Thinking about dying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thinking about dying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hollow
Member
Thinking about dying 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Thinking about dying   Thinking about dying Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 23:47


Apparently she's got revenge on her mind,
and it's really annoying when people try to talk
while you're feeling murderish.

Ugh, waarom moest zij patrol gaan lopen? Alsof er een idoot was die hun nu zou willen aanvallen. Maar goed, ze moest een rondje doen om idioten te verjagen. En het ergste was nog dat ze dit nieteens alleen kon doen. Nee Sigrún en in de minuten van stilte die ze tot nu toe hadden gehad wist Hollow een ding heel zeker. Ze had nu al zo'n verdomde hekel aan alles wat met deze kat te maken had. Ze wist niet wat het was, maar het was de waarheid. In bloodclan bleef ze voornamelijk uit de buurt van andere katten, maar hier moest ze met dit beest zijn en ugh. Waarom sprak het nou niet. De stilte die tussen hen hing niet meer aankunnend keek de kat om naar Sigrún "Dus. heb je een tong?" Snauwde ze half, als ze dan met hem hier moest lopen kon hij op ze minst haar in slaap praten toch?

@Sigrún first
Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sigrún
Member
Thinking about dying 257476_WpHZ4bSH
x
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sigrún
BerichtOnderwerp: Re: Thinking about dying   Thinking about dying Icon_minitimeza 30 mei 2020 - 1:37


Tja, met een nieuw territorium kwam ook het feit dat ze moesten patrouilleren. Een heel bos was alsnog sterker dan hen, was waarschijnlijk het idee van Cobra. En ieder moment konden de clankatjes weer hun kant op vliegen. Konden ze niet zien dat dit een gevecht zou zijn die ze niet zouden gaan winnen? Dat dit was hoe het hoorde te zijn? Eindelijk had de elite hun plek gevonden in het bos, na al die tijd. Dit was een betere positie dan dat ze ooit in hadden gezeten, want die smiezige ShadowClanners moesten nog met hen mee gaan vechten ook. Samen met Hollow liep ze de grenzen langs. Een poes die niet heel erg veel praatte moest ze zeggen, maar ook toen ze nog in het kamp van BloodClan waren was het niet een poes die met jan en alleman aan het praten was. ”Dus. Heb je een tong?” klonk er echter opeens snauwend van de poes af, die haar ogen op haar gefixeerd had. Sig keek even naar de poes, twijfelend of ze in gevecht moest gaan of dat ze gewoon maar moest luisteren. Ze koos toch maar voor het tweede. ”Waar wil je over praten dan? Over hoe mooi het weer is?” Oké, toch wel een beetje sassy. Waar moest zij nou weer in hemelsnaam met haar over gaan praten? Het was niet zoals dat ze over bepaalde dingen konden gaan praten waar ze het normaal met Snorri over had. Zoals over Wyvern, die ze klaar aan het stomen waren om naar de Elite te brengen. ”Je mag ook zelf best een onderwerp bedenken om te gaan praten hoor.” vervolgde ze even met een lichte zwiep van haar staart.


Thinking about dying Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thinking about dying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: