This world, It can be scary 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 This world, It can be scary

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktail
Member
This world, It can be scary Jifq8hY
Selena
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darktail
BerichtOnderwerp: This world, It can be scary   This world, It can be scary Icon_minitimeza 2 mei 2020 - 0:13Gezien de kater niet veel te doen had nu BloodClan in het ShadowClan Camp was en hij het kamp niet uit mocht, besloot de Apprentice een bezoekje te brengen aan de Nursery en gelijk wat prooi mee te nemen voor de Queens en de oudere kittens. Nadat hij wat van de prooistapel had gezocht liep hij met enkele prooien in zijn bek naar de den waar de Queens met hun kittens verbleven. Hij kon zich voorstellen dat de Queens en Kittens zich er niet zo fijn bij voelden om de Nursery te verlaten nu met alle BloodClan katten in het kamp. Aan de andere leken sommige van de jonge kittens het gevaar van de BloodClan katten niet te zien, en trokken zich er weinig van aan.
De grote Apprentice stapte de Nursery in en murmulde een goedendag naar de Queens, terwijl hij nog enkele prooien vast had. Nadat hij de prooien had uitgedeeld en een klein praatje had gemaakt met één van de Queens, besloot de kater te vertrekken. De donkere Apprentice wou zich net omdraaien toen een kleine kitten zijn aandacht trok.
First Post Scarletkit


This world, It can be scary NLM48x8
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
This world, It can be scary DPKsfdL
Cynthia
199
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: This world, It can be scary   This world, It can be scary Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 1:44

Haar moeder was weer eens niet in de nursery, maar dat begon ergens een gewoonte te worden. Ondertussen was ze er wel achter waar ze dan wel was, namelijk bij haar papa in de medicine cat den. Ze was er alleen nog niet helemaal over uit of ze dit wel of niet leuk vond, want nu was ze eenzaam, ondanks dat haar zusjes er ook nog waren. Haar blik viel op een kater die binnen kwam, een apprentice als ze goed moest raden. Nieuwsgierig volgde ze hem met haar blik en merke dat hij bijna wilde gaan vertrekken. Snel kwam ze overeind en trippelde ze naar hem toe. "Hey," Begroette ze, hopende de kater zo te stoppen voor hij weg zou gaan.


This world, It can be scary FeKh4N

This world, It can be scary Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
 
This world, It can be scary
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: