isle of flightless birds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 isle of flightless birds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Airwisp
Member
isle of flightless birds DPKsfdL
Kip
1170
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Airwisp
BerichtOnderwerp: isle of flightless birds   isle of flightless birds Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 16:39


isle of flightless birds Dbwcgfv-5fa8b263-d6c0-4ec1-82db-725dc3ab33c0.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvODdhZWNkNmEtODRkMy00MjJiLTk3NTgtMTQ5MTI1MzY1MTJlXC9kYndjZ2Z2LTVmYThiMjYzLWQ2YzAtNGVjMS04MmRiLTcyNWRjM2FiMzNjMC5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Ze had gezocht. Echt gezocht, tussen hen allemaal maar het gezicht van haar zusje zat er niet meer tussen. Noch die van Ripa. Misschien was het beter zo, het idee om toe te kijken terwijl haar eigen zus de rest van haar clan aanviel zou haar verscheurd hebben. Toch stak het ergens nog veel meer haar niet te zien, wetend dat de kans groot was dat ze niet meer leefde. Ripa had het haar zelf verteld, wanneer je de bloodclan verliet, zou je sterven. Bovendien kon Airwisp zich niet voorstellen dat je tussen de bloodclanners een lang leven kon leiden.

De poes richtte haar blik op de hemel, de stilte in zich opnemen. Ze had gehoopt de sterrenhemel te zien, maar vandaag hing de lucht vol met wolken. In deze stressvolle periode kwam haar insomnia weer naar boven, waardoor ze midden in de nacht stilletjes haar nest was uitgelopen. Ze zou niet proberen te ontsnappen, ondanks haar scherpe tong was ze bovenalles nog een bang meisje, wetend dat ze klein en zwak was tegenover hun onderdrukkers. En toch, bovenalles bgeon ze zich af te vragen of dit misschien niet beter was. Tallstar had nooit met een harde hand de clan kunnen leiden, het was een zooitje geweest en waar iedereen dacht dat Acorn het beter zou kunnen doen.. Nou, hij was nu ook weg. Misschien, heel misschien was dit hun toekomst. Ze was haar hele leven al bezig geweest met die moordlustige clan, misschien was dit het lot. Nogmaals keek ze naar boven, hopend raadt te krijgen van haar voorouderen. Maar de hemel was nog altijd bewolkt, en de sterren zouden niet met haar spreken.


&Cobra
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
isle of flightless birds 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: isle of flightless birds   isle of flightless birds Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 15:44

Zijn gifgroene oog stond gericht op de grijze kattin die uit een van de dens was gekropen. Voor de verandering was Cobra buiten de leadersden gebleven om te slapen. De den was hem al snel te klein en te krap geworden. Hij mistte de barn, daar waar hij de ruimte had om rondjes te lopen als hij, zoals nu, niet kon slapen. Maar nu was ook zijn constante stroom aan gedachten onderbroken door de kattin die naar buiten was geslopen. De zwarte kater kwam overeind en wandelde naar haar toe, als een schaduw uit de schaduwen verschijnend. "Goedenavond," miauwde hij op een zachte toon. Niet iedereen hoefde wakker te worden van hem. Zijn warriors moeste kunnen genieten van een goede nachtrust, zodat hij ze kon gebruiken voor als er iets ging gebeuren. "Vind je 't erg als ik erbij kom zitten?"


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
isle of flightless birds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: