Oh, Lord 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh, Lord

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oh, Lord BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 20:43

Littlefish kwam het camp binnen met een redelijk grote zalm in haar bekje en een lichte trotsheid in haar pas. Ja hoor, zij had dit beestje gevangen, helemaal op haarzelf - zoals een échte Riverclanner hoor! De kleine kattin legde de vis op de prooistapel en bekeek haar vangst nog eens met een glimlach om haar snuitje. Ze kon het nog, ze was het niet kwijt, ze was -fish genoemd met een reden. Daarna snuffelde ze wat verder op de prooistapel, zoekend naar een prooi die er klein genoeg uitzag dat ze hem zonder al te veel schuldgevoel kon claimen.

+Crystalshell eerst!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Oh, Lord August10
Bo3
666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 22:56


Crystalshell keek vanuit een beschut hoekje naast het Warrior den naar het kamp en de clan die ze gezworen had te beschermen. Altijd was er die onderliggende angst, een angst dat ze haar thuis niet zou kunnen beschermen, de angst dat zij niet goed genoeg was. Vaak wist ze die goed genoeg te onderdrukken dat het nog slechts een zeurend stemmetje ergens ver weg in haar kop was. Maar wanneer ze slecht sliep of gestrest was werd dat stemmetje een schreeuw die haar ervan overtuigde dat ze haar clan niet waardig was. En afgelopen nacht had ze gedroomd van Creamyfrost, was wakker geschrokken en had daarna nog tot de zon op begon te komen zo in haar nest gelegen. Al met al was ze in een beroerde stemming. Toch moesten ook katten met een rotdag nog steeds eten. Met een vermoeide zucht kwam de grote kattin overeind en begaf zich naar de prooistapel, waar Littlefish net een grote zalm op legde. Hopend dat die niks zou merken knikte Crystalshell haar toe "Goede vangst." Mauwde ze terwijl ze besefte dat ze helemaal niks wilde eten. In plaats daarvan keek ze even met een lege blik naar de prooien, niet beseffend hoe dat er uit zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh, Lord BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimewo 13 mei 2020 - 19:49

Littlefish keek op toen de deputy naast haar kwam staan en mauwde dat het een goeie vangst was. De jonge kattin glimlachte naar haar, een licht trotse glimlach. Het maakte haar hart warm dat de deputy dat vond; haar grootste doel was immers om geaccepteerd te worden binnen Riverclan, en dan kon het niet zo zijn dat één van de hoge rangen haar niet waardig vond. Hoewel ze merkte dat de oudere poes met een rare, lege blik naar de prooistapel keek, probeerde ze daar geen aandacht aan te besteden. Ze zou toch niet kunnen helpen. In plaats daarvan koos ze snel een prooi van gemiddelde grootte uit. "Hé, wilt u anders deze prooi delen met me?", vroeg ze, wijzend met haar voorpootje naar de prooi. Misschien kon ze zo Crystalshell afleiden van wat het ook was dat haar zo'n lege blik gaf?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Oh, Lord August10
Bo3
666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimewo 13 mei 2020 - 20:14

Ze werd weer wakker geschud uit die vage gedachteloosheid toen Littlefish haar aansprak. Onwillekeurig vroeg ze zich af of het feit dat ze 'u' zei iets te maken had met het feit dat ze pas op latere leeftijd lid van de clan was geworden en hier niet geboren was. Dat ze zich extra probeerde in te zetten om haar plek hier te verantwoorden. Crystalshell knikte en ging naast de calico zitten. "Maar natuurlijk." Reageerde ze, iets formeler dan ze misschien bedoelt had. Ze was echt een beetje de weg kwijt, wist niet precies wat ze moest zeggen. Na een paar tellen stilte wist ze toch iets uit te brengen: "Hoe gaat het met de training van Shrimppaw, vordert ze een beetje?" Ze had haar kleindochter verteld dat ze dacht dat Littlefish goed bij haar zou passen, ze was benieuwd of ze daar gelijk in had gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh, Lord BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 16:43

Crystalshell mauwde dat ze dat wel wou, waarop Littlefish de prooi van de prooistapel nam en een beetje meer aan de kant legde. Ze keek op naar de oudere kattin toen die een vraag stelde over Shrimppaw's training - oh, ja, dat was waar, Shrimppaw was de deputy's kleindochter.. Dat was ze eigenlijk een beetje vergeten en eigenlijk maakte dat haar ook een beetje nerveuzer. Oh jee, en zij mocht haar trainen? Dat was wel een hele eer! Littlefish knikte uitbundig. "Ja hoor, ze doet het heel goed! We hebben het territorium al bekeken en binnenkort ga ik haar ook haar eerste vechttraining geven, in verdediging.", antwoordde ze, een beetje ratelend terwijl ze zich naast de prooi neer ging zetten. Ze wou een goede indruk maken op Crystalshell. Nu haar grootmoeder d.. er niet meer was, voelde ze zich soms een beetje alsof haar reden om hier te zijn weggevallen was. Alsof Butterstar het enige was wat had gestaan had tussen in Riverclan blijven of eruit te vliegen. Natuurlijk was dat niet zo - ze was niet de enige reden dat ze ooit erbij gekomen was. Nee, de pijn van het verlies zorgde er gewoon voor dat ze over alles twijfelde.. Maar die gedachten duwde ze meestal weg net zo snel als ze gekomen waren. Ze kon er niets mee en ze hielden haar alleen maar tegen om gelukkig te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Oh, Lord August10
Bo3
666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Oh, Lord   Oh, Lord Icon_minitimevr 29 mei 2020 - 20:54

Ze slikte even toen ze Littlefish de vis naar haar toe zag schuiven. Ze moest iets eten, dat zou haar goed doen. Crystalshell boog zich naar voren en nam een hapje. Ze kauwde langzaam terwijl ze naar de lapjeskat luisterde en knikte goedkeurend. Zijzelf was druk in de weer met Hermitpaw, aan wie ze de poten vol had. Hij luisterde lang niet zo goed als zijn zusje en scheen niet van plan te zijn die instelling te veranderen. Crystalshell richtte zich weer op en likte haar lippen schoon. "Dat is mooi, ik heb haar nog gerustgesteld... Gezegd dat jullie echt wel bij elkaar zouden passen." Ze glimlachte een beetje, het nare gevoel zwakte wat af. "Gaat het met jou? In het licht van de afgelopen gebeurtenissen bedoel ik." Vroeg ze toen op een zachte en zorgzame toon. Littlefish was één van de vele katten van Riverclan geweest die een persoonlijke band had gehad met Butterstar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh, Lord
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: