Big mouth, little heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Big mouth, little heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Big mouth, little heart  Yo10
Sannemander
426
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Big mouth, little heart    Big mouth, little heart  Icon_minitimedi 28 apr 2020 - 16:16


Een lichtshow speelde voor zijn ogen als hij deze maar dicht genoeg kneep, een ware sensatie die veel intresanter was dan deze gore straat ratten die zomaar hun clan waren in gedanst alsof deze van hen was. Alsof zij zomaar manen van tradities en bloed konden omgooien, al betwijvelde de kater hoe zuiver het clan bloed nog was. Iedere generatie had zo zijn romeo en julliet, verboden liefdes leek je niet meer weg te kunnen slaan van de dagelijkse orde van de clans maar daar had de kater vrede mee. Hij zelf was wel bekend geweest romantische spelletjes buiten de clans te hebben gespeeld, hij genoot daar van. Het waren dan ook nooit meer dan spelletjes, beide wisten de regels vanaf het begin, en beiden partijen hadden er altijd vrede  mee wanneer het spel gespeeld was. Er waren altijd verliezers en winnaars wanneer je een spel speeld, en die van romantiek was daar geen uitzondering in, het was dan ook de kunst van het uitzoeken van goede verliezers waar de kater goed in was, bijna net zo goed als hij was in het winnen van het spel zelf. Maar minder loyaal aan zijn clan maakte het hem niet, spelletjes waren enkel een vrije tijds bezigheid, bovendien speelde hij het spel net zo hard met zijn clan genoten. Maar nu lag het spel stil, er was geen vrije tijd meer, iedere dag, ieder moment van de dag was een strijd die zijn clan voerde met deze moraallozen gekken.

+ Skadi first^^BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
Big mouth, little heart  Skadi-10
Elfje
596
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Big mouth, little heart    Big mouth, little heart  Icon_minitimedo 14 mei 2020 - 19:47

Ze werd het zat om stil te zitten, maar het was niet alsof ze in het kamp van het Elite veel anders zou hebben gedaan, aangezien haar mentor nu hier was. Nou was het niet echt de bedoeling geweest dat ze uberhaupt bij de overname zou zijn geweest. Young ones onder de zeven manen hadden thuis moeten blijven, maar zij had daar niet naar geluisterd om Cobra nieuws te brengen over de terugtocht die ShadowClan toen wilde gaan inblazen. Het was dan ook niet lang daarna geweest dat er een groot gevecht was uitgebroken, maar uiteindelijk hadden de boskatjes verloren. En daarom zat ze nu in het kamp, verveeld, naar de Shadowclanners te staren. Af en toe jaagde ze zo een kitten of jonge apprentice wat angst aan, maar dat werdt ook al snel saai. Haar groenblauwe ogen vielen toen op een van de warriors van de clan. Wat een belachelijke benaming was dat eigenlijk, warrior, want ze waren zo verslagen door de Elite. Toch, voor haar kon het een uitdaging zijn, en daar had ze nu toch wel even zin in. Trots liep op de warrior af. Het was duidelijk te zien dat ze niets gaf om de boskatjes en hun kamp, maar wel dat zij gezien werd.


~flutpostje


Big mouth, little heart  Skadi-11

Big mouth, little heart  COxUkZtBig mouth, little heart  E8v3o2Big mouth, little heart  Skadi_12Big mouth, little heart  Member10Big mouth, little heart  Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Big mouth, little heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: