[KS] Blood in the Shadows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] Blood in the Shadows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Cobra
Deceased
[KS] Blood in the Shadows 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 14:51

Blood x Shadow
Cobra kittens
0000 words
@tag
notes here! it will scroll if it's too long
made by ASHNIRAI
♥ ♥ ♥
Let us begin by the beginning.

Cobra has taken over Shadowclan, but on the cost of both his eye and his Commander. With this, he gets in trouble with his own emotions. Frustration and tension is coursing through him and at this moment not even his own mate can satisfy him. So the Black Elite leader goes out of his way to find other ladies to spent a night with. To leave his bloodline in the clans, to leave himself in the clans.

Cobra zal dus in de span van elke dagen tijdens de overname van de Elite bij Shadowclan bij enkele kattinnen kittens verwekken. Hij zal de kattinnen met zijn charmes, wat gladde woorden en lossen beloftes ze om zijn vingers winden, dus niets zal gedwongen gebeuren. De kattinnen hiervoor staan vast; Grimsnarl, Sunflower, Bluebell, Toxicspore, Airwisp en nog één onbekend kat xD

Er zijn hier enkele jongere katten bij. Grimsnarl, Toxicspore en Airwisp zijn nog niet ouder dan 16 moons. Zij zullen dus meer problemen met de kittens krijgen. Bij deze kattinnen zal maar 1 kitten het overleven, de rest zal dood geboren worden. Voor Sunflower en Bluebell kunnen meer kittens 't overleven, omdat zij al ouder zijn.

Ik ga er dus vanuit dat 6 tot 7 kittens 't overleven en binnen Shadowclan zullen blijven, mocht de Elite verdreven worden. De spelers zullen de keuze krijgen om de kittens later bij de Elite aan te sluiten, maar hou er rekening mee dat 1) je wordt verbannen uit Shadowclan en 2) Cobra niets met de kittens te maken wilt hebben.

De Moeders:
- Toxicspore is een zwart/witte tux kattin met helder blauwe ogen.
- Grimsnarl is een grote pluizige licht grijze kattin. Grim heeft een broertje die blind geboren is, hier kan je wat mee doen als je wilt.
- Sunflower is een wit met rode kattin met amber kleurige ogen.
- Bluebell is een grijze kattin met gele ogen.
- Airwisp is een kleine kattin met een grijs gestreepte vacht en gele ogen.
- Softbelly is een zwart/witte kattin met groene ogen.

Geef bij je aanmeldingen wel even aan bij welke moeder de kitten vandaan komt xD"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"


Laatst aangepast door Cobra op vr 24 apr 2020 - 22:28; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[KS] Blood in the Shadows NuAcDzE
Camilla
943
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 17:34

Variety's the very spice of life, that gives it all it's flavor
Spice (n); a substance made from a plant, used to give a special flavour to food

GENERAL
Name: Spicekit – Spicepaw – Spiceflame(?)
Gender: She-cat
Clan: ShadowClan
Bloodline: 25% BloodClan, 25% Rogue, 50% ShadowClan
Parents: Cobra x Sunflower
Siblings: A lot

APPEARANCE
Size: Bit small
Build: Sturdy
Fur: White with red and grey spots
Eyes: Yellow/Green
Nose/Pawpads: Pink
Whiskers: White
Tail: Fluffy and normal length
Elaborated: Spicekit is a sturdy kitten, and her paws are a bit short, making her somewhat smaller than average kittens. Her fur is mostly white, with some orange/red and grey spots on her face, back and tail. As she grows older those spots will become bigger. Her fur and tail are soft and fluffy.
[KS] Blood in the Shadows 9yXijgp
Bonus plaatje!

PERSONALITY
Adventurous – Caring – Fair – Dedicated   Hardworking – Impulsive

Spicekit grows up as a kitten from the Elite Leader, which can make it hard for her to fit in. She is hardworking and dedicated to what she does, and promises everyone, and herself, she will be a great Warrior. As kitten she is quite the adventurer, which leads to her being in situations she isn’t supposed to be in. Her impulse control isn’t great, so that won’t help either. But behind her daring attidude, she is caring and fair. If things don’t happen fairly, she will be the first to speak up about it. She isn’t afraid to do so anyway.

Likes: Being in charge, exploring, learning
Dislikes: Being picked on, discrimination

HISTORY
It will be interesting..

MOTIVATION
Heyhoi, Camilla hier :). Om eerlijk te zijn was ik wel even aan het twijfelen, want ik doe het nooit zo goed met slechte katten. Maar, dat Cobra de vader is hoeft natuurlijk niet te betekenen dat Spicekit slecht wordt. Toch heeft ze een beetje van die edgyness, wat het voor mij ook interessant zal maken in de rpg. Ik denk ook dat ik Spicekit actief kan houden, omdat ze best een interessant karakter heeft (voor mijn doen dan). Ik ben ook benieuwd hoe ze gevormd zal worden door de gebeurtenissen die in de rpg gaan gebeuren.

Nou dat was het dan, veel succes iedereen en ook succes met kiezen! <3

<3


if you see someone without a smile, give them one of yours
[KS] Blood in the Shadows 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
[KS] Blood in the Shadows Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 18:07

if your dreams don't scare you, then they aren't big enough


Adder
Zijn naam zal Adderkit zijn. Vernoemd naar zijn vader, die zijn moeder, Airwisp, toch wel idioliseerde. Ze geloofde al zijn praatjes. BloodClan was al heel haar leven op haar pad verweven. Was dit het teken dat het haar beurt was? Adderkit zal later als hij in ShadowClan blijft de naam Adderfang krijgen. Mocht hij ooit voor BloodClan kiezen, zal hij zijn naam versimpelen naar Adder.

Appearance
Adderkit denkt dan wel dat hij een hele man is, maar toch zal hij altijd klein blijven. Zijn moeder zal niet de makkelijkste zwangerschap of bevalling hebben. Adderkit is een kleine, donkerbruine tabby. Hij is eigenlijk maar heel simpel. Hij heeft zijn moeders felgele ogen. Zijn lichaam heeft lange lijnen. Een lange staart, lange poten. Hij is eigenlijk een beetje een kleine slungel, die van zichzelf wat mager is. Toch laat hij zich écht niet zomaar uit het veld slaan. Als hij niet de sterkste is, zal hij maar slim moeten zijn. Toch zal hij altijd wat kwetsbaarder blijven voor ziektes.
Spoiler:

Personality
Adderkit zal als enigs kind vast direct een slechte reputatie krijgen als "zoon van". Adderkit wordt erg in bescherming genomen door zijn moeder. Dit zorgt ervoor dat hij een groot ego krijgt. Hij denkt dat de regels niet voor hem gelden. Hij trekt de woorden van iedereen in twijfel. Hij is echt wel een beetje de gemenerik. Hij is een pestkop. Hij is sluw. Hij kan een goeie babbel hebben, een beetje manipulatief zijn, of iemand in de hemel prijzen om vervolgens hard te laten vallen. Hij is egocentrisch. Hij houdt weinig rekening met anderen. Hij is gewend om alleen te zijn. Anderen zijn er puur om gebruikt te worden als hij ze nodig heeft.

Adderkit zal nooit de slachtofferrol op hem nemen. Nee, hij als hij verliest dan moet en zal hij wraak nemen. Hij is ondankbaar, werkt niet mee en trekt altijd zijn eigen plan. Hij provoceert graag anderen: Als hij niet groot van stuk is, dan maar een grote bek hebben. En hij vindt het ook gewoon leuk om een ander te stangen. Hij neemt gewoon precies de tegenovergestelde mening van de ander, gewoon omdat het leuk is.

Hij is ambitieus. Zijn moeder spreekt al snel over zijn vader als een grootste leider. Dat klinkt hem natuurlijk als muziek in de oren. Hij wil dat ook zijn, ook kunnen. Hij droomt niet klein, nee hij droomt groot! Leider zijn? Wie zou dat ooit van hem verwachten? Dus hij wil dat bereiken. Hij wil dan ook al snel de baas worden over de rest van de nursery. Hij wil het mannetje zijn. Niemand anders mag dat.

En toch is hij ontzettend afhankelijk van zijn moeder. Hij kan alleen zijn, maar hij heeft haar nodig om voor hem op te komen, hem gelijk te geven en hem een lik over zijn bol te geven als hij pijn heeft. Hij is een ontzettend moederskindje. En ondanks dat hij haar liefde wel eens misbruikt, houdt hij onvoorwaardelijk van haar.

Onder voorbehoud? Zijn karakter laat in graag zo veel mogelijk beïnvloeden door de RPG. Misschien wordt zijn ego wel de kop in gedrukt, misschien leert hij nooit..


Motivation
Stiekem wist ik van te voren al een beetje de planning en ik wilde hier meteen onderdeel van zijn. Dit schreeuwt gewoon drama, interessante plotjes en messed up familie drama. Al die heerlijke halfsiblings die komen, en natuurlijk een dubieuze vader! Oh, en een crazy, mental vrouw die het vast niet grappig vindt dat haar man het met jan en alleman heeft gedaan. Zin. In!! Ik zou het heel leuk vinden als ik onderdeel mag zijn van (een van) deze nestjes. Ik hoop dat jullie nog lekker veel aanmeldingen krijgen voor deze stamboomuitbreiding.


Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Blood in the Shadows DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 18:40

ik trek mijn aanmelding terug, sorry! :


[KS] Blood in the Shadows BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333


Laatst aangepast door Pythongaze op vr 1 mei 2020 - 16:27; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
[KS] Blood in the Shadows DPKsfdL
Butter
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [16 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank:
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 19:23

Every King must have a fool or risk becoming the fool himself.
NAME Kingkit || Underkit || Hogkit ||Treekit
REASON Cobra is the King of Bloodclan, a strong tom-cat with an even stronger personality. AS such it is a slight hint at his power, the power that his daughter may or may not carry within herself. Kingkit is named after the power her father did hold while being in Shadowclan and the power he had over the she-cats which enabled his bloodline to carry on.
The kitten will be made while being under the rule of Bloodclan. Bloodclan is viewed as less as dangerous as bitter, and as such she will carry the name under, for she is a result of that danger, of that one mistake her mother made.
Hog means something along the line of a pig, pigs in some religions are viewed as filthy, and play in mud, as she has a greyish fur and she seems to be the dirt of Cobra, she will get the name Hogkit.
Tree is a woody perennial plant, typically having a single stem or trunk growing to a considerable height and bearing lateral branches at some distance from the ground. It is strong and presents the wish of having her become more fond of Shadowclan, making her a strong Warrior and linking her with the family of her mother more then the family of her father.
FUTURE NAMES Kingpaw, Kingsnake/Kingcobra || Underpaw, Underwood || Hogpaw, Hognose || Treepaw, Treeviper
REASON Kingsnake and Kingcobra is related to who her father is, she will show remarkable strength and at times a bit of a dangerous attitude, hence the name cobra/snake will be given.
Underwood, is a name given to her as she is quite stealthy like any other Shadowclanner and she is able to hide herself quite well in the bushes.
Hognose is given as she has a strong scent of smell. She is able to smell things from a larger distance and as such the suffix will be chosen.
Treeviper is chosen for the same reasons as the first two possible names.
NICKNAME None yet
AGE Unborn
GENDER She-cat
RANK Kitten
PREVIOUS RANKS None
FUTURE RANKS Apprentice, Warrior, Queen [?], Medicine Cat Apprentice [?], Medicine Cat [?], Deputy [?], Leader [?], Elder [?]
CLAN Shadowclan
BLOODLINE 50% Shadowclan & 50% Bloodclan
MOTHER Grimsnarl
FATHER Cobra

"Kings fight for empires, madmen for applause."

PELTCOLOR Grey, dark grey and white
PELT STRUCTURE Soft and long, thick
PELT PATTERN Tabby
PELT LENGTH Long or Half-long
EYE COLOR Amber
BUILD Strong, big but still slightly gracefull.
TAIL Long with a lot of hair, fluffy but not bushy.
PAW PADS Pink and grey
NOSE Pink
SCARS None
DESCRIPTION She is a strongly build she-cat although she still has a slight graceful way of moving her body around. The way she carries herself make it easier to determine her gender. She is a healthy cat, her eyes shine with a powerful pride and have the warmth of honey although it is more in the color then in her gaze. Her tail is long and fluffy, although it is not bushy and gives a more slick feel. Her pelt will grow out to be halflong to long, and although she is a grey tabby like her mother, she seems to be a slightly darker tone. She has remarkably white back legs and a few white toes as well as a white splotch up her nose. All in all she is quite a beautiful she-cat and carries not that much resemblance of her father.
[KS] Blood in the Shadows JFZDOea


"He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king."

POSITIVE CHARACTERISTICS Pride, Fierce, Loyal
NEUTRAL CHARACTERISTICS Loud, Disrespectful, Confident, Annoying
NEGATIVE CHARACTERISTICS Cryptic, Restless, Easily Scared
LIKES Grimsnarl
DISLIKES Halfsiblings
HATES Cobra, Lies
FEARS Cobra, Meeting Bloodclan, Dark, Being Hurt
DESCRIPTION She is quite a proud cat, she learned to be proud of herself whenever hse does something that displays her strengths and is not afraid to show them. She is a force to be reckoned with when she has an opion, some might call her opinionated, however she feels she is more like a truth seeker. She hates not knowing the truth and will always try to figure it out, even if it is cryptic or others try to hide it. She wants to grow strong and become respected and as such believes that she has to figure out the rules of life, rules that are not real except from in her head. Some rules might seem crazy like, washing your nose ten times a day and other might seem more normal like the Warrior Code, she in reality is afraid she will become less respected if she stops following one rule, one of the patterns that she feels are important and as such can become stuck in her own body and mind.

She is quite loyal to her mother and the Clan, she is confident that she can make the mistake of her mother seem like less of a mistake by providing proof that she can be a worthy Shadowclanner. She tends to try and ignore half of her being, the part of her that is Bloodclan and does not see her father as being a parent, more or less part of her dna that she is ashamed of. Like her mother she can be very loud, if she feels like she is not being heard she will scream and yell until they will listen. She is really flammable, one wrong word and she will burst into tears or get aggressive. Especially in her younger moons she will have trouble reigning in her bad behaviour. The she-cat can be quite disrespectful to those that have not earned the priviledge to be respected and as such seems to ignore those words and act out. Only strong cats can help her discover the more positive sides of her character of her being.

She is confident and annoying, she can really pick a victim and harm them with her words, she however shall never use her nails. She believes it to be a bad cause the day she has to sharpen her nails instead of her mind. She is more of a mind user then a body user although her body is strong and healthy. She tries to keep from becoming like her dad, one that likes killing others. Other then that she is cryptic, restless and very easily scared by others. Whenever she is scared she does what she can do best. Yell! Scream! Cry! Till they stop scaring her, she has a big heart covered in insecurities and fears that rarely are shown to others except from her mother and best friend(s).

He is a king who fears nothing, he is a king who desires nothing!  
Nu even weer terug naar het Nederlands. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik het karakter in het Engels uit schreef, dit alles met name omdat ik een beter gevoel van het karakter kreeg door het in het Engels te schrijven. Ze zal een behoorlijk handje vol zijn maar wel realistisch en ook haar duidelijke zwaktes kennen. Ik vind haar voornamelijk interessant omdat ze zo dwangmatig is in haar eigen regels, of zal zijn uiteindelijk en dat zal betekenen dat de gekste dingen rondom deze kattin kunnen gaan gebeuren en ze in mijn ogen doordat ze apart is van mijn andere karakters ook makkelijker te spelen zou zijn en het is wat origineler.

Daarnaast vind ik Cobra een gaaf karakter en heb ik even Grimsnarl bekeken en kon ik voor haar een perfecte dochter vinden qua afbeeldingen en karakter maar ook met het naamthema dat ik heb gebruikt. Het is voornamelijk gebaseerd op familie maar ook op delen van haar karakter. Daarnaast is dit een super gaaf idee en houd ik van grote families, zo komen Honorpaw en Oceanstar ook uit reusachtige families met veel verhaallijnen. Ook vond ik het leuk om een karakter te maken die niks met Cobra wil, hem meer als een donor ziet en zich voornamelijk in wilt zetten voor Shadowclan maar ook zeer onzeker is, niet alleen doordat ze Halfclan is maar ook omdat ze een klein hartje heeft. Kortom ik vind dit een super interessant idee en nest en ben erg benieuwd hoe dit alles gaat lopen en hoop natuurlijk gekozen te worden als deze aanmelding jullie wat lijkt! Mochten jullie niet deze kitten leuk vinden dan weet ik zeker dat jullie er een vinden die naar jullie smaak is en een geweldig avontuur tegemoet gaat. Heel veel succes met kiezen!

Oh en jullie mogen de naam kiezen die het beste past!

Liefs,
Butter


[KS] Blood in the Shadows Coalno26


Laatst aangepast door Coalnose op vr 24 apr 2020 - 20:11; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Med. cat apprentice
[KS] Blood in the Shadows Unknown
Ema
499
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 17 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Med. Cat. Apprentice
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 19:27

"Sunlight is warm, but may not be abused"
✦Sunkit✦
[KS] Blood in the Shadows Sunkit-IV

Name: Sunkit | Sunpaw | Sunstripe
Age: Unborn
rank: Kitten
Future ranks: Apprentice, warrior, senior warrior
Gender: female
Parents: Sunflower x Cobra
Appearance
Sunkit is een oranje tabby kitten met wit over haar snuit, buik en poten. Ze is vernoemd naar haar oranje tot gouden kleur vacht. En helder blauwe, glinsterende ogen die glimmen in het zonlicht. Haar streepjes zijn donkerder oranje en bijna niet te zien. Haar snoezigheid blijft tot haar apprenticetijd, waarna de poes een serieuzere vorm zal krijgen. Haar streepjes veranderen bepaald op de plek waar het streepje zich plaatsvind. Haar pictures zullen ook wel ietsje veranderd worden met het nieuwe design die ik voor d'r heb gemaakt:
[KS] Blood in the Shadows Sunstr10
Personality
Loyaal ✦ vriendelijk (soort van) ✦ dromerig ✦ listig ✦ geheimzinnig ✦ mysterieus ✦ slim ✦ irritant ✦ (soms) gemeen ✦ veelvraat ✦ (meestal) egoïstisch

Likes: insecten, natuur, wolken bekijken, listige plannetjes bedenken, grappen uithalen..

Dislikes: verliezen, braaf moeten zijn, moeten zwijgen, weinig eten, ...
fears: verliezen, hoogtes, rivieren, ...
Algemene beschrijving:
Sunkit is een kleine, oranje tabby she-cat met wit aan haar snuit, buik en pootjes. Helder blauwe ogen, en donkerder oranje streepjes die bijna niet zichtbaar zijn. Als ouders heeft ze Sunflower en Cobra, en misschien daarmee dat ze niet de allerliefste kitten is. De kitten houdt het meeste van wolken bekijken en haat verliezen en braaf moeten zijn het meeste. Bang voor hoogtes en rivieren, maar toch houdt die erg van natuur, zoals insecten en diertjes. Ook houd de oranje tabby vooral van grappen uithalen en plannetjes bedenken die listig zijn. Al haat ze natuurlijk ook om te zwijgen en weinig te eten, waant ze is nou eenmaal een veelvraat. Al gaat ze later wel beseffen dat zij zal moeten delen, haar eerste manen gaat ze nog volop los op de prooi. Haar persoonlijkheid is ingewikkeld in elkaar en veranderd ook continu tussen lief tot gemeen, maar moorden doet ze niet graag tenzij het echt moet. Anders dan dit is de poes vriendelijk en algemeen loyaal. Sunkit is vernoemd met de prefix van haar moeder, niet alleen daarom maar ook omdat ze een licht oranje vacht heeft die zo fel schijnt als de zon in haar vachtje.

Motivatie:
Dit antwoord is heel eenvoudig. Kittenpower komt hier aan bod. <3. Ook omdat ik al langer van plan was een nieuwe kat aan te melden, maar als die nog eens ouders erbij zou hebben en wat sibs die echt bespeeld worden dan is dat natuurlijk nog leuker!

Pictures
Hier is jullie meisje in verschillende pictures :


One good deed
always sparks another
[KS] Blood in the Shadows Shine_sig_5

and that'll make you shine like a star

:✧:


Laatst aangepast door Shine • op zo 10 mei 2020 - 15:44; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
[KS] Blood in the Shadows DPKsfdL
Hendrieka
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 20:18

Name: Toxickit - Toxicpaw - Toxicshadow
Age: Unborn
rank: Kitten
Future ranks: Apprentice, warrior, Maybe Rogue
Gender: Male
Parents: Bluebell, Softbelly x CobraAppearance
Toxicshadow lijkt bijna sprekend op zijn vader Enkel zal zijn neus niet zwart zijn maar blauw. Verder heeft hij een korte vacht en groene kijkers. Als kitten is hij de kleinste van het nest, maar zodra hij ouder word zal Toxic een groeispurt krijgen tijdens zijn tijd als Leerling. Zijn spieren zullen zich goed gaan ontwikkelen en zijn uithoudingsvermogen zal aanzienlijk groeien. Verder heeft de zwarte kater vrij lange poten en staart.Personality
Egoïstisch - vriendelijk (Voor wie hij enkel kent) - Lui - Sluw - Slim - Lokt graag anderen om ze later te verpletteren -   Vaak gemeen (Vooral naar kittens toe) - Stijfhoofdig - Vastberaden

Likes: Andere treiteren, de rust die de natuur bied, Zijn volgende stappen bedenken, Andere het leven zuur maken

Dislikes: Regels, Zich moeten gedragen, Apprentice taken, Verliezen
fears: Water


Algemene beschrijving:
Toxic lijkt als twee druppels water op zijn vader Cobra, enkel zal zijn neusje grijzig zijn zoals de meeste blauwe katten hebben dan zwart zoals de neus van zijn vader. Zijn zwarte vacht en groene ogen zullen de clan katten het meest aan hun tijd aan Cobra doen denken. Daarom oom zijn naam. Cobra was een giftige gemene kater die de schaduw clan probeerde te bij invloeden met zijn leugenachtige gladde praatjes. Schaduw omdat Toxicshaduw een bijna exacte kopie van Cobra is, Als deze twee naast elkaar zouden staan zou je denken dat de Bloodclan leider een levende schaduw naast zich zou hebben staan.  Alleen zal Toxic zich niets van de regels van Shadowclan aantrekken en is de kans groot dat hij een Rogue zal worden en op die manier misschien bij de Bloodclan zou kunnen komen, maar dat staat voor nu nog open. Wel zal hij geen geliefde kater worden binnen de clans, maar ook niet buiten de Clans. Toxic zal een alom gehate kat worden door elke kat die hij tegen zal komen. Misschien zal hij ooit liefde vinden?

Motivatie:
Het zou geweldig zijn om een jong van de bloodclan leider te mogen bespelen
(Foto's worden nog wel bewerkt.) Wink
Pictures
https://nl.pinterest.com/pin/575968239814404458/
https://nl.pinterest.com/pin/372250725441366612/
https://nl.pinterest.com/pin/AZY4vwmb0ei9RaPTpyKFkZsQVwr6AHSPrMm5dEbmjZQqzI_lh5Tt6Ck/
https://nl.pinterest.com/pin/387098530470969349/
https://nl.pinterest.com/pin/403705554099993289/


Laatst aangepast door Shaka op do 30 apr 2020 - 22:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Med. cat apprentice
[KS] Blood in the Shadows DPKsfdL
Aimée
350
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 21:37

General[KS] Blood in the Shadows Scherm12
                                Naam:Brokenkit-Brokenpaw-Brokencore
                                 Clan:Shadowclan
                                 Bloodline:50% Shadowclan 50% Bloodclan
                                 Geslacht:Kater
                                 Ouders:Cobra en Bluebell

Uiterlijk                                  Vacht:Lichtgrijs cypers met donkere strepen, halflang
.
                                 Bouw:Gespierd, stevig
                                 Oogkleur:Lichtgroen
                                 Extra:Heeft een langzame stofwisseling, waardoor hij vlugger aankomt

Karakter

Brokenkit weet van zijn afkomst, maar denkt er eerst niet veel van. Voor hem is de Bloodclan gewoon een andere clan, omdat hij er niet veel over leert. Hoewel hij het vervelend vindt dat hij een halfclanner is, heeft hij er weinig last van. Hij een sterke kitten die zichzelf graag bewijst. Zijn gedrag en woorden geven een dapper karakter weer, al is het soms ook bijna domheid, want zeker in het begin denkt hij niet altijd even na over de gevolgen van zijn acties. Zijn naam klinkt cool vindt hij en daar denkt hij ook maar weinig van.

Wel zal hij merken dat hij, samen met de andere kittens, er niet altijd bij past. Hij heeft het gevoel dat er iets niet klopt en vraagt zich af wat er speelt. Het duurt niet lang voordat hij erachter komt hoe de Bloodclan werkelijk is en wie zijn vader is. Wanneer hij dit leert veranderd zijn gedrag enorm. Hij wordt opvallend meer onzeker en twijfelt aan zichzelf en aan hoe de rest van de clan hem ziet. Al vlug veranderd die onzekerheid in waanbeelden zelfs en denkt hij dat de clan hem veracht. Ook als dit niet zo is, de beloftes van andere katten ziet hij als mooie praatjes. Je zal verwachten dat hij op dit moment de clan verlaat en de Elite opzoekt/zich bij de Elite aansluit, maar zijn haat voor zijn afkomst is nog groter dan de angst. Ondanks alles blijft hij in Shadowclan.

Uiteindelijk, ondanks zijn angsten en paranoïde over zichzelf en de anderen, besluit hij dat hij het goed kan maken door voor enkel voor zijn clan te zijn. Tijdens zijn Apprenticetijd geeft hij zich over aan zijn trainingen en werkt hij hard, zijn wens om zichzelf te bewijzen maakt hem soms blind voor zichzelf en zijn eigen gezond. Het is zo dat hij hard werkt, maar soms ook te hard. Hij vult zijn vrije tijd op met het uitvoeren van taken en gaat maar weinig om met de andere Apprentices. Daarnaast blijft hij erg paranoïde en blijft hij dingen bedenken die niet kloppen.
Waar zijn naam bedoeld was als een herinnering aan wat de clan brak, veranderd nu de betekenis voor hem. Hij is nu gebroken. Een paranoïde kat die zich overgeeft aan de clan, om alles te kunnen doen om zichzelf te bewijzen. Uit de angst dat hij nooit genoeg zal zijn. Toch, op een moment lijkt hij rustiger te worden en komt er weer iets boven van zijn oude gedrag. Helaas zal hij voorlopig nog even angstig blijven en hier veel last van blijven hebben.


Motivatie


Lol, hier ben ik slecht in. Wel, om te beginnen weet ik dat ik hier niet zolang terug ben en dat ik verdwenen ben. Ik snap dat hierdoor mijn kans misschien wel wat minder kan zijn, maar hé, niet geschoten is altijd mis. Momenteel heb ik geen actieve Shadowclanners, dus heb ik het gedoe gewoon van de zijlijn gevolgt. Toch wil ik graag wel weer eens een Shadowkatje en dit is dus een mooie kans. De verhaallijn achter de kittens is erg interessant en kan voor een leuk thema zorgen in de rpg. Bij het schrijven van Brokenkit kreeg ik na een paar keer schommelen een goed gevoel over zijn karakter en de toekomst die ik nu voor hem zie. Voor mij lijkt hij al een interessant karakter om te bespelen, onafhankelijk van hoe de rpg gaat. Natuurlijk heb ik niet alles al voor hem ingevuld en is het karakter wat er nu staat voornamelijk richtlijnen, de rpg bepaald of dit nog anders wordt en wat er allemaal bijkomt.

Ik zal eerlijk zijn, beloftes maken over activiteit lijkt me niet zo goed. Natuurlijk, ik heb een goed gevoel bij dit mannetje, maar ik kan niet de toekomst zien. Ik zal kunnen beloven dat ik mijn best zal doen actief te blijven zoveel mogelijk, maar ook bij mij kunnen dingen veranderen in de toekomst.


[KS] Blood in the Shadows Storki12
[KS] Blood in the Shadows Vlekke10 [KS] Blood in the Shadows Starcl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[KS] Blood in the Shadows Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 22:21

Naam:Cobrakit-Cobrapaw-Cobrafang
Clan:Shadowclan
Bloodline:50% Shadowclan 50% Bloodclan
Geslacht:Kater
Ouders:Cobra en Sunflower

Uiterlijk:
Vacht: Halflang, Creme rood.
Bouw: Goed gespierd, lange poten en slanke, maar vooral lenige bouw
Oogkleur: 1 amber kleurig oog en 1 groen kleurig oog

Karakter
Ondanks dat Cobrafang weet van zijn afkomst, geeft hij er niets om. Hij ziet zich als een Schaduw clanner en niet als een halfbloedje. Cobra wil zichzelf bewijzen een goede kat te zijn en niet zoals de kat die hij uit de verhalen kent. Ondanks dat de andere mede schadow clanners hem soms met een schuin oog aan kijken door zijn afkomst wil Cobra helemaal niets van zijn echte vader weten. Hij zou die kat liever zijn andere oog nog uit diens kop krabben dan zich ooit met zijn vader inlaten!
Verder is de jonge rode kater lief en aardig voor de katten van de schaduw clan. Verder zou hij er alles aan willen doen om de andere te laten zien dat hij volledig te vertrouwen is en of dit gaat lukken ligt in de toekomst.

Motivatie:

Ik Zie deze jongen al rond huppelen en later op latere leeftijd tegenover zijn vader staan in een gevecht misschien? Dat ligt er natuurlijk aan of hij ooit uit gekozen zou worden, die keuze ligt natuurlijk bij jouw.

Plaatjes:
https://nl.pinterest.com/pin/292522938299509262/
https://nl.pinterest.com/pin/192951165269630830/
https://nl.pinterest.com/pin/292522938298451899/


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[KS] Blood in the Shadows 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 22:27

First of all, heel erg bedankt voor alle aanmeldingen! Ik ben zo blij dat mensen interesse hebben <3

Second. De laatste moeder is bekend. Dit zal Softbelly worden en aangezien ook zij pas 16 moons is, zal ze niet meer dan 1 overlevende kit krijgen.

<3


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Blood in the Shadows 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
337
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 1:11


Name: Howlingshade
Howling-, een sterk voorvoegsel om te krijgen. Het refereert naar honden, naar wolven uit verhalen, naar een stem die zo veel kracht achter zich heeft gezet dat diens geluid grote afstanden overtrekt en alsnog hoorbaar blijft. Een sterke naam in contrast met die van zijn moeder, maar om de juiste redenen gegeven. Als enige overlevende kit wordt ze groot, sterk en gezond geboren. Hierbij kom ook een zeer aanwezige persoonlijkheid die vanaf minuut één zowel te merken als te horen was. Ze maakte veel en hard geluid, en hoewel ze geen nestgenoten heeft is ze heel voorwaarts en dominant met voeden.
-shade wordt haar geschonken wanneer ze zich heeft bewezen een volwaardig Shadowclan warrior te zijn. Haar hele leven heeft ze zichzelf moeten bewijzen, drie keer zo hard moeten werken samen met al haar halfsibs om aan te tonen dat haar art bij haar clan ligt. En wanneer dat vertrouwen en respect eindelijk is behaald en ze haar plek vindt in de clan, dan zal ze deze overwinning met trots in haar naam mogen dragen. Shade slaat op Shadowclan. En wanneer de namen zijn gecombineerd is zij de stem, het geluid van Shadowclan, en ze zal zich gehoord laten worden.

Maar de naam draagt nog een betekenis. Een misschien onbewust, alsof het lot nog altijd een stapje voor loopt op de rest. Misschien een valse steek onder de riem, misschien een waarschuwing, misschien voor vertrek ingefluisterd. Hoeveel misschiens dan ook, haar naam verbergt twee sterke vrouwen uit de Elite. Shade, de partner van haar verwekker, en diens moeder Howl. Misschien wel omdat ze best veel overeen komt met deze figuren als het gaat om kracht en dominantie.

Gender: Female
Clan: Shadowclan
Bloodline: 50% Elite, 25% Riverclan, 25% Shadowclan
Parents: Cobra x Softbelly

Een vreemde combinatie, een hoog contrast in persoonlijkheden. De een de leider van een clan wie uit is tot bloed en verderf, en de ander nog maar net een volwassenen met een zacht en voorzichtig karakter. Wat moet daar uitkomen? Mogelijk een Howlingshade. Deze kattin is zeker een waar je je poten vol mee hebt. Ze is zowel wild en vurig, als intiem en liefdevol. Ze heeft kwaliteiten van beiden kanten en zal hier ook zelf een balans tussen moeten vinden. Ze is zowel zelfverzekerd als onzeker, allemaal tegelijk. Voor haar zal ik dan ook echt deze moeder willen, en mocht een ander beter passen voor die plek, dan zal Howling wel op een andere manier op de site belanden. No worries!

Familial bonds:
Claw - Grandfather
Moonwhite - Grandmother
Yu - Aunt
Cloud - Uncle

Outrage - Grandfather
Winddancer - Grandmother
Settleddust - Uncle
Littlefish - Aunt
Quailrun - Aunt

Fur color: Different tones of warm brown and bright russet
Fur length: Short. Longer on the cheeks, behind and tail
Fur pattern: A mixture of a flamepoint base and vague tabby stripes
Eye color: A deep red tinted amber
Build: Strong and muscled yet feminine
Pawpads: Warm pink
Nose: Dark brown
Scars: None

Howlingshade is iets groter dan de gemiddelde Shadowclanner, en heeft van bouw weinig weg van haar clan. Juist het Riverclan en Elite bloed lijkt hier tot uiting te komen. Ze is gespierd en zichtbaar sterk, maar niet zo zeer breed of groot. Haar lichaam is een balans tussen vrouwelijke vormen en spierkracht, iets wat het beste atletisch te noemen is mocht je het willen samenvatten. Van kleur is ze maar een vreemde, fel en kleurvol vergeleken met haar ouders. Want op de manier hoe ze als persoon nergens echt bij lijkt te horen, doet haar uiterlijk dit ook niet. Haar vacht heeft een zandbruine kleur die donkerder word bij de poten, staart en kop. De donkere kleur is ook aanwezig in de aalstreep die over haar rug heen loopt en een vaag tabby patroon dat haar schouders en heupen siert. Al is het afhankelijk van de lichtval hoe goed je deze ziet. Op de warmste punten van haar lichaam zal er een rode kleur doorgroeien. Haar buik, wangen, kin, snuit, billen en de achterkant van haar poten zijn een kleurslag lichter. Haar ogen zijn een diep en warm amber die tegen het rood aan zitten. Kleurvol en fel in tegenstelling tot haar monochromatische ouders, hoewel het uit het niks lijkt te komen heeft ze juist weg van haar opa en oma’s. Het bruin en patroon van oma Winddancer, met de rode kleur en flamepoint kwaliteiten van opa Outrage. Echter zijn haar amberkleurige ogen een verlaat geschenk van Moonwhite. Howlingshade verzorgt zichzelf goed en draagt zichzelf zelfverzekerd en dominant.

[KS] Blood in the Shadows REK43mF

De kattin heeft naast haar mooie uiterlijk ook zeker een onmisbare persoonlijkheid. Howlingshade is aanwezig en wel uitgesproken over wat er in haar speelt. Wanneer ze iets vindt staat ze daar ook voor en zal ze dat voor iedereen luid en duidelijk maken. Ze is niet op haar mondje gevallen en ook zeker niet bang om iemand te kwetsen met haar woorden en meningen. Ook in situaties waarin de groep misschien stil zou blijven, zal zij zeggen wat iedereen denkt. Ze is onbeschaamd gepassioneerd over haar eigen gedachtes. Al is ze dit wel op meer vlakken dan een. De poes is dominant en draagt een natuurlijk leiderschap met zich mee. Ze voelt zich het meeste op haar gemak wanneer ze andere kan aansturen en wanneer er naar haar geluisterd wordt. Het liefste neemt ze zelf overal de eerste stap op in plaats van om te wachten tot ze kan volgen. Ze is vindingrijk en een echte probleemoplosser. Simpelweg; ze denkt heel voorwaarts. Waarom stilstaan als je er ook wat aan kan doen? Ze houdt ervan om een goed balans te vinden tussen denken in acties en idee. En wanneer ze voor het blok wordt gezet of twijfelt, is haar eerste instinct om te denken f*ck it en het gewoon te doen.

Howlingshade is redelijk intelligent, al is het niks bijzonders of spectaculairs. Strategie of moeilijke levenskwesties; daar doet ze niet aan. Het enige waar ze wel in uitblinkt is haar mensenkennis. Ze is sociaal slim en hierdoor ook al snel een typisch populair kind. De warmkleurige kat kan heel goed de ruimte lezen en hierop in spelen. Iets wat door sommige als manipulerend gezien kan worden. Howlingshade maakt er graag een spelletje van. Ze flirt en verleid graag (en deelt ook graag eens een avondje met iemand), houd andere aan het lijntje en kapt ze dan compleet en hard af. Ze heeft vrij zware commitment issues en zal zich ook zeker niet vast laten zetten. Ze is een waar extrovert en krijgt haar energie door met andere tijd te besteden, comfortabel in een groep en graag aan het woord. De kat is dan ook een echt groepsdier, zoals clankatten bekwaam is, en zal zelden vrijwillig de eenzaamheid opzoeken. Want hoewel je makkelijk een gesprek met haar kan aanknopen is het héél moeilijk in haar persoonlijke kring te komen. De manier hoe ze makkelijk met de emoties van andere speelt maakt haar redelijk kil en koud. En wanneer ze het plezier erin verliest kan ze ook zeker afstandelijk zijn en een flinke snauw geven. Want oh deze kat bijt. Hoewel ze niet agressief is in natuur houdt ze van intimideren en wanneer dat dit niet genoeg is valt ze ook makkelijk aan. Ze houdt van vechten en zelfs nog meer van iemand succesvol de grond in trappen. Al dit recreatief ruziezoeken is een uitloper van haar pestgedrag. Hoewel ze iemand niet actief de hoek in zou duwen, zijn haar valse opmerkingen en uitdagingen zeker met het doel om andere neer te halen. Onder haar sociale kring zal ze ook zeker actief deelnemen aan roddelen over haar clangenoten.

In het algemeen is Howlingshade ook het duiveltje op iedereens schouder en heeft moraal grijs gebied haar woonplaats gemaakt. Wanneer andere twijfelen tussen een goede en slechte keuze zal ze met liefde de ander een duwtje in de interessante richting geven. Ze heeft ook een talent om te weten waar drama speelt en er altijd bovenop te zitten om het te volgen, zolang het haar maar niet benadeeld. En zelfs al wanneer ze zichzelf in de problemen werkt trekt ze graag zo veel mogelijk andere mee met haar naar beneden. Wanneer je moeder je zei ‘als je vriend van een brug af springt, zou jij dat ook doen?’, die vriend waar ze het over had is Howlingshade en ja, je zou het ook doen.

Maar dat confronterend gedrag komt pas echt tot uiting wanneer iemand haar vrienden of familie wat aandoet. Het kan maar zo klein zijn als een blik of woord en ze zit erop om iemand neer te halen. Howlingshade legt een hoge waarde aan loyaliteit. Ze laat maar zelden andere dicht bij haar komen, maar als je in haar groepje zit zal ze alles voor je doen. De kattin is verassend zorgzaam en liefdevol voor degene die haar loyaliteit verdiend hebben. Met deze katten zal ze ook een stuk zachter in de omgang zijn, al kost het veel tijd voor ze haar muren durft laten zakken. Ook voor haar moeder voelt ze een sterke behoefte om deze te beschermen en voor haar zal ze zonder twijfel door het vuur gaan. Simpelweg omdat ze zielsveel van de poes houdt. Ze is een echt moederskindje and proud. Het is ook enkel tegen haar moeder waartegen ze compleet eerlijk is. Want al dit stoere gedrag verschuilt enkel een diepe onzekerheid. Ze voelt zichzelf verscheurt tussen twee plekken, twee werelden. Alsof ze niet thuishoort in Shadowclan en ook niet in de Elite. Alsof ze zich altijd constant moet bewijzen terwijl de rest dat vertrouwen maar cadeau heeft gekregen. Ze voelt zich nog onbepaald over al haar half-sibs en settled uiteindelijk erop om ze te plagen maar stiekem ook wel te beschermen als het moet. De poes is bang dat ze nooit goed genoeg zou zijn. Dat ze altijd maar die mislukte verwekking zal zijn en strijd er vurig tegen om haar naam hoorbaar te maken. Ze is niet de kit van, ze is Howlingshade, en niks meer of minder dan dat. Haar beeld van Cobra is evengoed verknipt. Aan de ene kant hoeft ze niks met hem te maken te maken, wetende dat zij evengoed een vreemde is voor hem als hij voor haar, en dat ze ook even weinig om elkaar geven. En toch zou ze graag één gesprek met hem willen delen. Kijken of ze wat gemeen hebben. Ze is zo anders dan haar moeder, zal ze dan meer raakvlak met hem hebben? Maar meer dan wat en slapeloze nachten zullen deze kwesties haar nooit brengen.  

TL;DR: Howlingshade is een vurige en mentaal sterke poes die niet over zich heen laat lopen. Een die zowel heel toegankelijk is als koud uit de hoek kan komen. Ze is sociaal bekwaam en een groepsdier, onovertreffelijk loyaal naar haar vrienden en een onbeschaamd moederskindje. Ze maakt graag slechte keuzes en stookt andere met liefde op om haar voorbeeld te volgen. Maar al deze lef en beet bedekt een onzekere poes die zichzelf niet op haar plaats voelt, en zich afvraagt hoe het leven anders had kunnen lopen.

Motivation: Na even twijfelen was dit grote nest toch niet te weerstaan. Ik ga hier geen ellelang verhaal aan vastdraaien want dat heb ik hierboven al gedaan. Maar deze combinatie van ouders in het specifiek vond ik enorm interessant om mijn karakter in te plaatsen. Deze meid heb ik al even in de werking en het zal heel leuk zijn als ze met een verhaallijn als deze de wereld in word gezet. Natuurlijk zijn er al tig meer mooie aanmeldingen geplaatst dus ik snap dat de keuze moeilijk gaat worden! Toch kijk ik heel erg uit naar dit meisje te bespelen en met haar onrust te stoken. Er moet iemand altijd íemand gaan schreeuwen tijdens clanmeets en ik wil met liefde een keer die plek op me nemen. En tja, nu Ace de hort op is heb ik wel meer plek voor Shadowclan in mijn leven. Hoe dan ook, super veel succes iedereen en wie er ook gekozen word, dit gaat een hele leuke nieuwe generatie worden <3

baby, i'm not afraid


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.


Laatst aangepast door Spark • op za 25 apr 2020 - 18:50; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
[KS] Blood in the Shadows SCwUkVM
Bo~
1213
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 1:55


Name: Burntkit
Warrior name(s): Burntforest, Burntstep, Burnttwig, Burnt… (staat nog compleet open)
Behind the name: Burnt “destroyed or made black by fire or heat”
Burntkit is natuurlijk van een ongewenste vader gekomen. Hij krijgt zijn naam omdat er toch een lichte sneer aan zit, door de vurige haat aan Cobra waar hij dan uit komt, en door zijn zwarte vacht. In feite alsof hij ‘verbrand’ is.
Gender: Kater
Clan: ShadowClan
Bloodline: 25% Rogue, 25% BC, 50% ShadowClan
Sexuality: Bisexual
Theme: Bad behavior

Parents: Sunflower x Cobra / Grimsnarl x Cobra / Softbelly x Cobra
Reason: Ik laat aan jullie over bij wie deze man het beste gaat passen / waar jullie me willen hebben. Deze drie lijken me qua genetica het meest overeenkomend (alleen qua vachtlengte Softbelly wat minder ;v; en de oogkleuren met Grim en Soft ;v; ) en met iedereen kan ik wel leuk RP’en, dus waar jullie me willen hebben (als jullie me willen hebben) zal ik heen gaan met Burnt <3
Siblings: Teveel

Thoughts about the Clan: Nog niet bekend, dit zal er heel erg aan gaan liggen hoe het in de RPG gaat verlopen.
[KS] Blood in the Shadows Unknown

Fur Length: Half langharig
Base fur colour: Zwart, op sommige plekken lijkt hij meer bruinig.
Fur Pattern: Effen
White spotting: Geen
Eye colour: Ambere ogen, die in het licht soms als vlammend gezien kunnen worden.
Paw Pads: Zwart
Neus: Zwart
Nagels: Zwart
Build: Chonk. Een breed en gespierd lichaam. Hij is iets hoger dan de gemiddelde kat, maar niet de allergrootste. Het is duidelijk dat hij in ieder geval niet is gemaakt voor atletische sprongen, want daar is zijn lichaam te lomp voor.
Scars: Geen

Burnt is een stevig gebouwde, half langharige kater. Hij is iets hoger gebouwd dan de gemiddelde kat (over het hele bos genomen), maar echt hoog is hij ook niet. Hij is vooral heel erg breed gebouwd. Zodra hij volwassen is hij echt breed puur door de spieren die hij heeft. Hierdoor is hij niet gemaakt voor rennen, atletische sprongen of snelle draaien. Hij is echter wel gemaakt voor vechten (of gewoon in de weg staan). Hij heeft een spitse, driehoekige kop en lange snorharen. Burnt heeft ambere ogen, die in het licht zo kunnen oplichten dat het lijkt alsof het aan het vlammen is. Hij heeft een prachtige, lange en volle staart, die misschien wel geliefd zou kunnen worden bij kittens.

[KS] Blood in the Shadows Unknown
Traits: Onhandig – Sociaal zeer onhandig – Badboy – maar wel met een goed hart – Anger issues – Onduidelijk – flapuit – kent geen schaamte
Likes: Vrienden maken – Vogels – Burnt Sycamore – Fighting
Dislikes: Pesters – Herinnert worden over Cobra – Cobra – Opgesloten zitten in het kamp
Fears: Niet goed genoeg zijn – Worden zoals zijn vader

Love&other
Burnt when…

… crushing
Oh hij zou het meteen vertellen. En hij zou oh zo snel verliefd raken, niet normaal. Het zou ook zeker niet apart zijn als hij meerdere kalververliefdes zal hebben voordat hij echt iemand heeft gevonden die hij oprecht leuk vindt. Zoals hieronder vermeld zal worden, een flapuit. Hij zou, zelfs als hij iemand maar nét kent, meteen alles vertellen wat hij voelt. Lekker ongemakkelijk is het zeker. Hij is wel oprecht lief voor degene waar hij op crushed en niemand hoeft iets gemeens te zeggen over deze kat, want klappen zou de kat die slechte dingen zegt meteen krijgen, zonder enige twijfel.

… being crushed on
Als het niet wederzijds is, dan heeft hij het helemaal niet door man. Pas als ze het tegen hem zeggen zou hij even verrast zijn, maar vervolgens de kat voorzichtig afwijzen. Of, als hij al iemand heeft waar hij verliefd op is, zou hij gewoon zeggen: “Sorry, maar ik vind [NAME] leuk”. Subtiel is hij zeker niet, he?

… in a relationship Oprecht is hij niet heel erg anders in een relatie dan als hij crushed op iemand. Hij gaat vanaf moment één al all-in en dat verandert niet op het moment dat ze een relatie zouden krijgen. Altijd de volle 100 tot 130%. Het enige waar ze tegen aan zouden kunnen lopen, is het feit dat hij niet zo snel op pikt als er iets mis gaat binnen de relatie die hij heeft of als zijn partner ergens mee zit. Tja…

Burnt is een beetje een apart geval. Je zou kunnen zeggen dat alles soms niet zo goed door zijn kopje heen gaat. Hij kijkt meestal een beetje norsig, terwijl hij eigenlijk een super aardige kater is. Hij glimlacht alleen niet zo veel, waardoor katten sneller denken dat hij het totaal niet interessant of leuk vindt. Terwijl als hij meer zou glimlachen, hij zeker wel een charmante en leuke kater zou zijn. Niet alleen dat is moeilijk met hem hoor, hij is sociaal… onhandig. Bepaalde hints begrijpt hij niet en hij denkt eerder dat er iets anders aan de hand is dan dat het echt is. Bijvoorbeeld als iemand die hij aardig vindt met iemand praat die hij niet mag, zou hij ze zo ergens een keer vanuit de struiken springen bovenop de kat die hij wel aardig vindt, om hem te ondervragen. Als daaruit blijkt dat er eigenlijk totaal niets ergs mee is gebeurt of dat het allemaal wel mee valt, zal hij echt een complete 180 maken en ongemakkelijk vriendelijk zijn en blozen.  Hierdoor geeft hij wel meestal onduidelijke signalen af.
Hij is verder wel een flapuit. Hij zal alles zomaar zeggen wat in hem op komt. Goed, misschien zou hij er wel even over na denken voordat hij iets zegt, maar het boeit hem gewoon niet wat er uit zijn mond komt, hij kan het gewoon niet zo goed registreren of wat hij zegt gevolgen kan hebben over hoe iemand anders zich zou gaan voelen.
Hij is dus wel een beetje een badboy. Hij heeft wat anger issues, waardoor hij snel gevechten zal starten. Hierdoor zal hij natuurlijk regelmatig in de problemen komen met zijn leader, mentor en moeder. Maar hij kan er niet veel aan doen, het is gewoon zijn eerste instinct om meteen een klap te geven als iets hem niet aan staat. Vaak vecht hij echter ook wel uit een goede reden: Als iemand gepest wordt zal hij niet blijven staan of woorden er vuil aan maken. In plaats daar van zou hij bovenop de pesters springen en ze aanvallen. Beetje verkeerd natuurlijk, maar hij snapt gewoon niet zo goed wat hij anders moet doen. Dit is het eerste wat bij hem binnen komt, waardoor hij dit ook zal gaan gebruiken. Hierdoor is hij wel het type ‘badboy’, maar wel eentje met een goed hart naar anderen. Hij doet het allemaal uit een goed idee. Maar… mocht hij degene die gepest wordt beschermen, komt zijn onhandigheid naar boven met zijn lompe lichaam. Als hij gaat vechten zou je zeker niet in de buurt moeten staan, want de kans is gigantisch dat je dan zelf ook een klap ontvangt. Hierdoor kan hij degene die hij wilt beschermen, compleet per ongeluk, ook mee nemen in een klap. Oeps.
Zijn angst is dat hij altijd vergeleken zal worden met zijn vader, herkenbaar door zijn gitzwarte vacht die hij van zijn vader geërfd heeft. Natuurlijk is hij niet precies zoals zijn vader, totaal niet. Maar toch is hij bang dat katten uit de Clan constant naar hem gaan kijken alsof hij ieder moment zoals zijn vader zou gaan worden. Dat hij uiteindelijk naar de BloodClan zou moeten, omdat hij daar zou horen volgens de Clan. Dat wilt hij dus totaal niet, hij wilt laten zien dat hij loyaal is aan ShadowClan. Maar door zijn hele karakter, kan dat nog wel eens pittig moeilijk worden.  
Name: Bo
Also known as: Bo 1, OG Bo
Leeftijd: 20
RPG ervaring: 8 jaar /o/
Motivatie:
Oké, ik ga niet liegen, vanaf het moment dat ik erover hoorde was ik al heel erg hard aan het twijfelen om dit te doen. Vooral omdat ik al een tijdje met het idee zat om één van m’n human OC’s over te brengen naar warrior cats, maar ook omdat het plotje zo gaaf vindt. De drama die hiervan kan komen!! En laten we eerlijk zijn, ik hou echt heeeeel erg van drama. Renske en Babs (vooral Renske) pushten me over de lijn om toch een aanmelding te maken. Ik ga wel heel erg eerlijk zijn, als kitten ben ik vaak wat minder actief. Maar zodra ze apprentices zijn bloemen ze meestal bij mij op! (Kijk maar naar Falcon, die als kitten misschien 40 RP posts gehaald heeft en er nu in iets langer dan een halfjaar 500 heeft) Dus als ik wat inactiever ben als kitten, het spijt me zeer, maar ik kan garanderen dat vanaf apprentice leeftijd deze man zeer actief wordt! Ik ga natuurlijk wel proberen om als kitten al actief met ‘m te zijn, alleen maar goed voor de development en ik wil het ook oprecht gaan proberen. Nieuwe dingen proberen! En hoe kan dat nou beter dan met een OC die je al super goed kent van andere fora? Ik kan niet wachten om hem hier ook op uit te gaan proberen, dingen met hem te beleven en de struggles te geven van zijn vader en al zijn halfsiblings. Mocht ik gekozen worden en bij wie, degene die zijn moeder zal worden zal zijn poten vol aan hem hebben! <3
Ik wens iedereen ook heel veel succes, ik gun het iedereen ook! Het zijn al allemaal goede aanmeldingen <3
Ɓσ


그대는 나의 이야기였다
[KS] Blood in the Shadows Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:


Laatst aangepast door Falconpaw op za 25 apr 2020 - 15:18; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[KS] Blood in the Shadows 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 12:37


General
Perhaps the gods punished you, for you were born of sin

The prefix: Quail
The suffix: Chaser
Quailkit zal omdat ze ziek geboren wordt veel lichter ter wereld komen dan dat ze daadwerkelijk is (een fevercoat), waardoor ze de prefix Quail krijgt voor haar bruin met witte pels. Ze wordt hierbij dus vernoemd naar Softbelly's zus. Haar suffix wordt chaser vanwege haar zenuwachtige gedrag en omdat ze (mede daardoor) ontzettend snel is.

Gender: Female
Sexuality: Bisexual
Quailchaser is duidelijk vrouwelijk. Waar seksualiteit in het begin voor haar uiteraard nog helemaal niks betekent, begint ze later te merken dat ze niet alleen op katers valt. Eerlijk gezegd, ze valt vooral op katten die heel erg sterk en ambitieus zijn en stevig in hun schoenen staan. Hierdoor kan ze best wel snel en vaak in toxic relaties vallen.

Bloodline: Cobra x Softbelly
Ik was bezig met de stamboom van Snowynight en raakte toen erg nostalgisch voor een afstammeling van haar. Ook vind ik de prefix Quail echt super leuk. Tot slot vind ik Softbelly een heel interessant karakter, aangezien ze elder is geworden doordat ze het mentaal niet aankan. Dat sluit ook heel goed aan bij Quail, die ook niet zo stevig in haar bontslofjes staat. Vandaar dat ik me aanmeld voor Softbelly.

Quailchaser zal als kitten echt een mama's kindje zijn en super verlegen. Ze verstopt zich dus ook maar wat graag bij haar moeder en zal in eerste instantie alleen maar met haar moeder durven te praten (selective mutism). Ze is wat zwakker dan de gemiddelde kitten en zal dus ook liever bij haar moeder hangen dan dat ze met de andere kittens speelt. Hoe de band later wordt, wil ik aan de RPG overlaten.

Appearance
You were born weak and perhaps will forever stay weak

Quailchaser is ziek ter wereld gekomen en heeft daarom duidelijk wat gemist qua groei. Al haar energie was eerst nodig om beter te worden. Heel groot en sterk is ze dan ook niet. Ze zal altijd wat aan de magere kant blijven met een zwakke gezondheid, alsof haar lichaam die cellen die vet op moeten slaan gewoon niet nodig hebben gevonden in de groei tussen het ziek zijn door.

Ze wordt erg lichtbruin geboren, omdat de koorts de pigment ontwikkeling van haar pels in eerste instantie verstoord heeft. Maar uiteindelijk wordt ze een mooie bruine tabby met rijke strepen en een witte borst, snuit en voetjes. Haar ogen zijn helder groen.


Personality
I wonder if that mask you wear is just your true face

Quailchaser is ontzettend religieus. Ze heeft de neiging om veel toe te schrijven aan Starclan en zal altijd proberen de warrior code te volgen. De kattin ziet haar geboorte als een zonde en denkt daardoor dat haar een otnzettende straf van Starclan boven het hoofd hangt. Samen met het feit dat ze al een vrij zenuwachtige en verlegen kattin was, wellicht ook een beetje van haar moeder meegekregen, maakt dit dat haar gestel niet zo sterk is en ze snel instort. Hierdoor heeft ze ook diverse nerveuze tikken, zoals obsessief haar oren wassen als ze nerveus wordt. In erg stressvolle tijden neemt ze dit erg ver. Ze kan hierbij zichzelf zo obsessief gaan wassen in de hoop dat ze zich daar wat rustiger van gaat voelen, dat ze soms kale plekken in haar pels krijgt.

Maar ook voordat ze door heeft dat haar vader een Bloodclanner is, is het al wel duidelijk dat er iets niet goed is met deze kitten. Waar ze op dezelfde leeftijd als andere kittens gaat praten, doet ze dat alleen met haar moeder en katten die ze echt 100% vertrouwd voor de eerste manen van haar leven (selective mutism). En zelfs als ze er iets overheen groeit, zal ze nog steeds dichtklappen, opstaan en weglopen als het haar te zwaar wordt.

Ze wil andere katten echter wel heel graag vertrouwen en ze loopt snel aan achter katten die stevig in de schoenen staan. Ze is absoluut een volger, geen leider en laat zich graag vertellen wat ze moet doen. Er komt weinig eigen initiatief af van deze kattin. Hierdoor kan ze ook nogal snel in toxic relaties komen, zoals hiervoor genoemd, aangezien ze absoluut niet assertief in haar schoenen staat en zichzelf er maar bij neerlegt. Sterker nog, waarschijnlijk geeft ze zichzelf ook nog de schuld. Het zal wel een straf van Starclan geweest zijn immers.

Motivation
Perhaps we all make our mistakes, my mistakes are just worse

Oké aanmelding 2.0! Ik keek nog een paar keer naar Viper en dacht, nee, hier vibe ik niet meer mee. Ik had er dus over nagedacht om me terug te trekken, want zoveel mensen wilden dit graag. Tot ik de stamboom van Snowy in elkaar zette en super nostalgisch werd, ik verliefd raakte op de prefix Quail en een geheel nieuw idee in elkaar zette. Dus bij deze, een nieuwe aanmelding die voor 0% lijkt op de oude, behalve dat Quail een bisexual disaster is zoals Viper was, op een geheel andere manier that is. Ik ga mezelf hier opnieuw niet aanprijzen, jullie kennen me allemaal wel en ik vind dat ongemakkelijk, dus iedereen super veel succes ;w;

The whole world sitting on a ticking bomb

And it's about to explode
MONTY


Laatst aangepast door Pepperpaw op ma 4 mei 2020 - 14:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Blood in the Shadows ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 14:07

Ik meld me af sorry:


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[KS] Blood in the Shadows 0iwmZUH


Laatst aangepast door Daintywhiff op za 9 mei 2020 - 18:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] Blood in the Shadows Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 15:32

Maak kennis met Smokingkit, een heerlijke jongeman die zin heeft in het leven! Deze knul is de zoon van Cobra en Toxicspore/Softbelly/Airwisp (of een andere moeder want ik vind ze allemaal geweldig ;w;) en daarnaast heeft hij nog heel veel halfbroertjes en zusjes, zowel in Shadowclan als in Bloodclan! Ik ben er zeker van dat jullie deze smokinghotte jongeman graag willen leren kennen en daarom zal ik hem ook voorstellen!

Personality
Deze levendige jongeman is een genot om te zien; Smoking is vol energie en houdt dolgraag van spelen. Ook is hij een natuurlijke leider en vindt hij het geen probleem om zich te ontfermen over de andere kittens in Shadowclan. Hij is een charmeur en een sfeermaker en is altijd wel in voor een gesprek! Bovendien laat hij heel goed weten wanneer iets gaat wat hij niet zo leuk vindt, en hij is hij erg duidelijk met zijn mening verwoorden. Smokingkit is een avontuurlijke kerel. Geen uitdaging is hem te veel en hij wil altijd winnen. Later wil hij net zo stoer worden als de verhalen over zijn vader, ookal is Cobra in de verhalen altijd wel de slechterik. Maar wees eerlijk, dat is toch stiekem ook best wel cool en spanned!

Toch heeft Smoking ondanks alles ook wat punten die hij zeker kan verbeteren. Zo heeft hij maar een heel kort lontje en als iets niet op zijn manier gaat wordt hij boos. En als hij boos wordt, wordt hij woedend. Hij kan om de kleinste dingen boos worden, en is op zo'n moment ook erg gewelddadig. Hij is ook van mening dat je meningsverschillen beter kan oplossen met een gevecht dan met woorden. Smoking is een dominant typetje. Hij kan ontzettend bot overkomen, en zegt gewoon alles wat hij denkt, ook al zijn die woorden soms kwetsend. Ook is hij niet super slim, en als hij iets niet begrijpt wordt hij boos. Hij lapt de regels met liefde aan zijn laars, en ziet niet in dat het erg is om wat regels te overtreden. Ook is hij verschrikkelijk ambitieus en kan hij absoluut niet tegen zijn verlies. Als hij verliest wordt hij, jazeker, boos. Hij wordt dus een handvol werk voor zijn ouders en de overige Shadowclanners, want dit kereltje moet nodig getemd worden!

Appearance
Smokingkit is smokinghot. Echt waar. Met zijn knappe looks weet hij ook makkelijk alle meiden in Shadowclan te winnen, ook al zijn de meeste op de een of andere manier familie van hem. Met zijn glanzende, korte, zwart-witte vacht (een tuxedo dus!) en mos-groene ogen, poeh hoor. Hij is groot en stevig gebouwd, met scherpe klauwen aan zijn voorpoten. Je ziet zo'n schoonheid al van verre komen. Ik maak wss nog wel een avatar als voorbeeld of misschien wel een tekening!

De smurf achter Smoking
Hee hoi! C'est moi, Nynke, 18 jaar, 6 jaar rpg-ervaring, you know the drill. Eigenlijk direct toen ik deze kittensearch zag gingen er inspiratiebelletjes in mijn hoofd rinkelen en stroomde er bijna vanzelf een leuk idee voor een nieuw account uit. Aangezien ik eigenlijk wel toe ben aan een nieuw character (aangezien voor mijn gevoel bijna al mijn accounts wel redelijk op elkaar lijken) duurde het ook echt niet lang voor ik besloot me hier aan te melden! Het is wel een tijdje geleden dat ik me ging aanmelden voor een kittensearch haha, even wennen dit. Maar goed! Waarom wil ik nou zo ontzettend graag gekozen worden in dit nestje? Ten eerste, Cobra vind ik best wel angstaanjagend, en het feit dat hij dus vijf Shadowclanpoezen gaat bezwangeren vind ik echt helemaal top want dat veroorzaakt zooooveeeel drama. Ten tweede, Shade is eng en die vindt het vast niet leuk dat er zoveel haarballen in Shadowclan rondlopen waarvan Cobra de vader is. Ten derde, Smokingkit vloog zo natuurlijk uit mijn brein naar deze aanmelding dat ik gewoon overtuigd ben dat is meant to be is. Ik heb ontzettend veel zin om met deze boze jongen te beginnen en Shadowclan onveilig te maken!

:boos: 


[KS] Blood in the Shadows Coyode10

Allemaal Kunst.:
Laatst aangepast door Coyotespirit op ma 11 mei 2020 - 11:05; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
[KS] Blood in the Shadows Yo10
Sannemander
531
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 17:15

Life is painless
For the brainless
Forgetting is my hobby, my life and my curseG e n e r a l  

Prefix: Morning
Suffix: Daft
Reasoning behind the name:
A kit as bright and joyfull as the sunrise deserves a name fitting his personality and bright coloured pelt, he's like a warm morning after a long cold night. And daft because he's not the brightest mind wise but giving the name shows that he has accepted this, and shows he is proud of himself nonetheless
gender: Tom
age: unborn
clan: Shadowclan
bloodline:  50% Shadowclan 50% Bloodclan
Mother: Sunflower
Father: Cobra
 

A p p e a r a n c e

Morningkit will be on the bigger side from the moment the tom is born and shall rapidly increase in size the older he gets, a body as big as the dumb smile he carries everywhere. Cats even dare to say that Starclan granted him his big body to compensate for his small brain, and honestly, they might as well be right. Not only is he big in size, his strong muscles will shape him to seem even bigger, I mean if you don't have the smarts than you might as well focus on your strength is it not?

The tom will have a silky mid-length bright tabby ginger fur laid upon a white canvas, a fur as golden red as the morning sun, his eyes a bright amber, a cat easily spotted from a distance to go along with his extroverted nature and his bright smile.

P e r s o n a l i t y


FORGETFULL//JOYFULL//CARING//BRAVE//
ABSENT-MINDED//EASILY-LEAD//ATHLETICThe tom tries, that's for sure. From the moment of birth, the kit will clearly be lacking in the intelligence division, forgetting everything and having trouble understanding the easiest of things. The young tomcat will have to learn how to deal with his lacking wit. This doesn't stop him from undergoing social activities however, a bright personality like his could as well make up for his not so bright thought work. Always going up to others, always cheerful, sweet and happy. Sure, perhaps it's because the tomcat never seems to remember when cats have been mean to him, when he had a falling out with them or when the world brings him down, but does that matter? Doesn't everyone want to forget their troubles and live a carefree life? A type of life Starclan might have granted the young bundle of joy?

Of course, I'm not saying he won't have his fair share of hardships, being the son of the leader of the Elite's isn't exactly the dream life, but that doesn't mean his whole life should be surrounded by the fact he is. He will try his best to let his father not divine his life and his actions, and he would fight anyone who judges him or his siblings on the matter. But the older he is going to get, the harder it will be for the tomcat. Of course, he wouldn't have trouble forgetting his, perhaps darker bloodline, but the more others start doubting him for it, the more it might wear him down. His brain not being able to grasp the whole reasoning behind the way cats might treat him differently. He will be forced to understand concepts that are beyond his intelligence level, and this might cause him to force himself to work harder and try harder as he just can't seem to understand the importance of his blood over the importance of his hard work. After all, he is just a dumb, forgetful, joyful and lovely tom, who would ever consider him to be of evil nature?

Speaking of blood, the tomcat will be really caring for his littermates and friends, possibly even a little too caring. Always following after everyone. Perhaps afraid to forget them when they are not near, as the tomcat would forget his own tail existed if he didn't look at his reflection often enough.  Always standing up for those weaker than him. As kit it is all really easy, being a hero without many consequences to it, the young cat is going to have to learn to be less reckless later in life, though it all ties back to his lacking brain function.

In his life the little one is going to have to find a way of dealing with his absent smarts and forgetful mind, he's gonna have to learn not to trust as quick as he does and he's going to have to prove himself to his entire clan, to prove he can and will be a cat worthy of a warrior name and his spot in clan life.

M o t i v a t i o n

ellooo~

Eerlijk gezegd moest in well effetjes goed nadenken voor in me besloot aan te melden. Ik heb namelijk nog nooit een kit gehad op dit forum, en heb nog nooit meegedaan aan een kitten search. Dus in eens zo'n gehypete en grote search vond ik best effe spannend ngl. Maar ik besloot er toch voor te gaan, vooral omdat de drama me echt heel interessant lijkt en ik hier graag aan meedoe. Ik ben erg nieuwsgierig naar waar en hoe alle kit's uiteindelijk terechtkomen en hoe mijn kitten daarin zou kunnen gaan passen. Ook denk ik zeer actief te kunnen zijn, ik heb nog niet veel accounts op de site en ben ook niet van plan veel meer dan dit, plus de kitten natuurlijk, aan te maken.

Wellp, veel meer valt er denk in niet te zeggen, veel success met kiezen!^^


@tagging
notes: <3
Be loyal to what matters most.

[KS] Blood in the Shadows Blues_13


Laatst aangepast door Bluejay op zo 10 mei 2020 - 15:55; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
[KS] Blood in the Shadows Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 21:41

《General info》

Prefix: Hidden
Suffix: Path
Rogue name: Stray
Gender: Female
Allegiance: Shadowclan
Future: Rogue
Parents: Cobra x Toxicspore/Sunflower/Softbelly
Mother note: Any of these mothers would do, if you pick me place me in any litter you see fit

《Personality》

Good traits: Independent, Resourceful
Neutral traits: Adventurous, Shy
Bad traits: Disobedient, Chaotic
Alignment: Chaotic Neutral
Personality type: ISFP, the Adventurer

《Looks》

Fur length: Short
Fur pattern: Mixed
Fur color: Black and white
Eye color: Yellow-ish Green
Nose color: Black
Pawpads color: Black and pink
Build: Average size, slightly muscular, long tail

《Motivation》

Zo ver ik de rest van de aanmelding niet al te lang heb weten te maken gaat dat waarschijnlijk hier helemaal mis. Ik weet nooit goed hoe ik m'n motivatie moet uitdrukken dus probeer ik het maar door uit te leggen wat mijn idee is voor haar. Ik wil een character die echt vrijheid leert proeven. Als kitten zal ze leren dat de clan belangrijk is. Alles voor de clan. Of dat nou haar vader's clan of haar moeder's clan is maakt niet uit. Ze zal als het waren vast geketend worden aan het concept dat ze haar uiterste best moet doen voor de clan. Al doet ze dit wel graag op haar eigen manier. Bevelen vind ze maar niets. Dat zal haar wat problemen opleveren tijdens haar trainingen als apprentice. Ze begint haar avontuurlijke kant meer op te zoeken maar het praten tegen anderen blijft vrij moeilijk voor haar. Ze zal dan ook uitgroeien tot een erg zelfstandige kattin. Ze zorgt wel voor haar clan maar gaat net zo lief op pad om te kunnen doen wat ze zelf wil. Dit zal dan uiteindelijk ook leiden tot haar keuze om de clan te verlaten. Haar vader's clan zal ze nooit joinen, nee, ze wil de pure vrijheid en zelfstandigheid die het rogue leven haar brengt. Dat brengt me dus ook op een ander punt. Ik heb geen rogue, ik wil een rogue maar ik wil geen rogue aanmaken en voor een rogue kitten voel ik minder. Duuus een clankat die langzaam over gaat naar de vrijheid die het rogue leven met zich mee brengt. Well... dat zijn mijn plannen en de enige manier waarop ik mijn motivatie kan uitdrukken. Mijn excuses voor deze gigantische lap text die groter is dan de rest van de aanmelding. Succes met kiezen!


[KS] Blood in the Shadows Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluestorm
Member
[KS] Blood in the Shadows WOZmix6
Camilla
437
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸15 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Warrior!!!
Bluestorm
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimeza 2 mei 2020 - 0:29

Na wat denken en twijfelen heb ik toch besloten mijn aanmelding (Spicekit) terug te trekken.
Nog veel succes met kiezen verder ^^


and you liked me, cause i was blue
[KS] Blood in the Shadows H4u8SdH
:♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[KS] Blood in the Shadows 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 20:06

Er is een deadline!

Aanmeldingen zullen open blijven t/m 11 mei. Dit betekend dat jullie nog iets meer dan één week hebben om je aan te melden!


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[KS] Blood in the Shadows 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitimema 4 mei 2020 - 14:16

Ik heb mijn aanmelding vervangen door een nieuwe ;w; Hope that's okay.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] Blood in the Shadows   [KS] Blood in the Shadows Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] Blood in the Shadows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: