Cat and Mouse [Sigrun] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cat and Mouse [Sigrun]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Editor
Cat and Mouse [Sigrun] Yx3a1dao_o
Babs
2168
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Cat and Mouse [Sigrun]   Cat and Mouse [Sigrun] Icon_minitimeza 25 apr 2020 - 19:42

Pepperpaw was ontzettend moe. Ze had een hele tijd aan de rand van Bloodpaw's nest gezet, totdat ze zo ontzettend begon te knikkebollen dat het echt tijd werd om een keertje te gaan slapen. Naast het feit dat ze graag bij haar grote broer was, was de medicine cat den op het moment tevens haar toevluchtsoord van Bloodclan. Als ze in die den was, kreeg ze niet zoveel mee wat er in het kamp gebeurde. En aangezien ze het kamp niet uit mocht, was ze daar graag... Maar nu moest ze wel dit gevaarlijke kamp door, met al deze Bloodclan katten. Pepperpaw slikte en liep in een streep door naar de apprentice den, proberend zo min mogelijk op te vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sigrún
Member
Cat and Mouse [Sigrun] 257476_WpHZ4bSH
x
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: Re: Cat and Mouse [Sigrun]   Cat and Mouse [Sigrun] Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 22:57

What'cha gonna say? When we're standing top
Het leven was luxe. Het leven was fijn. Meer kon ze er niet van maken. Ze hadden succesvol ShadowClan overgenomen, makkelijk, zonder ook maar enige twijfel. Weet je wel niet hoe makkelijk dit was geweest? Oh wat fijn als de leader van ShadowClan meewerkte. Jammer was het wel een beetje, dat hun eigen commander was overleden door haar eigen dochter. Zwak, dus Cyren had toch gelijk gehad. Al die katten die vanuit de clans naar de Elite kwamen waren zwak en hielden het niet lang genoeg vol. Jammer, het was een aardige powervrouw geweest die de macht had gekregen. Maar goed, ze kon nu ook zeker niet gaan klagen, want de nieuwe commander was nu haar eigen mentor, eentje die ook erg sterk was en oh- wat hield ze van de vibe van de poes. Het gaf zelfs haar iets van dat ze moest op passen en dat had ze niet bij heel veel katten. Er waren wel wat doden gevallen bij de Clan, maar goed he dat moest soms gewoon even gebeuren. En dan nog niet eens te bedenken dat hun medicine cat naar hun overgestapt was. Dat zou nog wel leuk vonden, hij leek niet het type van de oude commander geweest te zijn. Ze stapte het kamp van ShadowClan rustig weer in, in haar bek een eekhoorn geklemd. Oh, ze hield zoveel van eekhoorns he, het was echt een feest om dat te kunnen eten. Haar ogen werden getrokken door een point apprentice die een rechtstreekse lijn door het kamp maakte, doelbewust. Een geamuseerde glimlach verscheen op haar glimlach, waarna ze de weg voor haar leeftijdsgenoot maakte. Ze leek dan toch zeker wel op een leeftijdsgenoot. Wat onzekerder en wat angstiger dan dat zij was, dat wel. Ze legde haar prooi tussen haar poten neer, wel ietwat beschermend. Want zelfs zij wist dat sommige bloodclanners er geen probleem van zouden maken om prooien van elkaar te stelen. ”Hey daar,” sprak ze met een rustige glimlach op haar gezicht tegen de apprentice. Zo was ze altijd, inpalmen. Wie weet wanneer ze deze apprentice nog eens kon gebruiken. ”Honger? Ik krijg dit nooit in m’n uppie op.” Want hey, ShadowClan mocht niet meer zelfstandig jagen, dus dat zou moeten klinken als feest tussen haar oren, toch?
Ɓσ


Cat and Mouse [Sigrun] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cat and Mouse [Sigrun]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: