Thoughts consume 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thoughts consume

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamdust
Catministrator
Thoughts consume JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Thoughts consume   Thoughts consume Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 22:38


“A moment later the boy whispered, "I don't think
you're ugly." "Shhhh!" the girl hissed. But hidden by
the deep shadows of the cupboard, she smiled”

Dreampaw was helemaal trots op zichzelf. Een dikke vis hing in haar bekje terwijl ze het kamp binnen liep. Deze had ze helemaal zelf gevangen en haar mentor had een trotse opmerking gemaakt. Daarna had hij gezegd dat ze haar prooi het kamp in mocht brengen om te delen met iemand. Maar met wie, dat was nu de vraag. Tuurlijk kon ze voor haar siblings gaan, of een elder. MAar ze wou nieuwe vriendjes maken, dus viel haar blik op de jonge warrior Squirrelplume en met een grijns stapte Dreampaw, al vechtend met de vis in haar bek, op de warrior af. Legde de vis voor diens neus neer en ging er trots bij zitten. "Wilt u met mij deze vis delen mevrouw?" Vroeg ze beleefd en wreef even over haar neusje om een vissenschub weg te krijgen.

@Squirrelplume first
In the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thoughts consume Tumblr_mblfgq5RBb1riak4eo1_250
Bo~
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelplume
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts consume   Thoughts consume Icon_minitimeza 30 mei 2020 - 0:53


De einde van de dag naderde alweer snel, sharing tongues kon ieder moment gaan beginnen en katten stroomden weer het kamp in na een lange dag. Genietend van het zonnetje die weer warmer werd lag Plume aan de rand van het kamp, waar een vermoeide gaap haar bekje verliet. Oh, ze had zeker hard gewerkt vandaag en StarClan wat was ze blij dat ze even de rust had nu. Dat ze even geen taken meer hoefde te doen. Het enige wat ze nu nog moest doen was iemand zoeken om de sharing tongues mee te gaan delen. En ook een prooi van de stapel af pakken. Misschien pakte ze wel een muisje, of een vogel om met iemand te delen. Maar twijfelen over wat ze wilde hoefde ze niet, want een jongere apprentice stapte op haar af met een dikke vis in haar bekje, die ze voor haar neus neer legde. Huh? Voor haar? Wat een service! Dat was ook weer iets wat ze weer kon leren, kon dit maar iedere dag gebeuren! Dreampaw keek haar met een trotse houding aan, oh, had zij hem gevangen? Wat goed! Het was altijd een hele eer als ze prooien kreeg van apprentices die de prooien hadden gevangen, ze was er vroeger ook altijd zo trots op geweest! ”Wilt u met mij deze vis delen mevrouw?” klonk er beleefd van de poes af, waarna ze even een vissenschub van haar neusje af haalde met haar poot, waarop Squirrel haar met een brede glimlach aan keek. ”Natuurlijk wil ik dat Dreampaw! Vertel eens, heb je deze zelf gevangen? Oh en je hoeft me geen mevrouw te noemen hoor! Squirrelplume, Squirrel of Plume noemen hoor! Wat je zelf fijner vindt, zoveel ouder ben ik niet.” sprak ze met een brede glimlach tegen de jonge poes. Oh hoe zij vroeger ook zoveel katten met meneer en mevrouw had aangesproken… Eigenlijk deed ze dat nog steeds regelmatig bij katten die een aantal manen ouder waren dan de hare.


Thoughts consume Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
Thoughts consume JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: Thoughts consume   Thoughts consume Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 17:24

I'm sorry it took me so long to see you
Aaaaah ze reageerde precies zoals Dreampaw gehoopt had! Met een enorme grijns keek ze op naar de kattin en knikte hevig. Ja ja ze had deze vis helemaal zelf gevangen. Ze plofte haar kontje op de grond en keek met een trotse blik op naar Squirrelplume. ”Ja! Icecream zei dat hij nog nooit zo’n dikke had gezien!” Ze grinnikte en duwde hem haar richting op. ”Neemt u het eerste hapje maar mev..Squirrel. Ik ben super blij dat u hem met mij wil delen.” Met trappelende pootjes van entausiasme keek de apprentice op naar de warrior. Hoe zou hij smaken.. zou hij sappig zijn.. Zou ze hem lekker vinden.. Oh nee, wat als hij vies was of of oud? Ze had hem gevangen maar wat als hij gewoon al half dood was geweest. Dan was het nou niet echt veel om trots over te zijn.. Oh boy.. hopelijk smaakte hij goed. Met lichte nieuwe angst in haar oogjes staarde ze naar de vis. Smekend dat hij net zo sappig zou smaken als dat hij er uit zag.
But I see you nowIn the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thoughts consume
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: