te worden, echter was ze Swallowflight niet, ze deelden niet dezelfde ervaringen, ze was nog lang niet zo oud en haar gedachtegang was ongetwijfeld ook anders, ze was een andere kat ook al leek ze nog zoveel op haar moeder. Intussen hees de kater zich slaperig en langzaam omhoog om daarna het mos uit zijn vacht te schudden. De nachtzwarte kattin sprak hem vrolijk en helder aan, het was immers een mooie dag en ze hoopte dat hij er zoveel zou zien dat hij uiteindelijk het gemis minder erg zou gaan voelen, zich minder verdrietig zou voelen. Als ze ooit zou leren hoe het was om een ouder te zijn, zou ze het wellicht beter begrijpen. Ze hoopte enkel dat ze hem op kon vrolijken, want Ardentheart hoorde niet verdrietig te zijn.

’Als je me eventjes rustig laat wakker worden kunnen we sneller gaan dan als je me verward mijn nest uit sleurt,’ vertelde de kater haar met lichte humor in zijn stem waardoor de jongere kattin hem grijnzend aan keek. Wist hij dat wel zo zeker? Ze kon ook heel vervelend worden,  genoeg tikken tegen een oor maakte haar anders ook wel wakker, wellicht dat ze wel een Apprentice of kitten kon vragen hem aan te vallen, die hielden er wel van als de grote, sterke Warriors tijd voor hen klaar zouden maken. Ze kon Ardentheart ergens dan ook wel als een vader zien, hij droeg een zacht hart naar de jongeren van de Clan, en ze hoopte dan ook dat hij ooit in staat zou zijn, zijn eigen Apprentice op te leiden. De gestreepte kater was de eerste die haar oprechte kant te zien kreeg, doorhad hoe ze daadwerkelijk was als ze zich geen zorgen maakte om andermans gedachten. Hij had haar geaccepteerd en daarmee iets gegeven dat ze nooit verwacht had te krijgen. Oprecht respect en vrede met wie ze was. Zelfs al had ze zo haar aparte trekken.

Inmiddels was de jonge kattin naar buiten gelopen terwijl ze in het lichte zonnetje haar vacht wat naar beneden likte, het duurde niet lang voordat ook Ardentheart naast haar kwam staan waardoor ze met heldere blauwe ogen hem ontspannen aan keek. ’Dus wat heb je vandaag voor ons gepland?’ Vroeg de kater voorzichtig waardoor Coalnose hem met een zacht snorrende en hem met een glimlach aan keek. ’Nog niets, ik denk gewoon jagen. Er zijn nog geen oudere Warriors die zoeken naar leden voor een patrouille dus ik dacht er aan om lekker in het zonnetje te gaan zoeken naar prooi en misschien s’middags te kijken of er een Apprentice mee op pad wil of bij de kittens te gaan kijken?’ Ze wist immers niet zeker of hij nu wel kittens wilde zien, of het gemis te ernstig was, maar aan de andere kant was het altijd goed om onderling met de jongere katten te mengen, zeker als de kans kwam dat ze ooit Mentor zouden worden. 'Maar alleen als je het ziet zitten, natuurlijk.' Fluisterde ze terwijl ze even in stille steun haar kopje tegen zijn schouder drukte.

Ardentheart
notes: arme streepvacht<3


Sleepy Head Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleepy Head Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 18:05

it can't be a mistake if i just call it change

Coalnose vertelde hem dat ze nog niets gepland had voor vandaag, maar toch kon ze een hoop dingen opnoemen, dus misschien had ze toch wel een beetje wat voorbereid al wist ze het zelf niet. Ze wilde gaan jagen, iets wat atlijd moest gebeuren, en om dan wat later op de dag kijken op ze een apprentice mee op pad kregen of een bezoekje aan de kittens van de clan te brengen. Het laatste bracht zijn goede humeur, hoewel slaperig en moe, wat naar beneden. Het gesprek met Stallionstar en Dewberry was nog steeds vers in zijn geheugen. Hoe de windclan kattin hem had verboden ook maar iets over hun kittens te vragen. 'Maar alleen als je het ziet zitten, natuurlijk.' Fluisterde de zwarte kattin daarna, terwijl ze in stille steun haar kopje tegen zijn schouder drukte. Hij schonk haar een halfhartige glimlach. Ze deed ook alleen maar haar best om hem op te beuren en hem, in haar ogen en in die van de warrior code, op het rechte pad te houden. ”Laten we eerst maar met het jagen beginnen, wie weet kunnen we wel helemaal niets vinden en zijn we de hele dag aan het zoeken,” maakte hij een poging naar humor. Misschien was het nog wel duidelijk dat hij niet compleet zijn oude zelf was, maar hij deed zijn best om Dewberry achter hem te laten, hoewel de kittens altijd nog in zijn kop zaten. Het was ook moeilijk om dat uit zijn gedachten te zetten, het zomaar te vergeten. Nee, Ardentheart dacht dat hij dat nooit zou kunnen.
Arme Ardent tochSleepy Head Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Sleepy Head DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 10:27

Love is like friendship
caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable.


Echt een planning had de jonge Warrior nog niet gemaakt, al zou de ander dit wellicht niet zo zien. Immers waren er voldoende dingen die ze als opties zag om de dag door te komen, veel waren gewoon de standaard Warrior taken of wat socialere bezigheden. Echt naar de Elders toe zou ze die dag niet willen, deze waren immers ervaren genoeg om de spanning in jongere katten te herkennen en ze wilde geen diepgaand gesprek met hen voeren in de hoop dat ze het geheim van Ardentheart kon bewaren. Haar laatste opmerking leek zijn humeur echter te niet te doen, wat naar beneden te brengen. Ze snapte wel dat hij wat minder met kittens had nu hij zijn eigen kittens niet kon zien, er niet voor ze kon zijn maar hij moest zich wel normaal blijven gedragen, anders zou het op den duur toch op gaan vallen dat er iets mis was en katten achter de waarheid komen en aangezien hij niet wilde dat iedereen het wist was de zwarte kattin vastbesloten hem door zijn verdriet heen te slepen, zelfs als ze zijn zware lichaam moest dragen. ’Laten we eerst maar met het jagen beginnen, wie weet kunnen we wel helemaal niets vinden en zijn we de hele dag aan het zoeken,’ maakte de gestreepte kater een poging naar humor. Het was wel duidelijk dat hij nog niet helemaal zijn oude zelf was, maar hij zou er wel komen. Daar had Coalnose vertrouwen in. ’Nou dan, we hebben twee paar neuzen en genoeg poten om een prooi te vinden, zou ik denken. Of heeft mijn mama je niet voldoende geleerd?’ Mauwde ze plagerig terwijl ze snoof en hem een duwtje gaf. Immers was het met Newleaf altijd makkelijk prooi te vinden, ze was de Warrior naam niet waardig als het dan niet lukte.

Ardentheart
notes: arme streepvacht<3


Sleepy Head Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleepy Head Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimedi 5 mei 2020 - 21:10

it can't be a mistake if i just call it change

Coalnose maakte een plagerige opmerking en gaf hem een vriendelijk duwtje. “Swallowflight heeft niet heel mijn training gedaan, ik had nog een mentor erna. En als jij je mond niet kan houden dan schrik je alle prooi weg.” Vertelde hij haar op gespeeld betweterige toon, een duidelijke grap. Hij probeerde zich daar nu wat achter te verschuilen in plaats dat het gewoon natuurlijk kwam, want hij had doorgekregen dat zijn halfhartige humeur zeker wel opgemerkt werd. Hij was nog steeds niet klaar om te doen wat Stallionstar hem als advies had gegeven; Thornstar vertellen wat hij had gedaan. Dat hij kittens in een andere clan had. Hij wist niet of hij er überhaupt ooit klaar voor zou zijn. Hij was nog maar net warrior en hij had de code nu al redelijk dik aan de poot gelapt. “Maar waar zullen we gaan jagen dan? Misschien dat er wat bij sunningrocks te vinden is en dan kunnen we van de zon blijven genieten?” Stelde hij voor. Nee, de jonge warrior had helemaal geen zin in een bladerdak boven zijn hoofd als het zulk mooi weer was.
Arme Ardent tochSleepy Head Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Sleepy Head DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy Head   Sleepy Head Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 14:15

Love is like friendship
caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable.


Het kon niet anders of Coalnose probeerde de kater te plagen. Het was niet dat ze gemeen was, meer dat ze hem probeerde op te vrolijken, steun te geven zonder dat hij het idee had dat ze zich zorgen maakte. Iets dat ze zeer zeker wel deed, soms vroeg ze zich af of ze niet met de Leader en Deputy moest spreken, aangezien de nervositeit niet beter werd en het nooit gezond kon zijn om zoveel op te kroppen. Aan de andere kant was het niet in het geheel haar verantwoordelijkheid en leek het te helpen dat ze haar aandacht op hem richtte en hem dikwijls speels bleef vergezellen. 'Swallowflight heeft niet heel mijn training gedaan, ik had nog een mentor erna. En als jij je mond niet kan houden dan schrik je alle prooi weg.' Sprak hij op een gespeeld betweterige toon waardoor de jongere kattin grinnikte. Het was duideljk dat het niet geheel natuurlijk kwam, maar het was goed genoeg om haar zorgen tijdelijk te verleggen en zich ervan te verzekeren dat hij niet in een depressie raakte. Het advies van Stallionstar was hij vast en zeker ook nog niet vergeten, ook al zou hij er zelf weinig aan hebben. 'Maar waar zullen we gaan jagen dan? Misschien dat er wat bij sunningrocks te vinden is en dan kunnen we van de zon blijven genieten?' Stelde de kater voor waardoor de zwarte kattin meteen instemmend knikte. 'Klink als een plan!' Klonk er duidelijk opgewekt, waarna ze snorrend het kamp uit stapte. Eens zien of de kater zo goed getraind was als hij vermeende te vertellen.

Ardentheart
notes: arme streepvacht<3


Sleepy Head Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sleepy Head
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: