shimmering lights 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 shimmering lights

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
shimmering lights InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
107
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: shimmering lights   shimmering lights Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 17:32

shimmering lights Faint310

Oh! Ze vond het stiekem wel heel erg spannend en leuk, hoor. Iedereen leek erg gespannen en bang omdat er opeens vanalles gebeurde, maar Faintlight - die nog nooit een gevecht zelf had meegemaakt of waargenomen - vond het moeilijk om dat serieuze, naarslachtige te delen. Natuurlijk had ze verhalen gehoord over oorlogen, maar meestal waren die vol helden daden en dapperheid, dus waarom was iedereen zo bezorgd? Hoe dan ook was vooral Acorndust het punt van haar aandacht. Zover ze wist had niemand hem nog eten gebracht en hij was gewond, dus had Faintlight een vis van de stapel gepakt en liep nu in de richting van zijn geur. Toen haar snorharen over zijn vacht streken wist ze dat ze hem gevonden had en legde ze de vis voor zijn poten. "Dag Acorndust, ik dacht dat je misschien wel iets te eten kon gebruiken," te begroeting probeerde ze wat onhandig haar neusje tegen de zijne te drukken, waarna ze naast hem ging zitten. Het was iets wat de andere katten van haar gewend waren, maar wat misschien niet helemaal gebruikelijk was tegenover een buitenstaander. Maar dit was dan ook de eerste buitenstaander die de poes ontmoet had, en wat spannend was dat zeg! Hopelijk vond hij haar wel aardig. Aandachtig besnuffelde ze hem. "Oh! Sorry, ik ben trouwens Faintlight. Je ruikt zo bijzonder, is dat hoe alle Shadowclanners ruiken?" haar glazige oogjes waren groot en haar oortjes stonden vol interesse overeind.


&Acorndust
Oh, to see without my eyes
shimmering lights Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
shimmering lights DPKsfdL
Cynthia
3290
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: shimmering lights   shimmering lights Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 20:23

Hij had een rustig plekje in het kamp gekozen en zich daar neegelegd. Althans voor zover dat mogelijk was, want iedereen leek hem in de gaten te houden of iets van hem te moeten. Hij had dan ook niks van de prooistapel gepakt, zich ergens bezwaard voelende dat hij er niks aan bijgedragen had en als hij eerlijk was had hij geen idee of hij vis te eten zou vinden. Hij merkte op dat een wat jongere kat naar hem toe kwam lopen met een vis en merkte al gauw op aan haar doen en laten dat ze waarschijnlijk niet kon zien. Kort keek hij naar de vis die ze hem gebracht had en duwde zijn snuit er tegenaan. Het voelde raar aan, maar echt klagen kon hij er niet over en zou hij ook niet doen. Hij nam voorzichtig een hap en kauwde op de vis. Hij kon niet zeggen dat het lekker was, maar het zou moeten doen. "Acorndust," Sprak hij zijn naam alsof dat nog niet duidelijk was voor de ander. "En ik denk dat de meesten zo zullen ruiken." Tenzij hij nog steeds naar de dirtplace rook, want dan was dat zeker niet het geval, maar dat kon hij zelf lastig zeggen.


If you are strong, you'll find responsibility
shimmering lights 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
shimmering lights InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
107
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: shimmering lights   shimmering lights Icon_minitimema 25 mei 2020 - 16:33

shimmering lights Faint310

Aan de geluiden te horen was Acorndust op haar vis aan het knabbelen. Tevreden glimlachte ze zijn richting op, zoals haar geleerd was dat beleefd was. Of hij het lekker vond kon ze niet bepaald ruiken, maar voor haar was het zo duidelijk als klaar lichte dag dat vis lekker was, dus dacht ze er niet eens over na dat hij het ooit vies zou kunnen vinden. Haar wereld was altijd een beetje klein gehouden, eerst door haar overbeschermende moeder en later door alle andere katten die haar nog wel eens met zijde zachte handschoentjes wilde behandelen. Voor haar idee was de rivier oneindig en aten alle clans daarvan. Acondust, zijn naam was Acorndust, en kennelijk roken alle shadowclanners zo. Faintlight giechelde zachtjes. "Jullie ruiken zo bijzonder! Naar de bomen hier ver vandaan en aarde en..." ze merkte dat ze aan het wegdromen was en schudde even haar kop om weer bij te zijn. "Sorry, Acorndust. Zou je mij iets meer willen vertellen over hoe jullie territorium is? Ik ben zo benieuwd!" ze zuchtte dromerig, niet helemaal bewust van hoe ze aan het babbelen was. "Oh! Ik zou er alles aan doen om eens er te mogen komen,"Oh, to see without my eyes
shimmering lights Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
shimmering lights DPKsfdL
Cynthia
3290
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: shimmering lights   shimmering lights Icon_minitimevr 29 mei 2020 - 21:38

Hij nam nog een hap van de vis en deed zijn best het te kauwen en door te slikken. Ergens miste hij de prooi van zijn eigen territorium nu al, maar hij kon moeilijk de vis weigeren die een elder van Riverclan hem had gebracht. Het kon tenslotte niet anders. De poes was nog jong, maar duidelijk blind. Hij merkte het in de manier hoe ze zich gedroeg. Hij vond niet echt dat hij bijzonder rook, riverclan daarentegen rook heel erg naar vis en of hij dat nou prettig moest vinden was niet de juiste beschrijving. De vraag of hij wat meer over zijn territorium kon vertellen verbaasde hem lichtjes, maar een algemene beschrijving zou geen kwaad kunnen, ook al was hij er vrij zeker van dat ze nooit op zijn territorium zou komen. "Het is beter als je er niet komt." Sprak hij dan ook. Te veel moerassen om in te verdrinken en ze was een riverclanner. "Een groot deel van het territorium bestaat namelijk uit moeras en als je niet oppast kun je erin verdrinken." Het was ook totaal anders dan de rivier en een stuk verraderlijker als je het hem vroeg. "Verder hebben we veel dennenbomen, waardoor de grond bedenkt is met dennennaalden." Hij ging niet in op specifieke plekken, want dat was alleen voor zijn eigen clan om te weten.


If you are strong, you'll find responsibility
shimmering lights 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
shimmering lights
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: