Sorry in advance 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sorry in advance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sorry in advance NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Sorry in advance   Sorry in advance Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 20:06


Met een kalme tred bewoog de tom zich voort door het gras. Het was nogal een sombere dag: grijs met zo nu en dan een flinke regenbui. Het hielp dan ook niet echt dat de wind zich hier op de Highlands nog meer liet zien dan beneden bij de rivier. Ondanks dat Quietcreek absoluut geen fan was van dit soort weer en het liefst de gehele dag in zijn nest was blijven liggen bevond hij zich toch hier in het heuvelachtige gebied. Uitzonderingen mochten er zijn vond hij. En dit was wel degelijk een uitzondering.  Hoe vaak kreeg je nu de kans om een praatje te maken met een van de andere Clan leiders? Niet binnen het kamp en oprecht onder vier ogen? Niet dat hij veel toe te voegen had. Nee, bepaald niet. Quietcreek wist juist amper iets behalve de rumors die er rond waren gegaan. Wat van dat gehele verhaal nou waarheid was dat mocht hij zelf uit zoeken. Voor een groot deel was het dan ook puur nieuwsgierigheid dat hem voort deed stappen richting de grote bruine kater. Al kon ook hij zich wel bedenken dat Acorndust het gehele verhaal zo ondertussen wel honderd keer had herhaald en ook wel eens een keer zijn gedachten wilde verzetten. Op z’n minst om met iemand over een oplossing te spreken in plaats van het verleden te herhalen voor nieuwsgierige aagjes zoals Quietcreek zelf. Stilletjes nam hij plaats naast de andere tom. Hij zelf wist ook wel dat Acorn technisch gezien nog Deputy was. Maar voor hoe lang zou dat zo blijven? Hij had zelf zo’n vermoeden dat Tallstar niet zo gemakkelijk weer terug kon komen als dit alles weer over was. “Hey Acorndust.” Zei hij zo neutraal mogelijk.  Zijn hoop op een lang gesprek was niet heel hoog. Maar hey, het viel te proberen right?

Eerste post voor Acorndust.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sorry in advance
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: