Leap and hold [training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Leap and hold [training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Member
Leap and hold [training] Jnp5-iSy_400x400
Elfje
270
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Leap and hold [training]   Leap and hold [training] Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 15:05

Like virgin snow that shows up the bloody footprints
Het was een beetje opmerkelijk, misschien, dat ze origineel uit Riverclan kwam, maar ze het Shadowclan territorium in de korte tijd dat de Elite het had overgenomen al beter kende. Toch vond ze het maar niets. De modderige grond en donkere bomen boven haar kop. Misschien kwam dat door het feit dat ze nu gewend was aan de Twoleg Place en niet aan dit stinkende woud. Toch, ze zou er maar doorheen moeten als ze wilde trainen. En dat wilde ze.
Ja, ze mocht dan misschien als enigste young one onder de zeven manen bij de overname zijn geweest, maar dat betekende niet dat ze veel te doen had gehad. Ze had haar leider, die tevens haar mentor was, gewaarschuwd dat Shadowclan op hun weg terug was geweest, maar ze had niet knoerhard gevochten in het gevecht wat zich daarna had afgespeeld. Ze wilde sterker zijn als de anderen en dus zou ze vandaag harder moeten trainen. Ook zou ze koste wat kost Aegir in willen halen met zijn training. Hij verdiende het niet om eerder member te worden als haar met hoe hij nog wegkwijnde naar het Riverclan territorium. Zijn heimwee ergerde haar misschien nog het meest in haar nieuwe leven. Kon hij zich niet gewoon aanpassen en normaal doen zoals zij had gedaan, misschien zou hij dan ook een stuk minder irritant zijn. Met een geërgerde zucht baande ze zich een weg door het laatste stukje territorium waar ze doorheen moest voordat ze bij de plek aan zou komen waar zij en Cobra vandaag haar training zouden voortzetten.

+Cobra
MONTY


Leap and hold [training] Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Leap and hold [training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: