don't be that way 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 don't be that way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Newtpaw
Member
don't be that way Tumblr_pp5ryrVwqV1wrw6wj_640
dodo
81
Actief
just a little girl with a fragile heart

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8,5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Newtpaw
BerichtOnderwerp: don't be that way   don't be that way Icon_minitimedo 23 apr 2020 - 22:47

how am I supposed to make you feel okay
when all you do is walk the other way
Het had haar een paar minuten gekost om de moed daadwerkelijk te verzamelen. Om op te staan uit haar vertrouwde nest, haar veilige coconnetje en het net waar ze in zou landen als ze van een trapeze zou vallen. De bloodclanners die zich buiten de apprentice den bevonden als een groep hongerige haaien. Ze vond ze maar griezelig met hun halsbanden met tanden eraan. Straks hingen haar tandjes er ook tussen of moest zij ook zo'n stom ding om haar hals hangen! No way. Toen haar blauwe ogen op de apprentice vielen draafde ze naar haar toe en glimlachte ze vriendelijk. "Hoi Littlepaw"


+ littlepaw


hey how you doing?
well I'm doing just fine
I lied I'm dying inside

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw
Member
don't be that way Tumblr_pc6r57so0N1xzxmkmo1_500
Kip
86
Actief
Tiny but mighty!

CAT'S PROFILE
Age: ❧ 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Littlepaw
BerichtOnderwerp: Re: don't be that way   don't be that way Icon_minitimeza 2 mei 2020 - 19:53

Brr. Littlepaw vond het dood eng, maar dat zou ze nooit laten zien! De jonge poes was dapper haar nest uitgekomen en zat koppig aan de rand van de apprentice den. Al de vreemdelingen in het kamp maakten haar doodsbang, maar tenminste was die stomme Sinclaw dood. Dat verdiende ze, immers had ze Littlepaw haar mama bijna vermoord. Toch moest ze zeggen dat ze die Wolfpaw ook eng vond en oh, ze was nog steeds ZO boos op Tallstar. Alles was anders en alles was eigenlijk echt heel eng, maar ze zou zich nooit gewonnen geven! Zolang haar familie maar veilig was. Toch bleef haar vacht altijd een beetje opgepoft van ongemak en ze was dan ook allang blij dat ze niet langer meer alleen hoefde te zijn. "Hoi Littlepaw" ze stopte met haar vacht wassen en keek de ander aan. "Hoi Newtpaw," sprak ze en nodigde haar uit om naast haar te komen zitten. "Is alles goed?"


don't be that way D9fk1a4-499ee3f5-7dc3-461f-9f1b-8818acbf3a96.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2RkMzkyNjE4LTY3OWEtNGZjYS04OGNkLTg0NGYyNzc0ODcyMFwvZDlmazFhNC00OTllZTNmNS03ZGMzLTQ2MWYtOWYxYi04ODE4YWNiZjNhOTYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtpaw
Member
don't be that way Tumblr_pp5ryrVwqV1wrw6wj_640
dodo
81
Actief
just a little girl with a fragile heart

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8,5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Newtpaw
BerichtOnderwerp: Re: don't be that way   don't be that way Icon_minitimewo 13 mei 2020 - 20:56

when the alcohol kicked in
you said you wanted me dead
"Hoi Newtpaw," reageerde de grijze poes nadat Newt haar begroet had en glimlachte vriendelijk naar haar. "Is alles goed?" Ondertussen was ze naast haar gaan zitten en likte ze haar eigen borstkas snel om de haartjes die wild alle kanten op stonden te temmen. "Voor zover het nu goed kan zijn, ja" ze knikte en schonk haar nogmaals een glimlach. Doordat ze elke keer naar iedereen glimlachte voelde het soms net alsof er een takje tussen haar wangen zat of een banaan die haar mondhoeken omhoog hield, maar dat vond ze niet erg. "Met jou?" Soms was het lastig in te schatten hoe oud de flame point was. Qua gedrag was ze soms nogal kinderlijk en ook haar lichaamsbouw was erg smal en fragiel waardoor je soms eerder zou zeggen dat ze nog een kitten was, maar misschien dat de elite daar wel verandering in zou brengen.


hey how you doing?
well I'm doing just fine
I lied I'm dying inside

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
don't be that way
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: