[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [De plan] I've come to take what is mine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Volgende
Lynxfang
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1844
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:11

Nog net op tijd zag hij Coyotespirit voorbij komen en hij hield zich even in, wat ervoor zorgde dat hij ook de grote Bloodclanner op haar af zag gaan. Er was teveel ruimte tussen hun om hem tegen te houden, dus verschrikt keek hij toe hoe de kater hun Medicine Cat tegen de grond werkte. Een paar seconden gingen voorbij voordat Lynxfang zijn richting veranderde en op de twee afstormde. Coyotespirit was al tegen de grond gewerkt, niet sterk genoeg om die Bloodclanner tegen te gaan. Hij moest haar redden, ze was het belangrijkste nu. Toen hij eindelijk dichtbij genoeg was sprong hij op de grote kater en duwde hem met al zijn kracht weg, van Coyotespirit af. Hij zette zijn tanden in de dikke nekvel. Woede brandde in zijn ogen, hoe durfde deze lafaard hun Medicine Cat aan te vallen. Hij schopte met zijn achterpoten, niet van plan om snel los te laten. Hopelijk werd Coyotespirit snel weer wakker en kon ze wegkomen.

Tag: Daniel en Coyotespirit
(Ik heb straks een afspraak)


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Scherm15
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 3HdqnGZ
me, myself & i
365
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:15


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Dd5cjs10

Hij had haar gevonden. Het was hem gelukt. Zijn woorden kwamen er half piepend uit door zijn zuurstof te kort van al dat geren maar Brat had gelukkig niet meer uitleg nodig. Ze stormde er voorbij als een wild hengst dat ontsnapte voor de handen van mensen. Orchis bleef even staan. Moest op adem komen voor hij weer veder zou gaan. Hijgend zette hij weer enkele passen richting het kamp en blies een uitgeputte zucht uit. Als die er nu vandoor ging wist Cobra dat meteen. Met tegenzin ging hij dan ook terug naar de arena. Als het tegenzat zou het voor hem nu het einde aankomen. In ieder geval wel met een bang. Zijn hobbelige lichaam kwam weer in beweging en met de tijd dat die aankwam was het kamp al in chaos van het gevecht. Hij vroeg zich af hoe het zover had kunnen komen, hij had verdomme de clan gewaarschuwd dat er een invasie kwam en toch wist de vijand hen midden in het hol te kunnen grijpen. Zuchtend haalde hij zijn scherpe magere schouders op en kroop de ingang binnen. Zijn blauwe ogen scande rond. Meerdere opties schoten in zijn kop. Hij kon net als Hollow een kitten grijpen. Hij kon naar de Elders gaan en die naar buiten sluieren. Misschien een apprentice? Maar wie zei dat Riverclan dan zou stoppen met vechten? Toen hij de leader zag van de gestuurde leger was het hem al meteen duidelijk dat die tank van een kerel net meteen zou opgeven. Hij moest iemand pakken van Riverclan om Riverclan te laten stoppen. Zijn ogen gingen naar een clangenoot; de kannibaal had een medicine cat platgegooid. Zijn snorharen trokken en een lampje brandde in zijn kop. Met enkele sprongen kwam hij aan bij de rode tom en hij ging voor het lijf van de bewusteloze lijf van de flame-point staan. Hij moest zijn kop op heven om Daniel in de ogen te kijken. ''Ik handel dit wel af.'' Sprak hij terwijl die zijn poot op de kop van de medicine cat legde alsof het zijn prooi was. ''Pak die Riverclanner,'' Hij knikte naar de kat die aankwam stormen. Hij hoopte dat die even luisteren zal, zodat hij zijn plan in werking kon zetten. De tom nam een grote hap lucht door zijn neusgaten en ging boven op de she-cat staan. Hij pakte haar nekvel vast met zijn tanden en hief haar kop omhoog. Met zijn poot hield hij zijn uitgeklapte nagels tegen haar hals slagader. Hij zocht naar de blik van de Riverclan leader. Een grimas trok over zijn lippen terwijl die bloed proefde uit de nekvel van de she-cat. Deze kat zou dierbaar zijn.. en hij zou haar vermoorden, het zou niet zijn enige keer zijn en ook niet zijn laatste. Zou Panther er op reageren? Zou Cobra komen helpen? Het was een goed plan, al zei hij het zelf.

Tag: @Daniel, @Coyospirit > indirect @Cobra, @Panterstar (vanwege een evt idee graag niet meteen Orchis weg rammen bij Coyo!)


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daniël
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 DPKsfdL
Rebecca
64
Actief
" Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know "

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Daniël
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:25

Daniël

...Zijn nagels haakten zich in de huid van de Medicine cat die omviel als een stuk steen dat een zetje kreeg. Hij grimiaste triomfantelijk en wilde haar net verder gaan bewerken met zijn nagels toen ze nog een zwakke "Help" liet ontsnappen aan haar. Hij gaf nog een ferme kras met zijn nagels toen er opeens een andere kat op hem af sprong gevolgd door Orchis die het kwarij wilde afmaken. Hij kneep zijn ogen even samen maar feit was dat hij nu een andere tegenstander aan zijn nek had hangen. "Dood haar" siste hij met een valse lach en draaide zich om naar de rosse RiverClanner die zijn tanden in zijn nek wist te zetten, helaas wist de ander niet dat hij nu erg onhandig bezig was. Met uitgeklapte nagels ging de massieve kater voor de buik van de ander die nu onbeschermd en open voor het grijpen lag.

Tag: @Coyotespirit @Lynxfang @Orchis.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 2gxnp75.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 34nodx3.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 COxUkZt.
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 JWV22G9
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1844
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:33

In zijn woede en de chaos van de strijd had hij zich vergist en hij wist wat hij gedaan had toen de kater zich omdraaide en naar zijn buik uitgaalde. Hij sprong naar achteren, waardoor zijn buik gelukkug gespaard bleef, maar de klauwen wel over zijn borstkast heen gingen. Hij negeerde de pijn en stond nu wel goed. Woest keek hij naar zijn tegenstander, die was groot maar Lynxfang was zelf ook niet de kleinste. Bovendien had hij al wat gevechten meegemaakt. Hij viel niet meteen aan, maar wachtte af. De bewegingen van zijn tegenstander goed volgend.

Tag: Daniel


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Scherm15
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snorri
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Tumblr_paw66fG0hG1qhcrqmo1_400
x
24
Actief
þetta reddast

CAT'S PROFILE
Age: › 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Snorri
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:42

darling, you look like you can kill
Oei! Dit klonk als een flinke aanval. Ze werden al van te voren gewaarschuwd en het duurde niet lang voordat de eerste strijdkreten door de lucht heen gingen. Snorri sloeg zijn nagels uit en zijn vacht begon te tintelen. Dit zou leuk worden. Hij voelde zich zo zelfverzekerd. Ze hadden deze clan al doodsimpel veroverd, en geen enkele aanval zou hun nu nog stoppen. Cobra moedigde hun en ShadowClan aan om de RiverClan aanval te stoppen als een gezamenlijke clan. Grinnikend sprong hij naar voren en likte langs zijn lippen. Zijn eerste échte gevecht. Hij zou Cobra wat laten zien. Hij zou zijn halsband binnen no-time verdienen. Hij draaide zijn kop, zijn gouden ogen scannend voor zijn zus. Nou ja, ze zou het ook wel redden. Want zijn ogen vielen op een wat leuker vijandje. Een grijs poesje, trillend van angst. Hihi, hier zou hij lol mee hebben. Hij snelde naar de zijde van de poes en drukte zijn lichaam tegen haar aan, waarna hij met zijn klauw haar kop naar hem draaide. ‘Hoi meisje, niet bang zijn! We zijn een team nu!’ Een brede grijns stond op zijn kop. Alsof dit miezerige poesje hem zou kunnen helpen, maar hij zou in elk geval even lol kunnen hebben. Haar eerst op zijn slachtoffer afsturen. Vrouwen konden sowieso niet vechten zoals hun katers konden. No offense, Sigrún, maar het wás gewoon zo. Hij scande de open plek af en ja hoor, daar was hij dan. Een grote, witte jonge kater. Dat zou grappig zijn! Snorri kon hem wel aan, maar zij. Hij duwde de grijze apprentice de kant van de witte kater op. ‘Pak hem, hij valt je kamp aan,’ fluisterde hij in haar oor, waarna hij weer apprentice keek. ‘Anders doe ik je familie wat aan. Ik gok dat die meisjes met net zo'n grijs vachtje bij jou horen?’ miauwde hij, waarbij hij naar Chillypaw knikte. Hij liet vervolgens een dreigende grom horen en gaf de grijze apprentice vervolgens nog een harde duw naar de witte kater. Een beetje leedvermaak, dat had hij nodig. Hij zou de witte apprentice wel afmaken als ze dreigde te verliezen. Zijn klauwen jeukten van plezier. Dit zou zo leuk worden! Sigrún zou trots zijn op zijn plannetje.

Tag: @Fuzzypaw @Whitepaw,,


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Med. cat apprentice
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 NuAcDzE
Camilla/Debbie
503
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:47


Ondanks de kruiden vlak bij haar neusje kon Shrimppaw toch de stank van ShadowClan en BloodClan samen ruiken. Oof, dat was niet lekker. Ze liep onbewust nog wat dichter tegen Coyotespirit aan. Ze keek even verbaasd op toen Acorndust weg liep. Moest die niet juist de aanval leiden? Ze besloot maar gewoon dicht bij de Medicine Cat te blijven en.. Niet te vechten. Want met alleen een beetje basis training kon ze het echt niet opnemen tegen de BloodClanners. En voor ze het wist had Pantherstar luid aangekondigd dat ze mochten aanvallen, waardoor Shrimp's haartjes wat overeind gingen staan. Waar was ze in StarClans naam aan begonnen...
Coyotespirit hield toen halt, en Shrimp keek haar vragend aan. 'Hee kleine, ik wil dat jij vlak buiten het kamp een goede schuilplek vindt waar we de gewonden veilig kunnen verzorgen. Lukt het jou ook om mijn kruiden me te nemen? Ik ga even kijken of ik Bloodpaw kan vinden en uit hun den nog essentiele kruiden halen,' miauwde ze. Shrimppaw was bang, ze werd nu alleen gelaten. Maar ze knikte toch. Alleen een plekje uitzoeken buiten het kamp, dat kon ze wel. Daar was ze wel veilig genoeg toch? Het bemoedigende knikje van de Medicine Cat deed haar licht glimlachen en ze knikte ook voordat ze beide zakjes met kruiden in haar bekje nam. Ze draaide al snel om toen Coyotespirit ook vertrok, waardoor ze door het lawaai van de vechtende katten haar kreet om hulp niet kon horen.

Shrimppaw rende zo snel als ze kon naar de rand van het kamp, bidden tot StarClan dat niemand haar zou onderscheppen. Misschien toch wel fijn om klein te zijn, dan viel je minder op. De jonge poes zuchtte opgelucht toen ze een geschikt plekje had gevonden. Hier kon ze veilig wachten tot Coyote terug zou keren. Ze legde de pakketjes met kruiden neer, en draaide om, om de boel in de gaten te houden. Om zichzelf zo klein mogelijk te maken, hopend dat niemand haar zag. Maar toch had iemand haar gezien. Een golf van opluchting ging zowaar door haar heen toen ze haar zus zag. Ze was hier, ze kwam naar haar toe. Zou ze dan toch met haar mee willen gaan? Veilig en beschermd blijven wachten tot het gevecht over zou zijn? Een kleine glimlach verscheen op haar gezichtje toen haar gevlekte zusje op haar af kwam.

- gereserveerd voor Skadi


if you see someone without a smile, give them one of yours
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:50

Aquamoon
De aanval werd in gezet en zij volgde de rest. Ze moesten schaduw clan bevrijden koste wat het kosten zou! De eerste paar katten die aan kwamen roken vreemd. Niet naar bloodclan nog naar schaduw clan. Hun geur was bijna vermengd. Toch zocht ze naar halsbanden. Echter wilde ze eerder de kittens en oudste veilig stellen, maar die smerige ratten hadden al die plaatsen al bezet zag Aquamoon al snel. Toch sprong ze er heen. Ze moest het proberen. Met uit gekapte nagels sprong ze naar een poes die een piepend kitten in de bek hield. Hopelijk kon ze die bevrijden zonder het te bezeren? Aqua sprong op de bloodclanner af en probeerde haar klauwen in het achterwerk van de kat te zetten. Misschien zou ze het kitten los laten en zich op haar richten?
@Hollow

Stormlight rende met de rest mee en zag al snel dat hun medicijn kat al snel in de problemen zat. Met een om weg glipte hij tot achter een misvormde kat die haar tegen de grond gewerkt hield. Met snelle en krachtige sprongen kwam hij op het tweetal af en probeerde de kater onder zich te krijgen. Hopelijk kon hij zo Coyotespirit redden? Hopelijk drongen zijn klauwen diep in het vlees van deze rat of konijn?
@Orchis


Laatst aangepast door Stormlight op wo 6 mei 2020 - 13:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 29d5c4bce4419d9a16d83dcf3d4a7b93
Bo3
432
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Crystalshell
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 13:52

Dit zou waarschijnlijk het zwaarste gevecht tot nu toe worden. Crystalshell was een goede vechter, maar Bloodclankatten gaven niet om een code die doodden afwees. Ze zou het dus anders moeten aanpakken, wat van haar morele regels moeten loslaten. Als ze de kans kreeg zou ze moeten doden, dat was de enige manier om te winnen. Het gevecht begon direct, er waren geen uitdagende woorden of scherpe opmerkingen. Alleen klauwen en tanden zouden hier de uitkomst bepalen. Toen haar tegenstander op haar afsprong, dook Crystalshell om zo een aanval te ontwijken. Maar ze maakte een fout. Het was een schijnbeweging geweest. Gelukkig zorgde haar manoeuvre er ook voor dat ze niet volledig verblind werd door het zand dat in haar richting werd geworpen. Haar ogen en neus jeukten wel toen ze zich snel omdraaide, maar daar kon zich doorheen vechten. Alleen verdediging ging haar niet redden met dit soort trucjes, ze moest zelf ook vuiler gaan strijden. Nog steeds dicht bij de grond schoot ze op de donkere kattin af, zette zich af met haar achterpoten en deed een uithaal naar diens keel. Gewoonlijk zou ze zoiets nooit gedaan hebben, het was een aanval om me te doden.

Tag; @Brat
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 BXcdW76
Kip
3086
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:03

LET OP VOOR EEN OVERZICHT VAN WIE WIE AANVALT, KIJK HIER - DEZE DOCS KAN JE OOK AANPASSEN
https://docs.google.com/document/d/1ap3EtLtTMt5rYn5_491N-zGFymL1IIGKBJ7Pz889LeM/edit


ROUTNOSE is bij ORCHIS (+Coyotespirit, Lynxfang)
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Natuurlijk had ze niets moois verwacht, geen geordend veld waar ieder uit elkaar te houden was. Echter was wat ze eenmaal in het kamp aantroffen was nog erger dan dat ze in gedachten had. Doordat Bloodclan al enige tijd bij Shadowclan was, waren hun geuren vermengd tot een onmogelijke waas waar zelfs zij moeite mee had. Enkel hun halsbanden gaven duidelijk weg dat ze van de verkeerde kant waren. Routnose haalde paniekerig adem toen iedereen om haar heen elkaar in de haren vloog en dwong zichzelf om kalm te blijven. Haar ogen zochten angstig naar Pepperpaw, maar vonden haar bij Settleddust en wat andere katten. Het leken ook Bloodclanners te zijn, waardoor ze direct haar kant op wilde rennen. Oh starclan, haar meisje, was ze oké? Ze werd echter gestopt door twee vechtende katten die aan haar voorbij rolden. De medicine cat keek ze met pijn in haar ogen na, waarna ze zich tot Crowcall richtte. "Blijf alsjeblieft bij me," smeekte ze haast, zo ontaard in deze chaos die ze zo haatte. Nee, ze moest zich focussen. Coyotespririt was hier, ze zouden samen kunnen werken. Ze zocht de jonge riverclanner en vond haar op de meest verschrikkelijke plek. Routnose haar hart zakte in haar poten toen ze zag hoe een Bloodclanner op haar in aan het slaan was. "Nee!" krijste ze, waarna ze in een impuls op de ander afrende, enkel om tot een stilstand te komen toen ze Orchis met zijn nagels tegen de hals van Coyotespirit zag. Zijn nagels, exact dezelfde nagels die zij had geheeld. Een misselijkmakend gevoel bekroop haar en haar blik gleed van Orchis, naar Lynxfang naar iedereen aanwezig. "O-Orchis, alsjeblieft, wij zijn hier niet om te vechten! Alleen om te helen, alsjeblieft," er lag een smekende blik in haar ogen terwijl ze de bloodclanner aan keek, maar er lag meer achter haar groene ogen. Laat haar los, oh, als hij maar gedachtes kon lezen. En ik zal alles voor je doen.

--
WOLFBLOOD daagt COBRA uit.

when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Hulp. Dat zou er komen. En zag hen nu? Furie woedde zich als een storm door haar lichaam heen, terwijl pure chaos en verwarring zich meester maakte van het gevecht."Jij bent de toekomst, laat je verleden je sterker maken, ik had je die last niet laten dragen als ik niet zou weten dat je het kon," Tallstars woorden voordat hij er weer als de haas die hij was vandoor ging. Geen sorry, geen uitleg, niets. Enkel die cryptische woorden die kennelijk alles goed zouden moeten maken. Ze had hem geloofd, vertrouwd en wat nu, nu was het nog altijd een spel voor hem. Ze wist niet meer at te voelen, maar ze kreeg ook geen tijd om haar gedachten op orde te krijgen. En deze ene keer was ze daar dankbaarvoor.

Om haar heen zag ze clankatten elkaar aanvallen, schreeuwden anderen dat ze slechts kwamen om te helpen en kon ze de bloodclanners slechts zien lachen van genot. Een laag, woedende gegrom steeg op uit haar keel terwijl ze daar stond, opzoek naar een doelwit. Ze zouden dit winnen en deze rattenplaag zou hun verdomde kamp uitgestuurd worden, al was het het laatste dat ze deed. Haar ogen zochten de vacht van hun zwarte kwelgeest, de hond die het zo veel meer verdiende om zin kop te verliezen. Hij was niet moeilijk te vinden, zijn hele figuur straalde een autoriteit uit die ze zo bij haar moeder herkende. Met grote passen liep ze op hem af, haar ogen priemend op hem gericht terwijl hij Darkmind tegen de grond werkte. "Ga van hem af, hond," spuugde ze en zakte door haar poten heen. "Ga terug naar de dieptes waar jullie vandaan komen!" Of het een gevecht was dat ze kon winnen... Nee. Maar ze zou alles geven.--


CYREN valt PRAIRIEFOX aan
   


Het voelde als dansen, enkel dan zonder iets van de sierlijkheid. Het liet haar afkeurend met haar tong klikken. Hoe was het dat niemand de kunst in geweld kon zien? Je kan slaan, bloed trekken en ledematen verscheuren als een beest, maar er lag pas echt voldoening in wanneer je met gratie danste. De passen van je speler afwachtte, ieder pas op elkaar liet afhangen, haar gekleurde vacht zien dansen op een niet bestaande wind. Ze zocht en Cyren zou zichzelf laten vinden. Witte poten zette zich af tegen de stoffige grond waardoor ze har richting op sprong. "Dans met mij, vosje?" spinde ze geamuseerd en giechelde zachtjes. Haar nagels waren uitgeklapt en zouden prikken wanneer ze vel raakten. Enkel was dit een kunst die ze enkel met haar wilde beoefenen, niet uit afgunst of slechte intenties, enkel voor de euforische sensatie. Zij zou dat snappen, niet?---
ROOKPAW wordt aangevallen door HOARSEPAW
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

 Haar hartje klopte in haar keel, maar het maakte niet meer uit of ze er klaar voor was of niet. Ze zou zich bewijzen, en de manier waarop maakte niet eens meer uit. Voor haar eigen clan of een ander, bovenalles zou ze alles en iedereen laten zien dat ze meer was dan haar fragiele lichaam. De poes liep mee het storm gewoel in, haar kop geheven en haar ogen vastberaden ondanks de angst die haar begreep. Sabrefur was dood, hij zou hier niet meer zien. Ze was vrij, en ze zou deze clan ook vrij maken! De poes haalde diep adem, herhaalde alle trainingen en vertelde zichzelf dat ze haar eigen lichaam meester was. Het was echter die afleiding die ervoor zorgde dat ze kort niet op lette. De strijdkreet achter haar hoorde ze nog net op tijd, waardoor ze half weg kon springen. Zijn nagels schrampten pijnlijk over haar schouder terwijl ze in de blauwe ogen van een jongere kat keek. Instinctief grauwde ze en probeerde ze hem over zijn oog te krabben, omdat haar geleerd was zo snel mogelijk te reageren. Van haar stamina of kracht moest ze het niet hebben, de snelheid wel. Het was echter toen dat ze zag hoe klein hij was, hoe verzorgd zijn witte vacht. Wacht.. Dit kon toch geen bloodclanner zijn?

----
JINX valt MASKHEART aan


Wel, gezellig. Daar gingen ze weer. Jinx kon het toch niet laten om vermoeid te puffen toen een of ander konijn weer kwam bazuinen dat de boskatten terug waren. Tallstar z'n staart kon hij nog net zien verdwijnen, wat hem enkel nog meer liet fronsen. Maar goed, duty calls. Ergens vroeg hij zich af of hij dit gevecht zou sterven, gezien naar zijn idee hij al lang over de houdbaarheid datum was van Bloodclan. Maar goed, liever toch niet. Hij moest zijn kinderen nog wel gedag kunnen zeggen. Hoe dan ook, er werden dingen van hem verwacht. De massieve kater rolde met zijn schouders en dwong zichzelf te focussen, nu het aangename gevoel van adrenaline langzaam in begon te kicken. Zijn ogen zochten een waardige tegenstanders, want ondanks alles zou hij weigeren een zwakkere aan te vallen. Zijn normen en waarden waren wat uit hun voegen getrapt, maar nog niet zó extreem. Zijn blik viel uiteindelijk op een bruin-wit gevlekte kater van zijn leeftijd die vaag naar... Thunderclan rook. Jinx spuugde op de grond naast hem terwijl hij zijn kant op liep. Geen verrasingsaanval, hij had wat te zeggen. "Net als motten met een lamp, jullie trekken altijd elkaar aan, hé?" gromde hij droogjes, waarna hij door zijn poten zakte en met een krachtige klauw uithaalde naar de wang van de ander.
---

JACKDAW vecht met STAGTINE


Yikes. Daar ging zijn luxe all-inclusive resort omdat die stomme boskatjes weer eens zijn vakantie kwamen verpesten. Jackdaw kwam overeind, waarbij zijn staart uit ongemak strak trok. Hij kon het zware gevoel in zijn maag niet verliezen dat hij aan de verkeerde kant stond. Oh, begreep hem niet verkeerd, die rot beesten uit het bos zetten zichzelf altijd op een pedestal die ze niet verdienden, maar hij was geen moordenaar. Hij zag vanuit zijn ooghoek Hollow een onschuldige kitten door elkaar schudde en klemde zijn kaken op elkaar. De zoon van zijn vader, maar wat voor? Zijn ogen zochten Chawl, maar konden die in het strijd gewoel niet vinden - en dat kwam hem duur te staan. Een grom verliet zijn bek toen een knappe, gevlekte kater zich op hem lanceerde en tegen de grond wist te werken. "Je mag me best eerst op een date nemen voordat je me bespringt," gromde hij met een gepijnigde grijns op zijn gelaat, waarna hij zich om probeerde te draaien en de ander in zijn maag wilde schoppen.

--
LITTLEPAW valt LOTUSPAW aan

Ze had zichzelf altijd heel stoer gevonden, maar dit was anders. Hoewel ze haar rug recht probeerde te houden en haar staart in de lucht, stond haar vacht overeind en waren haar baby blauwe oogjes groot van angst. Het was ene chaos, een absolute bende waarin ze zelfs haar zusjes niet meer terug kon vinden. Het kleine grijze poesje sloeg haar klauwen in de grond en slikte de brok in haar keel door. Ze hadden haar verraden, hoe durfde Riverclan! Haar blik viel op een grote Riverclan apprentice, maar vandaag zou ze zich bewijzen! Voor haar zusjes, voor mama, voor Whitepaw. "Hoe durft Riverclan!!" gilde ze, waarna het kleine poesje sprong en de poten onder Lotuspaw vandaan probeerde te slaan, zoals haar mentor geleerd had.


It is both a blessing and a curse
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 


Laatst aangepast door Routnose op wo 6 mei 2020 - 14:12; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 VDVBjNZ

Camilla ^^
1129
Actief
Passing by the edge
of the cold winter
Until the days of spring
Until the days of flower blossoms
Please stay, please stay there a little longer

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:10

[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 1K5Cp7e
Shadefeather had nauwelijks tijd om goed te beseffen wat er nou gaande was. Acorndust ging weg, wat hem al niet lekker zat, en Pantherstar leidde de aanval verder. Nou ja, oké, goed. Maar in het kamp brak de chaos helemaal los. ShadowClan en BloodClan riepen dat zij hen kwamen aanvallen, maar dat was natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Er werd van alles door elkaar geroepen en Shade kon het al bijna niet meer aan. Waarom moest hij nou weer uitgekozen zijn. Dit was de reden waarom hij nooit meeging op gevechten. Oof. Maar, hij zou wel moeten nu. En hij zou het doen.
Katten besprongen elkaar en andere katten schoten weer te hulp. Shadefeather besloot dat als hij er ook nog bijkwam het alleen nog maar onoverzichtelijker werd. En er waren meer BloodClanners om uit te schakelen. De kater slikte nerveus en keek om zich heen. Wie oh wie was niet te sterk. Want Shadefeathers vechtskills? Die waren nooit zo goed geweest. Maar hij zou het wel overleven. Hij moest het wel overleven..

Maar in plaats van een BloodClanner kreeg hij twee vechtende Apprentices in het oog, on tenminste, eentje wilde de ander aanvallen. De grijze aanvaller kende hij niet, maar hij herkende wel de RiverClan Apprentice die met hen mee gelopen had. En af te gaan van wat de kleine grijze gilde, kon hij er wel vanuit gaan dat ze geen BloodClan was.
Shadefeather snelde op de twee af. 'Hey, hey! Wij komen helpen, niet elkaar aanvallen! Alleen BloodClanners aanvallen!' riep hij naar de grijze Apprentice toe, hopend dat het door zou dringen. Dit hielp echt totaal niet, hoe had deze chaos nou kunnen ontstaan?

Tag: @Littlepaw @Lotuspaw


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 ZCYHll3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 ZXqwKe2
Camilla
282
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:16


Twistedpaw was het helemaal zat, omringd zijn door deze vieze BloodClanners. Hij wilde dat het klaar zou zijn, dat zijn vader terug zou komen. Als hij überhaupt nog zou leven.. Maar hij hield de moed. Hij kon toch niet zomaar dood zijn? Zijn sterke, stoere, coole vader? Echt niet.
Opluchting ging toen ook door zijn lijf heen toen de geur van de andere Clans, en vooral RiverClan, zijn neusgaten in kwam. Alleen.. Er werd geroepen dat ze hen aanvielen. Huh, wat? Waren ze hier niet om hen te helpen??
Chaos ontstond en Twistedpaw probeerde tussen de vechtende katten zijn vader te vinden. Maar hij hoorde enkel een grote grijze kater luidkeels roepen dat ze hen probeerde te helpen. Onzeker liet hij zijn gele en groene oog het kamp door gaan. Wat moest hij nou doen??

+ OPEN


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Jnp5-iSy_400x400
Elfje
270
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:25


De boskatten wisten echt niet van ophouden. Het ene moment had ze rustig in haar nest gelegen en het andere stond die debiel van een Orchis iedereen wakker te schreeuwen dat er meer clankatten op het oorlogspad waren. Waarom hij er zo’n groot probleem van maakte snapte ze niet, want hoever zij wist was bijna heel Shadowclan hier nog aanwezig, tot dat er een of andere malloot riep dat Riverclan kwam om aan te vallen. Daarbij was ze alert. Een paar manen terug had ze nog deel uitgemaakt van die clan vol rotte vissenvangers en ergens vroeg ze zich af of ze bekende gezichten terug zou zien. Niet dat ze zou aarzelen om ze aan te vallen, niemand had haar daar immers gemoeten, hoe hard haar zogenaamde broer en zus ook riepen dat iedereen haar terugwilde. Ze kon niet meer terug en dat wilde ze ook niet. De Elite kon zo een hele clan vol boskatten overnemen, ze onder hun macht krijgen. Waarom zou ze dat soort macht over anderen op willen geven.
Al gauw was het kamp in rep en roer, Shadowclanners die het kamp al wilden gaan verdedigen en ook Cobra verscheen op het toneel. Haar mentor bracht iets van orde in de chaos door aan te kondigen dat de Elite en Shadowclan samen die spartelende vissen zouden verjagen, maar het zou nog altijd chaos blijven. Skadi sprong nu tot haar poten, maar toch bleef ze aan de rand van het kamp. Ze was niet dom. Zij was hier degene met de minste ervaring. Niet dat ze daarom de zwakste was, maar ze had gewoon een achterstand op de oudere young ones. Maar als ze eenmaal volleerd was wist ze zeker dat ze sterker en beter zou zijn. Een echte uitverkorene.
De Shadowclanners stonden te springen om te gaan, waarschijnlijk omdat ze al eens hun kamp hadden verloren aan de Elite. Een gerechtigde draai van gebeurtenissen, want de Elite was sterker en beter dan welke groep boskatten dan ook. Maar Skadi keek toe. Haar groenblauwe ogen stonden scherp, opzoek naar een waardige tegenstander of een bekend gezicht die ze wel eens graag een klap zou willen verkopen. Het was in ieder geval simpel om te zeggen dat er een geweldige chaos uitbrak toen. Katten vlogen elkaar aan; Riverclanners en members van de Elite, maar ook vielen de Shadowclanners de vissenvreters aan. Maar al gauw verloor ze interesse in wie nou wie aanviel, want ze had een maar al te bekende kop gespot die gauw bang weggedoken was. Wat haar goedmoedige angsthaas van een bloedverwant hier nu deed, dat was haar een mysterie, maar het gaf haar wel een doel.
De blik van opluchting op het gezicht van Shrimppaw was wel om te lachen. Dacht ze nou echt dat ze hier was voor een gezellig praatje? Nee, totaal niet. De calico young one was hier om het onnozele poesje duidelijk te maken dat ze niets meer met haar te maken wilde hebben. Woorden hadden immers niet geholpen, dus dan moesten daden het maar doen. Die glimlach zou ze er zo wel van af slaan. Ze zou het kleine kind wel aan het huilen maken, zoals haar broer nog wel had toegegeven dat ze deden. Shrimppaw was toch altijd de zwakkere geweest. Het angsthaasje te bang om het nest uit te komen en de nursery in te gaan. Ze zou haar niets kunnen doen, maar omgekeerd was dat een heel ander verhaal. Skadi hield zich laag bij de grond, een gevaarlijke blik in haar ogen en haar lichaamstaal was alleen maar af te lezen als vijandig. Ze was hier niet voor een vrolijke reünie met familie. Ze waren geen familie meer voor haar part. Al leken domoor een en domoor twee dat niet te willen begrijpen. ”Hey, zusje, wat doe jij hier nou toch?” Sprak ze spottend, met een grijns rond haar lippen die scherpe tanden ontblootte. Haar klauwen sloegen uit hun hulzen en ze was klaar voor een aanval. Maar eerst nog even spelen met haar prooi.Tag: Shrimppaw


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:25

Aquamoon
De aanval werd in gezet en zij volgde de rest. Ze moesten schaduw clan bevrijden koste wat het kosten zou! De eerste paar katten die aan kwamen roken vreemd. Niet naar bloodclan nog naar schaduw clan. Hun geur was bijna vermengd. Toch zocht ze naar halsbanden. Echter wilde ze eerder de kittens en oudste veilig stellen, maar die smerige ratten hadden al die plaatsen al bezet zag Aquamoon al snel. Toch sprong ze er heen. Ze moest het proberen. Met uit gekapte nagels sprong ze naar een poes die een piepend kitten in de bek hield. Hopelijk kon ze die bevrijden zonder het te bezeren? Aqua sprong op de bloodclanner af en probeerde haar klauwen in het achterwerk van de kat te zetten. Misschien zou ze het kitten los laten en zich op haar richten?
@Hollow

Stormlight rende met de rest mee en zag al snel dat hun medicijn kat al snel in de problemen zat. Met een om weg glipte hij tot achter een misvormde kat die haar tegen de grond gewerkt hield. Helaas werd hem telkens de weg versperd. Dan waren het katten van hun groep of katten van de nog overgebleven schaduwclan of de bloodclan die zijn pad kruisde! Storm was normaliter niet meer dan een spion die overal en nergens de informatie vandaan haalde. Echter wist hij ook genoeg van vechttechnieken en daar zou hij nu gebruik van moeten gaan maken. Niet dat de goud gevlekte kater vies was van gevechten hoewel hij die normaal uit de weg ging. Toch probeerde Stormlight om in de buurt te komen tot hem opnieuw de weg geblokkeerd werd enkel nu was het een kat die het op hem gemunt had, eentje met een halsband!

(Open)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daniël
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 DPKsfdL
Rebecca
64
Actief
" Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know "

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Daniël
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:32

Daniël

...Zijn nekharen rezen overeind en hij ontblootte zijn tanden. Hij had de borstkas van de andere kater geraakt die nu achteruit deinsde. Een soort manische blik verscheen in zijn gouden ogen. Eindelijk een kat die wist tegen wie hij het opnam. Hij zette zijn vacht wat verder op waardoor hij nog groter en imponerender werd werd. "Ren toch weg bange kitten" miauwde hij zoetjes en hij liep in een halve cirkel om de RiverClanner heen om daarna frontaal in de aanval te gaan, met brute kracht proberend de RiverClanner omver te werpen en zijn buik weer bloot te krijgen. Als hem dat lukte dan wist hij zeker dat hij zijn tanden in het zachte vlees liet zinken totdat de kater gorgelend in zijn eigen bloed het loodje legde.

Tag: @Lynxfang.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 2gxnp75.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 34nodx3.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 10pvxmw.[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 COxUkZt.
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 JWV22G9
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsui
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 YDcgicx
Jamie
519
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Satsui
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:37

De goudkleurige kat lag trillend op de grond, zijn adem gejaagd en de stipjes van zijn ogen teruggebracht naar het formaat van een zandkorrel. Hij hijgde alsof iemand hem zijn longen had ontnomen een vreemd soort schuim vormde aan de zijkant van zijn geopende muil. De overwelmende stres was teveel voor de jongere kater. Het remoer van oorlog kon hij niet aan, het speelde in op alles wat verkeerd was in zijn kop en verergerde het. De geluiden en de stemmen die er altijd waren probeerde boven de schreeuwen uit te komen. Al zijn knoppen werden gedrukt terwijl zijn lichaam compleet aanspande en hierdoor zijn rug omhoog boog. Het was pas toen hem een doel, een bevel, werd gegeven dat hij begon te bewegen. Als een geslagen hond sprong hij omhoog bij de stem van een member, een die hij normaal zou kennen maar door zijn verstrooidheid als een vreemde kon beschouwen. De stem sprak over Settleddust stoppen. Over dat hij met bloodclan moet vechten. Betekenis en inhoud drong nauwelijks tot hem door terwijl zijn kop eens wilde schudde. Hierna zette hij af en rende hij over het slagveld heen. Met een haastig hart vond hij al snel waar hij moest zijn, maar hij was over zijn grens geduwd. De angst vervaagde en vormde zich tot wat anders, hij sprong op de kat naast de bruine tabby. Een kleine flamepoint, geen uitdaging om onder zijn zware lijf te breken. Zijn klauwen waren uitgeklapt terwijl hij zijn volle gewicht op diens schouders zette, in de hoop haar op de grond te werken. Nog zonder zelf goed en wel bewust te zijn van zijn acties deed hij wat hij kende; en hij greep naar haar strot. Hier klemde hij zijn tanden volledig omheen en oefende harde druk uit. Normaal waren honden en katten waarmee hij sparde groter, maar door het verschil in formaat tussen hem en zijn kleine prooi doorboorde zijn tanden nu heen huid. Toch probeerde hij het beest te stikken, waarna hij verwoed los liet en zijn kop boven de hare liet hangen. Satsui leek niet eens te valideren dat dit een kat was en geen prooidier, alsof hij dat onderscheid niet kon maken in zijn kop, die al hijgend boven de hare bleef hangen. Op dezelfde manier was hij nauwelijks een dier met een bewustzijn en leek meer gelijkenis te treffen met een vos, hond of ander onspraakzaam roofdier. Hij grauwde richting de bruine kat, en herhaalde wat hem vertelt was. "Vecht mee met ons en houd je smoel of ze is dood." En met die boodschap gegeven probeerde hij door te gaan waar hij mee bezig was, en greep naar haar strot om aan muil vol vacht te pakken en deze uit haar huid te trekken. Op de manier hoe je een vogel moest plukken voor je van het vlees kon proeven.

+ Settleddust, Pepperpaw


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:37
Tallshadow

________________________B
ijna wilde de kater achterom kijken. Niet omdat hij dit zo enorm zou missen, of omdat hij hier het belangrijkste deel van zijn leven achterliet. Dat was sentimentele onzin waar de kater niet in geloofde, als het nodig was zou hij hier weer terugkomen, daar was hij niet bang voor. Nee, hij wilde achterom kijken omdat de geluiden uit het kamp nog meer chaos voortbrachten dan zelfs hij had kunnen inschatten. Tall schudde even zijn hoofd en zette toen een stap vooruit, weg bij de kampwand.

Een paar ogen op hem deed de kater stilstaan, en zijn blik schoot in de richting van.. Acorn. Natuurlijk. De ander was de enige die van deze plek afwist, en bovendien misschien ook wel de enige kat die hem het respect zou geven eerst zijn naam te noemen en daarna pas aan te vallen. In een enkele oogopslag kon Tall bovendien zien dat een aanval zijn deputy het leven zou kunnen kosten. Even trok hij dan ook een wenkbrauw op, maar glimlachte tegelijkertijd. "Hi, Acorn," Eigenlijk Acornstar inmiddels, Tall was niet van plan na zijn plan ten uitvoer te hebben gebracht, de clan nog te leiden. Net zoals hij niet van plan was zijn deputy en vriend te bevechten. Dus knikte hij even, en keerde zich toen om, weglopend van het tafereel en de oorlog van Shadowclan. Wolf wist wat hij dacht, Slate zou hem niet begrijpen en Pepper zou hem afgeschreven hebben. Maar al met al, was de rest best goed gegaan.

@Acorndust
(Tall topic uit, gaat verder in ander topic met Acorn *dit topic*)© Sykes


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1844
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:44

Lynxfang kon het niet helpen om even verbaasd te kijken toen de kater hem op een oncreatieve manier beledigde. Goh, zelfs hij kon dat nog beter. Hij zag hoe de kater op hem afsprong en zette zich schrap, weten dat hij niet meer weg kon springen. Het was blijkbaar te lang geleden sinds hij voor het laatst gevochten had. De andere probeerde hem om te duwen, maar Lynxfang liet zich niet zo snel overmeesteren. Met al zijn kracht bleef hij overeind staan, terwijl hij terugduwde met zijn lichaam, de klauwen van zijn tegenstander negerend. En toen opeens liet hij zijn kracht los en vloog opzij. In de hoop dat de Bloodclanner zijn evenwicht zou verliezen op die manier. Hij wachtte er niet op en ging zelf meteen in de aanval. Hij sprong met zijn twee voorpoten tegen de gote kater aan, van plan om zijn tanden in die verrotte hersenpan te laten zinken.

(Still Daniël)


[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Scherm15
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 


Laatst aangepast door Lynxfang op wo 6 mei 2020 - 14:51; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:44


Apparently she's got revenge on her mind,
and it's really annoying when people try to talk
while you're feeling murderish.

Ze was trots op zichzelf voor dit bedenken. Het was een geweldig plan. Deze koters hielden zoveel van hun grut, dus natuurlijk zouden ze niet aanvallen. Helaas betekende dat niet dat er geen idioten en egoisten meer op de wereld waren. Ze werdt vanuit haar rug plots aangevallen. Het gewicht van een kat dat zich op haar wierp bracht haar nauwelijks uit balans. Met een grom staarde ze om naar de kat, rolde haar ogen en met een soepele beweging smeet ze de kitten uit haar bek zo ver mogelijk weg. Als oud vuil. Als je niet wil luisteren dan maar voelen. Vliegles geven hoefde niet enkel in de mountains. "Oeps." Miauwde ze naar mama lief voor ze zich met een ruk omdraaiden en op de kat stortte die er voor gezorgd had dat kleine torti nu een engeltje was. "Ga je nog sorry zeggen." Snauwde ze lachend om vervolgend haar tanden in de huid van de kat te boren.

@Beechresin @Scarletkit, @Aquamoon
Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1412
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:46
Ze had geslapen toen plots een luide kreet in het kamp klonk. Haar ogen schoten overeind en haar tanden ontblootte zich. Haar massieve kop hees overeind en met haar klauwen kneedde ze de slaap uit haar lijf in het nest. Ze hees haarzelf overeind en stapte met drummende poten naar buiten. De nacht was duister, maar ze was in Windclan gewend om altijd in de open hemel te slapen. Het was dan ook geen moeilijke opgaven om Orchis in het kamp te zien staan die hen waarschuwde voor een aanval. Lethal slikte een hap lucht naar binnen en rolde haar stevige schouderbladen warm. Als ze vechten gingen dan was ze in ieder geval er klaar voor. De grote she-cat kwam dieper het kamp in en proefde de lucht. Meerdere geuren drongen haar binnen maar grotendeel van de clan dacht dat enkel Riverclan ten aanval kwam. De idioten. Ze kneep haar ogen samen en zwiepte met haar staart, wachtte tot ze bloed kon laten vloeien. De stem van Panthergrowl heerste over alle geluiden heen en binnen enkele seconde droop het kamp vol met aanvallende katten. Haar klauwen staken uit en met een volle schouderstoot duwde ze een clankat aan de kant. Lethal krulde haar neus op en liep veder. Ze zag in haar ooghoek dat de medicine cat van Riverclan te grazen genomen werd. Het vieze otterlijf van Orchis kroop er meteen boven op. Ze wou haar kop wegdraaien. Dacht dat die smeerlap enkel de bewusteloze kat wou droog Wipwap tot ze zijn plan doorkreeg. Zijn nagels klauwde rond de slagader bij der keel. Hij keek naar Panthergrowl. Ze snapte hem en ja ze ging hem helpen. De verbrandde ex Windclanner dook op de Riverclanner af en probeerde met haar brute kracht naar hem uit te slaan: Vol naar zijn kaak, zoals ze gedaan had bij hen eerste gevecht.

- Pantherstar
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: [De plan] I've come to take what is mine   [De plan] I've come to take what is mine - Pagina 5 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 14:48

[quote="Pepperpaw"]
Ze kon nauwelijks geloven dat Settleddust hier was. Zijn aanwezigheid maakte het veilig, zijn aanwezigheid maakte het hier goed. Pepperpaw had haar vechttrainingen tot nu toe verfoeid, eerst de focus op jagen waar ze niet goed in was. Het waren immers tijden van vrede, of niet dan? En daarna, toen de oorlog dreigde, was ze te afgeleid en gedeprimeerd geweest om zich te focussen op haar trainingen. Het bleek echter dat het lang niet zo veilig was. Want voordat ze het wist sprong Beechresin op Littlefish en werden Pepperpaw's ogen weer rond. "Beech-" begon ze verstikt, maar toen kwam er al een Bloodclanner met een kitten naar buiten.

En voordat ze dat kon verwerken, werden haar poten onder haar weggeslagen en voelde ze druk op haar keel. Verstikkende druk. Zachte, verstikte geluiden kwamen uit haar keel terwijl ze uithaalde met haar poten, opnieuw en opnieuw. Zwarte vlekken dansten voor haar ogen terwijl ze nog een angstige blik op Settleddust wierp. En plotseling, was het weer over. Ze viel op de grond, snakkend naar de zuurstof die haar zojuist ontnomen was, kon nog net registreren dat de Bloodclan kater wat zei, totdat ze een scherpe pijn bij haar hals voelde, het gevoel van vele haren die tegelijk eruit getrokken werden. Ze slaakte een geschrokken gil en haalde weer uit met haar poten, in de hoop zoveel mogelijk schade aan te richten, in de hoop de kater weg te jagen.


TAG: Settleddust, Littlefish, Beechresin, Hollow, Satsui
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[De plan] I've come to take what is mine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 13Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: