Show me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Show me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Show me ZXqwKe2
Camilla
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Twistedpaw
BerichtOnderwerp: Show me   Show me Icon_minitimeza 02 mei 2020, 21:19


De jonge kater liep rusteloos rond in het kamp, maar besloot toen toch maar wat te gaan doen. Een BloodClanner tegenkomen was immers niet iets wat hij graag wilde, dus misschien als hij wat aan het doen was dat het dan minder aanlokkelijk was voor hen. Dat hoopte hij tenminste. Twistedpaw stond al richting de Medicine Cat Den, waar hij Pepperpaw voor zag zitten. Hij was eigenlijk wel benieuwd hoe het met Bloodpaw ging. Een zachte zucht ontsnapte zijn bekje toen hij weer beweging in zijn poten bracht, richting de mede Apprentice. 'Hallo Pepperpaw,' begroette hij haar met een knikje. 'Hoe gaat het met Bloodpaw? En met jou?'

+ Pepperpaw


Show me JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Show me Yx3a1dao_o
Babs
2168
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Show me   Show me Icon_minitimezo 03 mei 2020, 22:00

Met een vermoeide blik stapte Pepperpaw de medicine cat den uit, waarna ze met een zuchtje haar borstvacht schoon begon te likken. Ze had weer veel te lang aan Bloodpaw's nest gezeten, maar het had weinig verschil gemaakt. Misschien dat ze zo nog wat kon eten en als ze geluk had, nog een stukje kon jagen. Maar ze hoopte er niet teveel op. Bloodclan had haar nog geen enkele keer het kamp uit gelaten. Ze hief haar hoofdje toen Twistedpaw haar kant op kwam en spitste haar oren wat. "Hey Twistedpaw," groette ze wat vermoeid terug, waarna ze omkeek naar de medicine cat den. "Ik weet het niet goed.. Hij is er in ieder geval nog," miauwde ze met een waterige glimlach. Shade had hem verschrikkelijk toegetakeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Show me ZXqwKe2
Camilla
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Twistedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Show me   Show me Icon_minitimevr 15 mei 2020, 13:58


De poes keek hem vermoeid aan. Twisted was zelf ook vermoeid, maar hij moest er niet aan denken als hij de hele tijd bij het nest moest zitten. 'Hey Twistedpaw,' groette ze vermoeid terug. 'Ik weet het niet goed.. Hij is er in ieder geval nog,' miauwde ze en een waterig glimlachje sierde haar snoetje. Twisted zuchtte zachtjes en knikte. 'Ja, gelukkig wel...' Hij wist niet precies wat de Medicine Cat Apprentice had, maar het leek er niet goed uit te zien de laatste keer dat hij hem zag. Hij was benieuwd of hij ooit zal genezen, en hoe snel dat dan zou zijn. 'Laten we maar hopen dat hij blijft leven.. En hoe gaat het met jou? Je moet vast erg moe zijn..' vroeg hij met een bezorgde blik nog eens.


Show me JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Show me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: