If you want to sleep, you might as well bring some moss with you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 If you want to sleep, you might as well bring some moss with you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpaw/
Member
If you want to sleep, you might as well bring some moss with you. Mini-avatar-moonkit
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonpaw/
BerichtOnderwerp: If you want to sleep, you might as well bring some moss with you.   If you want to sleep, you might as well bring some moss with you. Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 21:53

Vandaag had zij de taak om nieuw bedmos te gaan verzamelen. Dit keer niet voor haar eigen clan, maar voor die van de Bloodclanners. Moonpaw had heel even tegen willen werken, maar ze bedacht zich. Hoe zou haar vader reageren als ze haar toe zouden takelen??? Vast furieus? Maar haar blik wende zich al snel af richting de tunnel. Hoewel ze haar staart en oortjes in een stille protest rechtop hield. Haar stem hadden ze al afgepakt! Ze zouden haar niet meer af nemen als het aan haar lag. Moonpaw was wel wat grof te werk gegaan door met uitgeklapte nagels het oude bedmos van een van de Bloodclanners te verzamelen. Ze raapte twee nesten bijeen en drukte ze ruw tot een grote harde bal die ze richting de uitgang mepte. Als een van die kapers hem tegen zich aan kreeg was dat hun eigen schuld! Moonpaw rende snel achter de bal aan en duwde hem snel met goed gemikte slagen de tunnel in en door het woud tot de plek waar ze het oude mos altijd achter lieten. Daarna trippelde ze richting de plek waar ze het laatst over geslagen had om mos te gaan halen. Het was gelukkig weer aangegroeid, maar veel zou ze er nog niet van kunnen oogsten. De jonge schildpad poes hakte de helft bij een en drukte het mos wat meer in om meer mee te kunnen nemen, maar hij was groter dan de mosbal die ze uit het kamp had gerold. De kwam weer terug en begon de bal te splijten voor twee nesten. Toen ze daarmee klaar was trippelde ze richting twee nieuwe nesten. Opnieuw harkte ze het oude bedmos bijeen en drukte ze weer tot een harde bal en mepte die opnieuw richting de uitgang. Ze zag in ieder geval 1 Bloodclanner gauw opzij springen en in haar richting blazen, maar ze negeerde de kat gewoon en dook met mosbal en al goed mikkend de tunnel in en door. Opnieuw liet Moonpaw de tweede mosbal op de plek achter waar ze de eerste achter gelaten had. Nu koos ze voor een andere route en zocht naar de tweede plek waar er altijd wel mos te vinden was. Daar was ze net lekker bezig een grote pluk van de boomwortel af te trekken, tot ze pootstappen hoorde die zo onregelmatig waren als die van een konijn. Ze keek even op en zag de vervormde kater. Moonpaw keek hem even vragend aan met haar verschillende kleurige ogen. Wat wilde deze kater van haar? Ze deed niet meer dan wat er van haar gevraagd was al niet met iets meer energie dan anders.

@Orchis


Topics buiten het ShadowClan kamp zijn op dit moment niet toegestaan voor apprentices zonder begeleiding. Ik sluit het topic.
Voor meer informatie kan een PB verstuurd worden.
MVG,

het Team


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If you want to sleep, you might as well bring some moss with you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: