Like it or not 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Like it or not

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
William
Member
Like it or not DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 Months
Gender: Tomcat ♂
Rank:
William
BerichtOnderwerp: Like it or not   Like it or not Icon_minitimema 4 mei 2020 - 22:08

De auto scheurde over de weg, de bestuurder was duidelijk niet van plan om zich aan snelheden te houden. Zo was Dave nou eenmaal, als hij haast had, dan had hij ook haast. William wist dit van hem, want hij had wel vaker in de raceauto gezeten. Vandaag was echter iets anders, want vandaag waren ze een stuk verder gaan rijden dan naar de dierenarts. Een heel stuk verder. De balinees had geen idee hoelang hij precies in het mandje had gezeten, maar wel dat het een behoorlijke tijd was geweest. De afgelopen weken was er gedoe geweest in zijn huis, eigenlijk al de afgelopen maanden. Zijn baasjes hadden tegen elkaar gescholden, hij wist niet wat ze zeiden, maar het klonk niet vriendelijk. Toen ging Dave opeens spullen verzamelen en een paar weekjes later was hij weggegaan, samen met William. William wist niet veel, maar ergens had hij het gevoel dat ze niet terug zouden komen. Misschien maar beter ook. Hij mocht misschien wel populair zijn geweest in zijn oude buurt, als iemand erachter zou komen welke wandaden hij begaan had. Hij wou eigenlijk al vluchten, maar hij was veel te gehecht aan zijn leven als huiskat. Wel, leek erop dat hij geluk had. De auto stopte en zijn eigenaar stapte uit. Even later werd de achterklep opengegooid en William zag zijn nieuwe woonplaats. Mooi, zover hij kon zien zag het er goed uit.

Een paar dagen later mocht hij eindelijk naar buiten, het had hem verbaasd dat Dave hem zo lang binnenhield. Toen de deur op een bijna plechtige manier werd opengedaan, zag hij zijn kans en schoot hij naar buiten. Nieuwe geuren kwamen op hem af, vele nieuwe geuren. Hij negeerde ze. Die waren niet belangrijk nu. Op de stoep keek hij rustig om zich heen, denkend over zijn volgende actie. Uiteindelijk sloeg hij rechtsaf en ging de huizen langs. Kijkend of hij iemand tegen zou komen. Een vogel sloeg alarm vanuit een heg, even bleef hij stilstaan, twijfelend naar de heg kijkend. Nee, besloot hij, jagen was teveel gedoe. Bovendien had hij net nog gegeten. Waarom zou hij dan achter zo schreeuwlelijk aan gaan. Hij schudde zijn kopje en glimlachte richting waar het geluid vandaan kwam. Geen zorgen vogeltje, van mij mag je leven. Ach, wat ironisch was dat eigenlijk. Hij draaide zich om en botste bijna tegen een andere kat aan. Ah, zijn eerste ontmoeting.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Like it or not
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: