[event] And let my voice be heard by all 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [event] And let my voice be heard by all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Member
[event] And let my voice be heard by all Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: [event] And let my voice be heard by all   [event] And let my voice be heard by all Icon_minitimezo 26 apr 2020 - 20:22


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Er was alleen nog maar ruis. Ruis en die verschrikkelijke, walgende geur van bloed die alles overstemde en overal, overal was. Het was haar eigen bloed, zelfs al was ze niet gewond. Het was haar eigen bloed die de grond besmeurde, dat nog altijd warm van haar bek droop terwijl ze het lichaam mee sleurde. Ze moest kokhalzen, maar niemand zou haar zwakte zien. Met iedere seconde leek er meer warmte uit het lichaam te vloeien, alle laatste herinneringen van een warm nest en een warme moeder te vervagen. Er was niets meer van over, niets dan een bloederig hoopje vacht en het wrak dat zij nu was. Ze kon niet eens meer huilen.

Met grote passen liep ze het kamp in, blind voor al het andere dan nog bestond. Haar lichaam was zwaar, normaal te zwaar voor haar om te dragen maar de adrenaline bracht haar een kracht die niet eigen was. Ze wilde Sinclaw neersmijten voor de poten van hun leider, spugen in diens gezicht en nooit meer om kijken. Maar ze kon het niet, ze kon haar alleen zachtjes neer leggen, alsof ze haast bang was om haar dode lichaam nu nog pijn te doen. Met ogen vol vuur stond ze daar, midden in het kamp en zich volledig bewust van alle brandende ogen die op haar vacht gericht waren. Liet ze kijken, liet ze Starclanverdomme allemaal kijken! Een deputy voor een deputy, een leven voor een leven. Ze mochten haar aan stukken scheuren, maar ze zou haar laatste adem niet uitblazen totdat iedere godvergeten bloedrat haar kamp uit was. "Kijk! Kijk allemaal, stelletje gore, vuile bloedhonden! Jullie deputy is dood, vermoord door haar bloedeigen dochter! Jullie zijn niets dan een plaag!" ze schreeuwde de woorden en spuugde naar de zwarte kater. De verwilderde blik was zichtbaar in haar ogen,maar de pijn die daarin te lezen was kon ook zij niet verbergen. En toch, toch ondanks alles stond ze met één poot beschermend over het lichaam van haar moeder heen. Niemand zou haar nog pijn doen. Oh, ze wilde huilen. Voor altijd huilen.

Wat had ze gedaan?


[OPEN VOOR HEEL SHADOWCLAN + BLOODCLAN! Sinclaw is dood en Wolfpaw draagt haar lichaam het kamp in.

x
'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[event] And let my voice be heard by all Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
[event] And let my voice be heard by all Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: [event] And let my voice be heard by all   [event] And let my voice be heard by all Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 15:13

Legends never die
they become a part of you
Haar ogen waren gericht op de ingang van het kamp. Iets kwam er door heen zetten wat haar aandacht getrokken had. Aan heet lichaam plakte nog steeds het bloed van verschillende katten. Maar aan die van haar net zo. Een brede grijns trok rond haar mond toen ze het schouwspel beter kon bekijken. Sinclaw was gedood. Ze had het gedaan. De herkende de bruine kattin meteen, ze had eerder bij de grens gestaan om ditzelfde te doen. En nu had ze het gedaan. De bruine kattin sprak.

"Kijk! Kijk allemaal, stelletje gore, vuile bloedhonden! Jullie deputy is dood, vermoord door haar bloedeigen dochter! Jullie zijn niets dan een plaag!" het kind stond nu sowieso strak van de adrenaline. Ze kende het gevoel. Ze had het zelf net nog beleefd toen ze Bloodpaw naar het randje van de dood had gedrukt. Met kalme passen liep ze naar de bruine poes toe, liet haar pluizige zwarte staart onder diens kin door glijden. "Ik ben trots op je," zei ze kalm. "Je hebt je belofte waar gemaakt. Misschien ben je dan toch nog een beetje een BloodClanner.." haar grijns werd breder voordat ze een blik wierp op het trieste dode lichaam. Sinclaw had ze nooit gemogen. De manier waarop ze door het kamp had gelopen, gesproken had. Nee. Shade was blij dat ze dood was.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[event] And let my voice be heard by all
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: