Pink clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pink clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Pink clouds Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Pink clouds   Pink clouds Icon_minitimewo 29 apr 2020 - 19:21

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Het was een mooie ochtend, het zachte zonlicht verwarmde haar pels terwijl de jonge Apprentice buiten was gaan zitten om haar vacht aan goede verzorging te onderdoen. Het was niet zo zeer lang of moeilijk, maar de lichte kleur vertoonde makkelijk viezigheid, en vies werd ze wel als ze lang trainde, heel modderig was het gelukkig meestal niet maar dat betekende niet dat ze geen aandacht moest besteden aan haar eigen lichaam. Het duurde dan ook niet lang voordat Honorpaw ontspannen met knipperende ogen haar poot likte en over haar oor wreef. Het was nog niet zo heel lang geleden dat haar moeder dit aan de kittens had geleerd, het was een apart besef. Het zijn van een Apprentice, het trainen tot het worden van een sterke Warrior. Honorpaw hoopte dan ook maar al te graag dat ze het kon voltooien zonder al te veel problemen, het zou wat zijn. De dochter van Pantherstar die ergens in faalde, daarnaast had ze zichzelf beloofd zich niet door Hermitpaw op de kop te laten zitten. Hij verdiende nog steeds nauwelijks een waardige blik van de jonge kattin, hij mocht dan wel de broer zijn van haar beste vriendin maar echt vrienden waren ze niet. Ze doogde hem, en dat was al heel wat! Haar blauwe ogen geleden naar een van haar nestgenoten die duidelijk ook al wakker was geworden. ’Bristlepaw!’ Mauwde ze vrolijk, ook al had ze onder haar ontspannen uiterlijk zeker wel zorgen. Het feit was dat over niet al te lange tijd een aantal Warriors zouden vertrekken om Shadowclan te helpen. Het was een spannende tijd, ze hoopte maar dat er voldoende waren die het kamp ook konden verdedigen voor het geval dat Bloodclan hun tanden ergens anders in wilde zetten.
words: 291 | tag: Bristlepaw


Pink clouds Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pink clouds DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Bristlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Pink clouds   Pink clouds Icon_minitimezo 3 mei 2020 - 22:01

Het was weer een nieuwe dag en Bristlepaw was er klaar voor! Ze rekte zich kort uit en gaf haar borstvacht een paar vlugge likken. Ze zou vanochtend niet gaan trainen, maar dat betekende niet dat ze de hele dag in haar nest kon liggen. Ze wilde immers de beste warrior ooit worden. En als je dat wilde worden, dan moest je er wel voor werken! Ze rekte zichzelf nog een keer uit, alle spieren hopelijk meepakkend, waarna ze zichzelf uit de apprentice den werkte. Ze knipperde eventjes tegen het zonlicht, waarna haar zusje meteen op haar af kwam. "Oh goeiemorgen Honorpaw!" groette ze.


Pink clouds YOhKRv9M_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Pink clouds Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Pink clouds   Pink clouds Icon_minitimedi 5 mei 2020 - 18:50

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Het was altijd goed om haar nestgenoten zo af en toe te zien tussen het trainen door. Immers waren ze samen opgegroeid, hadden ze dezelfde lessen van hun ouders gehad en kenden ze elkaar goed, ze konden elkaar steunen. Wellicht dat Honorpaw niet altijd goed op kon trekken met Celestialpaw, maar dat betekende zeer zeker niet dat ze haar haatte, gewoon dat de karakters botsten, en dat hield een kat altijd. Sommige katten begrepen elkaar, en anderen gewoon niet. Bristlepaw was net zoals haar gedreven, en dat respecteerde de parelgrijze kattin dan ook. ’Oh goeiemorgen Honorpaw!’ Groette haar zus toen ze doorhad dat de ander op haar af kwam stappen. De jonge kattin glimlachte even warm voordat ze snorrend haar kop tegen diens borst duwde. ’Heb jij ook vrij voor nu? Zullen we anders kijken of we nog wat in het kamp kunnen doen?’ Vroeg ze zacht terwijl ze vragend haar zus aan keek. Het was altijd beter om iets niet alleen aan te pakken, zeker onder goed gezelschap.
words: 169 | tag: Bristlepaw


Pink clouds Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pink clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: