I've sold my soul



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 I've sold my soul

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
I've sold my soul DPKsfdL
Cynthia
3250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: I've sold my soul   I've sold my soul Icon_minitimevr 24 apr 2020 - 23:04

Hij begon het wachten langzaam zat te worden als hij eerlijk was. Maar hij had een tijd en plaats afgesproken met de andere clans, dus nu zou het wachten zijn. Om zijn lichaam de tijd te geven zoveel mogelijk te herstellen, ook al wist hij stiekem wel dat het lang niet genoeg zou zijn, maar dat was niet belangrijk. Hij had een plicht naar zijn clan toe, die Tallstar nooit series had genomen en hij juist wel. Alleen de gedachte aan Tallstar deed een woede in hem opborrelen die hij nooit had verwacht te voelen voor de kater. Hij was een verrader, ze waren allemaal verraders, stuk voor stuk. Iedereen die de kant van Bloodclan of Sinclaw gekozen had waren verraders. Hij zou Tallstar dan ook fatsoenlijk afzetten wanneer het zover was en elke verrader die er was verbannen. Hij moest zijn clan weer kunnen vertrouwen hoe hard het ook ging zijn.

[Squirrelplume]


If you are strong, you'll find responsibility
I've sold my soul 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
I've sold my soul Tumblr_mblfgq5RBb1riak4eo1_250
Bo~
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelplume
BerichtOnderwerp: Re: I've sold my soul   I've sold my soul Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 19:50

Can you help me unravel my latest mistake
Ze had het gehoord. Via via. Ze was er niet bij geweest toen Pantherstar RiverClan bij elkaar had geroepen, maar er zou een oorlog aan komen. Ze wist niet zo goed hoe ze zich daarover moest voelen maar dan weer, ShadowClan had iets van hen te goed, dat was duidelijk. Ze snapte alleen niet waarom ze zo veel en vaak moesten vechten. Onderhand was RiverClan de clan die het vaakste vocht met iemand uit het bos. Ze mocht hopen dat dit voorlopig het laatste ding was. Dat ze hierna voor een langere tijd niet meer hoefden te vechten. Dat dit het einde zou zijn van een periode waar er veel in werd gevochten. Er moest tijd zijn voor rust voor hun clan. Wat als ze nog meer katten kwijt zouden raken aan nutteloze gevechten? Maar goed, ze kon het ShadowClan niet kwalijk nemen. ShadowClan had het van hen te goed om mee te komen vechten. Haar ogen vielen dan ook op de Deputy (leader?) van ShadowClan. Zonder enige twijfel stapte ze op de oudere kater af, met een brede glimlach. ”Hallo Acorndust. Of moet ik meneer zeggen? Ik vroeg me af of je het oké vond als ik bij je kwam zitten, het is natuurlijk ook oké om nee te zeggen hoor! Dat laat ik compleet aan je over maar ik zou het wel heel gezellig vinden om even met je te praten over van alles en nog wat, ik had niet eens iets specifiek in m’n hoofd.” Begon ze al meteen te ratelen, waar ze oh-zo bekend over stond in haar eigen kamp. Maar goed, Acorn was niet van hun eigen kamp. Dus die was het waarschijnlijk niet gewend ook, of hij moest zelf ook zo’n iemand in de clan hebben. Maar dat wist ze niet! ”Ik bedoel- vind je het oké?” vroeg ze met een schaapachtige glimlach aan de kater.


I've sold my soul Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
I've sold my soul DPKsfdL
Cynthia
3250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: I've sold my soul   I've sold my soul Icon_minitimevr 29 mei 2020 - 21:36

Riverclanners waren praters of in ieder geval een aantal van hen. Zo ook deze poes die naar hem toe kwam, Squirrelplume als hij de naam goed had. Ze begroette hem, dat was een goed begin, maar daarna volgde veel woorden en leek de poes maar door te blijven ratelen. "Stel de vragen alsjeblieft een voor een." Sprak hij dan ook vrijwel meteen als eerste. Hij zou voor nu zijn best doen te beantwoorden wat ze al had gevraagd, maar als ze zo door bleef gaan, zou hij het niet meer bij kunnen houden. "Acorndust is goed." Ook al zou dat hopelijk niet lang meer zo blijven nu dat het duidelijk was dat Tall de clan toch echt verraden had. "En het is goed dat je erbij komt." Hopelijk zou ze wat minder gaan ratelen, maar hij betwijfelde het ten sterkste.


If you are strong, you'll find responsibility
I've sold my soul 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
I've sold my soul Tumblr_mblfgq5RBb1riak4eo1_250
Bo~
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelplume
BerichtOnderwerp: Re: I've sold my soul   I've sold my soul Icon_minitimeza 30 mei 2020 - 0:28


Ja, het boeide Plume echt niet tegen wie ze aan het praten was. Of het nou een riverclanner of de shadowclan deputy was. De kater was hier met een reden dus dan was het voor haar net zo makkelijk om een gesprek op te strijken met de kater. Hij was de hot news van de omgeving natuurlijk, iedere riverclanner wilde onderhand met de kater spreken. Dat of heel hard ontwijken, er was niet echt een in-between geweest. Of die had zijn in ieder geval nog niet gezien en zouden die haar pas opvallen nadat de kater weg geweest zou zijn. ”Stel de vragen alsjeblieft een voor een.” klonk er van de kater af, waarop ze even onhandig glimlachte naar hem. Oeps, dat was altijd een slechte gewoonte van haar waar ze niks aan kon doen, maar ze zou het proberen om er op te gaan leggen. En dan zou de deputy van ShadowClan misschien wat minder boos zijn. ”Acorndust is goed.” klonk er van de gestreepte kater af, waarop ze even langzaam knikte. Oké, dus Acorndust zou ze hem maar gaan noemen ook. Al was het ook leuk geweest om hem gewoon simpel Acorn te noemen of meneer, bijna niemand wilde meneer genoemd worden terwijl het gewoon een hele normale manier was om met iemand te praten, dat was raar toch? ”En het is goed dat je erbij komt.” Ze straalde bijna van geluk terwijl ze wat dichterbij de kater stapte en ging zitten zodat ze op een goede afstand stonden om te praten. Ja straks was hij met heel veel super secret dingen bezig waar ze niks van mocht weten!! Dat wilde ze natuurlijk niet onderbreken he, vooral met de oorlog die op komst zou komen. ”Mijn naam is Squirrelplume! Maar je mag me ook Squirrel of Plume noemen, ik reageer op beide namen!” sprak ze met een brede glimlach tegen de kater terwijl ze naar haar pluizige staart wees met haar poot. De reden waarom ze de naam had gekregen, voor haar pluizige staart en omdat net haar staart rood was natuurlijk. Was een mooie referentie naar eekhoorns. ”En ik praat soms een beetje veel, dus als ik teveel praat moet je me maar even een stomp geven of je poot voor mijn mond doen. Soms heb ik het niet heel erg door.” Goed, ze sprak nog steeds veel, maar minder dan dat ze normaal zou doen. Soms kon ze echt hele paragraven vertellen aan één stuk door, soms voor adem happend terwijl ze aan het praten was. Maar dat was op dit moment niet het geval.


I've sold my soul Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
I've sold my soul DPKsfdL
Cynthia
3250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: I've sold my soul   I've sold my soul Icon_minitimezo 31 mei 2020 - 14:21

Hij had de naam dus inderdaad goed gehad, ook al was de uitleg van waarom ze haar naam gekregen had wat overbodig. Hij was in ieder geval niet van plan om hetzelfde te doen voor zijn naam, want dat kwam min of meer neer op het feit dat zijn vacht voor het grootste deel bruin was. Ze had zeker gelijk dat ze veel praatte en de 'soms' mocht ze wel weglaten als de korte interactie de ze hadden iets was om op af te gaan. "Praten doe je zeker veel." Sprak hij dan ook. "Is er iets specifieks waar je over wilde praten?" Sommige kwamen met een doel als ze met hem praatten, anderen waren juist nieuwsgierig naar hem, omdat hij een deputy van een andere clan was. Meestal kreeg je de kans niet om zo makkelijk te praten met de deputy van een andere clan.


If you are strong, you'll find responsibility
I've sold my soul 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
I've sold my soul
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: