Hey little one 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hey little one

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktrail
Member
Hey little one Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Hey little one   Hey little one Icon_minitimedi 5 mei 2020 - 22:36

Zijn passen waren zwaarder geworden zins hij een kitten was geweest. Zijn lijf was dan ook gegroeid en de donkerbruine gemarmerde kater had ook een goed deel spieren die onder zijn pels rimpelde bij elke stap die hij zetten. Een veldmuis in zijn bek liep hij op kalme pas richting de kraamkamer. De andere moederkatten hadden al hun prooi en eigenlijk was dit zijn eigen deel, maar Tarkit zou toch ook moeten eten! Soepel glipte Darkmind de kraamkamer binnen en was blij dat het konijn van Bloodclan die anders altijd wel binnen te vinden was nu weg was! Dat dat een kat genoemd mocht worden was een Gods wonder. Het kleine zwarte kitten lag voor nu helemaal alleen en dat deed hem toch pijn. Hij had zijn moeder op deze leeftijd juist het hardste nodig! Woede borrelde door zijn aderen! Allemaal de schuld van Bloodclan! Dark schudden zich even voor hij richting het kleine jong liep en voor het nest ging liggen en legde de veldmuis tussen zijn voorpoten. 'Hey Tarkit, kijk eens wat ik voor je mee genomen heb.' miauwde Darkpaw en hij wachten even op de reactie van het kitten af. Zelf had hij zijn moeder ook moeten missen en zelfs op nog jongere leeftijd dan Tarkit. Dit jong had zijn moeder zien sterven hij niet. Ze was gestorven toen ze haar kittens geboren had.

@Tarkit


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hey little one
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: