304.00



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 304.00

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Satsui
Member
304.00 YDcgicx
Jamie
519
Actief
"What a shame, what a shame. Beautiful scars on critical veins"

CAT'S PROFILE
Age: Definitely more then 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Satsui
BerichtOnderwerp: 304.00   304.00 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 20:01

Het zonkleurige beest had prooi gepakt en was hier mee aan de haal gegaan. Het was vreemd, een stapel zo groot. Zo gevoed. Hij was het onderste van het onderste en at als laatste, als hij niet eerder iets voor zichzelf had kunnen vangen. Maar jagen was lastig wanneer je kop spellen met je speelde en geluiden liet ervaren die er niet waren. Zelden hoorde hij de stappen van een muis, laat staan dat hij de concentratie kon behouden deze achterna te gaan. Dat hij de angst kon onderdrukken zo lang zijn kop op één doel te laten, terwijl er zo veel gevaar was, zo veel om op te letten. Zo veel dingen die hem kwaad zouden doen als ze maar zijn poten op hem zouden krijgen. Iedere beweging zei genoeg voor hem maar Satsui zou zichzelf niet laten vangen door de jagers van het bos of van de stad. Nee. Bang en submissive als hij was zou hij buigen en knielen voor jagers die hem beschermde. Onbewust van het bloed wat hij al op zijn poten droeg, met zijn kop die hem ervan weerhielt om herinnering zo naar als die te bewaren. Zijn geheugen was vol met zwarte gaten die hij enkel als normaal zou kunnen zien. Het verleden maakte ook niet uit, nee, enkel het heden. Enkel het nu. En nu had hij eten. Hij at het snel zonder het te proeven, om hierna iets te kalmeren en zichzelf voldaan in het dorre gras te leggen. De kater kauwde op de botten en brak ze doormidden, om zo het merg eruit te krijgen. Het was een daad zo simpel dat het hem iets van rust bracht. Maar ook nu waren zijn zintuigen op scherp. Klaar om te vluchten of vechten waar het nodig was.

+ Skadi


I saw the future in a dream, there was nothing in it. Somebody’s gonna get hurt and I hope it’s not me but
I suspect it’ll have to be
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
304.00 Skadi-10
Elfje
596
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: 304.00   304.00 Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 22:08

Okay, ja ze hadden Shadowclan overgenomen, maar wat was nu het plan. Dat leek niemand te willen delen. Vroeg of laat zouden ze waarschijnlijk weer terug gaan vechten en dan zou er weer onnodig bloedvergiet zijn, want die boskatten waren gewoon oliedom. Zelf zag ze zich dan ook helemaal niet meer als deel Riverclan. Nee, ze hadden haar daar toch nooit gemoeten en in de Elite wel. Ze was dus Elite door en door in haar eigen ogen. Waarschijnlijk zouden anderen haar nog steeds als die kitten die meegebracht was door Lethal zien, maar dat zou ze ze snel genoeg afleren als ze een paar krachtige vechttechnieken had geleerd. Of ze zou ze gewoon even net zoveel schrik aanjagen als Hermitpaw en Aegir. Een harde duw naar een gevaarlijk iets toe en dan hadden ze wel door dat ze niet met haar moesten sollen. Haar gedachtengang had dan misschien ook eindelijk een thuis gevonden in de Elite, want dat had het in die clan vol vissenvreters niet gedaan. Daar werd ze om ieder ‘sociaal onacceptabel’ dingetje aangesproken. Dus wat was het probleem als ze haar zielige bloedverwant het water in had geduwd omdat ze geïrriteerd met hem was geweest? Hij was niet verzopen. En hij was daarna ook uit haar haren gebleven totdat ze Aegir naar de rivier had gevolgd en ze waren meegenomen door Lethal. Nu vielen haar ogen op iemand die dezelfde kleur vacht droeg als dat misbaksel wat zich nog steeds haar broer noemde, maar hij was heel anders. Of nouja, misschien ook niet. Hij leek zich maar al te gauw vol te duwen met een stuk prooi dus misschien was hij wel net zo’n vreetzak als Hermitpaw. Maar toen begon hij de botten door te bijten en dat was een tikkeltje vreemd, dus besloot Skadi maar op het af te lopen. Eens kijken hoe gek die kater echt was, want ze had Orchis inmiddels ook al ontmoet en die debiel was gewoon gestoord. “Hallo” Begroette ze de kater die nog steeds bezig was met zijn botjes op neutrale toon.


304.00 Skadi-11

304.00 COxUkZt304.00 E8v3o2304.00 Skadi_12304.00 Member10304.00 Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
304.00
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: