Signals - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Signals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 16:37


Haar papa leek te schrikken van haar, wat haar alleen maar blijer maakte, en het inspireerde haar ook om er nog een schepje bovenop te doen. Helaas dacht de kater daar anders over, want hij schudde haar al snel van hem af. Ze vloog eventjes door de lucht en kwam met een 'oof' op de grond terecht. Al snel kwam ze weer overeind en ze keek hem boos aan. Ze stampte boos met haar pootje op de grond. 'Wat zei ik over valsspelen bluekit?' klonk er van de kater af op een serieuze toon. 'Doe het alleen als je zeker weet dat je het kunt winnen.' Hmpf. Dat kon ze hoor! Maar voordat ze nog een reactie kon geven kwam Pepperpaw tussenbeide, die vertelde dat zij een kleine, grote jager was. Bluekit glimlachte trots en knikte. Dat was ze zeker! 'Ze heeft je toch niet lastig gevallen he?' vroeg haar papa toen. Bluekit snoof. 'Natuurlijk niet!' antwoordde ze de vraag voor Pepper. 'Wij willen logeren vannacht! Dat kan wel toch?' Ze ging er vanuit dat het wel kon. Haar papa zou niet moeilijk doen.


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 17:35

Pepperpaw kon het niet helpen dat een zachte grinnik uit haar keel ontsnapte toen ze Bluekit en Bluejay bezig zag. De kitten was vol enthousiasme op haar vader gedoken, wie haar vervolgens betichte van valsspelen. Ze schudde haar hoofdje lichtjes en bleef met een glimlachje toekijken. "Oh nee hoor," verzekerde ze Bluejay met een brede lach, " Ze heeft me laten zien hoe goed ze al kan jagen." Ze glimlachte trots. Ze had Bluekit zelfs wat geleerd. Alsof ze een mentor was. Vervolgens vroeg Bluekit aan haar vader of ze mochten logeren en Pepperpaw knikte instemmend. Ze vond het wel gezellig en alleen liggen was op het moment toch naar...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Signals - Pagina 3 Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimema 27 apr 2020 - 16:28

Bluekit had al gouw zijn vraag beantwoord, de grote kater had ook niets anders verwacht, maar de kitten negeren was waar hij het beste in was. Hij had de vraag immers niet aan haar gesteld, dus luisteren naar haar antwoord zou hij ook niet. "Oh nee hoor," antwoorde de apprentice " Ze heeft me laten zien hoe goed ze al kan jagen." De grote kater glimlachte warm, blij dat hij niet de enige was die de potentie in zijn dochter zag, hoewel de apprentice het ook uit aardigheid kon zeggen om zo de dromen van de kitten niet kapot te maken. Bovendien zag iedere ouder potentie in hun nakomelingen of niet soms? Hoe je het ook went en keert, de kitten had Pepperpaw zo te zien niet lastig gevallen en bluekit kon ongestraft weer een andere dag doorkomen, over veranderingen groten dan hun dagelijkse leven gesproken. 'Wij willen logeren vannacht! Dat kan wel toch?' vroeg zijn dochter enthausiast. Verward liet de kater zijn blik op het pluisje rusten "Logeren?". Even dacht de kater na, een logeer feestje? Nu? Misscihen was het nog beter ook, samenhang van de clan was zeker nu de nummer 1 prioriteit en een slaapfeestje kon hier toch goed aan bijdragen? Zeker nu had peperpaw liefde vanuit haar eigen clan nodig, pret met katten uit haar eigen clan, alles om even de grotere problemen van hun huidige bestaan te vergeten. "Weet je wat" begon hij dsn ook glimlachend "Das nog niet eens een gek idee kleintje". Met een knikje stond hij op, en duwde bluekit speels omver "Kom op slowpoke, tijd om ons nest steenvrij te maken hm" en daarmee draaide hij zich om richting de ingang van de nursery "Ik weet zeker dat je grote vriendin heel graag je stenen wilt zien hm"BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 23:31


Haar papa reageerde niet op haar antwoord, maar luisterde naar Pepperpaw. Bluekit was te enthousiast om daar nu iets aan te doen, want dit ging immers om belangrijkere dingen, zoals logeren. De kater leek eerst verbaasd. Ze knikte dan ook heftig van ja toen hij het woord logeren herhaalde. 'Weet je wat,' begon hij toen glimlachend. 'Das nog niet eens een gek idee kleintje.' Hij knikte en stond op, en duwde haar toen plots omver! 'Hey!' mauwde ze terwijl ze snel weer overeind sprong en naar zijn poot hapte. Maar tijd om boos te zijn was er niet, want zij en Pepperpaw zouden gaan logeren! 'Kom op slowpoke, tijd om ons nest steenvrij te maken hm,' zei hij en draaide richting de Nursery. Bluekit keek enthousiast om naar Pepperpaw, springend van blijdschap. 'Ik weet zeker dat je grote vriendin heel graag je stenen wilt zien hm.' Blue knikte nogmaals, haar nek zal onderhand wel gebroken zijn, en ze draaide weer naar Pepperpaw toe. 'Jaa, ik heb een super mooie steen, die móét je zien hoor!' miauwde ze blij. 'Kom, ons nest is heel zacht! Behalve die ene keer dat ik er stenen in had gelegd omdat papa altijd vervelend doet, maar zoveel liggen er niet meer in hoor!' Dartelend volgde ze haar vader naar de Nursery, af en toe om kijkend of Pepperpaw haar zou volgen.


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 21:59

Het was een prettige sfeer tussen Bluekit en haa vader, ondanks dat ze af en toe een beetje zaten te kibbelen. Pepperpaw's glimlach verwaterde iets bij het aangezicht van de gezellige familie taferelen en haar blik gleed kort af naar de leader's den. Haar vader was daar waarschijnlijk. En ooit hadden zij het ook zo gezellig gehad. Maar ze werd al snel weer bij de les getrokken toen Bluejay en Bluekit begonnen te praten over het logeren. Ze keek met een hoopvolle glimlach omhoog naar de kater om Bluekit's woorden bij te staan. Gelukkig stemde Bluejay in en Pepperpaw sprong tot haar pootjes met een blije glimlach. "Natuurlijk wil ik je stenen wel zien," miauwde ze vrolijk, waarna ze achter de kitten aanliep. De schaduw van de den viel over haar heen en ze knipperde eventjes een paar keer om aan het donker te wennen. Maar vervolgens volgde ze Bluekit meteen naar het nest. "Nou, laat de verzameling maar zien!" snorde Pepperpaw, zachtjes grinnikend om de stenen in het nest opmerking. Wat een doerak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Signals - Pagina 3 Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimedi 5 mei 2020 - 15:06

'Jaa, ik heb een super mooie steen, die móét je zien hoor!' miauwde ze blij. "Natuurlijk wil ik je stenen wel zien," mauwde de aprentice als vrolijk als de kleine kitten zelf. 'Kom, ons nest is heel zacht! Behalve die ene keer dat ik er stenen in had gelegd omdat papa altijd vervelend doet, maar zoveel liggen er niet meer in hoor!' ratelde deze kitten verder, bluejay kon wel smelten zelfs al deed haar actie zijn arme rug veel pijn, hij had haar inteligente move wel zeer gewaardeerd voor wat het was., ergens kon de kater zelfs trots vinden in zijn puizenbollekes hersentjes. "Mhmm" bromde hij ook wel met niet geheel passende ergenis Mijn rug heeft het goed onthouden lil blue" knikte hij met een schud van zijn grote kop. "Nou, laat de verzameling maar zien!" de apprentice leek de kitten haar actie wel leuk te vinden, hij hoorde die grinnik wel hoor tutut ook gewoon geen respect voor zijn arme rug, maar het verminderde zijn strakke glimlach voor geen seconde. Met een kleine plof ging de kater zitten en keek geamuseerd toe naar de twee vriendinnetjes, het was een warm uitzicht in een koud lijkende wereld, en al gouw was hjj alles buiten de den al weer vergeten, hierbinnen was het warm, hierbinnen was het goed.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimevr 8 mei 2020 - 15:35


Pepperpaw zei dat ze haar stenen wel wilde zien. Nou, mooi zo! Want Bluekit zou ze hebben laten zien zonder dat ze het gewild had. Ja, graag of niet. Of toch wel. Het maakte ook niet uit, want Pepper wilde ze toch wel zien. Bluekit negeerde de opmerking van Bluejay, want dat was toch zijn verdiende loon geweest! Moest 'ie maar niet zo vervelend doen, duh. Dartelend rende Bluekit naar haar nest en sprong erin. 'Kijk! Dit is de beste steen!' vertelde ze trots en ze liet de mooie gladde steen zien zie ze als eerst gevonden had. 'Dit is de speciaalste steen ook, want de rest is alleen voor papa, maar daar zitten ook wel mooie stenen tussen hoor!' miauwde ze met een lachje. 'Wil jij er ook één?? Je mag kiezen hoor!' Dat zou ze toch wel leuk vinden, een steen? Waarom niet?


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 15:10

Met een nieuwsgierige expressie liep Pepperpaw achter Bluekit aan, nog eventjes beleefd knikkend naar Bluejay om aan te geven dat ze hem niet zou passeren. Ze zou hem echter later vast nog wel spreken, eerst nog een slaapfeestje en daarna zagen ze wel verder. Ze stapte dan ook achter de kitten aan om haar stenen collectie te aanschouwen met een zachte glimlach. Voorzichtig ging ze naast het nest zitten, haar hoofdje nieuwsgierig scheef houdend om het allemaal te volgen. "Wat een mooie stenen Bluekit," snorde Pepperpaw zachtjes, haar blik zacht, "Ik wil best wel een steen, maar uit welke stenen mag ik kiezen dan?" Voordat ze de verkeerde steen uitkoos.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Signals - Pagina 3 Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 12:19

Lieftallig keek de kater toe hoe Bluekit enthausiast was over iets simpels al steentjes. Het was mooi om te zien hoe die kleintjes enthausiast waren over de kleinste dingen. Kort liet hij zijn blik over pepperpaw heen glijden die beleefd naar hem knikte. Vriendelijk knikte hij terug terwijl hij iets wat naar achteren stapte, van hem mocht ze wel wat dichtbijer komen hoor, ze moest immers een goedeze steen keuze maken, Bluekit geeft nooit stenen weg dus een kans als deze moest ze goed serieus nemen. Maar bovenal was de kater gewoon blij dat Bluekit vrienden had gemaakt. Zelf was hij immers bang geweest dat het kleintje moeite mee ging hebben. Ze was altijd zo bazig, zo koppig, het zou hem niets verbazen als het andere ervan weerhield closer met haar te willen worden. Nee, hij mocht de Flame point wel, en zo te zien kon ze het best wel goed vinden met Bluekit. Ja, dit beloofde nog is een gezellige avond te worden, eindelijk weer iets lichts in deze zware tijden, genieten toch?BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 17:22


Pepperpaw ging naast het nest liggen en hield haar kopje scheef terwijl ze haar stenen bewonderde. Bluekit grinnikte zachtjes. Alleen deze ene steen vond ze echt mooi, de rest waren gewoon random gepakt om haar papa te pesten. Maar sommige waren inderdaad wel mooi, ja. Pepper vroeg uit welke stenen ze mocht kiezen. Bluekit glimlachte en schoof haar eigen speciale steen dichter naar haar toe. 'Allemaal, behalve deze!' verklaarde ze terwijl ze haar pootje op haar steen legde. Pepper zou vast wel blij zijn met een steen, ook al was het origineel bedoeld voor haar papa. Maar alsnog. Nu konden ze steen buddies zijn!


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 20:32

Pepperpaw had zichzelf met een glimlach naast het nest laten zakken en luisterde geduldig naar wat Bluekit allemaal te vertellen had over haar collectie. Het deed haar eigenlijk een beetje aan zichzelf denken. Pepperpaw had als kitten echter geen stenen verzameld, maar veren. En op het moment had ze nog steeds een veer in haar nest liggen die ze van Acorndust had gekregen heel wat manen geleden. Ze knikte met een blij lachje naar Bluekit toen deze aangaf dat één steen off limits was. Nou, dat kon prima hoor. Bedenkelijk keek ze naar de stenen, ze wilde wel een serieuze keuze maken. En uiteindelijk tikte ze een glad, wit steentje aan. Het deed haar denken aan een kleine ster. "Dan deze graag," besloot ze met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Signals - Pagina 3 Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimedi 9 jun 2020 - 18:22

Signals - Pagina 3 Pixl_b10

Met een glimlach keek de kater toe hoe de twee praatte over iets simpels als steentjes, en tot zijn verbazing leek Pepperpaw ook echt goed na te denken over haar keuze. Hijzelf deed altijd maar wat als Bluekit hem weer is een steentje aanbood, veel aandacht gaf hij er nooit echt aan, het was immers maar een steen. Bovendien eindigde ze 9 van de 10 keer toch in zijn nest, om hem zowat een halve rug breuk te schenken, misschien voortaan toch maar de wat kleinere steentjes kiezen? Of net zo'n gladde als de apprentice koos, die hadden geen puntjes die hem altijd zoveel pijn bezorgde. "Goede keuze pepperpaw" Mauwde de kater kalm, een glimlach nog altijd op zijn snoet, buiten de gladheid was het  dan ook best een mooie steen, voor zover stenen mooi konden zijn.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimema 15 jun 2020 - 0:23


Bluekit wachtte een beetje ongeduldig maar met een grote glimlach op haar gezicht af op welke steen Pepperpaw zou kiezen. Uiteindelijk koos ze voor een klein, wit steentje. Wow, die was ook wel mooi ja! Haar papa zei dat het een goede keuze was en Bluekit knikte enthousiast. 'Ja inderdaad, hij is heel mooi! Past bij je, jij bent ook mooi!' miauwde ze met een glimlach. Pepperpaws vacht leek op die van haar, alleen was zij oranje in plaats van grijs! Bluekit zou haar vachtje nooit willen ruilen, maar het paste Pepper. Ze keek op naar haar papa. 'Gaan we nu slapen?' Dit was immers een slaapfeestje, daar moest je bij slapen toch? Ook al was ze niet echt moe, maar dat was ze stiekem wel, maar ze was lekker druk weer. Kleine kinderen ook hè..


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 20:27

Het was een moeilijke keuze geweest, maar uiteindelijk had ze een steen uit weten te kiezen. Aangezien ze eerst in gedachten verzonken was, had ze in eerste instantie helemaal niet gemerkt dat Bluejay hen gevolgd was. Ze schrok dan ook lichtjes op toen ze zijn stem hoorde en keek over haar schouder naar de kater. Voor een paar hartslagen was haar gezicht nog gevuld met schrik, maar daarna brak er een warme glimlach door op haar gezicht. "Dank je Bluejay!" miauwde ze, met oprechte blijdschap in haar stem. Warme bubbels van geluk lieten haar zich warm voelen. Sinds haar vader raar was gaan doen, zocht ze een beetje geborgenheid bij andere katten. Dus nu Bluejay zo vriendelijk deed, deed het haar meer dan dat ze wilde toegeven. Daarna keek ze weer naar Bluekit, wie aangaf dat ze mooi was. "Dank je wel Bluekit," miauwde ze met een glimlach. Ze was het er zelf niet helemaal mee eens, maar het was niet de moeite waard om met een kitten hierover te gaan bakkeleien. "Als je wil slapen, kunnen we gaan slapen?" miauwde ze, met een schuin oog naar Bluejay. Wat was haar normale bedtijd? Moest ze nu al slapen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Signals - Pagina 3 Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimedo 18 jun 2020 - 16:55

'Ja inderdaad, hij is heel mooi! Past bij je, jij bent ook mooi!' piepte Bluekit enthausiast, dit enthausiasme delend met Pepperpaw die hem vreugdig bedankte. De zilveren kater glimlachte, lichtjes van plezier dansend in zijn diepe blauwen ogen bij het zien van de vreugde bij de twee. Even leek alles buiten stil te staan, leek alle drama van eerder niet meer te bestaan. Hierbinnen in de nursery was het vreugdig, en zelfs iets simpels als een slaapfeestje betekende voor even de wereld. 'Gaan we nu slapen?' Vroeg bluekit, tot Bluejay's verbazing, normaal gesproken moest hij de kitten het nest in douwen, of haar eventjes een rondje laten rennen. Maar echter bleek het feit dat het een slaapfeestje was het jonkie te motiveren om toe te geven dat ze moest slapen, of naja wilde slapen. "Als je wil slapen, kunnen we gaan slapen?" stelde Pepperpaw voor waarop ze de kater een schuine blik gaf. Bluejay knikte instemmend "Hmm goed idee , haal al die steentjes maar is uit het nest hm sloddervos" mauwde hij met een grijns op zijn gezicht terwijl hij zijn blik op de kleine poes legde, hij had er wel door hoor de smiecht.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Signals - Pagina 3 WOZmix6
Camilla
402
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸8 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 21:09


Slapen, op een slaapfeestje moest je slapen. Pepperpaw stemde toe, maar vroeg het duidelijk voor de zekerheid even aan haar vader. Bluekit keek hem verwachtingsvol aan en glimlachte blij toen hij het een goed idee vond. Top! Oh, maar ze moest wel de steentjes uit het nest halen. Hm, nou ja, vooruit dan maar. Omdat Pepperpaw mee slaapt. Bluekit knikte dus gedwee en draaide naar de steentjes. Ze pakte ze tussen haar voorpootjes en duwde ze over de rand van het nest. Sommige kostte wat meer moeite dan de anderen, maar uiteindelijk was het nest zo goed als steen vrij. Ze glimlachte breed naar de twee oudere katten en sprong op en neer in het nest. 'Kom Pepper, dan gaan we slapen!' piepte ze enthousiast en ze rolde zichzelf al op in een pluisballetje.


and you liked me, cause i was blue
Signals - Pagina 3 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Signals - Pagina 3 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Signals   Signals - Pagina 3 Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 0:01


Bluejay noemde dat Bluekit de stenen dan wel het nest uit moesten en Pepperpaw greens eventjes kort naar hem. Ja, daar zou de oudere warrior vast wel blij mee zijn, een excuus. ”Ik help je wel,” bood ze snorrend aan, waarna ze met overmatige voorzichtigheid de kostbare stenencollectie het nest uithaalde. Ze wilde ze immers niet beschadigen, deze zorgvuldig verzamelde stenen. Toen ze eenmaal uit het nest waren, krulde Bluekit zich meteen op, noemende dat ze gingen slapen. Pepperpaw keek eventjes naar buiten. Het was überhaupt nog licht, een beetje vroeg. Maar ach.. een dutje zou nooit kwaad kunnen. Vandaar ook dat ze zich snorrend opkrulde rond Bluekit, haar staartje beschermend rond de kitten heen. Een dutje was niet zo erg eigenlijk.. gaap.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Signals
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: