Ups and downs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ups and downs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Ups and downs 1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Ups and downs    Ups and downs Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 15:57


Wegsmeltend in zijn eigen woede zat hij daar dan, zijn staart geirriteerd heen en weer zwiepend. Woest was hij, siedend was hij, hoe konden zijn clangenoten zo stom zijn? Twee dagen lang had hij hard gewerkt, hij had wel geteld 4 muisjes gevangen in die stomme stink tunnels en het was nog niet goed? Hij had starclan verdomme gevochten met een bloodclanner een tijdje geleden en nog was het niet goed? Alsof ze verwachten dat hij iedere dag zou werken, dat had de kater nooit afgesproken. En ja hoor, vandaag was hij er weer op uitgestuurd om te jagen, het is ook iedere dag hetzelfde. Tuurlijk hield de kater van zijn clan en tuurlijk wilde hij dat deze gevoed bleef maar betekende dat dat hij daar zin in moest hebben? Gadver nee. Met een zucht liet hij zijn boze blik over het stomme gras heen glijden, hij wilde gewoon slapen, dat is alles wat hij wilde. De zon was verdomme nog niet eens op haar hoogste punt, het was gewoon onnatuurlijk nu al wakker te zijn. Maar nee, starclan moest hen weer is straffen door de dagen uit te rekken, alsof ze het leuk vonden onschuldige katten als de kater zelf te martelen.

"Aaaah morgen Amberstorm" mauwde de kater terwijl hij zijn oren naar de bron van het naderende geluid wiebelde "Je kan ook geen moment rust hebben in Windclan huh?" mauwde hij spottend en geergerd. De kater had nu al een tijdje daar gezeten maar de blik die hij op zijn deputy legde was nog altijd vlammend met een kleine hint van vermoeidheid.

+amberstorm


Ups and downs YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
Ups and downs BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: Ups and downs    Ups and downs Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 17:47

Amberstorm had haar oortjes gespitst en haar groene ogen speurden de grond af, op zoek naar iets dat ze kon vangen en dat de clan zou voeden. Maar het eerste waar haar blik op viel was een warrior die rustig, op zijn gemak, zat. Hij zag er niet echt uit alsof hij hard aan het werk was; maar de blik die hij haar zond was moe en bozig. Een beetje zoals de blik waarmee de jonge deputy antwoordde. "Rusten kan je in Starclan.", antwoordde ze kortaf. Hoe durfde hij te klagen? Hij had nog een rustig leven, hij had geen beslissingen om te maken, patrouille's om te regelen, drills om te leiden. Het enige dat hij hoefde te doen was zijn skills scherp houden, eten meebrengen voor de clan en het gebied veilig houden van indringers.


Ups and downs 5FUjk8
Ups and downs 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Ups and downs 1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Ups and downs    Ups and downs Icon_minitimema 4 mei 2020 - 22:39

"Rusten kan je in Starclan.", antwoorde de deputy kort af. Geirriteerd draaide de kater zich naar zijn depute en sloeg even met zijn staart om zo iets van de spanning uit zijn kleine lichaam te meppen. Hoewel hij zich er niet naar voelde wist hij toch een kleine grijns op zijn sarcasme gevulde gezicht te leggen "Oh? Hm misschien most ik eens overwegen me bij hen te voegen dan" grapte hij met een scherpe ondertoon "Klinkt nu al niet zo slecht meer" knikte hij toen hij zijn uitspraak verduidelijkte "Voor je begint te zeuren, ik heb gisteren al wat gevangen, zit hier alleen om even allllll mijn energie op te sparen voor een komende jacht ey" legde hij uit met een kort knikje, alsof een waardige volle knik te veel energie koste voor de gezonde en gevoede warrior


Ups and downs YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ups and downs    Ups and downs Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ups and downs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: