adeo 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 adeo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
adeo Giphy
James
21
Actief
"My name would be Salem, and let me hunt the imperfect as if they where witches"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cottonmouth
BerichtOnderwerp: adeo   adeo Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 15:43

Anders, een imperfecte anders. Dat was wat deze situatie was. Alles was vervreemd voor hem en hij had moeite om zijn kop er rond te draaien. Hoe moest hij zichzelf houden in deze situatie? Hoe moest hij hierin perfect zijn? Perfect zonder zijn ouders. Een brok vormde wederom in zijn keel en hij voelde zich oh zo alleen in dit moment. Hij had toch niemand meer? Ze hadden niet eens een clan leader. Ze hadden niks. Hij voelde een paniek in zijn borst opborrelen en hij wilde zich instinctief klein maken, wegdruipen in een hoekje en wachten tot het allemaal over was. Maar dat kon niet. Dat kon niet. Zijn moeder had gesproken dat hij goed was. Dat hij perfect was vergeleken met de rest. En hij moest zijn nestgenoten beschermen hiertegen. Hun imperfectie kon hij tolereren maar hij moest ze weghouden van die van de rest van de wereld. Zo veel om je druk om te maken. Zo veel regels die gebroken werden op dit moment. Hij rechte zijn rug en forceerde zichzelf om sterk te zijn, zoals zijn ouders van hem hadden verwacht. Híj was perfect. Hij mocht niet breken onder druk. Met zijn gezicht strak en zijn houding trots en sterk stond hij op en ging opzoek naar de rest van zijn nest. De eerste die hij tegen kwam was Pythonpaw. Even groot en sterk als hij, misschien zelfs sterker. Hij voelde altijd een klik met deze kat, een connectie. Waar hij in controle wilde zijn, wilde zijn broer dit niet. Blind waar hij bewust was van alles wat er gebeurde. Het duurde niet lang voor hij de andere slang had gevonden, om meteen zijn kop tegen die van de ander te drukken. "Broer" Verklaarde hij bijna simpel. "Hoe hou jij dit vol?"

+ Pythonpaw firstCOTTONMOUTH
"If I cannot move heaven, I will raise hell"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
adeo DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: adeo   adeo Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 16:00

Pythongaze begon langzaamaan meer weet te hebben van de wereld, van hoe de geluiden om hem heen corresponderen met de bewegingen van de anderen. Hij kon het zich niet inbeelden, maar hij had ook niet echt door dat dat per se iets was dat hij moest kunnen. Toch schrok hij nog steeds bij elke aanraking; zijn grote en sterke lichaam schokte en hij zette een stap naar opzij, al ontspande hij zich snel toen hij doorhad dat het slechts zijn broer was, die hem begroette en meteen vroeg hoe hij 'dit' volhield. De elder wist niet goed wat Cottonpaw bedoelde; hij fronste lichtjes en haalde half zijn schouders op. "Wat vol?", antwoordde hij slechts, niet echt wetend wat hij moest antwoorden op een vraag die hij niet echt begreep.


adeo BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
adeo Giphy
James
21
Actief
"My name would be Salem, and let me hunt the imperfect as if they where witches"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cottonmouth
BerichtOnderwerp: Re: adeo   adeo Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 16:22

Zijn broer reageerde op een manier die hij afkeurde. Kon deze kat juist niet geuren en geluiden doorhebben? Om goed te maken voor zijn blinde ogen? Zijn oren werden naar achteren gedrukt en hij stapte dichterbij, werkelijk opzoek naar affectie terug. Naar bevestiging voor zijn band met de ander. Hij was alleen. En hij was bang. En hoewel hij dat nooit zou zeggen had hij gewoon steun nodig op zijn eigen, vreemde manier. Dus drukte hij simpelweg zijn kop weer tegen de ander aan. Hier. Doe dit. "Alle veranderingen. Nu met de Elite hier. Met onze ouders weg." Verklaarde hij richting de ander. Hij ging zitten en schudde zijn kop, zijn staart losjes slaand op de grond. "Wat vind jij?" Mening vragen aan Pythongaze. Hij had werkelijk een nieuw laagtepunt bereikt.COTTONMOUTH
"If I cannot move heaven, I will raise hell"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
adeo DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: adeo   adeo Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 16:27

Cottonpaw duwde opnieuw zijn kopje in Python's vacht, maar de net iets grotere kater reageerde daar niet echt op. Hij was niet zo van de affectie; maar hij had er ook niet echt een probleem mee. Hij snapte gewoon niet echt het nut. De vraag die zijn broer hem nu stelde was duidelijker, maar ook moeilijker. Want om heel eerlijk te zijn wist Pythongaze het ook allemaal niet. Hij mocht dan wel een rots lijken, iemand die door niets van zijn stuk gebracht kon worden - het was eigenlijk eerder dat dat zijn defentie mechanisme was, de manier waarop hij overleefde. "Ik denk er niet over na.", antwoordde hij simpelweg. Vanaf het moment dat hij die gedachten toeliet in zijn hoofd, begon zijn hart te kloppen zijn keel en had hij vooral heel veel zin om weg te lopen - recht tegen een boom. Maar hij liet die gedachten niet toe. Sinclaw leefde nog, Acefray was gewoon nog medicine cat en de Bloodclanners waren hier niet. Zo was het leven het simpelste.


adeo BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
adeo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: