the temptation 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 the temptation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hoarsepaw
Member
the temptation Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
57
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 8 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsepaw
BerichtOnderwerp: the temptation   the temptation Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 23:11Well, there he was
a falcon among crows.

Hij had een warrior nodig. Nu, hij moest dingen bespreken. Een oudere stem in het kamp. Om de veiligheid van zijn moeder. Om de veiligheid van iedereen die hem lief was. Ze moesten een plan bedenken, maar dan zonder dat die Fox-hearted hem hoorde. Toen hij een kat spotte die hij kon aanspreken slinkte de witte apprentice richting de warrior en keek strak op naar hem. "Inkspots.. kunnen we praten? Alleen." Miauwde hij zacht, snel om zich heen kijkend voor hij richting de dirtplace knikte.

@Inkspots first
East of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
the temptation Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: the temptation   the temptation Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 1:15

Hij kon niet constant bij katten zijn. Tenminste, Shadowclanners. Sommige shadowclanners waren hem zo snel zat dat die echt dachten van ‘what the hell ga iemand anders zoeken ofzo’. Hij kon er niets aan doen, hij was eenmaal een aanhankelijke kat die er van hield als iemand even zijn ego streelde of gewoon.. even iets deed. Even een praatje maken, even een beetje flirten. Het waren de enige lichtpuntjes in zijn dag, vooral in een tijd als deze. Maar veel katten wilden het spelletje niet mee spelen, die vonden het onzin dat hij met dat soort dingen bezig was in plaats van bedenken hoe ze uit deze shithole konden komen. Toen zijn ogen die van Hoarsepaw ontmoette slikte hij even. Hij voelde zich er nog steeds niet comfortabel bij, bij Slatefurs kittens. Ze hadden gezien hoe hij hun moeder het kamp in hadden gedragen, half dood. Voor dagen na die dag voelde hij het bloed nog steeds op zijn vacht zitten, zelfs terwijl het allang er vanaf gewassen was. Hij had ze eerder gewoon niet echt kunnen aankijken, had zelfs aan iemand gevraagd of ze de kittens weg had kunnen halen. Aan wie hij dat had gevraagd wist hij niet eens meer. Het was grotendeels uit zijn geheugen weg geduwd. Hij wist dat hij Slatefur op zijn rug had, dat Caramel in paniek was en dat er een warme vloeistof op zijn rug was. Meer dan dat? Wist hij niet. ”Inkspots.. kunnen we praten? Alleen.” klonk er zachtjes van de witte apprentice af, waarop Ink even met zijn oren draaide. Hij knikte wel even kort, waarna hij de witte apprentice volgde naar de dirtplace. Oh StarClan. De kater wilde hem vast vragen wat hij die avond had gezien, hoe hij zijn moeder tegen was gekomen. En hoe moest hij daar op gaan antwoorden? Jeetje. Hij wilde dit gesprek niet voeren. Eenmaal bij de plek aangekomen schraapte hij zijn keel even zachtjes, waarna hij naar de witte kater keek. ”Wat is er?” vroeg hij even zachtjes aan de jonge kater. Hij kon zich vrijwel geen ander onderwerp bedenken waarover de kater anders wilde praten. Het moest wel gaan over Slatefur. Of over poezen. Of katers. Als dat het was dan kon hij zeker wel helpen.


the temptation Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hoarsepaw
Member
the temptation Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
57
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 8 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsepaw
BerichtOnderwerp: Re: the temptation   the temptation Icon_minitimewo 13 mei 2020 - 15:53

If this is the last decision I can ever make
Zenuwen gierde door zijn lichaam. Elk moment kon er van alles gebeuren. Hij wist het, de grote kater die hij had aangesproken wist het. En toch moesten ze spreken, moesten ze een plan bedenken. Moesten ze iets bedenken.. Nog een dag langer zo, zonder plan, zonder hoop en hij zou compleet gek worden. Hij zou dit niet aankunnen. Niemand zou dit aankunnen. Dus moesten ze.. toch? Hij keek op naar de kater toen die hem zachtjes vroeg wat er was en Hoarse hielt het niet langer. Alle dingen die hij had ingeslikt, had weggestopt om maar netjes te lijken voor die monsters. ”We moeten die beesten wegkrijgen.” Snauwde hij, net even iets te bot terwijl hij opkeek naar de kater. ”Jij en ik, we moeten een plan bedenken. Ik weet dat jij niet stil hebt gezeten, dat jij ook.. nadenkt.” Hij staarde op naar de kater, zijn blauwe ogen groot terwijl hij hem aankeek. Alsjeblieft.. Zeg dat je een plan hebt? Want hier moet iets veranderen. Maar hoarse was maar een apprentice. En wat kon hij zonder hulp van een warrior? Hoe graag hij ook zoveel meer zou willen doen. Hij kon het niet. Dat frustreerde hem nog het meest.
at least it is my decision
East of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkspots
Member
the temptation Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: the temptation   the temptation Icon_minitimedo 28 mei 2020 - 1:08

Hij wist niet waarom de kater met hem moest spreken. Liefdesproblemen? Daar kon hij wel mee helpen. Behalve als het ging over liefde met een bloodclanner, dan moest hij toch echt wel vertellen aan de jonge kater dat het een no-go was om met een bloodclanner te gaan. Hij geloofde in de liefde hoor, dat was zeker het probleem niet, maar dit was gewoon niet goed om te gaan testen nu. Er zou vast wel een andere poes op zijn pad komen ooit. Hoopte hij dan. Of kater! Maar goed, hij besloot maar te vragen aan de witte apprentice wat er was. ”we moeten die beesten wegkrijgen.” klonk er snauwend, waardoor Ink zijn vacht meteen overeind kwam staan en hij even snel om zich heen keek of iemand hen had gehoord. ”Jij en ik, we moeten een plan bedenken. Ik weet dat jij niet stil hebt gezeten, dat jij ook.. nadenkt.” klonk er met grote blauwe ogen van de kater af. Huh?? Hij?? Nee, hij probeerde zich gewoon gedeisd te houden. Er was niets wat hij kon doen, niet alleen en hij ging ook niet smoezen met de rest van de clan. Wie weet wie er wel bij BloodClan hoorden en wie niet. Een zucht gleed over zijn lippen terwijl hij zijn oren wat naar achteren vouwde. ”Ten eerste, als je dit soort gesprekken gaat houden, zou ik een stukje zachter erover zijn.” sprak hij zachtjes tegen de witte apprentice, waarna hij even zijn ogen sloot en zijn kopje even langzaam schudde. ”Er is geen plan. Een deel van ShadowClan staat aan de kant van BloodClan. We kunnen niks plannen, er is niemand om op te vertrouwen. De enige hoop die we hebben zijn Demonslayer en Settleddust, die met Acorndust zijn vertrokken.” mompelde hij zachtjes tegen de witte kater. Er was niks anders om te doen. Hij had het eerste rangs gezien, hoeveel warriors er van ShadowClan overgestapt waren naar BloodClan toen ze aankwamen in het kamp. Wie konden ze nog wel vertrouwen?


the temptation Os212
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
the temptation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: