What now? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What now?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluekit,,
Member
What now? WOZmix6
Camilla
108
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸3 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Bluekit,,
BerichtOnderwerp: What now?   What now? Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 12:41


Een beetje verveeld liep Bluekit langs de rand van het kamp. Ze vroeg zich af wanneer ze bevrijd zouden worden van deze nietsnutten van katten. Ze deden helemaal niets bijzonders. Gingen ze de Clan draaiend houden? Bluekit vond er in ieder geval niets aan. Haar blauwe oogjes vielen op een grote poes, die herkende ze ergens van! Die was soms in de Nursery te vinden! Maar tegenwoordig zag ze haar niet vaak meer. Ze was benieuwd hoe het met de poes ging, ze had nooit blij gekeken toen ze in de Nursery lag. Met een huppeltje sprong Bluekit voor haar neus. 'Hoi! Waarom ben je niet in de Nursery?' vroeg ze nieuwsgierig en haar kopje draaide wat opzij.

Beechresin


What now? MmcwWB3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What now? DPKsfdL
Cynthia
422
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: What now?   What now? Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 1:38

Ergens voelde ze zich steeds minder thuis in de nursery als ze eerlijk was. Haar kittens waren daar wel, maar ze was nooit geschikt geweest om een goede moeder te zijn, waardoor ze merkte dat ze er ook weer niet zo graag was. Ergens wilde ze veel liever bij Bloodpaw zijn en voor nu kon ze het excuus ook nog gebruiken om voor hem te zorgen. Maar wanneer dit alles over was zou ze dat niet meer hebben en zou het pijn doen om weer afstand te moeten nemen. Haar vader zou het tenslotte nooit goedkeuren. Dat wist ze dondersgoed. Haar aandacht werd plots getrokken door een kittenstem en ze liet haar blik naar beneden gaan om Bluekit te zien. Een van de andere kittens in de nursery naast haar eigen. "Soms wil ik ook wel eens rust." Niet dat ze dat hierbuiten goed kreeg met al die bloodclanners, maar het was iets anders dan de nursery.


What now? 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluekit,,
Member
What now? WOZmix6
Camilla
108
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸3 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Bluekit,,
BerichtOnderwerp: Re: What now?   What now? Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 17:15


Beechresin keek haar kant op, maar leek niet erg enthousiast om haar te zien. Dat vond Bluekit maar raar, ze was toch hartstikke leuk? Ze merkte op dat de moeder ook niet vaak in de Nursery was, en ook niet zo blij was. Haar papa was wel blij, en zo niet dan was hij niet goed was natuurlijk. Zij was de leukste kit die hij ooit kon hebben, duh. Beechresin vertelde haar dat ze ook wel eens rust wilde. Bluekit kantelde haar kopje nog wat meer in verbazing. Huh? 'Rust? Hier?' Ze keek om zich heen door het kamp gevuld met BloodClanners. 'In de Nursery is het wel rustig hoor, soms,' miauwde ze toen ze haar kopje weer naar de poes draaide.


What now? MmcwWB3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What now?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: