sweet pea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 sweet pea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnleap
Dark forest
sweet pea JvHzGni
sans
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: sweet pea   sweet pea Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 21:56

 
De poes grinnikte zachtjes naar niemand in bijzonder, ze was immers helemaal alleen hier. Enkel zij en haar bloemetjes, die ondanks hun vele verschillen nooit hun pracht wist te verliezen. En hun geur natuurlijk! Zo zoet en lekker. Ze zal bijna vergeten dat ze niet te eten waren, ze had het wel een paar keer probeert en elke keer was ze teleurgesteld. Fawnleap wikkelde de stem van een in het bijzondere mooi bloem in haar vacht, de felle kleur die de plant uitstoten paste perfect bij het palette dat haar vacht versierde. Opeens vulde een nieuwe geur haar neusgaten, een die absolute geen bloem was! Met haar grote blauwe ogen zocht het poesje naar haar clangenoot. En toen ze die eenmaal vond toverde ze een grote glimlach rond haar gelaat. 'Hoii, Peonybell!.'  Riep ze terwijl ze met haar poot naar de andere kattin zwaaide, zodat ze zeker wist dat de ander haar niet kon missen.My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peonybell
Member
sweet pea KE3C5YQ
Ema
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 34 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: sweet pea   sweet pea Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 17:46


Peonybell trippelde met een lief glimlachje over het territorium. Ze genoot van het zonnetje die nu steeds vaker scheen. Het was weer een stukje warmer, wat haar humeur nog vrolijker maakte. De bloemetjes waren immers ook weer aan het groeien. Ze gaven altijd zulke lekkere geuren, Peony werd er altijd heel blij van. Iemand die er blijkbaar ook blij van werd, was Fawnleap. Peony keek eventjes toe hoe de wat jongere poes genoot van de bloempjes, totdat zij haar in de gaten kreeg. 'Hoii, Peonybell,' riep ze haar toe. Een glimlach verscheen op Peony's gelaat en ze trippelde dichter naar de ander toe. 'Heyhey, Fawnleap,' miauwde ze. 'Lekker aan het genieten van de bloemetjes? Ik kan er ook altijd zo van genieten.' Haar groene oogjes twinkelde vrolijk terwijl ze de ander aankeek.


sweet pea 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
sweet pea JvHzGni
sans
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: sweet pea   sweet pea Icon_minitimema 11 mei 2020 - 1:18

 
Yay! De andere poes besloot haar te vergezellen. Goed kende ze Peonybell niet, maar- maar dat maakte niks uit. Want dit was Windclan, een grote familie dus. En familie moest met respect en liefde behandeld worden. Dat was in ieder geval haar levens motto, haar broer Stagstorm zou daar vast anders over denken...

Maar terug naar Peonybell!

De mooie poes had een onmisbare vrolijke twinkeling in haar gras groene ogen. Iets wat Fawnleap ook gelijk nog enthousiaster maakte. Snel draaide ze haar wat dikke lichaam en plukte een bloem, die ze wel bij de oudere kattin vond passen. 'Ja, ze zijn echt prachtig deze tijd van het jaar.' grinnikte ze terwijl ze het bloemetje in haar poot aan haar clan genoot presenteerde. 'Kijk eens! Deze zou echt geweldig bij je vacht passen, zal ik hem er in doen?'My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peonybell
Member
sweet pea KE3C5YQ
Ema
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 34 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: sweet pea   sweet pea Icon_minitimema 18 mei 2020 - 14:43


Ze merkte de blijheid van Fawnleap goed op, maar het was dan ook bijna onmisbaar. De poes draaide zich even om en Peonybell strekte haar nek wat om te zien waar ze mee bezig was. Maar toen Fawnleap weer omgedraaid was kon ze het zien. In haar poot had ze een mooi bloemetje. 'Ja, ze zijn echt prachtig deze tijd van het jaar,' grinnikte Fawn en ze stak het bloemetje naar haar uit. 'Kijk eens! Deze zou echt geweldig bij je vacht passen, zal ik hem er in doen?' Peony keek haar even aan voordat een glimlach op haar gezicht verscheen. 'Oh, natuurlijk Fawn, dankjewel,' miauwde ze met een zachte grinnik.


sweet pea 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
sweet pea JvHzGni
sans
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: sweet pea   sweet pea Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 17:40


Toen de oudere poes toestemming gaf gingen de poten van Fawnleap snel te werk. Met een hoog tempo wist ze de bloem in het vacht van Peonybell te vlechten. Strak, zodat het er niet zomaar zou afvallen. Dat zou immers zonde zijn. Toen ze klaar was deed het kleine poes een stap naar achter en trok een moeilijk gezicht terwijl ze zachtjes in haar hoofd haar werk beoordeelde. Maar naar een paar seconde knikte ze tevreden. Ja haar keus was echt een goede geweest. Haar blauwe ogen zochten die van de licht rode poes. Hopelijk kon ze ook haar goedkeuring krijgen.My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: sweet pea   sweet pea Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
sweet pea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: