Varkentje aan het spit. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Varkentje aan het spit.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
Member
Varkentje aan het spit. 3HdqnGZ
me, myself & i
236
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Orchis
BerichtOnderwerp: Varkentje aan het spit.   Varkentje aan het spit. Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 12:12


Varkentje aan het spit. Dd5cjs10


Zijn bollige staartje zwiepte blij heen en weer terwijl hij met een vrolijk huppeltje richting de den's liep. Hij had vannacht een prinsesje geplaagd en als het meisje dacht dat het maar voor eenmalig was dan had ze dat goed mis. Orchis deed bepaalde dingen nooit voor een tweede keer, zoals Sinclaw proberen te redden, maar andere pesten of achterna zitten? dat kon hij oneindig lang volhouden. Zijn lippen trokken zover naar achteren dat elk spiertje in zijn gezicht begon te trillen. Zijn scherpe tanden blonken in het ochtendzonnetje. Zijn stem kraakte door het kamp heen als een haan die de boer wekte in de ochtend. ''Kom eens naar buiten, Peppa~~'' Sprak hij met zijn snorharen krullend uit enthousiasme. Zijn nagels klapte uit en duwde in de zachte aarde. ''Het is tijd voor je inwijding!'' Ze hadden gister al een feestmaal gehad dat ze nu Bloodclan's tweede prinsesje was, daar hoorde de volgende dag natuurlijk wel een officiële inwijding bij!


- Pepperpaw, inval op toestemming c:


Varkentje aan het spit. Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Varkentje aan het spit. Yx3a1dao_o
Babs
2168
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Varkentje aan het spit.   Varkentje aan het spit. Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 16:49

Ze had de nacht slecht geslapen en had moeite gehad om de slaap überhaupt te vatten. Sinds ze die enge Bloodclanner was tegen gekomen in het kamp, had ze een heel erg onheilspellend gevoel. Wellicht dat ze daarom ook maar wat langer in haar nest was blijven liggen, uit angst voor die specifieke kater. Een terechte angst, zo bleek, toen zijn stem door de apprentice den heen galmde. Haar hart zat meteen in haar keel en ze drukte haar oren plat in haar nek. Oh nee.. oh nee oh nee.. Hij was op zoek naar haar.. Koortsachtig ging haar hoofd door alle opties heen. Kon ze zich verstoppen? Kon ze ergens heen waar hij haar niet kon vinden? Doen alsof ze hem niet gehoord had? Nee, dat zou het alleen maar erger maken. Bevend en met een flinke steen in haar maag stapte ze haar nest uit, haar oren naar achteren gedraaid. Ze wilde dapper op de kater afstappen, maar ze kon het niet helpen dat haar poten net zo hard beefden als haar stem. "Ja..? W-wat is er..?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Varkentje aan het spit.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: