Plottwist 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Plottwist

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kumeza
Member
Plottwist Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Plottwist   Plottwist Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 18:55


Twee blauwe ogen tuurden door het struikgewas, op zoek naar enig teken van leven. Haar bek was half open om alle geuren die hier waren in zich op te nemen. Met trekkende oortjes probeerde ze elk geluidje in haar omgeving op te pikken. Nothing out of the ordinary. Helaas, ze had haar broer al lang niet meer gezien en ze miste hem. Had ze hem überhaupt al kunnen vertellen dat ze een dochter naar hem had vernoemd? Leefde hij nog? Was hij uit Bloodclan gevlucht? Dat had ze zich niet kunnen voorstellen overigens, want zover zij wist had Cole het best goed in Bloodclan. Aangezien er nog steeds weinig teken van leven was bij het hek kroop de zwarte poes behendig uit de struikjes en sprong ze sierlijk op het hek. Daar ging ze zitten en liet ze haar staat losjes naar beneden bungelen. Boven Swallow's hoofd vloog een zwaluw, op zoek naar insecten voor zijn avondeten. Zo had Swallow ook haar naam gekregen toen ze geboren werd. Dat had haar moeder verteld. Toen ze was geboren, vloog er een zwaluw boven Lightleaf heen op de terugweg naar zijn nest. Het was een mooie naam, een naam waar zij trots op kon zijn. Ze volgde de zwaluw tot hij uit het zicht verdwenen was. Toen ze weer naar beneden keek zag ze in de verte een kat aankomen. Ze snoof de geur in, maar aan de halsband en diens tanden te zien wist ze eigenlijk meteen al waar deze kat van was. Bloodclan. Het was Cole niet, het was een kater die zij niet kende. Bijna instinctief wilde ze van het hek afspringen, maar besloot toch zichzelf in te houden en op het hek te blijven zitten. Toch zag je aan de nerveus zwiepende staart dat ze zich alles behalve op haar gemak voelde.

[gesloten]
Plottwist Swallo12
Plottwist G3K5gZvO_oPlottwist XehOIgmF_oPlottwist POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Plottwist Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 18:55


Plottwist Dd5cjs10

Zijn poten waren modderig van het moeras. Gelukkig raakte zijn pootkussentjes waar het fijne betrouwbare gesteende weer aan. God wat haatte hij toch die drabbige grond. Hij was dus blij om vandaag weer op zijn eigen terrein te zijn. Met een vies gezicht hield hij kort zijn roze lange tong over zijn poot heen en spuugde een klodder speeksel en zand uit. Hij snapte niet dat katten altijd zeiden dat hij stonk terwijl Shadowclanner drie keer erger roken. Hij kokhalsde kort bij de smaak van het moeras voor hij weer veder huppelde terwijl die smerig zijn kop schudde. Hij was onderweg naar het kamp, want ook daar moest soms gecheckt worden. Gelukkig was Sirtlan er ook vandaag en kon hij later op de dag wat met zijn oude mentor spreken. Orchis had namelijk enkele plannen lopend en hij had de tom nodig. Hij wist vrijwel zeker dat die hem helpen zal als de tijd rijp was, maargoed hij moest het toch wel eventjes overleggen zodat die alvast bereid kon zijn op de toekomst. Met een lik over zijn snuit liep hij door en zag in de verte een kat zitten. De geur van bos reikte zijn neusgaten en met toegeknepen ogen stopte hij kort. Hij dronk de lucht op.. maar er was hier maar één kat. Geen invasie ofzo van Thunderclan. Met zijn gebochelde houding kwam hij dichter naar haar toe en liet zijn misvormde lijf langs enkele voorwerpen glijden als een glibberige slang om zijn sterke geur achter te laten. ''Door jou moet ik weer de marks verversen. Weet je hoeveel werk dat is?'' Bromde hij terwijl hij een plasje achterliet tegen de schutting waar de zwarte she-cat op zat. ''Wat doe je hier bospoes.'' Vroeg hij. Zijn ogen gericht naar boven. Hij ging niet meteen uitgebreid lopen dreigen, de Thunderclanner had high ground en daarbij was hij kwa kracht net een nutteloze worm.


Plottwist Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
Plottwist Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 20:27


Hoe dichterbij de Bloodclanner kwam, hoe duidelijker werd dat deze echt... lelijk was. Ja, sorry, Swallowflight kon het ook niet anders omschrijven. En ze hield nou eenmaal van eerlijkheid. Nu zou ze het niet hardop zeggen van 'ja jij bent lelijk'. Maar ze vond hem wel lelijk. Maar goed, nu de kater dichterbij kwam zag ze ook dat hij helemaal niet zo indrukwekkend was. Hij zag er niet sterk uit, althans, maar aan zijn halsband bungelden wel aardig wat tanden, wat betekende dat hij absoluut niet tot de zwakste members van de Elite behoorde. Haar lippen krulden wat omhoog door de opmerking van de ander, hoewel ze tegelijkertijd ook klaar was om weg te springen als dat nodig was. Ze had geen zin in een gevecht, ook al schatte ze in dat ze deze wel kon verslaan. Helaas was Swallow wel vaker niet zo nauwkeurig geweest met dit soort inschattingen dus zeker kon ze het nooit weten. "Oh gewoon, zomaar, geen reden." miauwde de zwarte poes nonchalant terwijl ze haar voorpoot likte en over haar oor veegde. Natuurlijk was ze hier niet zonder reden, ze zou dom zijn als ze zich hier waagde voor de lol. Maar haar broer verlinken, sorry, dat ging te ver. "Weet jij van wie ik dit litteken heb gekregen?" vroeg ze aan de kater, met haar staart wijzend naar het litteken op haar schouder die tot haar onderbuik liep. "Van Claw, die dooie Bloodclanleader weet je wel. Ik had hem heel graag zelf het leven uit zijn ogen laten verdwijnen maar helaas moet ik de eer geven aan een andere Thunderclanner." sprak ze vervolgens, met mogelijke hoop dat ze de jongere kat wat liet afschrikken. Waarschijnlijk lukte dat vast niet, maar hè, je wist het maar nooit.Plottwist Swallo12
Plottwist G3K5gZvO_oPlottwist XehOIgmF_oPlottwist POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Plottwist Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimedo 7 mei 2020 - 17:51


Plottwist Dd5cjs10

Ze had geen reden om hier te zijn. Orchis opende zijn mond en duwde zijn lippen in een 'O' vorm. Hij keek naar boven en ontmoette de blik van de zwarte she-cat. Ze begon over haar litteken, random maar oké. Hij kantelde zijn kop en liet zijn blauwe ogen glijden over de diepe streep die over haar lijf liep. Een grimas tekende op zijn lippen. Hoe kon zich bijna inbeelden hoe het gevoeld had voor de gene die zijn nagels zo diep in haar zielige lijfje had gesneden. Hij stond bijna te popelen om het zelf ook eens te doen maar hij moest zichzelf blijven herinneren dat hij bijna nooit in staat zou zijn om een getrainde kat aan te kunnen vallen. Hij was slap en hij was zijn leven helaas nog niet helemaal beu. De Thunderclanner vertelde dat ze dit gekregen had door Claw. De tom likte zijn lippen en spitse zijn oren naar voren. ''vertel me meer,'' Fluisterde hij terwijl die met zijn staart kwispelde. ''Ik hou van oorlogsverhalen.'' Sprak hij erbij terwijl die zijn voorpoten strekte tegen het houtwerk aan van de schutting. Hij klauwde zijn nagels erin en trok zich omhoog. Met een beetje onhandigheid kwam hij erbij zitten en keek de Thunderclanner weer aan. Hij knikte; toe nou.


Plottwist Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
Plottwist Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimedo 7 mei 2020 - 18:16


Er was geen moment dat Swallow niet de ander aanstaarde. Elke beweging die hij maakte pikte zij op. De Bloodclanner liep traag haar kant op, kennelijk was hij geïnteresseerd in haar litteken en Claw. Dit zorgde ervoor dat hij ook op het hek kwam (wat onhandig naar Swallow's mening) en naast haar kwam zitten. Swallow probeerde de ander te doorgronden, maar ze kwam maar niet achter wat zijn drijfveer was. Ze snoof even lang de verrotte geur van Bloodclan in, en keek naar de tanden die aan zijn halsband bungelden. Ze moest de situatie inschatten, was het veilig om een teaparty te houden met deze kat die ze niet kende? Ze zou het nooit weten, tenzij ze het zou proberen. En wat had ze te verliezen? Ze was niet bang voor de dood. "Hmmm... vooruit dan maar." sprak de zwarte poes na een lange stilte. "Als jij me verteld hoe jij al die tanden aan jouw halsband hebt verdient, vertel ik jou wel over de overname van Bloodclan in Thunderclan toen ik nog maar een kleine, jonge apprentice was." Zo. Dat leek Swallowflight een redelijk voorstel, een verhalenruil. "Ik begin wel. Lang, lang geleden was Bloodclan onder leiding van Claw en Zira, en die twee hadden grootse plannen om Thunderclan over te nemen. Ze ontvoerden de leader van Thunderclan, Silverstar en vielen aan. Ik was op dat moment nog maar net een apprentice, had geen enkele levenservaring en een hele grote bek. Dat is hoe ik uiteindelijk aan dit litteken ben gekomen." sprak Swallowflight. Zo had ze de grote lijnen wel verteld over de oorlog, en om eerlijk te zijn wilde ze er niet meer over kwijt. Het was erg traumatisch geweest en ze was destijds alles behalve mentaal stabiel geweest. Ze was bijna zelfs meegegaan met Claw naar Bloodclan om daar verder te trainen. Gelukkig was het allemaal anders gelopen en had Thunderclan Bloodclan verdreven. Toch?
Plottwist Swallo12
Plottwist G3K5gZvO_oPlottwist XehOIgmF_oPlottwist POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Plottwist Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimevr 15 mei 2020 - 15:15


Plottwist Dd5cjs10

Hij vond het een prima deal. Hij vertelde over zijn tanden, zij vertelde over haar oorlog's verhaal. De tom kneep even zijn wenkbrauw samen en gaf toen een knik: goed. Helaas was het minder spannend dan gedacht, hij mopperde dan ook wat in zichzelf. Helemaal moeite gedaan om die hek op te klimmen voor eigenlijk iets nutteloos. Gelukkig had hij wel een ander idee, iets wat wel nuttig zou kunnen zijn voor hem voor de toekomst. De she-cat had al een verleden met Bloodclan, er was niks mis mee om haar weer terug te brengen naar de tijd toen ze nog een kind was. Hij liet zijn blik even rond glijden door de omgeving en richtte toen zijn blauwe ogen weer op de Thunderclanner. ''Het is lang geleden dat we iemand zo goed als Claw en Zira hadden. Vraag me af hoe het met Thunderclan was afgelopen als ze er nog waren geweest.'' Mauwde hij koeltjes terwijl hij een lik ga over zijn scherp uitstekende schouder. ''Maar een deal is een deal,'' Begon hij. ''Echter, wil ik nog graag weten hoe ik je aanspraken mag, bospoes.''


Plottwist Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
Plottwist Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimevr 15 mei 2020 - 17:45


Swallowflight keek verwachtingsvol de Bloodclanner aan. Het was lang geleden dat ze zo'n interessant gesprek met een Elitekat had gehad zonder dat er enig teken was van vijandigheid. Het was misschien bijna vriendelijk te noemen, burgerlijk. Nu liet Swallow haar alertheid natuurlijk niet varen. Bloodclanners waren over het algemeen onberekenbaar en niet te vertrouwen, en je wist dus nooit hoe en wanneer ze opeens konden toeslaan. De woorden die de jongere kat vervolgens sprak verbaasde Swallow enigszins. Tja, ze was zelf ook van mening dat Bloodclan's era met Claw en Zira aan het hoofd echt een horror was geweest voor de Clans. Nu had Thunderclan weinig last meer van Bloodclan, hoewel ze geruchten had gehoord dat ze inmiddels Shadowclan hadden overvallen. Als Thunderclan nog steeds onder leiding was van Bloodclan, dan was ze ongetwijfeld door Claw's manipulatie overgelopen naar hen. Daar was ze zeker van. Niet dat de zwarte poes dat ging zeggen hoor, ze was niet gek. In haar gedachten verzonken was ze naar een boom in de verte aan het staren, maar toen de ander om haar naam vroeg keek ze de ander weer recht in diens ogen aan. "De bospoes heet Swallowflight," miauwde Swallow koeltjes. Ze waardeerde het niet erg dat ze opeens als een 'bospoes' bestempeld werd, alsof dat een belediging was. "Nu ben ik ook wel benieuwd onder welke naam jij bekend staat, straatkat." kaatste ze terug, met een geamuseerde blik in haar ogen. Ze begon hem steeds beter te waarderen. Grappig ventje.Plottwist Swallo12
Plottwist G3K5gZvO_oPlottwist XehOIgmF_oPlottwist POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Plottwist Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimezo 17 mei 2020 - 11:19


Plottwist Dd5cjs10

Zijn blauwe ogen lieten voor geen seconde de ander uit het zicht. Hij vond haar hele houding interessant en vroeg zich af wat ze allemaal in haar hoofdje aan het malen was. De zwarte she-cat was niet de typische boskatje die je altijd tegenkwam, nee.. ze was anders. Ze zat hier gewoon, gewoon met hem te praten. Stelde zelfs een vraag over zijn hondentanden, iets wat niet snel gedaan werd. Het was als een lotto, soms had je met geluk ineens beet.. soms kreeg je klauwen in je gezicht gedrukt omdat je te dicht bij de grens stond. Orchis likte zijn lippen toen hij haar bijna onzichtbaar van top tot teen bekeek. Ze zat te dromen, staarde voor zich uit alsof ze nul verwachtingen had voor gevaar. Helaas zat ze daar fout in..

De bospoes stelde zich voor als Swallowflight en de tom proefde haar naam. Het klonk vreemd in zijn oren en voelde onnatuurlijk om twee losse worden als één uit te spreken. Hij snapte de hele reden niet waarom die clankatten allemaal van die lange moeilijk onuitspreekbare namen hadden. Ook alles wat afkomstig uit de natuur: dieren, planten, whatever maar nooit een Edwardpaw ofzo iets. De vraag werd teruggekaatst en hij moest grinniken om haar. Straatkat was tien keer beter dan misvormd knaagdier. ''De naam is Orchis,'' Stelde hij zich voor met zijn poot naar voren gestoken. Zijn klauwen waren half uit zijn hulzen gegleden en hij wachtte tot mevrouw Swallow hem een poot terug al geven.. handen schudden met de duivel.


Plottwist Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
Plottwist Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimezo 17 mei 2020 - 17:05


Soms, heel soms, twijfelde Swallow nog of ze wel de goede keuzes had gemaakt. Het was haar ooit aangeboden geweest, om mee te gaan naar Bloodclan, om getraind te worden door Claw in eigen persoon. Hij zou haar groot en sterk maken. Althans, dat waren de beloftes die hij haar had gegeven. Nu was hij dood, en was Swallow nog geen stap verder in haar leven. Zo voelde het voor haar in ieder geval. Natuurlijk, ze had veel apprentices getraind tot goede warriors, ze werd over het algemeen geaccepteerd en gerespecteerd in Thunderclan en ook wel de andere Clans. Boi, ze had zelfs liefde gevonden, kinderen gekregen. Ze had alles gehad wat ze van haar leven kon wensen. En toen ging haar liefde dood. Alles was weer saai, niks had de mooie kleuren en geuren meer en ze wist gewoon niet meer wat ze wilde in Thunderclan. Swallow was toe aan, toe aan... wist zij veel! Ze had gewoon geen ambities meer, geen doel meer in het leven en elke dag was hetzelfde. Ze voelde zich weer een buitenstaander, net zoals ze dat had gevoeld toen ze apprentice en young warrior was. Eigenlijk was dat gevoel nooit weggegaan, maar Herondulcet had het gedempt. En nu was de demper weg. Swallow had zin in iets nieuws, iets dat haar hele wereld op de kop zou zetten. Haar blauwe ogen gleden langzaam over de kater voor haar. Hij was raar, zacht uitgedrukt. Maar Swallow oordeelde niet, en ze zou al helemaal niet vragen waarom hij er zo uit zag. Uit beleefdheid? Of misschien was ze er gewoon niet zo nieuwsgierig naar. De Bloodclanner stelde zich voor als Orchis, en Swallow liet de naam geluidloos over haar lippen rollen. Interessante naam. Ze keek naar de uitgestoken poot, waarna ze weer naar het gezicht van Orchis keek. Dit kon niet anders zijn dan een valstrik, maar wat had ze te verliezen? Misschien zou dit haar leven meer betekenis geven. En met die gedachte stak Swallow ook haar poot uit om Orchis' poot te schudden.
Plottwist Swallo12
Plottwist G3K5gZvO_oPlottwist XehOIgmF_oPlottwist POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Plottwist Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Plottwist   Plottwist Icon_minitimema 18 mei 2020 - 11:26


Plottwist Dd5cjs10

Hij had zijn poot uitgestoken. Zijn nagels lichtjes uit diens hulzen. Als ze besloot zijn poot te schudden dan zou hij haar hele lichaam meteen grijpen. Er lag een onschuldige grijns op zijn lippen toen de zwarte she-cat even naar zijn gezicht keek en terug naar zijn uitgestoken poot. Well? Won't you shake a poor sinner's hand?

Hij voelde haar pootkussentje op de zijne. Haar warmte gleed door zijn eigen lijf heen en hij sidderde eventjes kort van genot. Heerlijk.. Heerlijk. Zijn nagels knepen in haar vel en hij trok haar poot naar hem toe waardoor haar gezicht heel dicht bij de zijne kwam. ''In jouw toekomst zie ik jou.. precies de gene die je altijd al wilde zijn.'' En daarbij was het gedaan. Ze was van hem nu. Hij gaf haar een ruk en sloeg daarna haar kop met een smak tegen de schutting aan en liet haar bewusteloos naar beneden vallen.


Je hebt wat je wilde. Wat je wilt, krijg je.

dus stil nu.


Plottwist Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Plottwist
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: