feritas - open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 feritas - open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
feritas - open Giphy
James
21
Actief
"My name would be Salem, and let me hunt the imperfect as if they where witches"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cottonmouth
BerichtOnderwerp: feritas - open   feritas - open Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 16:06

Beesten. Dit waren allen vuile beesten. Kwijlend, uit naar bloed, scheurend, verslindend. Vuil. Een voor een waren deze katten vuil. Uitgekauwd en weer uitgekotst door de sterren met een bloedlijn zo zuiver als roest. Roest wat zelfs de schoonste waterpoel ondrinkbaar kon maken. Zijn goudkleurige ogen kon iedere Bloodclanner er een voor een uitpikken. Vuil. En toch. En toch had zijn moeder, het mooiste mens dat hij kende, zich bij hun kunnen voegen. Gewillig. En wie weet wat zijn vader nu deed. Hoe kon perfectie zich zo onder vuil bevinden? En wat moest hij nu? Wat wilde zijn ouders nog van hem? Zouden ze ook willen dat hij zich tot de Elite keerde? Twijfel schoot door zijn bestaan. In zijn leven was alles zwart en wit. Goed of slecht. De regels volgend tot op het einde want zonder regels was er niks. Niks om naar te leven. Leven volgens de regels en verwachtingen, alles wat anders was afkeren met tand en klauw. Oh wat was het leven zo simpel toen papa en mama nog hier waren. Hij miste hun zo. Maar niks zou hun ooit terughalen. Nooit zou het meer hetzelfde kunnen zijn. Zijn verlatingsangst had hem in zijn grip en hij was verdwaalt in een plotselinge verandering van de manier hoe de wereld in elkaar zat. En hij vond er geen ene uilenpoot aan. De kater ruifelde zijn pels omhoog en schudde deze hierna uit, om zichzelf promt te gaan wassen. Zijn pels die een perfecte combinatie tussen zijn ouders was. Wat moest hij doen? Waar hoorde hij.

OpenCOTTONMOUTH
"If I cannot move heaven, I will raise hell"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
feritas - open WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: feritas - open   feritas - open Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 19:51


Bluekit had een tijdje met een mosballetje gespeeld, maar intussen was ze daar een beetje klaar mee geworden. Het was tijd voor iets anders, iets spannends! Het poesje liep, nog steeds een beetje wankelend, naar de uitgang van de Nursery. Was hier dan iets te doen? Beter van wel, ze verveelde zich inmiddels bijna dood! De kitten sprong de Nursery uit en liep de open plek op. Haar blauwe oogjes waren gericht op de grond, waar meerdere steentjes lagen. Maar ze had al een steentje, eentje die ze voor altijd zou koesteren. Dat had ze zichzelf beloofd. Ze liep verder, en plots voor haar was een pluizige staart. Oeh, kijk die was leuk. Ze had geen idee dat de staart bij Cottonpaw hoorde, want daar lette ze nu toch even niet op. Bluekit dook ineen en na een tijdje wiebelen met haar achterste sprong ze met een strijdkreetje op de staart. Pakaan!


and you liked me, cause i was blue
feritas - open H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
feritas - open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: