you & me, lets make this world our hell. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 you & me, lets make this world our hell.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
Deputy
you & me, lets make this world our hell.  3HdqnGZ
me, myself & i
365
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: you & me, lets make this world our hell.    you & me, lets make this world our hell.  Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 18:52


you & me, lets make this world our hell.  Dd5cjs10

S'middags was het warm, s'avonds was het koud. Zijn korte vacht bood te weinig verkoeling als warmte aan. Wanneer de zon scheen zweette hij zich dood, wanneer de maan op was bibberde hij zich kapot. Met een brommende ademhaling zocht Orchis naar een warme slaapplek. Het kamp was overvol, iedereen vocht nu om in de dennen te pitten en dan had je hem: hij die geen grammetje spier had. Zelfs in Shadowclan had hij geen plek om te slapen. Weer in de nachtkou. by hell, wat wou hij toch graag wat meer status krijgen in de elite, niet eens om andere rond te commanderen- al was dat natuurlijk erg leuk- maar ook om eens in het leven warm en knus in een nest te liggen. Zijn mislukte lichaam was al genoeg moeite om mee te leven, om s'ochtends ook nog eens met pijn op te staan was geen pretje. Hij had snel nieuwe tanden nodig, het recht winnen op een andere manier dan kracht. Daarbij was Brat in de plaats van Sinclaw gekomen, ook nog een tegenvaller.

In ieder geval had hij niet zoveel tegenslag als Shade nu had. Hij had Cobra wel zien kwijlen over de andere katjes in Shadowclan. Zou Shade het al weten dat haar trouwe man niet alleen lag te kroelen met haar? De tom ging zitten. De geur van de she-cat vulde zijn neusgaten. Misschien kon hij wel eens met haar babbelen.. babbelen over zoete wraak. Er waren weinig dingen dat hem interesseerde maar een portie goeie wraak en drama .. daar stond hij altijd voor te popelen.


you & me, lets make this world our hell.  Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
you & me, lets make this world our hell.  Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: you & me, lets make this world our hell.    you & me, lets make this world our hell.  Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 19:03


Ze was woest, boos. Katten meden haar en ze wist waarom. Haar gezicht stond op onweer en iedereen die voor haar voeten liep krijg een klauw naar hun kop toe. Hoe had Cobra haar zo kunnen verraden? Haar voor gek kunnen zetten? De kater was naar een nieuwe low gezonken. Ze zou ongetwijfeld het lachertje van BloodClan zijn nu. De domme poes die zich had laten bespelen en de grote leider die zijn kanon afgevuurd had. In meerdere kattinnen. Woest sloeg ze een hoop aarde om. Haar ogen schoten om, een slachtoffer uitzoekend. Orchis. De rare konijn-achtige kater zat daar maar in het kamp. Ze liep naar hem toe. "Wat sta je daar dom voor je uit te loeren? Lach je me uit, net als de rest?" siste ze boos. Kwaad zwiepte de kattin met haar staart heen en weer. Lachertje van de eeuw dit.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
you & me, lets make this world our hell.  3HdqnGZ
me, myself & i
365
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: you & me, lets make this world our hell.    you & me, lets make this world our hell.  Icon_minitimema 27 apr 2020 - 17:54


you & me, lets make this world our hell.  Dd5cjs10

Zijn oren stonden overeind toen hij pootstappen hoorde. De blauwe ogen waar onweer in afspeelde richtte op de zijne. Haar grote lijf kwam naar hem toe gezet. Ze was kwaad, begrijpelijk, en reageerde dit half op hem af. Ze vroeg als hij haar ook uitlachte, net als de rest. De tom schudde zijn kop en gaf een lik over zijn poot heen. Hij sloeg zijn klauwen uit en keek naar zijn nagels die blonken in de nacht. ''Shade, als je me een beetje kent dan weet je dat ik door iedereen uitgekotst word. Ik weet hoe het voelt om uitgelachen te worden.. ik ben niet zo laag om dat terug te doen.'' Hij legde zijn poot weer terug op de grond en klapte zijn nagels weer terug in. Orchis keek eventjes over de schouder. Wou er zeker van zijn dat hij alleen met de zwarte she-cat bevond. ''Ik weet wie het zijn.'' Zei hij toen plots. Hij keek de partner van Cobra aan. Eigenlijk ook wel belachelijk dat ze nog partners waren nadat Cobra op verschillende poezen zat te kwijlen. ''Alleen de vraag is, wiens schuld is het, wie zal er boeten?'' De she-cats.. of Cobra.


you & me, lets make this world our hell.  Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
you & me, lets make this world our hell.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: